15 enkle fiskeopskrifter, som du let kan forberede

Fisk er en meget sund ting at have. Det giver dig en stor mængde protein, spormineraler, calcium og andre vitale næringsstoffer. Nogle kan give dig meget energi, og nogle kan også give dig en stor placering af fosforbehovet i din krop. Nogle retter laves på en sådan måde, at du slet ikke får lugten. I disse tilfælde kan du nyde dette og spise et godt måltid med din familie og venner.

Fisk opskrifter

Bedste og sunde fiskeopskrifter:

Lad os tjekke forskellige typer af bedste fiskemadopskrifter, som du let kan forberede. Nogle af disse opskrifter med fisk er autentiske, mens nogle er meget moderne versioner af retter, som du allerede har prøvet på restauranter.

1. Fiskegryde:

Dette er en populær forret, og du kan få dette i næsten alle madboder. Disse fiskeopskrifter kan findes bredt i vejkanten, og folk elsker at have dette. Generelt serveres denne opskrift på fisk med en frisk salat bestående af agurk, løg, grøn chili og tomatsauce eller grøn chutney, der er lavet med koriander og grøn chili. Du kan også lave dette derhjemme.

opskrift på fisk Fiskeyngel

Metode: Du skal bruge fileter af enhver benfri fisk på cirka 500 gram. Dette giver lige så mange fileter, som du tager. Derefter skal du marinere fiskene i en teskefuld citronsaft, salt og peber. Tag mel på et fad, og sig det godt med salt og peber. I en anden skål laves en dej med sammenpiskede æg, garam masala pulver, spidskommen og knust hvidløg. Efter 30 minutters marinering skal fiskene tages ud af marinaden og dyppes i dejen og lægges i den tørre melblanding. Kom disse i friturekarret og steg dem til de er let gyldenbrune. Sigt og blød overskydende fedt på papirhåndklæder. Serveres varmt.

2. Fiskefinger:

Disse tilberedes på lignende måde som fiskeyngel. Disse ligner dog pommes frites på grund af deres form. Fileterne skal skæres i vid udstrækning i tykke strimler, og derefter ligner processen næsten fiskeyngelforberedelsens.

sunde fiskeopskrifter Fiskefinger

Metode: Tag 500 gram tykke fileter. Brug en kniv forsigtigt eller en køkken saks og skær dem i tykke strimler på 2 tommer hver. Marinér derefter disse i sojasovs, peber, citronsaft og salt. Opbevar disse i køleskabet i cirka 30 minutter. Imens laves et tørt pulver med knuste kiks eller brødkrummer, salt og peber. Du kan bruge andre tørre urter, hvis du vil. Varm nok olie op i en wok til friturestegning. Tag fileterne ud af køleskabet og dypp dem i den tørre dej. Kom disse straks i den opvarmede olie. Steg til sprød og sil overskydende fedt i papirhåndklæder. Serveres varm med sauce.

3. Fish Nuggets:

Dette er en anden variant af fiskefinger. Du kan lave denne fiskeopskrift med afskåret eller fiskestykker, som du ikke har brugt i dine koteletter eller supper. Den eneste grund er, at disse er lavet som små kugler, og formen er ligegyldig.

bedste fiskeopskrifter - Fish finger Nuggets

Metode: Du kan tage fileter eller enhver udbenet sort. Du kan også koge enhver slags efter eget valg med knogler og derefter adskille knoglerne for at tage kødet ud. Derefter parres en tør blanding af mel, tørre urter efter eget valg, en knivspids garam masala pulver, salt og peber. Kom lidt brødkrummer i denne blanding. Pisk derefter æg, hvidløgspasta og grøn chilipasta i en skål. Kom salt og peber for at krydre dejen og kom i fiskene. Dyp ned i dette og næste lag disse med tør blanding. Opbevares i køleskab et stykke tid, så det bliver fast. Steg dem derefter.

4. Thai Fish Curry:

Dette er en velsmagende karry lavet med kokosmælk og citrongræs som hovedingrediens.

opskrift på fisk - Thai fiskekarry

Metode: Tag ethvert valg af fisk, der ikke har overskydende smag. Du kan også tage tykke fileter til dette. Svits det røde chilipulver med thai sauce, citrongræs og hvidløg i en wok. Kom i 2 kopper kokosmælk og bidder af bringal, hvis du vil. Du kan også bruge ærter. Kom fiskene i og smag til med salt og peber. Dæk til og kog til den er færdig, og sovsen er tyk.

5. Indisk fiskekarry:

Disse typer fiskeopskrifter er en almindelig ting i indiske husstande. Du kan lave dem med alle slags fisk. Fiskene behøver ikke at være udbenede. Du kan lave den med knogler og adskille, mens du spiser. Disse serveres for det meste over dampet ris.

fisk madlavning opskrifter - indisk fisk curry

Metode: Fiskestykkerne steges først let med gurkemeje, rødt chilipulver og salt. Derefter holdes disse adskilt, og 2 spiseskefulde olie opvarmes. Du kan putte enhver form for krydderier som kun spidskommen, ingefær og laurbærblade; eller du kan putte ingefær hvidløg og løg sammen med hele garam masala. To typer krydderier giver to slags smag. Du kan også sætte hakkede tomater, grøn chili og frisk koriander. Kom fiskene i den og nok vand til at lave sovs. Dæk til og kog til færdig.

6. Fisk Biriyani:

Denne biriyani er meget populær. Dette gøres på en næsten nøjagtig måde som kyllingebiriyani, men tilberedningstiden er mindre, fordi fisk koger hurtigere.

opskrifter med fisk - fisk biryani

Metode: Risene tilberedes separat med hele krydderier. Fisken skal tages i udbenede former i tykke stykker. Du kan let stege fiskene med hel eller pulveriseret garam masala og krydderier. Når risen er kogt, skal du lægge fisken og risene i en stor hånd og lægge safranmælk over den. Dæk til og kom i dum i cirka 1 time ved lav flamme. Til den er ordentligt tilberedt.

7. Chilifisk:

Dette er en populær kinesisk ret og meget velsmagende. Du kan få dette med kinesiske ris eller nudler.

opskrift fisk - chili fisk

Metode: Skær fileterne i tern eller tykke stykker. Lav en dej med æg, mel, ingefær hvidløgspasta, rødt chilipulver eller grønt chilipulver, salt og peber. Dyp fiskene i dette og frituresteg. Si dem derefter på køkkenrulle. Lav sovsen med saucer og paprika. Kom tykke stykker løg og skær grøn chili i dette. Du kan også sætte forårsløg. Kom lidt vand og majsmel blandet i det. Dette vil gøre en tyk sovs. Kom de stegte kugler af fisk og bland. Serveres varmt.

8. Fish Manchurian:

Dette er en variation af ovenstående fiskeopskrifter. Du kan lave dette på samme måde.

fiskeopskrifter - fisk manchurian

Metode: Lav fiskeboldene på samme måde som nævnt i forrige opskrift. Lav derefter en sauce på nøjagtig samme måde, men brug i dette tilfælde hakkede løg, hakket paprika og hakkede grønne chili. Brug ikke for meget vand. Brug kun 2 spsk vand blandet med majsmel og kom 1 kop hakkede forårsløg. Kom kuglerne i dette og bland godt. Serveres pyntet med korianderblade.

9. Fiskesuppe:

Dette er en sund suppe, der hovedsagelig laves med enten grøntsags- eller fiskefond. Du kan bruge forskellige typer hakket eller revet grøntsager i dette.

opskrift på fisk - fiskesuppe

Metode: Svits hvidløg, hakkede løg, peberfrugter og andre typer grøntsager, som du gerne vil bruge. Grøntsagerne skal hakkes meget fint. Du kan gøre det uden grøntsager og kun grøn chili, løg/forårsløg og hvidløg. Kom fiskene og fiskefonden i. Kontroller krydderierne af salt og peber. Dæk til og kog til færdig. Kom majsmel blandet med 2 spsk vand, og dette vil tykke suppen. Tag derefter det ud server med lidt fløde ovenpå.

10. Fish Cutlet:

Dette er en velsmagende forret og kan let tilberedes.

nemme fiskopskrifter - fiskekoteletter

Metode: Fisken marineres i meldej blandet med basale grønne urter, æg, løg, ingefær, hvidløg og grøn chilipasta, gurkemeje, lidt salt, peber, garam masala pulver. Det belægges derefter i brødkrummerblandingen og får form af koteletter med håndflade. Derefter steges disse lavt og spændes i køkkenrulle.

11. Hilsa Curry:

Dette er en populær ret i Bangladesh og også de østlige dele af Indien. Det er også populært i dele af Maharashtra i de indfødte bengalske husstande og dem, der har tilpasset sig dette populære køkken.

sunde fiskeopskrifter - hilsa curry

Metode: Hilsen skæres i tykke stykker og tages hjem fra markedet. Sennepsolie opvarmes, og disse steges let med gurkemeje, salt og rødt chilipulver. Disse holdes derefter adskilt. Mere sennepsolie opvarmes, og der sættes 2 til 4 teskefulde sennepspasta deri. Grøn chili sættes hel eller i snitform. Sort spidskommen gives cirka 2 spsk eller ikke givet efter eget valg. Der gives lidt salt, gurkemeje og chilipulver i dette. Der tilsættes nok vand og den stegte fisk. Det er derefter dækket og kogt indtil færdig.

12. Sydindisk fiskekarry:

Sydindisk fiskekarry ligner thailandsk fiskekarry bortset fra det faktum, at dette er gjort lidt surt og også smagen af ​​karryblade giver dette et autentisk præg.

bedste fiskeopskrifter - Sydindien fisk curry

Metode: Fisk er enten let stegt med gurkemeje, rødt chilipulver og salt eller til tider direkte lagt i sovs. Sovsen er lavet med enten hele krydderier eller simpelthen sennepsfrø, karryblade, revet kokos og kokosmælk. Kokum eller tamarindmasse tilsættes normalt i stedet for citron til tang. Fisken sættes i den og koges til den er færdig.

13. Skewer Fish Kebab:

Disse fiskeopskrifter udføres med lignende marinering, som bruges til tandoori -varer.

enkle fiskeopskrifter - spydfiskkebab

Metode: Spyd lægges i koldt vand før brug. Løg skæres i halve og peberfrugter i store stykker. Tomater bruges hele eller i halve, hvis de er for store. Disse sammen med tykke stykker udbenet fisk marineres i gurkemeje, garam masala, ingefær hvidløgspasta, grøn chilipasta, raffineret olie og citronsaft.

En knivspids spiselig rød farve er valgfri. Disse sættes derefter i spydene på en linje på samme måde, så de ligner hinanden, når de tages ud på fad. Først løg, derefter tomater, derefter peberfrugt og derefter fisk. Det efterfølges igen af ​​paprika, tomater og løg. Sekvensen skal huskes. Disse sættes derefter på grill eller tandoor, indtil disse er færdige. Nogle gange får disse en rotation og basked med mere olie. Disse tages derefter ud og serveres med et drys citronsaft, grøn chutney og salat. Hakket koriander kan også drysses over det.

14. Grillet fisk:

Grillet fisk er meget sundt. Det krævede mindre olie, og du kan få et helt måltid.

opskrift på fisk - grillet fisk

Metode: Brug minimal krydderier som citronsaft, hvidløgspasta, grøn chilipasta, en knivspids gurkemejepulver (valgfrit), salt, peber og tørre blandede krydderurter 1 spsk. Mariner det og opbevar det i køleskabet i 20 minutter. Efter den nødvendige tid lægges de på grillstativer, der er baseret med lidt olie, og koges til de er færdige.

15. Tandoori fisk:

Dette er en velsmagende tilbehør eller en hovedret. Uanset hvad, er dette meget krydret og kogt i en tandoor. Hvis du ikke har en tandoor, kan du bruge en mikrobølgeovn OTG. Dette kan tilberedes i OTG i cirka 20 minutter. Du bliver nødt til at baske den med olie nu og da, så ydersiden bliver sprød.

opskrifter med fisk - tandoori fisk

Metode: Mariner enhver mindre knoglefisk som pomfret eller lignende med tandoori masala, garam masala, ingefær hvidløgspasta, citronsaft, en knivspids spiselig rød farve (valgfri), salt, peber og marinér fisken deri. Efter cirka 20 minutter, bask det med lidt olie og læg det på grillristen eller læg det inde i lav varme tandoor. Når den er færdig, serveres den med citronsaft og chatmasala drysset ovenpå.