15 fantasztikus arany ing új formatervezéssel a trendben

A férfiak és nők legfontosabb öltözéke manapság az ing. Az ing egy felső ruhadarab a test számára, különféle szövetekből készült gombokkal, például pamutból, lenből, selyemből stb. Rengeteg szín, kivitel, illik az inghez. A póló kiválasztása nem olyan egyszerű feladat, de sok időt igényel. Az arany ingek trendek, és nem mindenki hordhat le könnyen egy arany inget. Az arany tökéletes színe a textíliával jóképűvé és stílusossá teszi az embert.

arany ing

Legújabb aranypólók új mintákkal:

Itt megnézzük a legjobb 15 arany inget. Válassza ki a legjobbat, és válassza ki.

1. Unalmas arany selyem ing:

Unalmas arany selyem ing

Ez egy aranyszínű ing, nem túl fényes, de aranyszínű selyemszövet árnyalatú. Ez egy arany ing, nagyon népszerű Dél -Indiában. Ez jól illik az arany szegélyű törtfehér vagy fehér dhotishoz. Ez egy esküvői viselet a vőlegényeknek Dél -Indiában.

2. A Nightclub Golden Inge:

Nightclub Arany póló

Ez egy csillogó arany színű, karcsú szabású ing. Ezt az inget általában az éjszakai klub énekesei kedvelik az extra bling és ragyogás érdekében. Imádják az ilyen típusú ingeket kiegészítőkkel, hosszú fekete kabátokkal és csizmákkal. A férfiak ezt akár szórakozóhelyként is viselhetik parti viseletként.

3. Arany rövid póló nőknek:

Arany rövid póló nőknek

Ez egy szép, divatos arany rövid ing, teljes ujjú, szoknyával párosítható. Ez az arany póló poliészter keverékből készült, rendszeresen illeszkedik, hogy viselése után kényelmes legyen. Viselje ezt a szoknyával vagy nadrággal és szandállal, hogy divatos megjelenést kapjon.

4. Arany sifon póló nőknek:

Arany sifon póló nőknek

Ez egy tökéletes könnyű, aranyszínű nyári ing. A felhasznált anyag sifon, legénységi nyakú és ujjatlan. A legénység nyaka gazdag flitteres munkával készült a szép megjelenés érdekében, és alkalmi nyári megjelenést kölcsönöz, ha párnázott nadrággal párosul.

5. Golden Wrapper póló:

Golden Wrapper póló

Ez egy fantasztikus és egyedi dolog arany színben. Ezt a pólót férfiak és nők is viselhetik. A póló olyan szépen elkészült, hogy a csokoládé zúzott csomagolásában csokoládé rúd van nyomtatva. Kiváló minőségű poliészterből készült ez a póló annyira kimaradt a dobozból, és nagyon divatosnak tűnik.

6. Arany formális ing férfiaknak:

Arany formális férfi póló

A hivatalos ingek nagyon fontosak, mivel irodai viselet. A férfiak inkább azt a színt választják, amely szerintük a legjobb, mint hivatalos irodai viselet. Az arany és az arany árnyalatai szintén kiváló színválaszték a hivatalos ingeknél. Ez egy szép arany árnyalat, enyhe réz árnyalattal a szép egyedi arany színért.

7. Szatén réz arany ing férfiaknak:

Szatén réz arany póló férfiaknak

Ez egy egyszeri ütésű póló, szép árnyalatú réz arany színben. A szín annyira egyedi, és a szövet még vonzóbbá teszi. Az ing selymes szatén anyagból készült, gombokkal, és az anyag ragyogást kölcsönöz az ingnek.

8. 3D -s arany ing:

3D arany póló

Ez egy aranyszínű ing, háromdimenziós golyókészítéssel, férfiaknak és nőknek egyaránt. Ez rendkívül kreatív, és el lehet képzelni és létrehozni egy 3D -s arany inget. Ez egy golyós, 3 d formájú ing. Ez rövid ujjú és kerek nyakú.

9. Golden Off Shoulder ing nőknek:

Golden Off vállas ing nőknek

Ez az aranyszínű váll teljesen flitteres, és csodálatosnak tűnik rövidnadrággal vagy akár farmerrel párosítva. Az off váll a legstílusosabb és legdivatosabb arany ing. Tökéletes bling ebben az arany ingben, rövid ujjú a káprázatos flitterek miatt. Kiegészítők nagy csillag fülbevalókkal és arany kő nyakláncokkal az arany díva megjelenésért.

10. Golden Silk Dupion ing:

Arany selyem Dupion ing

A selyem duplázás Indiában készült szövet. Ez egy közepes súlyú selyem, rongyokkal, amely texturált hatást kölcsönöz neki. Ez egy teljes ujjú selyem dupla ing arany gallérral is. Ez párosítható egy formális sötét nadrággal, mint a fekete.

11. Divatos arany ing nőknek:

Divatos arany ing nőknek

Ez egy szép sárga arany póló poliészter szövetből a mai divatot tudatos nők számára. Ez a póló jól illeszkedik és jól is néz ki. Ezt az inget stílusosan fekete nadrággal kell párosítani, a mai divat szerint.

12. Golden Chicago ing nőknek:

Arany Chicago női ing

Ez egy egyedi formális vagy akár parti viselet, laza rövidnadrág aranyszínű árnyalattal rendelkező nők számára. Az ingnek kínai gallérja van, csatolt ujjú, amely csokornyakkendőbe köthető. A nyakkendővel és a teljes ujjal ez biztosan egy női póló.

13. Acid Wash arany ing férfiak:

Savas mosó Arany póló férfiaknak

Ez egy pamut ing, inkább hétköznapi kurta stílusban. Ez egy savas mosású ing, arany színű. Arany és teljes ujjú, ez egy nagyon különböző alkalmi ing. Ezt párosíthatjuk farmerrel vagy nadrággal.

14. Arany formális póló nőknek:

Arany formális ing nőknek

Az arany színű, karcsú szabású árnyalat ebben az arany formális ingben elengedhetetlen egy női szekrényben. A tökéletes galléros hivatalos ing párosítható hivatalos nadrággal vagy szoknyával. Az ing kiváló minőségű pamut keverékből készült, így kényelmes viselet az irodában.

15. Golden Star ing férfiaknak:

Arany csillagos ing férfiaknak

Ez egy karcsú szabású, teljes ujjú testhez simuló ing V -nyakkal. Ennek az arany pólós embernek a fénypontja a különböző alakú fekete csillagok. Ez egy divatos és trendi ing azoknak a férfiaknak, akik szeretnek kísérletezni az arany színnel.

Az arany ingek tökéletesek alkalmakra, funkciókra; esküvők stb.

Az olyan aranyszínű ing, mint a selyem, pamut stb., Elegánsnak tűnik. Az arany szín olyan szép, hogy a színe is nagyon vonzó, és jól néz ki minden bőrszínen. Az arany inget különleges alkalmakkor kell viselni, például esküvők, házmelegítés, házasságok stb. A stílus és az elegancia tükrözi, ha arany inget visel.