Suunnittele kylpyhuone uudelleen: tuo väriä kylpyhuoneeseen

Haluaisitko muuttaa kylpyhuoneesi väreiksi??

Kylpyhuone voi olla ihanteellinen paikka kokeilla eri värejä. Markkinoilla on niin laaja valikoima runsaasti varjostettuja laattoja!

Perussääntö on, että pienissä kylpyhuoneissa on parempi olla käyttämättä hohtavia sävyjä. Tämä pätee erityisesti, jos sinulla ei myöskään ole luonnonvaloa kylpyhuoneessa. Sinun ei kuitenkaan pitäisi olla liian dogmaattinen tämän säännön suhteen. Jos todella nautit vivahteesta tai värillisestä seinän suunnittelusta, koko asia voi näyttää hyvältä kaikista säännöistä huolimatta. Tämän osoittavat selvästi myös seuraavat esimerkit!

Kylpyhuoneen raikkaat värit

Suunnittele kylpyhuone uudelleen Tuo väri

Anna viidakon innostaa sinua!

Vaikka sinulla olisi vähän luonnonvaloa, hieno teema voi kirkastaa mielialaasi. Rakastatko sademetsän esityksiä? On laattayhdistelmiä, jotka heijastavat tätä teemaa. Yhdessä juoksevan veden ja ehkä oikean tuoksun kanssa saat todellakin toisen todellisuuden.

Koska kylpyhuoneessa ei ole kyse vain hygieniasta, vaan myös rentoutumisesta!

Harmonisen ulkonäön saavuttamiseksi voit tasapainottaa sinisen, valkoisen ja puun vivahteita.

Luo raikas ja rento ilmapiiri

kylpyhuoneen uudelleensuunnittelu seinän muotoilu sininen vihreä

Sävyjä, jotka ovat täynnä energiaa

Onko sinulla kylpyhuone, joka on maalattu valkoiseksi? Verhoilla ja muilla rohkeilla vivahteilla suunnitelluilla elementeillä voit ladata niitä energialla ja ilolla. Valitse tätä varten vaaleanpunainen, oranssi ja muut vastaavat sävyt. Paranna vaikutusta maljakolla, joka on täynnä syksyn kukkia. Muun muassa se täyttää huoneen upeilla hajuilla.

Käytä vahvoja värejä

kylpyhuone uudistaa lämpimät värit chevron -kuvio

Sininen kylpyhuone Välimeren tunnelmaan

Välimeren kylpyhuone on täynnä sinisiä sävyjä. Jos pidät tästä tyylistä, suunnittele seinät sinivalkoisilla kuvioilla. Tasapaino valkoisten kylpyhuonekalusteiden ja putkistojen kanssa. Tavoitteena veistoksellinen vaikutus.

Valitse sopivat taustakuvat

kylpyhuoneen uusiminen kylpyhuoneen taustakuva sininen

Värilliset kylpyhuonekalusteet

kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneen huonekalut sininen

Glamour säteilevissä vivahteissa

Rohkeat värit voivat kirkastaa kylpyhuoneen, jos niillä on kirkas vaikutus. Voit tehdä tämän valitsemalla kultaisia ​​vivahteita ja punaisia ​​kylpyhuonetarvikkeita. Yhdistä moniin lasi- ja peilipintoihin.

Valkoinen lattia, pesuallas ja wc varmistavat myös tasapainoisen ilmeen tässä tapauksessa.

Sinun ei välttämättä tarvitse maalata kaikkia seiniä kultaiseksi lumoavan ilmeen saamiseksi. Riittää, jos teet lisävarusteita tai toiminnallisia elementtejä hienosta metallista – nämä voivat olla lamput, hana tai kaappien varusteet.

Upeat kylpyhuonekalusteet

kylpyhuoneen uudelleensuunnittelu puukalusteet retro -muotoilu

Kukkakuvio

Ei vain trooppinen luonto on virkistävä ja virkistävä vaikutus kylpyhuoneessa. Voit käytännössä valita minkä tahansa luonnollisen kuvion tehdäksesi huoneesta modernin. Esimerkiksi lehdet tai muut kukkakoristeet voivat ottaa tämän roolin. Ne tuovat huoneeseen väriä ja samalla puhtauden ja raikkauden tunteen.

Seinätaustakuva, jossa on kukkakuvio kylpyhuoneeseen

uudistaa kylpyhuoneen aksentti seinä kukkakuvio

Boho ilme

Jos haluat antaa kylpyhuoneelle kodikkaan ja hieman ylellisen luonteen, valitse Boho -tyyli. Tässä tapauksessa voit yhdistää mustavalkoisen väripaletin siniseen tai muuhun rikkaaseen väriin. Suuret hahmot, jotka sisältävät myös neutraalin värisiä laattoja, takaavat taiteellisen ja täydellisen ulkonäön.

Omista kylpyhuoneen sisustus sisustustyyliin

uudistaa kylpyhuoneen sininen värimaailma

Vintage -ideoita kylpyhuoneen sisustamiseen

Hyvin vanhassa kylpyhuoneessa voit piristää tunnelmaa vintage -sisustusideoilla. Voit esimerkiksi laittaa seinille maailmankarttoja tai muita vastaavia sovelluksia.

Entä värillinen matto oikeassa tyylissä??

Vintage on edelleen mukana

suunnittelemalla kylpyhuoneen kalusteet uudelleen pienen kylpyhuoneen värin lisäämiseksi

Suihkuverho teemalla

ideoita kylpyhuoneen uusimiseen

Kylpyhuoneen kaappi kirkkaan vihreä

kylpyhuoneen suunnittelu kylpyhuoneen suunnitteluideoita väreillä

Retro -aksentti tapetilla

kylpyhuone uudistaa kylpyhuone tapetti kuvio kukka

Yhdistä värilliset seinälaatat ja vastaavat tapetit

design kylpyhuone uudet kylpyhuoneen laatat vaaleanvihreä

Keltainen seinämaali taustana pienelle näyttelylle

uudistaa kylpyhuoneen värillinen kylpyhuonekylpyhuoneen uudelleensuunnittelu retro -aksentteilla seinämaalauksia kylpyhuoneen uudelleensuunnittelu turkoosi seinämaali -ikkuna uudistaa kylpyhuoneen seinän väri keltainen uudistaa kylpyhuoneen seinän väri vihreä uudistaa kylpyhuoneen seinän väri vaaleanpunainen