Suunnittelukalusteiden kokoelma – geometria ja värit sopusoinnussa

suunnittelija huonekalut kokoelma sohvapöytä lamppu luvut alkuperäinen

Suunnittelukalusteiden kokoelma – geometria ja väri yhdistyvät harmonisesti

Milano 2012: 14 nuorta suunnittelijaa on kokoontunut ihanteellisen asuintilan ympärille näyttelyyn Eteinen luoda: geometria ja väri listatulla Milanon talolla tällä viikolla.

Geometria ja värit sopusoinnussa

suunnittelija huonekalukokoelma geometriset värit idea

Esitys sisältää sohvapöydän ja seinävalaisimen Daphna Laurensin Cirkel -kokoelmasta, Phil Cuttance the Faceture -maljakoita ja Mieke Meijer -kalusteita teollisuusrakenteista.

Houkuttelevat kukka maljakot – kulmikkaat pinnat

suunnittelija huonekalut kokoelma geometriset värit idea kulmikas

Henny van Nistelrooy esittelee näytön, joka on valmistettu erottamalla kangas. David Derksen ja Lex Pott tarjoavat peilejä, jotka hapettuvat valikoivasti, ja Studio Like Thisin kello on luettavissa vain suoraan eteenpäin.

suunnittelija huonekalut kokoelma geometriset värit suunnittelu

Istumiseen kuuluu Earnest Studion jakkarat, jotka on valmistettu laajentamalla vaahtoa jalkojen ja istuimen ympärille, ja Agata Karolinan ja Dana Cannamin keinutuolilla, joka on Franziska Wernicken valmistamien mattojen keskipiste.

Istuin sisältää Earnest Studio -jakkarat, jotka on valmistettu laajentamalla vaahtoa jalkojen ja istuimen ympärille

suunnittelija huonekalut kokoelma geometriset värit jakkara puu

Valaistus on käyttöjärjestelmän muoto & OOS -lamput vaikuttavat taivaankappaleiden ja Miya Kondo -koostumuksen kohdistamiseen seiniin suunnattuihin valoihin. Swing -istuimet, jotka on valmistettu Tom Price’in kierretystä ja solmitusta köydestä, riippuvat sisäpihalla.

Puiset huonekalut Rakenteet

suunnittelija huonekalut kokoelma geometriset värit tosiasiallinen puu

Tässä on muutamia lisätietoja Matylda Krzykowskilta ja Marco Gabriele Lorossolta: Eteinen on monipuolisin. Se on huone, jossa me seurustelemme ja juttelemme, luemme yksinäisyydessä, heräämme myöhään ja nukahdamme aikaisin.

Tyylikäs seinävalaisin

muotoilukalusteiden kokoelma geometriset värit lamppu

Eteisessä on oltava monia versioita itsestämme, mutta se on paikka, jossa esittelemme ainutlaatuisen identiteetin valitsemiemme tuotteiden kielen kautta. Se on tila, johon perheemme kokoontuvat ja jota varten keräämme esineperheitä.

suunnittelija huonekalut kokoelma geometriset värit muoto ympyrä

Geometria ja väri on esitys uusista esineistä etuhuoneeseen

suunnittelija huonekalukokoelma geometriset värit jakkara näyttelyFront Room: Jokainen esine on tuore versio edeltäjästään, ja kaikkia yhdistää geometrian rituaalinen luonne ja erittäin modernit väripaletit. Jos muotoilumaailmaa viime vuosina vallanneet amorfiset muodot poikkeavat, tämä menestynyt ryhmä puhdistaa leikkisästi.

Suunnittelijan näyttely huonekaluista

suunnittelija huonekalut kokoelma geometriset värit elinympäristö

Eteinen on itse aloitettu projekti, jonka toivat Matylda Krzykowski ja Marco Gabriele Lorusso. Esityksen juontaa Ca ‘Laghetto.

Faceture-sarja koostuu käsintehdyistä viistehiottuista astioista, valo-varjo ja pöytä

suunnittelija huonekalut kokoelma geometriset värit jakkara kukka maljakko

Phil Cuttance

FACETURE 2012 Jokainen esine valmistetaan yksilöllisesti kaatamalla vesipohjainen hartsi yksinkertaiseen muottiin. Muoto valmistetaan käsityönä luomaan jokaisen esineen muoto ennen jokaista valua niin, että jokainen kappale on täysin ainutlaatuinen.

Ajan myötä peileihin alkaa ilmestyä tummia täpliä

suunnittelija huonekalut kokoelma geometriset värit kolmiot peili

David Derksen ja Lex Pott

Transcience, 2011 – Hopeakerros hapettuu hitaasti hapen ja veden vaikutuksesta, mikä paljastaa jotain sen historiasta. Tätä prosessia voidaan pitää huononemisena, mutta tämä projekti osoittaa hopean materiaalin siirtymisen kauneuden. Yleensä hapetus peilissä on satunnaista ja kehittyy hitaasti ajan myötä. Nämä peilit osoittavat tämän prosessin eri tilat. Tässä tapauksessa rikkiä käytetään nopeutetun hapetuksen aikaansaamiseen. Riippuen ajasta, jona hopea reagoi rikin kanssa, voidaan saavuttaa erilaisia ​​värisävyjä kullasta ruskeaan ja violettiin tai siniseen. Hapettumistilat esitetään kuvioissa, jotka koostuvat perusgeometrisistä muodoista.

Swell on sarja tuoleja ja penkkejä, jotka leikkivät perinteisten verhoiltujen huonekalujen valmistusprosessin kanssa

designkalusteiden kokoelma geometriset värit jakkaraistuin

Vaikein studio

SWELL 2011 -Projekti toimii yhdistämällä tuotanto yhdessä vaiheessa. Sen sijaan, että kaattaisit massiivisia vaahtolohkoja, leikkaa ne mitoiksi, liimaa nämä erilliset kappaleet puukehykseen ja ompele käsin kangaskappale. Swell käyttää kangasta ja kehystä kuten vaahdon alkuperäinen muoto. Tämä johtaa vähemmän tuotantovaiheisiin, vähemmän materiaalia ja vähemmän aikaa vievää käsityötä. Koska vaahto täyttää kankaan, mitään materiaalia ei mene hukkaan sammutuksissa. Koska vaahto toimii sideaineena kankaan ja kehyksen välillä, lisäliimaa tai ompeleita ei tarvita. Loppujen lopuksi, kun vaahto laajenee hieman eri tavalla joka kerta, jokainen pala on ainutlaatuinen ………..

Hummingbird on moderni otos klassiseen keinutuoliin

design -huonekalukokoelma geometriset värit keinutuolilla

Agata Karolina ja Dana Cannam

HUMMINGBIRD, 2012 – Nimi kuvastaa rauhallista keskeytystilaa sisennetyn ja syvän rentoutumisen välillä. Istuessaan käyttäjä voi olla pystyssä ja hereillä. Kevyellä kallistuksella ja painonsiirrolla tuoli luo kattavan tunteen, joka tuottaa rauhallisuuden tunteen. Meitä ympäröivien esineiden on sopeuduttava monipuolisempiin käyttötapoihin, elämäntapoihin, asumis- ja työskentelytilanteisiin. Hummingbird korostaa tätä dynaamista elämäntapaa uhraamatta historian arvoa ja yksinkertaisuutta.

 Cirkel -kokoelman kappaleilla on yhteinen perusta, ympyrä

suunnittelija huonekalut kokoelma sohvapöytä lamppu luvut alkuperäinen

Daphna Laurens

CIRKEL COLLECTION 2011 Pinnan piirtäminen, leikkaaminen ja kiertäminen, viivojen lisääminen tai poistaminen, sovellus ja väri tulevat mukaan uuden sohvapöydän 01 ja seinävalaisimen 01 ja 02 suunnitteluun.

Mieke Meijer palautti muodot ja sijoitti ne uuteen kontekstiin Berndin Hilla Becherin valokuvien innoittamana

suunnittelija huonekalut kokoelma geometriset värit taulukko

Mieke Meijer

POWER PLANT 1, TUULETORNI 01, 2011: Pienentämällä laajuutta ja leikkimällä äänenvoimakkuudella hän loi sarjan itsenäisiä sisäisiä esineitä, joissa oli arkkitehtoninen tunnelma. PowerPlant 01 -sarjan kolmas osa ei perustunut mukikuviin, vaan Eindhovenin rakennukseen, joka on Philipsin perintö. Mieke Meijer muuttaa sen matalaksi pöydälle, jossa on kaksi kartiomaista lamppua.

Jatkuva valonlähde on auringon, kuun ja planeettojen innoittama

suunnittelija huonekalut kokoelma geometriset värit ympyrät kimallusta

Käyttöjärjestelmä & OOS

SYZGY LUMINAIRES 2011-Syzygy [siz-i-jee] on NASAn tähtitieteellinen termi ja tarkoittaa: suora viiva, kolmen taivaankappaleen kokoonpano luo pimennyksiä, kauttakulkuja ja okkultisioita, mutta tuodaan ihmisen mittakaavaan. Kaksi etulevyn kiintolevyä voidaan kääntää fyysisesti käsin halutun valaistusvaikutelman aikaansaamiseksi.

Sävellysvalo kuvaa yksilön ja kohteen sekä yksilön ja tilan välistä suhdetta

suunnittelija huonekalut kokoelma geometriset värit lamput

Miya Kondo

KOOSTUMUSVALOT, 2011 – Sävellysvalo kuvaa yksilön ja kohteen sekä yksilön ja tilan välistä suhdetta valon avulla, luomalla erilaisia ​​näkökulmia, kehyksiä ja valon muotoja. Tuloksena on valo, joka on sijoitettu eri tavoin ja käyttää valoa keinona kommunikoida tilaulottuvuudesta.

Rajoitettu Lex 40 -teos, joka vangitsee metallien kauneuden ja epäsäännöllisyyden

suunnittelija huonekalut kokoelma geometriset värit jakkara sinkkikuppi

Lex Pott

TODELLISET VÄRIT: True Colors aloitti värillisenä tutkimushankkeena motivaationa halusta luoda kehys, jossa luonto voi ilmaista itseään. Alkaen 6 suorakulmaisesta metallilevystä, jotka on valmistettu jalostetusta messingistä, alumiinista, teräksestä ja kuparista, hän käytti erilaisia ​​kemiallisia prosesseja materiaalin hapettumisen aikaansaamiseksi. Hän selittää nämä kemialliset reaktiot tieteellisillä kaavoilla, jotka on kirjoitettu siististi typografialla levyjen etupuolelle.

Myltada on kahden paneelin huonejakaja, joka on Shelter -kokoelman uusin

suunnittelija huonekalut kokoelma geometriset värit näyttö

Henny van Nistelrooy

MYLTADA, 2012 – Shelter on kokoelma huonejakajia, jotka on valmistettu erityisesti valituista materiaaleista ja jotka on ruuvattu huolellisesti uusiksi geometrisiksi kuvioiksi. Vastauksena Hennyn konekudosrakenteisiin kudos irrotettiin käsin, jotta kudokseen saataisiin uusia geometrisia kuvioita. Hanke on saanut inspiraationsa viimeaikaisista Kiinan -matkoista. Kauniit arkkitehtoniset piirteet näkyvät monissa Ming / Qingin keisarillisissa palatseissa, ja puutarhat vaikuttavat värin ja muodon käyttöön.

Tämä sivupöytä on valmistettu jauhemaalatusta teräksestä ja se on maalattu vaalealla värillä, jotta se olisi fiksu

suunnittelukalusteiden kokoelma geometriset värit pöydän vieressä

Fabian von Spreckelsen

New York Cityn joukko- ja aaltokokoelma – Vanhojen ajattelumalliemme muuttaminen ja haluamiesi tulosten saaminen vaatii paljon vaivaa. Tuloksesta riippumatta se on aina ainutlaatuinen ja jokainen kokee sen eri tavalla. Teokset ovat epäsymmetrisiä, eikä niitä voida nähdä sisäisen mielemme tavoin. Lisäksi minulla on ”hitsatut akselit”, jotka toimivat kopiona katoamattomuudestamme. Käsitelty metalli altistettiin luonnolle, kun olemme valinneet tapoja heijastaa ympäristöämme. Molemmat esineet valmistettiin käsityönä studiossani Maastrichtissa ja vain parhaista materiaaleista.

Kelloa, jota aika vaatii, etsitään pikemminkin kuin jatkuvaa muistutusta kuolemasta

suunnittelija huonekalut kokoelma geometriset värit seinäkello

Studio näin

AIKA, 2012 – Eri kulmasta katsottuna se naamioi kellon huomaamattomaksi seinäesineeksi. TIME on klassisen analogisen kellonajan ja modernin nanoteknologian avioliitto.

Mattoille on ominaista niiden ainutlaatuinen muotoilu ja värien asteikko sekä rikas, ylellinen viimeistely

suunnittelija huonekalut kokoelma geometriset värit jakkara sohvapöytä

Franziska Wernicke

HUONE HETKI c2, 2011 HUONE HETKI c4, 2011 – Hieno ja tasainen väritehoste antaa vaikutelman maton mittojen muutoksesta. Suunnittelu avaa tilan, jossa se sijaitsee, kommunikoi sen arkkitehtonisen ympäristön kanssa ja kutsuu käyttäjän kokemaan aivan uuden sisäisen ulottuvuuden. Matot on valmistettu 100% puhtaasta Uuden -Seelannin villasta, joka antaa miellyttävän pehmeän ja tilavan maton.