Viinitelineet, joilla on yksilöllinen luonne todellisille viinin ystäville

viinitelineet ja hyllyjärjestelmät puiset viinitelineet

Valmista viinitelineet asiakkaiden vaatimusten mukaan

“Viinin varastointi” ei anna meille rauhaa. Haluamme esitellä uudestaan ​​ja uudestaan ​​uuden tavan viinipullojen säilyttämiseen. Ei ole vaikea arvata, että olemme intohimoisia viinin ystäviä, ja on myös etujemme mukaan löytää uusia ja luovia säilytysvaihtoehtoja.

Aina silloin tällöin kysymme itseltämme kysymyksen: jos totuus on viinissä, niin missä meidän viinipullojemme pitäisi olla. Ja pitäisikö heidän valehdella ollenkaan tai seisoa ollenkaan? Ja niin törmäsimme seuraavaan tallennusvaihtoehtoon. Pysy kuulolla ja selvitä lisää mielenkiintoisia faktoja viinin varastoinnista …

Täydellinen puinen viiniteline

boon viinitelineet hyllyjärjestelmät viiniteline puu viinivarasto

Mitkä viinipullot tulisi pitää makuulla ja mitkä seisoessaan??

Harvat ihmiset todella esittävät tämän kysymyksen, ja ehkä siksi vastaus siihen ei ole kovin yleinen. Mutta se on todella tärkeä yksityiskohta, jos haluat säilyttää viinipullot oikein.

Muniminen

Näin säilytetään nämä viinipullot, joissa on todellinen korkkitulppa ja joiden säilytysaika on yli 1-2 vuotta.

Seisomassa

Viinipullot, joissa on korkkitulppa, mutta joiden säilyvyysaika on alle 1–2 vuotta, on säilytettävä pystyasennossa, aivan kuten pullot, joissa on muoviset korkit tai ruuvit.

BOON -viinitelineet, joissa on vastaavat pullon sisäosat

boon viinitelineet hyllyjärjestelmät viiniteline puulattia

Viinitelinejärjestelmät BOON

Kun olemme selvittäneet oikean pullon asennon, olemme valmiita löytämään sopivimman säilytyspaikan.

Viinikellari olisi tietysti paras vaihtoehto, mutta kaikilla viinin ystäville ei tietenkään ole sellaista. Ja jos kuulut tähän ylpeiden viinikellarien omistajien ryhmään (joita me rehellisesti kadehdimme), sinun tulee varustaa kellarisi vastaavilla viinitelineillä.

Ja kaikki muut kaltaisemme viinintekijät, jotka vain haaveilevat viinikellarista, voivat yksinkertaisesti sijoittaa viinitelineen toiseen huoneeseen, esimerkiksi olohuoneeseen tai keittiön kaiteeseen. Voit itse hyötyä tästä, koska moderni pulloteline voi näyttää erittäin jaloilta ja voidaan myös helposti kirjoittaa mihin tahansa sisustukseen.

Suunnittele oma BOON -viinitelineesi itse

boon viinitelineet hyllyjärjestelmät viiniteline puu

The BOON viinitelineet joka voidaan suunnitella asiakkaan yksilöllisten vaatimusten mukaan. Olipa kyseessä modulaarinen pullohylly, sivupöytä, avoin seinähylly tai huoneen jakaja, BOON -hyllyjärjestelmä tarjoaa monia ja tyylikkäitä vaihtoehtoja viinin säilyttämiseen sekä makaaville että seisoville viinipulloille.

Suunnittelemme parhaillaan täydellistä hyllyä meille. Tartu tilaisuuteen ja luo loistava “koti” arvokkaille viinipulloillesi!