Kylpyhuoneen suunnittelu – tuoreita ideoita ja nykyisiä suuntauksia

Jokaisella on aamu rituaaleja, joita ilman ei ole mahdollista aloittaa päivää hyvin ja rentoutuneena. Vietämme paljon aikaa aamulla kylpyhuoneessa. Tästä syystä on erittäin tärkeää ottaa huomioon muutama kohta kylpyhuoneen suunnittelussa ja asennuksessa.

tuoreet ideat ja nykyiset trendit luovat kylpyhuoneen

Oikea valaistus

Kylpyhuoneen kohdistuksessa valitaan usein huonommin valaistut talon puolet. Vaikka olohuone ja keittiö ovat enimmäkseen etelään ja / tai länteen päin, kylpyhuone sijaitsee usein pohjoispuolella, joten varmista, että kylpyhuoneessa on suuret ikkunat, jotka päästävät paljon valoa huoneeseen. Sinun ei tarvitse pelätä uteliaita katseita. Nykyään on olemassa monipuolisia ja tyylikkäitä ratkaisuja luotettavalle yksityisyyden suojalle, joten sinun ei enää tarvitse rakentaa pieniä “kurkistusreikiä” ilmanvaihtoa varten kylpyhuoneessa. Luonnonvalo luo ystävällisen ilmapiirin, kohottaa mielialaa ja laskee sähkölaskua.

Moderni kylpyhuoneen suunnitteluohjelmisto hyödyntää optimaalisesti jokaisen käytettävissä olevan neliösenttimetrin. Tärkeää vuokra -asunnoissa: Kiinnitä huomiota olemassa oleviin yhteyksiin. Kun teet muunnoksia, pidä mielessä, että putket voivat tukkeutua ja sinä yksi Viemärin puhdistus täytyy päästä yhteyksiin.

Luo viihtyisä ilmapiiri

Yksi trendi kylpyhuoneessa on suihkukaappi. Tämän seurauksena pienetkin kylpyhuoneet näyttävät suuremmilta, eikä vain vanhuudessa arvosteta kylpyhuonetta ilman esteitä. Toivelistan kärjessä kylpyhuoneen suunnittelussa on yleensä sadesuihku tai sadesuihku, joka oli aiemmin tunnettu vain ylellisistä Hollywood -huviloista. Mutta hieman ylellisyyttä kuuluu myös omaan kylpyhuoneeseen, koska kylpyhuoneesta on tulossa yhä viihtyisämpi wellness -keidas. Tämän takaa myös sopiva koristelu kynttilöillä ja kuvilla. Jos et halua laittaa valokuvakehyksiä sisältäviä valokuvia kylpyhuoneeseen pelkäämällä, että kosteus voi vahingoittaa sinua, voit myös käyttää tyylikästä valokuvataustakuvaa tai suurikokoisia akryyliprinttejä. Trooppinen Karibian tunnelma, todellinen sademetsä tunne tai yksinkertaisesti söpö kultakala voidaan toteuttaa hetkessä.

Vastaavat laatat

Päätös siitä, mitkä laatat koristavat kylpyhuoneen, on perustavanlaatuinen eikä siksi aina helppo. Isot lattialaatat vai pieni mosaiikki? Luonnonkivi vai värikkäät keraamiset laatat? Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Anna asiantuntijan neuvoa ja selittää eri versiot. Muista: kylpyhuone ei ole kokonaan uusittu viiden vuoden välein. Jos etsit laattojen hienovaraisia ​​sävyjä ja värillisiä aksentteja lisävarusteissa ja sisustuksessa, et yleensä voi mennä pieleen. Tuloksena on harmoninen tilan tunne ja pidät kylpyhuoneestasi monien vuosien ajan.