15+ charmerende indiske bryllupsreception frisurer

Lige så meget som din lehenga, makeup og kostumer er håret også en stor del af din store dag. Brude- og bryllupsfrisurer kan lave eller bryde looket, og vi ønsker alle at se perfekte ud – med supplerende frisurer til vores outfits. Modtagelser, de sidste festligheder for bruden, er ofte en sjov del, og du kan få det bedste ud af disse indiske modtagelsesfrisurer.

Det være sig i den moderne samtidige lejlighedsform eller traditionelle og klassiske indiske manerer; vi har sorteret dig med de mest populære indiske bryllupsmodeller. Hent din favorit, og gør dig klar til den store dag!

Smukke modtagelsesfrisurer til indisk brud med billeder:

Fra traditionelt til moderne, feminint og charmerende til fedt og stilfuldt udseende, vi har sorteret dig ud med de mest dejlige og fascinerende bryllupsreceptioner indiske frisurer udseende og trends.

1. Den rodede tykke pony:

Den rodede tykke pony

Hvis du har godt tykt og tæt hår og ønsker at prale af din smukke hårtekstur, hvorfor så ikke prøve denne dejlige frisure? Med den rodede fletning nær kroneområdet og tæt bølget tekstur nedenunder, elsker vi ret godt, hvordan dette generelt ser ud. Det være sig for etnisk slid og indiske kjoler, eller endda vestlig fest med modtagelsesudseende, denne frisure og makeover kan være passende

 • Kvinder med oval og diamant ansigtsform kan prøve denne dejlige frisure.
 • Dette look kan være kantet for slutningen af ​​20’erne i aldersgruppen til den stilfulde, trendy makeover.
 • Det være sig bølget eller krøllet hårtekstur; denne hårmakeover kan være et perfekt match til dig.

2. The Wavy Loose Hair Makeover:

The Wavy Loose Hair Makeover

Hvis du er velsignet med langt tykt hår, kan du prøve denne elegante løse frisure. Med det løse hår rundt og bølger skabt omkring hårets tekstur, elsker vi ret meget denne klassiske og alsidige makeover. Denne frisure kan være kantet, det være sig til festtøj sarees eller kjoler eller endda lehengas. Hvad synes du om denne indiske modtagelse frisurer til langt hår?

 • Dette look er godt for kvinder med oval, rund, diamant og hjerte ansigtsform
 • Prøv denne frisure for dem i begyndelsen af ​​30’erne aldersgrupper til at se ungdommelig ud.
 • Denne frisure kan være perfekt til bølgete og lige hårstrukturer.

3. Edge Curls frisure:

The Edge Curls frisure

I denne frisure børster og føntørrer vi hele håret pænt, hvorefter krøllerne og bølgerne kun skabes i kanterne. Disse indiske brudefrisurer til modtagelse giver en vintage og stilfuld frisure trend og look, som er ideel til kvinder, der ikke vil have meget fed look, men foretrækker en mild, men fascinerende tone.

 • Prøv denne modtagelsesfrisure til kvinder med enhver ansigtsform, da den kan passe dem alle.
 • Denne dejlige hårmakeover kan se spændende ud for kvinder i 30’ernes aldersgrupper.
 • Denne fantastiske frisure vil være god, hvis du har glat eller bølget hårtekstur.

4. Den sydindiske traditionelle brudefrisure til modtagelse:

Den sydindiske traditionelle brudefrisure til modtagelse

Hvis din bryllupsreception er traditionel og ser elegant ud med ritualer rundt omkring, kan du prøve denne brudefrisure. Dette er inspireret af den sydindiske makeover med sarees. Med en pæn fletning, prydet af hårtilbehør rundt omkring, elsker vi ret meget dette tidløse og charmerende look. Hvad synes du om denne?

 • Prøv denne frisure til kvinder med ovale og runde ansigtsformer.
 • Dette kantede brudelook kan let være ideelt til kvinder med enhver hårtekstur.
 • Kvinder i begyndelsen til midten af ​​20’erne kan nemt prøve denne traditionelle sydindiske modtagelsesfrisure til sareer.

5. Det indiske bryllupshår:

Det indiske bryllupshår

Hårboller og frisurer er blandt ganske populære indiske looks indtil nu. Mange kvinder foretrækker den dristige og moderne moderne stil, den leverer ubesværet. Vi ser her en sidefrisure med den bølgede hårstruktur og udseende. Hvis du har en lang kjole og kjoler til receptionen, kan denne frisure være ideel og et perfekt match.

 • Denne frisure kan være ideel til kvinder med ovale, aflange og diamant ansigtsformer.
 • Prøv denne hår makeover, hvis du er i slutningen af ​​20’erne aldersgrupper.
 • Bølget hårtekstur kan passe perfekt til dette look.

6. Flettet indisk frisure:

Flettet indisk frisure

De indiske fletninger er blandt de mest alsidige og dejlige frisurer i hele verden. Du har flere varianter og kigger indenfor. Denne enkle fletning kan gøres til en perfekt bryllupsreception frisure på en let og hurtig, men alligevel charmerende måde. Tag bare dit foretrukne blomsterhårstilbehør, lav et rodet, puffet look og fastgør dem pænt til flettet. Slutresultatet er virkelig fantastisk. Er det ikke?!

 • Kvinder med ovale og aflange ansigter kan se fantastiske ud i denne frisure.
 • Enhver hårtekstur kan være ideel til at skabe sådan en dejlig fletning frisure til bryllupsreceptioner.
 • Dette hårlook er alsidigt og kan være godt til kvinder i alle aldersgrupper.

7. Den midterste delte frisure Look:

Det mellemdelte frisure Look

Dette er en anden Bollywood -inspireret ikonisk frisure -trend, vi er stødt på fra generationer sammen. De kvinder, der elsker at se elegant og klassisk ud med de vintage nuancer og den konventionelle trendy, men alligevel vestlige blandede makeover, kan dette være en ganske ideel. Med tætte krøller i enderne og få den midterste delede stil i kronen, elsker vi denne. Det bedste er, at du endda kan prøve det samme indiske modtagelsesfrisurer, hvis du også har kort hår.

 • Kvinder med enhver ansigtsform og ansigtstræk kan ubesværet prøve denne frisure.
 • Dette kantede look kan være ideelt til kvinder i midten til slutningen af ​​20’erne.
 • Bølget og glat hårtekstur kan være en passende og perfekt pasform i dette look.

8. Rose Floral frisure:

Rose blomstret frisure

Vi strømmer over denne kreative og kunstneriske, men alligevel smukke frisure. Hvis du er vild med disse indviklede frisure muligheder, er denne bryllupsreception frisure inspireret af rosenblade udseende ideel. Vi elsker den fascinerende makeover; Selvom det tager tid og tålmodighed at opnå dette med professionel hjælp, er det det hele værd.

 • Kvinder med hjerte, diamant og ovalt ansigtsform kan prøve denne.
 • Brug dette look til kvinder med bølget og glat hårtekstur.
 • Dette kantede look kan være et perfekt match for alle i deres 20 -årige gruppe.

9. Puffy Fishtail Braid:

Puffy Fishtail Braid

Dette er blandt de mest almindelige indiske frisurer til bryllup og brude, der skal prøves. Med det rodede og hævede flettede look og blomstertilbehør og vedhæftede filer tilføjet rundt, elsker vi ret godt mønsteret og det overordnede tiltalende look. Dette er kantet, slankt og giver også en vintage og klassiske nuancer rundt. Hvad synes du om denne? Det være sig lehengas eller kjoler; denne kan gå med flere outfits.

 • Prøv denne frisure til kvinder med ovale og aflange ansigtsformer.
 • Dette kantede look kan være perfekt til kvinder fra midten til slutningen af ​​20’ernes aldersgruppe.
 • Det være sig bølget eller krøllet; denne frisure kan være god til at gå med begge hårstrukturer.

10. Berømthed inspireret flettet frisure:

Celebrity Insired flettet frisure

Lad os ikke glemme, hvor godt de berømtheder har prydet reception og festfrisurer. Denne dame superstjerne, Nayanthara, har sømmet det rodede flettede look med den lange kjole. Vi er beundrede over hendes smag. Med det moderne og smarte udseende og fascinerende appel elsker vi denne helt. Er det ikke fedt? Dette er også en ideel frisure til indiske bryllupsmiddage og begivenheder.

 • Dem med lange og ovale ansigtsformer kan prøve denne frisure.
 • Dette kantede udseende kan være perfekt til, at kvinder i slutningen af ​​20’erne og 30’ernes aldersgruppe kan se stilfulde og klassiske ud.
 • Kvinder med bølget og krøllet hårtekstur kan være perfekte at gå til.

11. Curled Up Bun:

krøllet bolle

En krøllet bolle kan være et godt valg til et modtagelsesfrisure. Denne stil kan gøres godt ved hjælp af masser af hår styling produkter og et strejf af kreativitet fra hænderne på en god professionel frisør. Du kan ikke alene gøre denne frisure alene. Det vil kræve hjælpende hænder. Du kan dyrke dette look, når du har haft en flettet frisure til brylluppet. Hvis du er gæst ved brylluppet eller receptionen, kan du også dyrke dette hårlook. Dette kan passe godt til næsten alle typer tøj. Det vil også give en illusion om en højere dig, hvis du er korthøjet. Den høje bolle du gør, jo højere vil du se ud.

12. Krøllet halvt op halvt ned hår:

En halv op og en halv ned krøllet bollefrisure kan være godt til modtagelsesfesten. Du skal bruge en professionel frisør til dette.

13. Kort krøllet hår:

Indiske modtagelsesfrisurer 3

Hvis du fastgjorde dit hår i en bolle på bagsiden til dit bryllup, så lad din medium eller korte bob løs i receptionen. Opret nogle krøller med en curler, og brug lidt hårspray til at holde dem i gang længe og for at bevare stilen under hele festen.

14. Bølget hår:

Indiske modtagelsesfrisurer 4

Bølget hår går aldrig af mode. Du kan have en løs bølget frisure som denne til din reception. Dette vil passe godt til næsten ethvert outfit.

15. Bølget permhår:

bølget

Et langt bølget hår kan være rigtig godt, når du vil have en frisure i modtagelsesstil. Jo mere dit hovedgear gnistrer, jo mere stilfuldt vil dit hår se ud.

16. Løst skiftet rodet hår på den ene side:

den ene side rodet frisure

Denne type rodet frisure kan være god til modtagelse. I disse dage er rodede frisurer en populær trend, og du kan ikke gå glip af et rodet hårlook. Du kan flytte alt håret til den ene side for et mere stilfuldt udseende. Dette kan passe godt til næsten enhver form for outfit.

17. Bikubebolle:

Du kan oprette en bikube -bolle i vintage -stil med en rullet bolle på bagsiden. Dette ser meget klassisk ud, og hvis du har sportet noget flettet til dit bryllup, så kan du til receptionen ændre stilen til noget bolle-lignende. Dette kan passe godt til enhver form for tøj, og du kan yderligere få adgang til dette med hårtilbehør.

18. Løse krøllede tip:

Du kan dyrke en frisure, der har en plaget top, og spidserne er lidt krøllet med stor curler. Denne type frisure kan være god med ethvert traditionelt outfit.

19. Drillende Vintage Bolle:

vintage bolle

Dette er en anden vintage-stil hår-do, som du kan prøve til din reception. Dette ser dejligt ud med næsten alle former for tøj. Dette kan være et godt hårdesign, når du skal bære en ghagra choli eller saree eller endda med tunge salway dragter. Du kan pryde frisuren med perlemorstilbehør og gøre den mere stilfuld.

For det perfekte fantastiske og tiltalende look til dine store dagsbegivenheder, håber vi, at disse seneste indiske bryllupsreception -frisurer har hjulpet dig med at indsnævre mulighederne. De er feminine, yndefulde og charmerende, perfekt til at passe kvinder i denne generation. Hvad tænker du? Lad os vide det i kommentarerne!