Tyylikkäitä käytännöllisiä olohuoneen malleja

Viileä käytännöllinen olohuone suunnittelee sisäänrakennetut takkasohvat tyynyt raidat kuvio

Tyylikkäitä käytännöllisiä olohuoneen malleja

Vastaavatko olohuoneen huonekalut omaa elämäntyyliäsi? Käytä olohuoneen suunnitteluun oikeita huonekaluja, värejä ja lisävarusteita, jotka määrittävät henkilökohtaiset toiveesi ja tarpeesi ja tunnet olosi rennoksi ja mukavaksi kotona.

Vilkas, leikkisä sisustus olohuoneessa

Viileä käytännöllinen olohuone suunnittelee kattokruunut verhot sohvat tyynyt

Jos pidät mahtavista cocktailjuhlista, ilmoita siitä olohuoneen sisustuksen kautta. Tee tästä huoneesta vain houkutteleva ja mukava.

Tyylikäs ja perinteinen samaan aikaan

Viileä käytännöllinen olohuone suunnittelee kukkaruukun sohvan mukavan ruskeana

Kysy itseltäsi: “Mitä muuta minun pitäisi muuttaa tai lisätä olohuoneeseen?”

Helposti siirrettävät istuimet sopivat useille vieraille tai ehkä tarvitset enemmän tallennustilaa peleille, elektroniikalle ja DVD -levyille.

Vaaleanpunaiset yksityiskohdat koristavat tunnelmaa

Viileä käytännöllinen olohuone suunnittelee vaaleanpunaisia ​​aksentteja yksityiskohtia kukkia

Jos olet aina halunnut vaaleanpunaisen olohuoneen tai suuren kokoelman maalauksia seinälle, toteuta toiveesi! Anna itsesi inspiroida vastaavasti kalustetuista olohuoneista ja vakuuta itsesi vaikutuksesta.

Koristeena kuninkaalliset värit

Viileä käytännöllinen olohuone suunnittelee kuninkaallisen sohvan samettikuvioita

Temppu tyylikkäästä tyylikkäästä kauniista olohuoneesta – laita sileät tekstuurit kulmikkaille pinnoille, yhdistä eri värit ja tarvikkeet kirjahyllyihin, yhdistä vivahteet ikkunaverhoihin tai aseta matto toisen päälle.

Valoisia keltaisia ​​aksentteja

Viileä käytännöllinen olohuone suunnittelee keltaisia ​​sävyjä

Jos haluat lisätä designpizzan olohuoneeseen, kiinnitä huomiota yksityiskohtiin. Kun maalaat kattoa, toista kuvio tai korostusväri. Piilota tarpeettomat esineet, pienet yksityiskohdat luovat kiiltävät tekstuurit.

Värikkäät, rikkaasti kuvioidut tyynyt sohvalla

Viileä käytännöllinen olohuone suunnittelee sohvapöydän puisen tyynykuvion

Säästä rahaa käyttämällä hyväksesi sitä, mitä sinulla on. Ota astiastoista lautasia, joita et enää käytä, ja tee taideteos. Se on erittäin halpaa ja hyödyllistä ostaa käytetyistä kaupoista.

Yksivärinen värimaailma – monitoiminen pöytä

Viileä käytännöllinen olohuone suunnittelee ruokapöydän sohvapöydän koristeen

Kun ostat pienempiä esineitä tai huonekaluja, valitse sellaiset, jotka sopivat ja näyttävät hyvältä missä tahansa kodissa. Pöytä, jota käytät illalliseksi, voi silti toimia sohvapöytänä.

Symmetrinen järjestely

Tyylikkäitä käytännöllisiä olohuoneita, jotka symmetrisesti järjestävät seinän

Kokeile symmetristä muotoilua muodollisessa olohuoneessa. Jaa huone kahtia ja suunnittele peilijärjestely keskiviivan molemmille puolille.

Tässä kuvassa jakoviiva kuluttaa sisäänrakennetun takan keskikohdan, jossa ikkuna, lattiavalaisin, nojatuoli, sivupöytä ja jopa heittotyynyt heijastavat järjestelyä.

Kiinteä puinen pöytälevy pyörillä – helppo siirtää

Viileä käytännöllinen olohuone suunnittelee liikkuvia huonekalupöytiä puuta

Sisustussuunnittelussa ei ole sääntöjä symmetrialle, mutta tyypillisesti epäsymmetrinen ilme on rentouttavampi.

Ennen kaikkea olohuoneen suunnittelun pitäisi miellyttää kaikkia. Aloita huonekaluilla ja lisävarusteilla, jotka voit yhdistää viihtyisän huoneen luomiseksi.

Keltainen, pyöreä sohvapöytä, verhoiltu nahalla       Viileät käytännölliset olohuoneen mallit nahkapöytä keltainen   Suunnittele perinteinen olohuone – värikkäitä tekstuureja Viileät käytännölliset olohuoneen mallit heittävät sinisen nojatuolin sohvan