Ideoita kylpyhuoneen suunnitteluun kodikkaaseen ilmapiiriin

Kylpyhuoneen suunnitteluideoita Kylpyhuoneen tarvikkeet Kylpyhuoneen huonekalutarvikkeet Unelma kylpyhuoneet

Olohuoneen ilmapiiri laatta -aavikon sijaan

Nykyään moderni kylpyhuone on vihdoin poistanut viileän märän huoneen maineen. Kynttilöiden tuoksu ja himmeät valot luovat hyvän olon, aivan kuten olohuoneessa. Tarvitset vain muutamia hyviä ideoita ja sopivia lisävarusteita.

Steriili on poissa

Nykyään kylpyhuone on huone, kuten mikä tahansa muu koti, ja se on kauan sitten lakannut olemasta vain toimiva paikka.

Haluamme, että se on viihtyisä, lämmin ja ennen kaikkea tyylikäs rauhallisessa paikassa. Koska monet laattojen koristeet ja vanhentuneet varusteet eivät useinkaan herätä paljon viehätystä, autamme pienillä tempuilla ja luomme kodikkaan ilmapiirin. Värit, tarvikkeet ja valo ovat tärkeitä ja antavat viileälle huoneelle elävää tunnelmaa ja tyyliä.

Kylpyhuoneen suunnitteluideoita Kylpyhuoneen tarvikkeet Unelma kylpyhuoneet kodikas tunnelma

Näin siitä tulee kodikas kylpyhuoneessa

WC -tilasta on usein pulaa. Ja koska emme halua peittää pientä huonetta kokonaan koriste -esineillä ja liian monilla koristeilla, seuraavia sisustusideoita tulee käyttää säästeliäästi:

  • Tuo henkilökohtaisia ​​asioita.
  • Käytä puisia varusteita.
  • Käytä pastellivärejä.
  • Aseta korkealaatuiset kylpyhuoneen matot.

Kylpyhuoneen suunnitteluideoita, kylpyhuonetarvikkeita, kylpyhuonetarvikkeita, kylpyhuoneen mattoja

Kaikkien lueteltujen vinkkien kanssa sinun tulisi erityisesti keskittyä korkealaatuiset kylpyhuonetarvikkeet aseta. Esimerkiksi Joopin suunnittelumatto näyttää arvokkaammalta kuin Ikean kylpymatto. Tämä koskee myös suihkuverhoja ja peilejä. Täällä on parempi sijoittaa hieman enemmän rahaa. Kuvat, kynttilät tai juhlamuistot tuovat wc: hen persoonallisuutta. Pastelliväreissä olevat verhot tai tarvikkeet vaikuttavat erityisen rauhoittavasti ja kodikkaasti, ja ne sopivat erinomaisesti valkoisiin kaakeloituihin kylpyhuoneisiin. Se on entistä mukavampaa puukylpyhuonekalusteilla. Postimyyntiliiketoiminta Emotion-24 tarjoaa loistavaa Suunnitteluideoita kylpyhuoneisiin ja sen valikoimassa on laaja valikoima puisia kylpyhuonekalusteita. Jos tämä ei riitä, voit päällystää lattian tai kylpyamme puulla – tunnelma on taattu!

Kylpyhuoneen suunnitteluideoita kylpyhuonetarvikkeet modernit kylpyhuoneet vapaasti seisova kylpyamme

Kylpyhuoneen suunnitteluideat kylpyhuonetarvikkeet kylpyhuonetarvikkeet kylpyhuonekalusteet

Oikea valo

Valo on yhä tärkeämpi kotona ja sisätiloissa. LED -lamput ovat nousussa ja lampun muotoilu muuttuu yhä monipuolisemmaksi. Tämä näkyy myös kylpyhuoneessa. Nyt on niin sanottuja valoarkkitehtejä, jotka välittävät vain huoneidenne valaistuksesta. Muutamalla temppulla voit tehdä tämän itse wc: ssä, pienen lampun sijasta, esim. B. Pesualtaan yläpuolella kannattaa miettiä erilaisia ​​valonlähteitä kylpyhuoneessa. Jos tilaa on riittävästi, useat kodikkaat lamput ovat loistavia, koska ne toisaalta luovat tunnelmaa ja toisaalta lähettävät erityyppistä valoa. Himmennettävät tai väriä vaihtavat valonlähteet ovat nykyään erityisen kysyttyjä. Yleinen sääntö on: lämmin valo rentouttaa, kylmä herättää energiaa.

Kylpyhuoneen suunnitteluideat kylpyhuonetarvikkeet kylpyhuonetarvikkeet seinämaali sininen