Suunnittelijahyllyt olohuoneissa tai suunnitteluklassikoiden tavoin valloittavat sydämemme

Jossain vaiheessa jokaisen elämässä tulee hetki, jolloin koet tarvetta parantaa elämänlaatua. Jokainen ymmärtää tämän tarpeen eri tavalla, mutta halu palkita itsensä jollakin kauniilla on selvästi tunnistettavissa jokaisessa. Suunnittelijahyllyt olohuone – haluaisimme käsitellä tätä tänään ja tehdä lyhyen retrospektiivisen matkan joidenkin huonekalujen alkuperään. Miten suunnittelukalusteet eroavat perinteisistä ja mistä voit ihailla ja jopa ostaa näitä helmiä? Jokaisen suurkaupungin ostoskeskuksissa, kävelykaduilla ja kävelykaduilla on ylellisiä sisustusliikkeitä, joihin mahtuu tunnettuja tuotemerkkejä. Tiedämme yhden tämän alan kuuluisimmista esityksistä nimellä Habitat. Nimi liittyy välittömästi ainutlaatuiseen tuotesuunnitteluun ja tarinaan, joka on kirjoitettu lähes puoli vuosisataa.

Suunnittelijahyllyt olohuoneen teräs vik

Suunnittelija hyllyt olohuoneen mestariteoksia rakastua

Kun huonekalu on niin eksklusiivinen, voit katsoa sitä tuntikausia, ihailla sitä ja pitää itseäsi onnekkaana, jos omistat sen. Jotkut olohuoneen suunnittelijahyllyt ovat todellisia mestariteoksia ja välittävät jopa kulttuurisia arvoja. Ajatus mennä kauppaan ja nähdä suunnittelijaklassikko todella on oikea.

Suunnittelukalusteet vetoavat aisteihimme ja ylittävät paljon toiminnallisuuden ja käytännöllisyyden. Tuotesuunnittelijan ilme tulee omakseen huonekalukonseptin kautta. Kaupungin keskustassa sijaitsevien hienojen esitysten ansiosta jokaisella on mahdollisuus havaita ajaton ja tyylikäs huonekalusuunnittelu aistiensa kautta. Anna suosikkikalusteesi vaikuttaa sinuun! Palaa ajassa taaksepäin ja yritä tutkia, mikä alun perin inspiroi tuotesuunnittelijaa! Mestariteos rakastua – tämä ei ole mainoslause tai lause! Se on luonnollinen seuraus oikean huonekalun kohtaamisen jälkeen.

Suunnittelijahyllyt olohuoneen teräskuutio

Suunnitteluklassikot elävöittävät sisustusta ja luovat onnellisuuden tunteita

On ymmärrettävää, että suunnitteluklassikoita on joko rajoitettu painos tai niitä voi löytää vain ainutlaatuisina kappaleina. Usein nämä ovat yksilöitä, joilla on erittäin vahva tunnistusarvo ja jotka ymmärrettävästi ovat korkeampia kuin perinteiset huonekalut. Jokaisen, joka on valinnut suunnittelijahyllyt olohuoneeseen, on nimettävä heille kunniapaikka kotona. Suunnittelijan työ, hänen ajattelunsa, hänen rakkautensa yksityiskohtiin – törmäät tähän kaikkeen joka aamu olohuoneessasi ja rakastat sitä edelleen. Muotoilun ja taiteen välillä on hyvin kapea raja, ja monet suunnittelijat ovat saaneet inspiraationsa erilaisista taideteoksista. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee kohdella suunnittelukalusteita samalla tavalla kuin taideteoksia. Aivan kuten esittelisit kotisi taidetta, sinun pitäisi ylpeillä todellisesta suunnitteluklassikosta. Kyllä, hyllyt ovat siellä kirjojen, levyjen tai vastaavien säilyttämiseen, mutta kuten jo useita kertoja edellä todettiin, suunnitteluklassikoiden painopiste on niiden suunnittelussa.

Suunnittelijahyllyt olohuoneen teräs merlyn

Suunnittelijahyllyjen väri, materiaali ja muoto

Jokaisen, joka ei ole vielä saanut hyvää tuotesuunnittelua, tulisi nopeasti muuttaa suhtautumistaan ​​huonekaluihin. Koska design -huonekalut eivät tarvitse vain erityistä huomiota, vaan ne voivat myös muuttaa tilaa, jossa ne sijaitsevat. Voit täysin unohtaa ajatuksen siitä, sopiiko suunnitteluklassikko muuhun sisustukseen. Joko mukautat koko sisustustyylin suunnittelijakappaleeseen tai luot suhteellisen neutraalin ympäristön, jossa suunnittelija voi esiintyä täydessä loistossaan. Useimmat suunnittelijat haluavat työskennellä arvokkaiden ja kestävien materiaalien kanssa, jotka vastaavat hyvin mitä tahansa muuta materiaalia. Hyvä muotoilu noudattaa tiettyjä suunnittelusääntöjä, joissa perusmuodot ovat aina tunnistettavissa. Vaikka olet huolissasi uudesta hylly ei ole oikeita kulmia, luota suunnittelijaan! Tunnettu muotoilu, jonka löydät tunnetuista huonekaluliikkeistä, yllättää sinut vain jollakin edullisella tavalla! Voit kutsua itseäsi onnekkaaksi suunnittelijaklassikon kanssa.

Suunnittelijahyllyt olohuoneen teräslevy

Suunnittelijahyllyt olohuoneen teräs meryl