Vaatekaapit liukuovilla – 50 ideaa käytännölliseen ja moderniin vaatekaappiin

Vaatekaapit nykyaikaiseen muotoiluun: mitkä ovat tavalliset kriteerit niiden valinnassa?

Kaappi on yksi keskeisimmistä elementteistä kaikissa sisustussuunnitelmissa. Sillä on monia toimintoja modernissa sisustuksessa. Sen pitäisi piilottaa vaatteet ja muut esineet, mutta myös varmistaa mukavuus ja harmoninen vaikutus kotona.

Kaappi voi saavuttaa tämän toimimalla aksenttina tai integroimalla saumattomasti huoneeseen hajottamatta sitä.

Viimeinen tärkeä asia on helppokäyttöisyys. Vaatekaapit, joissa on käytännöllisiä mekanismeja, kuten liukuovet, ovat osoittautuneet sellaisiksi. Ne ovat vakiinnuttaneet asemansa käytännöllisimpänä monista mahdollisista muunnelmista. Mutta mitä muuta meidän on valittava?

Modernit vaatekaapit liukuovilla

Vaatekaapit, joissa on liukuva puinen kaappi

Suunnittelu ja toiminta

Vaatekaapit liukuovilla mustavalkoisia

Ensimmäinen, ratkaiseva kriteeri vaatekaappien valinnassa ovat toiminnot, jotka on ehdottomasti täytettävä:

  • Sinun on saatava kuluvan kauden vaatteet helposti ja helposti vaatekaappiin.
  • Hyvät modernit vaatekaapit antavat sinulle mahdollisuuden pitää vaatteesi parhaassa mahdollisessa kunnossa.
  • Sinulla on tarpeeksi osastoja pienille vaatteille ja muille kertoimille.

Vaatekaapissa on muutama lisätoiminto, jotka on suoritettava sen mukaan, missä huoneessa ne ovat.

Tyylikäs vaatekaappi makuuhuoneeseen

Vaatekaapit, joissa on liukupeilit

Vaatekaapin edut

Vaatekaapit, joissa on liukuva puinen vaatehuone

Vaatekaapit olohuoneessa

Täällä vaatekaapit on piilotettava kaikki tarvittavat tavarat vapauttaakseen enemmän tilaa olohuoneessa. Niillä on erittäin voimakas esteettinen tehtävä. Nykyaikaisen vaatekaapin sisällä pitäisi olla tilaa myös muutamille muille esineille, kuten tekniikalle ja muille lisävarusteille.

Olohuoneessa vaatekaappi, jossa läpinäkyvät ovet

Vaatekaapit, joissa on liukuvat puiset läpinäkyvät ovetVaatekaapit liukuovilla puukalusteitaLähde: Porta -ovet

Vaatekaapit päiväkodissa

Vaatteet ja lelut jaetaan lastenhuoneeseen joskus niin, että ne aiheuttavat suurimman kaaoksen. Tästä syystä lastenhuoneen vaatekaapin tulisi välttää tämä ja säilyttää kaikki mahdollisimman hyvin.

Tietenkin turvallisuus on erittäin tärkeä rooli lastenhuoneessa. Arvosta asennusta ja etsi malleja, joissa ei ole teräviä reunoja ja muita vaarallisia paikkoja.

Vaatekaapit makuuhuoneessa

Jos tilaa on enemmän, vaatehuoneet ovat aina hyvä vaihtoehto. Ne toimivat pukuhuoneina, koska kaikki vaatteet mahtuvat sinne ja näin vältät kaaoksen. Sinulla on edelleen mahdollisuus säilyttää vaatekaapin hyvä laatu pidempään.

Liukuovilla varustetut sisäänrakennetut vaatekaapit ovat moderneja ja erittäin toimivia vaihtoehtoja, jotka kannattaa ehdottomasti harkita vaihtoehtona.

Sisäänrakennettu vaatekaappi kiiltävä

Vaatekaapit liukuovilla, kiiltävä valkoinen

Makuuhuoneessa saumaton muotoilu on olennaista. On erittäin tärkeää, ettei se pirstouta huonetta tai saa sitä näyttämään epäharmoniselta. Jotta voit nukkua kunnolla, yhtenäinen ilme voi olla vain hyödyllinen tässä suhteessa.

Käytä kulmaa – mittatilaustyönä valmistettu vaatekaappi

Vaatekaapit, joissa puiset liukuovet

Vaatekaappi miehille tyylikkäästi

Vaatekaapit liukuvalla puisella miesten makuuhuoneella

Säilytystilaa mahdollisimman monille vaatteille ja asusteille

Vaatekaapit, joissa on liukuvat puiset makuuhuoneen huonekalut

Ja vielä muutamia vinkkejä toimitukseltamme

Vaatekaappien on oltava korkealaatuisia sekä suunnittelun että viimeistelyn kannalta. Mikään näkökohta ei saa antaa etusijaa toisen haitaksi. Hyviä malleja on tehty lähes kaikista materiaaleista. Valitse kestäviä ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja.

Huomaa myös seuraavat asiat: Hyvät vaatekaapit eivät vain näytä hyvältä, vaan ne on myös kirjattu ihanteellisesti sisustuskonseptiin.

Oikean vaatekaapin ostaminen on tärkeää, mutta myös parhailla materiaaleilla hoidolla on erittäin tärkeä rooli. Etsi hellävaraisia ​​valmisteita, jotka takaavat parhaan puhdistustuloksen.

Vaatesäilytys

Vaatekaapit, joissa on liukuvat puiset peilit

Sisäänkäynti on varustettu käytännöllisillä ja tyylikkäillä eteiskalusteilla 

Vaatekaapit, joissa puinen peilioviVaatekaapit liukuvalla puupaneelilla

Klassinen muotoilu

Vaatekaapit, joissa on liukuovi puuovet, valkoiset tyylikkäät peilatut makuuhuoneet

Kiiltävä

Vaatekaapit liukuovilla, valkoinen kiiltävä

Kuvan oikeudet: Herra Ovet

Anna seuraavien vaatekaappien inspiroida sinua

vaatehuone liukuvalla valaistuksella Jesse HOPUS DELUXE-vaatekaappi, jonka liukuovet on asennettu huoneen korkeuteen Vaatekaappi liukuovilla aksentti väri keltainen Vaatekaappi, jossa liukuvat kiiltävät ovet valkoinen Suunnittele lastenhuoneeseen vaatekaappi liukuovilla Kaappi liukuovilla modernit vaatekaapit Vaatekaappi, jossa on liukuvat modernit vaatekaapit Sisäänrakennettu vaatekaappi liukuovilla kattoon asti Vaatekaappi liukuovilla, kattoon asennettava valaistus Vaatekaappi liukuovilla, jotka on rakennettu huoneen korkealle, suuri kiiltävä Vaatekaappi, jossa liukuovet, kiiltävä musta Vaatekaappi puusta rakennetuilla liukuovilla Vaatekaappi liukuovilla, jotka on rakennettu mustasta kattoon asti Vaatekaappi liukuovilla, sisäänrakennettu peili Vaatekaappi liukuovilla, jotka on asennettu naisten peilikattoon Vaatekaappi liukuovilla, sisäänrakennettu peiliovi Vaatekaappi liukuovilla sisäänrakennetut peiliovet kattoon asti Vaatekaappi liukuovilla, sisäänrakennettu makuuhuoneeseen, jossa peiliovet Vaatekaappi liukuovilla, jotka on rakennettu lattiasta kattoon ulottuvaan peiliseinään Vaatekaappi liukuovilla, rakennettu valkoiseksi Vaatekaappi liukuovilla huoneen korkeudella, värikäs Vaatekaappi liukuovilla lattiasta kattoon mustavalkoinen Vaatekaappi liukuovilla lattiasta kattoon peili makuuhuoneen huonekalut Vaatekaappi liukuovilla huoneen peiliseinä Vaatekaappi liukupeilillä Kaappi liukupeiliovilla makuuhuoneen ideoita Vaatekaappi liukupeiliovilla makuuhuoneen kalusteet Vaatekaappi liukuovilla valkoinen huone korkea minimalistiset makuuhuoneen huonekalukaapit liukuovilla minimalistinen makuuhuone huonekalut vaatekaapit vaatehuoneMakuuhuone ideoita vaatekaapit liukuovillaMakuuhuoneen kalusteet iso vaatekaappi liukuovillaMakuuhuoneen kalusteet vaatekaapit liukuovillaMakuuhuoneen huonekaluvaatekaapit heijastavilla liukuovillaMakuuhuoneen huonekalut modernit vaatekaapit liukuovilla