15+ Bájos indiai esküvői recepció frizurák

Akárcsak a lehenga, a smink és a jelmezek, a haj is nagy része a nagy napnak. A menyasszonyi és esküvői frizurák megcsinálhatják vagy megtörhetik a megjelenést, és mindannyian tökéletesen szeretnénk kinézni – kiegészítő frizurákkal az öltözékeinkhez. A fogadások, a menyasszony utolsó ünnepségei gyakran szórakoztatóak, és a legjobbat hozhatja ki ezekből az indiai recepciós frizurákból.

Legyen szó az alkalom modern modern formájáról vagy a hagyományos és klasszikus indiai modorról; Összegyűjtöttük Önt a legnépszerűbb indiai esküvői fogadási frizurákkal. Vedd fel a kedvencedet, és készülj fel a nagy napra!

Gyönyörű recepciós frizurák az indiai menyasszonyhoz képekkel:

A hagyományos, a modern, nőies, bájos és a merész és elegáns megjelenés között a legszebb és legelbűvölőbb esküvői fogadás indiai frizurák megjelenésével és trendjeivel válogattuk össze Önt.

1. A rendetlen vastag póni:

A rendetlen vastag póni

Ha jó sűrű és sűrű haja van, és gyönyörű hajszerkezetében szeretne pompázni, miért nem próbálja ki ezt a szép frizurát? Mivel a rendetlen fonat a korona közelében található, és alatta sűrű hullámos textúra, nagyon szeretjük, ahogy ez összességében megjelenik. Legyen szó etnikai viseletről és indiai ruhákról, vagy akár western party -viseletről, ez a frizura és átalakítás találó lehet

 • Az ovális és gyémánt arcú nők kipróbálhatják ezt a szép frizurát.
 • Ez a megjelenés izgalmas lehet a 20 -as évek végén járó nők számára a stílusos, divatos átalakítás miatt.
 • Legyen az hullámos vagy göndör haj textúra; ez a haj átalakítás tökéletesen illik hozzád.

2. A hullámos laza haj átalakítása:

A hullámos laza haj átalakítása

Ha hosszú, vastag hajjal vagy megáldva, kipróbálhatod ezt az elegáns laza frizurát. A laza haj körül és a hullámok a haj szerkezete körül jönnek létre, nagyon szeretjük ezt az előkelő és sokoldalú átalakítást. Ez a frizura lehet éles, legyen szó párti ruházatról, ruháról vagy akár lehengasról. Mit gondol erről az indiai recepciós frizuráról hosszú hajra??

 • Ez a megjelenés jó azoknak a nőknek, akik ovális, kerek, gyémánt és szív alakúak
 • Próbálja ki ezt a frizurát azoknak, akik a 30 -as évek elején járnak, hogy fiatalosnak tűnjenek.
 • Ez a frizura tökéletes lehet hullámos és egyenes haj textúrákhoz.

3. Az Edge Curls frizura:

Az Edge Curls frizura

Ebben a frizurában az egész hajat szépen ecsettel és fúvással szárítjuk, majd a fürtök és a hullámok csak a szélein jönnek létre. Ez az indiai menyasszonyi frizura recepcióra vintage és elegáns frizura trendet és megjelenést kölcsönöz, amely ideális azoknak a nőknek, akik nem akarnak sok merész megjelenést, de inkább az enyhe, de elbűvölő hangot részesítik előnyben.

 • Próbálja ki ezt a fogadó frizurát bármilyen arcformájú nők számára, mivel mindegyiküknek megfelelhet.
 • Ez a szép haj átalakítás idegesnek tűnhet a 30 -as évek korosztályának nők számára.
 • Ez a csodálatos frizura jó lesz, ha egyenes vagy hullámos haja van.

4. A dél -indiai hagyományos menyasszonyi frizura a recepcióhoz:

A dél -indiai hagyományos menyasszonyi frizura a fogadáshoz

Ha az esküvői fogadás hagyományos, és elegánsnak tűnik a rituálék körül, akkor kipróbálhatja ezt a menyasszonyi frizurát. Ezt a dél -indiai átalakítás ihlette, sarees -el. Szép fonattal, hajszínekkel díszítve, nagyon szeretjük ezt az időtlen és bájos megjelenést. Mit gondol erről?

 • Próbálja ki ezt a frizurát ovális és kerek arcformájú nők számára.
 • Ez az ideges menyasszonyi megjelenés ideális lehet olyan nők számára, akiknek bármilyen hajszerkezetük könnyen megtalálható.
 • A 20-as évek elején és közepén lévő nők könnyen kipróbálhatják ezt a hagyományos dél-indiai recepciót a sarees számára.

5. Az indiai esküvői frizura:

Az indiai esküvői fodrász

A hajas konty és a frizura az eddigi meglehetősen népszerű indiai megjelenések közé tartozik. Sok nő inkább a merész és modern kortárs stílust részesíti előnyben. Látunk itt egy oldalsó frizurát a hullámos haj textúrájával és megjelenésével. Ha hosszú ruha és ruha van a recepción, ez a frizura ideális lehet, és tökéletesen illik hozzá.

 • Ez a frizura ideális lehet ovális, hosszúkás és gyémánt arcformájú nők számára.
 • Próbálja ki ezt a hajformázást, ha a 20 -as évek végén járó korosztályba tartozik.
 • A hullámos haj textúra tökéletes és ideális lehet ehhez a megjelenéshez.

6. Fonott indiai frizura:

Fonott indiai frizura

Az indiai fonatok a világ legsokoldalúbb és legszebb frizurái közé tartoznak. Számos variációja és kinézete van. Ez az egyszerű fonat tökéletes esküvői fogadtatási frizurává alakítható egyszerű és gyors, mégis elbűvölő módon. Csak vegye be kedvenc virágos hajkiegészítőit, tegyen rendetlen, puffadt megjelenést, és rögzítse szépen a fonathoz. A végeredmény valóban elképesztő. Hát nem?!

 • Az ovális és hosszúkás arcú nők csodálatosnak tűnhetnek ebben a frizurában.
 • Bármilyen hajszerkezet ideális lehet egy ilyen szép fonott frizura létrehozásához esküvői fogadásokra.
 • Ez a haj megjelenés sokoldalú, és jó lehet bármely korosztályú nők számára.

7. A középső elválasztott frizura:

A középső elválasztott frizura megjelenése

Ez egy másik Bollywood ihlette ikonikus frizura trend, amellyel nemzedékek óta találkozunk. Azok a nők, akik szeretnek elegánsnak és elegánsnak tűnni a szüreti árnyalatokkal és a hagyományos, divatos, ugyanakkor nyugati vegyes átalakítással, ez egészen ideális lehet. Sűrű fürtökkel a végén, és a középen elválasztott stílust a koronában, szeretjük ezt. A legjobb az egészben, hogy akár rövid hajjal is megpróbálhatja ugyanazt az indiai recepciós frizurát.

 • Bármilyen arcformával és arcvonással rendelkező nők könnyedén kipróbálhatják ezt a frizurát.
 • Ez az élénk megjelenés ideális lehet a 20 -as évek közepétől a végéig tartó nők számára.
 • A hullámos és egyenes haj textúra alkalmas és tökéletes illeszkedés lehet ehhez a megjelenéshez.

8. Rózsa virágos frizura:

Rózsa virágos frizura

Átfújjuk ezt a kreatív és művészi, mégis gyönyörű frizurát. Ha szereted ezeket a bonyolult frizurákat, ez az esküvői fogadás frizura, amelyet a rózsaszirom megjelenése ihletett, ideális. Szeretjük a varázslatos átalakítást; bár idő és türelem szükséges ennek eléréséhez szakmai segítséggel, minden megéri.

 • A szív-, gyémánt- és ovális arcformájú nők kipróbálhatják ezt.
 • Viselje ezt a megjelenést azoknak a nőknek, akik hullámos és egyenes hajszerkezettel rendelkeznek.
 • Ez az élénk megjelenés tökéletesen illik a 20 éves korosztály bármelyikéhez.

9. Puffadt Fishtail Braid:

Puffadt Fishtail Braid

Ez az egyik leggyakoribb esküvői és menyasszonyi indiai frizura, amelyet ki kell próbálni. A rendetlen és puffadt fonott megjelenéssel, valamint a virágos kiegészítőkkel és kiegészítőkkel együtt nagyon szeretjük a mintát és a vonzó megjelenést. Ez élénk, elegáns, és vintage és klasszikus árnyalatokat is ad. Mit gondol erről? Legyen az lehenga vagy ruhák; ez több ruhával is járhat.

 • Próbálja ki ezt a frizurát ovális és hosszúkás arcformájú nők számára.
 • Ez az élénk megjelenés tökéletes lehet a nőknek a 20 -as évek közepétől a végéig.
 • Legyen hullámos vagy göndör; ez a frizura jó lehet mindkét haj textúrához.

10. Hírességek ihlette fonott frizura:

Celebrity Insired Fonott frizura

Ne felejtsük el, hogy a hírességek milyen jól díszítették a fogadást és a parti frizurát. Ez a hölgy szupersztár, Nayanthara a hosszú ruhával szögezte le a zűrös fonott tekintetet. Félénk az ízlése. A kortárs és elegáns megjelenéssel, valamint a lenyűgöző vonzerővel nagyon szeretjük ezt. Nem menő? Ez is ideális frizura indiai esküvői vacsorákhoz és eseményekhez.

 • A hosszú és ovális arcformákkal rendelkezők kipróbálhatják ezt a frizurát.
 • Ez az élénk megjelenés tökéletes lehet a 20 -as évek végén és a 30 -as évek korában lévő nők számára, hogy stílusosak és stílusosak legyenek.
 • A hullámos és göndör haj textúrájú nők tökéletesek lehetnek.

11. Göndör zsemle:

összegömbölyödött zsemle

A feltekeredett konty jó választás lehet a fogadó frizura kiválasztásához. Ezt a stílust sok hajformázó termék segítségével és a kreativitás érintésével jól el lehet végezni egy jó professzionális fodrász kezéből. Ezt a frizurát egyedül nem tudod egyedül csinálni. Segítő kezet igényel. Akkor sportolhatod ezt a megjelenést, ha fonott frizurát sportoltál az esküvőre. Ha vendég vagy az esküvőn vagy a fogadáson, akkor ezt a hajformát is sportolhatod. Ez jó lehet szinte minden típusú ruhához. Azt is illúziót kelti, ha magasabb vagy, ha alacsony magasságú vagy. A magas zsemle, amit csinálsz, annál magasabb lesz.

12. Göndör, félig felfelé lefelé haj:

A félig felfelé és félig lefelé göndör konty frizura jó lehet a fogadópartinak. Ehhez professzionális fodrászra van szüksége.

13. Rövid göndör haj:

Indiai recepciós frizurák 3

Ha hátul kontyba tűzted a hajad az esküvődre, akkor a fogadáshoz engedd el a közepes vagy rövid bobot. Hozzon létre néhány fürtöt hajcsavaróval, és használjon hajlakkot, hogy hosszú ideig tartsa ezeket, és megőrizze a stílust a buli során.

14. Hullámos haj:

Indiai recepciós frizurák 4

A hullámos haj soha nem megy ki a divatból. A fogadáshoz fogadhat ilyen laza hullámos frizurát. Ez szinte bármilyen ruhához jól illik.

15. Hullámos Perm haj:

hullámos

A hosszú hullámos haj igazán jó lehet, ha fogadási stílusú frizurát szeretne. Minél jobban csillog a fejed, annál stílusosabb lesz a hajad.

16. Laza, egyik oldalon eltolódott rendetlen haj:

rendetlen frizura az egyik oldalon

Ez a fajta rendetlen frizura jó lehet a fogadáshoz. Manapság a rendetlen frizurák népszerű trendek, és nem hagyhatja ki a rendetlen haj megjelenését. Az összes hajat az egyik oldalra tolhatja a stílusosabb megjelenés érdekében. Ez szinte bármilyen öltözékhez jól illik.

17. Méhkas zsemle:

Létrehozhat egy vintage stílusú méhkas zsemlét, hátul hengerelt zsemle. Ez nagyon klassznak tűnik, és ha valami fonottat fűzött az esküvőjéhez, akkor a fogadás során megváltoztathatja a stílust valami zsemleszerűre. Ez bármilyen típusú ruhához jól illik, és ezt hajkiegészítőkkel is kiegészítheti.

18. Laza hullámos tippek:

Sportolhatsz egy olyan frizurát, amelynek csúfolt teteje van, és a hegye kissé göndör, nagy hajcsavaróval. Ez a fajta frizura bármilyen hagyományos ruhához jó lehet.

19. Kötekedett Vintage Bun:

szüret zsemle

Ez egy másik vintage stílusú hajviselet, amelyet kipróbálhat a fogadásra. Szépen néz ki szinte bármilyen ruhával. Ez jó hajtervezés lehet, ha ghagra cholit vagy saree -t fog viselni, vagy akár nehéz salway öltönyökkel. A frizurát gyöngygyöngy -kiegészítőkkel díszítheti, és stílusosabbá teheti.

Reméljük, hogy a nagyszerű események tökéletes lenyűgöző és vonzó megjelenése érdekében ezek a legújabb indiai esküvői fogadási frizurák segítettek szűkíteni a lehetőségeket. Nőiesek, kecsesek és bájosak, tökéletesen megfelelnek ennek a generációnak. Mik a gondolatai? Tudassa velünk a megjegyzésekben!