Upea huonekalumallisto Mercedes-Benziltä

Upea huonekalumallisto Mercedes-Benzin nahasta

Innovatiiviset, ergonomiset nahkakalusteet Mercedes-Benziltä

Maailmankuulu autovalmistaja Mercedes-Benz on päättänyt lisätä vaikutusvaltaansa markkinoilla ja valmistaa sarjan hienoja huonekaluja. Yhteistyössä italialaisen valmistajan Formitalia Luxury Groupin kanssa Mercedes-Benzin asiantuntijat ovat toteuttaneet tämän ajatuksen käytännössä.

Tämä huonekalu ilmentää kuuluisan saksalaisen brändin moitteetonta teknistä osaamista ja italialaisen yrityksen hienovaraisuutta ja intohimoa. Nyt kuvaamme sinulle jokaisen huonekalun ja sen yksityiskohdat.

Aloitamme söpöllä klubituolin ja jakkaran kaksikolla – molemmat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten nahasta, puusta ja alumiinista. Nojatuoli ja jakkara perustuvat kauniisiin, kaareviin puukehyksiin, jotka on kääritty alumiiniin ja peitetty upeilla ruskeilla ja vaaleanpunaisilla nahoilla.

Seuraavassa hienossa sohvassa on erinomainen puurunko, joka on päällystetty ensiluokkaisella nahalla. Sohva voidaan haluttaessa peittää kokonaan nahalla tai puulla. Upean ulkonäön ja mukavan istuimen ansiosta tämä pala sopii täydellisesti moderniin olohuoneeseen.

Sohvapöytä on aivan upea sekä upea ja nykyaikainen, ja siksi se pystyy saamaan sinut huomaamaan. Pöytä koostuu viilutetusta, kuristetusta puukappaleesta, joka on sijoitettu vankalle metallirakenteelle.

Kokoelman toisessa sohvassa on tyylikäs muotoilu ja upea musta nahka, jota koristavat timanttiompeleet. Tässä sohvassa on metallirunko ja se näyttäisi kauniilta eteisessä tai olohuoneessa.

Toisessa sohvapöydässä on korkealaatuinen puupinta ja harmaa kiilto, joka on koristeltu hienoilla, mustilla orgaanisilla kuvioilla, jotka antavat ripauksen modernia eleganssia. Asiakasvaatimusten mukaan tämä pöytä voidaan luoda kiiltävällä pinnalla.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on tilava Mercedes-Benz-sänky, jonka muotoilu on minimalistinen ja tyylikäs. Myös valkoisesta nahasta valmistettu pääty ja alumiinista valmistetut sängyn jalat näyttävät tältä. Lisäksi korkealaatuista nahkaa koristavat timanttiompeleet, jotka lisäävät hienostuneisuutta ja ylellisyyttä.

Upea huonekalumallisto Mercedes-Benziltä

Upea huonekalumallisto Mercedes Benziltä

Mukava nojatuoli oranssia nahkaa

Upea huonekalukokoelma Mercedes-Benz-nojatuoleja

Jalkatuki – sopiva lisä nojatuoliin

Upea huonekalumallisto Mercedes-Benz-jakkareista

Vankka, vankka nojatuoli  Upea huonekalumallisto Mercedes-Benzin ruskeista nojatuoleista

Nykyaikaiset huonekalut asuintilaan

Upea huonekalumallisto Mercedes-Benziltä 

Huonekalumallisto Mercedes Benz -sohvista nojatuoleista

Tyylikkäästi suunniteltu sohva

Hämmästyttävä huonekalumallisto-Mercedes-Benz-ruskea-sohva selästä

Orgaanisen muotoinen sohvapöytä

Hämmästyttävä huonekalumallisto Mercedes Benzin sohvapöydältä

Suuri sänky – silkkilakanat ja pääty

Upea huonekalumallisto Mercedes Benz -vuoteesta

Alumiiniset sängyn jalat

Upea huonekalumallisto Mercedes-Benzin päätystä Klassinen musta nojatuoli Upea huonekalumallisto Mercedes Benzin mustista nojatuoleista

Minimalistinen olohuoneen pöytä

Upea huonekalumallisto Mercedes-Benzin olohuoneen pöydästä

Trendikkäät musta huonekalut olohuoneeseen   Huonekalumallisto Mercedes Benzin mustalta mattojoukolta