Joten voit perustaa pienen olohuoneesi, jossa on ruokailutila

Eikö olohuoneessa ole tarpeeksi tilaa huonekaluille? Ja haluatko varmasti myös ruokapöydän siellä? Älä huoli! Tänään annamme sinulle vinkkejä ja ehdotuksia siitä, miten sisustaa pieni olohuoneesi ruokailutilalla. Tietysti asuminen ja kalustaminen ovat ensisijaisesti kodikkuutta, tiettyjä tarpeita, henkilökohtaisia ​​makuja ja henkilökohtaisia ​​mieltymyksiä. Mutta on vielä muutamia sääntöjä ja periaatteita, jotka ovat rinnallasi käytännön tukena. Ja jos pidät nämä mielessä, kaikki toimii paljon paremmin kodin sisustuksen kanssa.

Varsinkin jos asut pienenä, sisustamiseen sovelletaan aina seuraavaa: Vähemmän on enemmän! Ja tämä ei koske vain huonekalujen numeroa. Jotta huone ei näyttäisi liian sekavalta, sinun pitäisi myös olla suhteellisen säästävä koristeiden ja koristeiden kanssa. On parasta tehdä hienostunut huoneanalyysi jokaisesta huoneesta etukäteen harkiten huolellisesti elämäntapaa ja sisustustyyliä, ergonomiaa, järjestelyä ja toimintaa. Onnistunut analyysi on puolet taistelusta. Koska tämä antaa sinulle paljon tarkemman käsityksen tulevista kalusteistasi, olipa kyseessä sitten pieni olohuone, jossa on ruokailutila, tai makuuhuone, jossa on työtila.

Perusta pieni olohuone, jossa on ruokailutila

pieni olohuone, jossa ruokailutila, asetti ideoita

Monitoimilaite

Siitä huolimatta tänään puhutaan nimenomaan pienestä olohuoneesta. Kyllä, sen asettaminen on usein todellinen haaste. Vietät siellä muutaman tunnin joka päivä tai ilta perheen tai vieraiden kanssa ja kaiken pitäisi olla kunnossa. Ennen kaikkea mukavuus ja riittävästi tilaa liikkua ovat olennaisia ​​olohuoneelle.

Ja jos huoneessa on myös ruokailutila, monikäyttöisiä huonekaluja ei vältetä.

Jos asennat pienen olohuoneen, jossa on ruokailutila, huoneessa on käytännössä kaksi toiminnallista aluetta. Voit halutessasi rajata niitä hieman, esim. B. huoneen jakajilla, matoilla tai seinämaaleilla. Näin voit luoda enemmän selkeyttä ja visuaalista rauhallisuutta olohuoneeseen. Mutta jos kaipaat enemmän eheyttä ja haluat mieluummin yhdenmukaiset olohuoneen kalusteet, sinun on koordinoitava molemmat toiminnalliset alueet – jälleen värien ja tekstuurien avulla.

Kaksi olohuonetta yhdistyvät harmonisesti

Aseta pieni olohuone pyöreä ruokapöytä

Takaisin monitoimilaitteeseen! Unohda huonot huonekalut pienessä olohuoneessa, olipa kyseessä niin sanottu letkuhuone tai neliöhuone. Tarvitset huonekaluja, jotka eivät vie liikaa tilaa ja jotka kuitenkin suorittavat useita toimintoja samanaikaisesti. Entä esimerkiksi verhoiltu ottomaani tai jakkara perinteisen sohvapöydän sijaan? Laajennettavat ruokapöydät, penkit, joissa on perusyksiköt tai taitettavat tuolit, ovat myös sopivia ratkaisuja pieneen olohuoneeseen, jossa on ruokailutila.

Pyöreät pöydät ja oleskelutilat ovat ihanteellisia pieniin olohuoneisiin, joissa on ruokailutila

pieni olohuone, jossa ruokailutila, penkki

Ajattele myös pystysuunnassa!

Jos käytettävissä oleva vaakasuora tila on liian tiukka, kannattaa ajatella myös pystysuunnassa. Kuulostaa loogiselta, eikö? Koska vain silloin voit hyödyntää huoneen koko potentiaalin. Kapeat ja korkeat profiilit, sisäänrakennetut hyllyt ja nerokas televisioiden tai kaappien ripustus ovat täällä kysyttyjä. Lattiasta kattoon ulottuva seinäyksikkö voi myös olla oikea päätös monille ja tarjota lisätilaa olohuoneeseen. Vielä pienemmillä alueilla jopa seinälle asennettu taitettava pöytä ei olisi ollenkaan väärä.

Jos olohuoneessasi on suurempia ikkunoita, voit varata myös tummempia värejä

pieni olohuone, ruokailutila, parketti

Luo enemmän optista tilaa

Ihmisen silmä voi myös huijata väreillä ja valolla. Voit tietysti kokeilla tätä myös pienessä olohuoneessa, jossa on ruokailutila. Valitse vain vaaleat seinävärit äläkä liioittele sitä ikkunakoristeilla. Kun seinät ja lattia ovat valkoisia tai muita neutraaleja, vaaleita, huone näyttää vain paljon isommalta kuin se todellisuudessa on.

Voit sijoittaa tummempia huonekaluja, jotka luovat harmonisen kontrastin

pieni olohuone, jossa ruokailutila valkoiseksi

Peilit ja valokuvatapetit, joilla on syvä perspektiivi, takaavat myös enemmän avoimuutta huoneessa ja simuloivat kokoa. Läpinäkyvät pleksilasista valmistetut huonekalut, kuten esimerkiksi suosittu Kartellin Ghost -tuoli, tuovat olohuoneeseen entistä enemmän ilmavuutta eivätkä yksinkertaisesti vie arvokasta tilaa, ainakin visuaalisesti.

Kartellin Ghost Chair ansaitsee täysin nimensä

kummitustuoli perusti pienen olohuoneen, jossa oli ruokailutila

Lisää dynaamisuutta kuvioiden ja tekstuurien kautta

Pienen olohuoneen, jossa on ruokailutila, ei tarvitse olla tylsää, voit helposti tuoda hieman dynamiikkaa sisustukseen. Tämä voidaan saavuttaa ensisijaisesti eri kuvioilla ja tekstuureilla. Voit tuoda graafisia ja etnisiä kuvioita, mutta myös erivärisiä chevroneja olohuoneeseen käyttämällä kodintekstiilejä tyynyillä, huopia ja mattoja. Itse koottu valokuvaseinä tai jotkut kangaskuvat tarjoavat lisätaidetta omaan neljään seinään.

Useat olohuoneen valonlähteet luovat mukavuutta, mutta myös dynaamisuutta

teollisesti sisustettu pieni olohuone

Johtopäätös:

Älä lannistu, kun asennat pieniä tiloja; etsi sen sijaan fiksuja ratkaisuja ja hyödynnä ne parhaalla mahdollisella tavalla. Jos haluat perustaa pienen olohuoneesi, jossa on ruokailutila, sinulla on itse asiassa paljon enemmän tilaa sisustusideoille kuin luulet. Hyödynnä monitoimikalusteet, ajattele pystysuunnassa, leiki valolla ja väreillä ja luo enemmän dynaamisuutta oikeilla kuvioilla ja tekstuureilla. Ajattele omia yksilöllisiä tarpeitasi ja luo oma tyylikäs hyvinvointikeidas kotona.

Freshideenin toimittaja toivottaa sinulle hauskaa suunnittelua ja sisustamista

pieni olohuone, ruokapöytä ja valolamppu

Neutraaleja sävyjä ja modernia taidetta

pieni olohuone sohvapöydällä

Vaalea puu kohtaa valkoisen

pieni olohuone, jossa on ruokailutilaideoita

Monikäyttöisyys kannattaa aina huonekaluissa

pieni olohuone, ruokailutila, taitettava pöytä

Tyylikkäät huonejakajat luovat lisää säilytystilaa ja lisäävät rakennetta

Pieni olohuone, joka koristaa trendiseinäpuuta

Pehmustetut penkit ovat tilaa säästävä mahdollisuus pienen olohuoneen ruokapöydässä

Pieni olohuone, jossa ruokailutila, verhoiltu penkki

Toinen vaihtoehto ruokapöydän sijoittamiseksi pitkänomaiseen huoneeseen

pieni olohuone, jossa ruokailutila on kapea

Näin voit luoda selkeän kaavoituksen olohuoneeseen

pieni olohuone, ruokailutila, kulmasohva

pieni olohuone, ruokailutila, ruokapöytä

pieni olohuone, ruokailutila, takka

Perusta pieni olohuone, jossa on ruokailutila

pieni olohuone ja ruokailutila

Pyöreä sohvapöytä pienen olohuoneen ja ruokailutilan luomiseksi

Käyttämällä saman sisustustyylin elementtejä varmistat yhtenäisen ilmeen

Pieni olohuone, jossa on ruokailutila, perustaa skandi -tyylin

Kalusta pieni olohuone, jossa on ruokapöytä           Pieni olohuone, jossa ruokailutila, pyöreä sohvapöytä

Pyöreitä ruokapöytiä suositellaan myös pieniin olohuoneisiin

Pyöreä ruokapöytä pienen olohuoneen ja ruokailutilan luomiseksi