Modernit kylpyhuoneideat ja trendikkäät kylpyhuonekalusteet

kylpyhuone ideoita kuvia luonnollinen puu

26 nykyaikaista elementtiä kylpyhuoneeseen

Aina ei ole kovin helppoa nähdä, mikä on lempityyli. Onko kotisi tyyli juuri sitä, mistä haaveilet? Olet ehkä hankkinut esineitä, jotka ovat käytännöllisiä ja sopivat budjettisi, eikä niitä, jotka liittyvät suurempaan suunnittelulinjaan.

Joten kun suunnittelet huonetta ensimmäistä kertaa ja joudut käsittelemään henkilökohtaiseen makuusi sopivia asioita, ei ole yllättävää, jos kysyt itseltäsi: “Mikä on minun tyylini?”

Seuraavassa sarjassa tarkastelemme erilaisia Ideoita nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen Katso. Näin pystyt keskittymään paremmin. Onko tyylisi moderni, nykyaikainen, maaseudun, teollinen vai onko siinä siirtymäkauden luonnetta? Heti kun jokin tuntuu tai näyttää sopivalta, sinun on katsottava useita kuvia. Tällä tavalla sinä ja suunnittelijasi lähestytte unelmiesi kylpyhuonetta.

Tässä on kahdeksan modernin tyylin elementtiä kylpyhuoneessa. Katso, sopiiko jokin sinulle.

  1. Puhtaat linjat – modernit kylpyhuoneideat

laatta mosaiikkilasi moderni kylpyhuone ideoita

Keskeytymättömät vaakasuorat linjat sopivat kauniisti nykyaikaisiin kylpyhuoneisiin. Kaarevat, aaltoilevat pinnat ovat tässä merkityksettömiä. Myös kaappitarvikkeet on vähennetty minimiin. Ajattele suorassa kulmassa.

  1. Aitoja materiaaleja

Nykyaikaiset kylpyhuoneideat laattalattiat

Arkkitehti Lisa Littlein mukaan jokaiselle materiaalille on oma käsittely, ja se on suoritettava sen mukaisesti. Aineellista luonnetta ei pidä muuttaa, vaan se on esitettävä asianmukaisesti. Kaappeista ei löydy listoja tai kehyksiä. Tässä kaikki on vähennetty olennaiseen. Kaikesta luovuttiin paitsi alkeellisista muodoista ja materiaaleista. Pesualtaat ja kaapit ovat yksinkertaisia ​​näyttelypintoja ja niissä on pehmeät pinnat.

Reunat ovat terävät ja puhtaat ja vähemmän viistot tai tahriintuneet. Laatat ovat rapeita valkoisia ja laasti on täysin tasainen, sanoo arkkitehti Sally Anne Smith. Hän suosittelee olemaan erittäin varovainen kaikessa.

Kun laatat muotoutuvat seinälle ja yksilöstä on tullut koriste, on aika tehdä joitain muutoksia puhtaan ja yksinkertaisen suunnittelun suuntaan.

Sama koskee myös pintoja. Tältä osin ei ole liikettä. Näin väittää John Klacka, Lars Remodeling and Designin suunnittelujohtaja.

Yleensä ihmiset valitsevat kvartsilinjan

Moderni kylpyhuone ideoita puinen turhamaisuus sipuli

  1. Vältä sotkua

pesuallas moderni kylpyhuone ideoita pohjakaappi

Nykyaikaisissa tiloissa on minimalistinen estetiikka, joka on aivan rajalla. Siksi Aasian aiheet toimivat erittäin hyvin näissä. Näin sanoo suunnittelija Michael Moore, joka loi tämän aasialaisen nykyaikaisen kylpyhuoneen. Molemmat tyylit noudattavat yleistä lähestymistapaa. Nykyaikaisissa kylpyhuoneissa, voiteissa, harjoissa ja tarvikkeissa kaikki on jätetty kokonaan pois.

Nykyaikainen tyyli ei todellakaan sovi henkilölle, jonka tavarat ovat hajallaan ympäri huonetta. Tämä on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat pitää kaiken puhtaana ja siistinä.

  1. Kontrastit

Moderni kylpyhuone ideoita puu laitteet pesuallas pesuallas

Koristeellisten yksityiskohtien ja sisustuksen sijaan suunnittelijat luovat huoneisiin mielenkiintoisen ulkonäön kontrastien avulla. Tässä esimerkissä pehmeä betoni on yhdistetty puurakenteisiin rakenteisiin. Värikontrasti on myös valkoinen ja musta. Nykyaikaiset tilat näyttävät riippuvan yhdestä väristä ja vivahteista, jotka ovat spektrin vastakkaisilla puolilla. Jos haluat saavuttaa WOW -vaikutuksen, koko asia on paljon yksinkertaisempi.

  1. Yksinkertainen valaistus

Nykyaikaiset kylpyhuoneideat pesuallasmaalaus kylpyamme

Myös tässä tapauksessa perusmuodot hallitsevat ennen kaikkea näkyvää ja liian koristeltua.

  1. Avoimet alueet

kuvia valaistus moderni kylpyhuone ideoita

Vaikka se on illuusio avoimesta tilasta, tämä on avaintekijä. Kelluvat pesualtaat, leveät lattiat ja yleinen keveyden ja ilmavuuden tunne ovat tämän tyylin erityispiirteitä.

  1. Värit

kylpyhuone ideoita kuvia suunnitteluideoita

Monet ihmiset puolustavat viileiden värien ja modernin tyylin yhdistämistä. Mutta jotkut ihmiset ovat eri mieltä. He huomaavat, että väri on niin henkilökohtainen asia, että sinun ei pitäisi tuntea olevansa rajoitettu tässä suhteessa.

Se ei vaivaa mennä kevyemmäksi ja antaa raikkaan ja selkeän tunteen. Ajattele timantinvalkoista vihreää, sinistä tai harmaata – ne ovat erittäin kirkkaita ja raikkaita.

  1. kromi

Nykyaikaiset kylpyhuoneideat upottavat laattapuukiskon

Kiillotettua kromia on usein esillä nykyaikaisissa sisätiloissa, koska se on tyylikäs ja tyylikäs. Littleillä on hyvä mielipide viistosuunnittelusta ja valaistussuunnittelusta. Pikku motivoi ihmisiä olemaan piilottamatta tätä kuparin taakse, vaan antamaan sen rohkeasti omakseen.

Naisellisia aiheita – kukkia ja kylpypyyhkeitä

        kuvia kylpyamme gerber moderni kylpyhuone ideoita

Yksiväriset ja kestävät puiset pesualtaat

kylpyhuone ideoita kuvia valaistus epäsuora

Sadesuihku ja paljon vihreää  kuvia sisustusideoita sadesuihku moderni kylpyhuone ideoita

Siirtymistyyliin

kuvia sisustus pieni tumma moderni kylpyhuone ideoita

Upeat valokehot ja riippuvalaisimet

kylpyhuone ideoita kuvia tummat kalusteet

Sadesuihku keskellä kylpyhuonetta lasiseinien ympäröimänä

kuvia suihku sade moderni kylpyhuone ideoita

Maskuliininen ja kromaattinen

kylpyhuone ideoita kuvia harmaa valkoinen väri

Selkeät ja puhtaat linjat – tyylikäs riippuvalaisin

kuvia roikkuva lamppu kylpyhuonekalusteet modernit kylpyhuoneideat

Sadesuihku aivan kylpyammeen yläpuolella  kuvia upeita Moderni kylpyhuone ideoita

Kiinteä, vapaasti seisova osio

kylpyhuone ideoita kuvia osio suihku

Orkideat kylpyhuoneessa tuovat raikkautta

kuvat upottavat modernit kylpyhuoneideat

Lumivalkoinen kylpyhuonekalusteet

kuvia pesuallas kylpypyyhe moderni kylpyhuone ideoita

Modernit kylpyhuoneideat – kylpyhuone ylhäältä katsottuna

kylpyhuone ideoita kuvia wc

Hienot aksentit – takaisin luontoon

kuvia betoni kylpyamme moderni kylpyhuone ideoita