Zaha Hadidin futuristinen tuolisuunnittelu Sawayalle ja Moronille

futuristinen tuolin muotoilu kiillotettu zaha epärealistisia muotoja

 Zaha Hadidin Z-tuoli Sawayalle & Moroni – futuristinen tuolisuunnittelu

 Milano 2011: Arkkitehti Zaha Hadid esitteli tämän siksak -tuolin valmistajalle Sawayalle & Moroni Milanossa. Z-tuoli on valmistettu kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä, rajoitettu erä 24 kappaletta. Tässä on lyhyt kuvaus valmistajilta:

Z tuoli

Z-tuolin muotoilu tiivistää Zaha Hadidin arkkitehtien kolmen viime vuosikymmenen aikana kehittämän modernin suunnittelun ja tutkimuksen ytimen.

Yksinkertainen kolmiulotteinen ele kulkee huoneeseen osana jatkuvaa keskustelua muodon ja toiminnon, eleganssin ja hyödyllisyyden, erilaistumisen ja jatkuvuuden välillä.

futuristinen tuolin muotoilu kiillotettu zaha hadid -pohja

Lineaarisen silmukan muotoilu ilmaistaan ​​matkallaan kielellä, joka vuorottelee hienojen virtauslinjojen ja suurten pintojen välillä, jotta saadaan aikaan ergonominen tarjonta ja yleinen muoto..

Geometriset abstraktiot inspiroivat lineaarisen silmukan suunnittelua

futuristinen tuolin muotoilu kiillotettu zaha hadid omituinen

Sävellyksen tyylikkyyden ja sen artikulaation välinen kaksijakoisuus neuvotellaan taitavan leikin kautta kontrastivien kulmakulmien ja leveiden, lempeiden kaarien välillä.

Tuloksena oleva muoto muistuttaa Hadidin kaksiulotteisten teosten kalligrafisia eleitä; hallittu siveltimen vedos kankaalle, täydellinen synteesi ideasta: luonnos.

Z-tuoli 2011

Rajoitettu erä 24 + 3AP

Mitat:

Pituus: 920 mm

Korkeus: 880 mm

Syvyys: 610 mm

Materiaalit: ruostumaton teräs

Viimeistely: kiillotettu

Jatkuva keskustelu muodon ja toiminnon, eleganssin ja hyödyllisyyden välillä

futuristinen tuolisuunnittelu kiillotettu zaha hadid

Tuolit on valmistettu kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä, rajoitettu erä 24 kappaletta futuristinen tuolin muotoilu kiillotettu zaha hadid selkänoja

kirjoittanut ja toimittanut Petja