12 ylellistä kylpyhuoneen sisustusta

Ylellinen kylpyhuone deco tummat hyvät wc -seinän suunnittelu

Mielestäni kylpyhuone on paikka, jossa ylellisimmät suunnittelun inspiraatiot voidaan toteuttaa

Uudistaminen on halvempaa ja vie vähemmän aikaa. Oleskelutilan kaunistaminen ja uuden keittiön rakentaminen ovat seuraavat paikat, joissa saat paljon rahaa.

Graafinen tapetti ja runsaat värit, jotka voivat olla ylivoimaisia ​​missä tahansa muualla, luovat omituisen tunnelman.

Valaistukseen kannattaa harkita hohtavia kattokruunuja ja katseenvangitsimia. Nämä ovat paljon sopivampia kuin perinteiset lamput. Lisäksi perinteisen pesualtaan sijasta voitaisiin harkita puuta. Haluatko toteuttaa pienen projektin? Sitten naisten huone on varmasti loistava paikka kokeille. Katsotaan yhdessä 12 esimerkkiä, jotka ovat täynnä hyviä ideoita.

Täällä näemme kiiltävät, mustat seinät, joissa on erottuva verhous. Se näyttää lumoavan koristeen hopeisten kuvakehysten muodossa. Tämä kylpyhuone on kiilto.

Pesuallas asennettiin vesiputouksen kaltaisen marmorirakenteen päälle. Koko asian vieressä oli kaksi suurta, suorakulmaista kangaspidikettä. Holly Hunt suunnitteli perinteiset seinävalaisimet. Nämä on varustettu ylellisillä kupeilla.

Ylellinen kylpyhuoneen sisustus-Tässä näemme kapean, lattiasta kattoon ulottuvan peilin

Ylellinen kylpyhuone deco tumma naisten wc miellyttävä tunnelma

 Se sijoitettiin konsolin pesualtaan taakse, jolloin huone näytti isommalta. Pehmeä väriyhdistelmä toimii myös erittäin hyvin. Täällä koemme yhden suurista vivahteista, jotka edustavat Benjamin Moorin teosta. Sen nimi on Seacliff Heights. Ne on yhdistetty tummanharmaisiin ja rakenteellisiin laattoihin takaseinässä.

Tässä näemme muistutuksen Espanjan siirtomaa -ajoista Latinalaisessa Amerikassa

Ylellinen kylpyhuone deco tumma naisten wc Välimeren tyyliin

 Se on tuon aikakauden talossa Phoenixissa. Meillä on mittatilaustyönä valmistettuja Canterasta valmistettuja koristeita ja pesualtaita. Lisäksi koetaan tuhoutunut tulivuoren kallio. Hän tulee suoraan Meksikosta ja osittain Etelä -Amerikasta. Dunn-Edwards maalasi sen Deep Ocean -varjossa. Löydät myös eklektisen kokoelman vintage -taidetta, veistettyjä puukehyksiä peilistä ja pari identtistä riippuvalaisinta.

Puupintaa voidaan kuvata wow -tekijänä

Ylellinen kylpyhuone deco tumma naisten wc maalaismainen sisustus

 Se on tehty mittojen mukaan ja on arkkitehti Krannitz Gehlin työ, mutta suunnittelijan mukaan voit tehdä sen myös ihanasti kotona. Tarvitset suuren puukappaleen. Tämä on varustettava mustalla maalilla ja vahalla, porattava reikiä ja asennettava levyt. Sitten voit laittaa kaiken seinälle.

Koko asian tekevät dramaattisemmaksi pinotut kivikivet ja mittatilaustyönä valmistettu pronssinen pesuallas. Hanan on suunnitellut Sonoma Forge.

Vaikuta vieraisiin tällaisilla upeilla seinäkoristeilla, joissa on chinoiserie -muotoilu

seinäkoristelamppu kylpyhuone ideoita huonekalujen koristeluun

 Sen nimi on Shantung Silhouette ja se on Schumacherilta. Tuo esiin seinien rohkeuden. Siksi he valitsivat yksinkertaisen valkoisen pohjan (Memoir by Kohler), kaapin, jossa oli lasipinnoite, joka oli valmistettu restaurointilaitteistosta, ja suuren peilin, jossa oli kultainen kehys.

Tämä korkea selkänojainen wc on sisustuselementti sinänsä

Ylellinen kylpyhuone deco tumma naisten wc kompakti tila

Se sopii täydellisesti tämän San Franciscon asunnon ahtaaseen tilaan. Mitä mieltä olet seinän upeasta violetista väristä? Mielestäni se on loistava kontrasti puulattian kanssa.

Seuraavassa kuvassa näemme melkein vain yllättäviä elementtejä

Ylellinen kylpyhuone deco tummat hyvät wc -seinäkoristeiden maalaus

Tavallisen vaihtoehdon sijasta he valitsivat melko alkuperäisen turkkilaisesta marmorista valmistetun pesualtaan. Lisäksi sininen väri on heikko. Sitä kutsutaan Pinedale Shoresiksi (Pinedalesin rannikko) ja se on Behrin yrityksen työ. Tämän edessä taideteokset ja peilit ovat erityisen mukavia ja houkuttelevia.

Seuraavassa kuvassa näemme wc: n klassisessa talossa

Ylellinen kylpyhuone deco tumma naisten wc, siirtymäkauden tyyli

Sen tyyli osoittaa viittauksen Kreikan uudestisyntymiseen. Sen kauneus koostuu ennen kaikkea sen yksinkertaisuudesta. Marmoroidut harmaat ja valkoiset laatat maustettiin mustilla yksityiskohdilla. Tarkemmin sanottuna tarkoitan pohjaa ja yllä olevaa seinälamppua. Väliltä löytyy myös kultaisia ​​glitteriä, kuten öljymaalauksen runko ja hana. Nämä täydentävät täydellisesti yleistä ulkonäköä.

Täällä voit kokea miellyttävän sinisen sävyn

Ylellinen kylpyhuone deco tummat hyvät wc -seinäpeili -seinävalaisin

 Vesimainen väripaletti on saanut inspiraationsa Cape Cod Massachusettsista, vaikka talo on Kaliforniassa. Muita hienoja yksityiskohtia ovat kiiltävät seinälaatat, suuri soikea peili koristeluun ja sen yläpuolella oleva soikea lamppu (James Modlerin mukaan). Tämä muodostaa upeita kuvioita seinälle.

Hopeanväriset kromatut jalat ja yksinkertaiset peilit kiiltävillä kehyksillä täydentävät kokonaisuutta

Ylellinen kylpyhuone deco tummat hyvät wc -pesuallas marmoria

Tunnelma tässä huoneessa on viileä ja varattu. Kaikki yksityiskohdat lisäävät tätä hahmoa, mukaan lukien pehmeät harmaat seinät (toteutettu Benjamin Mooren Rocky Coastilla, tyylikkäät marmoriset verhoukset ja mittatilaustyönä valmistetut konsolit).

Runsaasti kultaa hallitsee tätä huonetta täällä

Ylellinen kylpyhuone deco tumma naisten wc eklektinen tyyli

 Voit kokea Asuka -seinätaustakuvan suuren vaikutuksen (Osbornen mukaan & Vähän). Siinä näkyy tyyliteltyjä valkoisia pioneja ja metallisia lehtiä. Se määrittää huoneen luonteen. Tämä teema on otettu ylellisissä kultalaitoksissa. Tämä sisältää muun muassa pyyhetelineen ja kaapin lisävarusteet.

 Muut yksityiskohdat vaikuttavat myös lumoavaan ulkonäköön. Tarkoitan ennen kaikkea Boyd Lightingin valojen kevyttä ulkonäköä ja tummia puukalusteita, joissa on valkoinen pesuallas ja hopea kehystetty peili.

Rakastan tämän mustan seinän naisellisuutta ja luonnetta

Ylellinen kylpyhuone deco tumma naisten wc nykyaikainen


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80