15 klasszikus póló különböző gallérral és színnel

A póló egy olyan ingetípus, amelynek gallérja és opcionális zsebe van, valamint három gombos zseb. A pólók a könnyű és alkalmi hatás érdekében készültek. Általában kötött anyagból készülnek. Az ilyen típusú ingek hűvösek azoknak a férfiaknak, akik alkalmasak és sportos testalkatúak.

pólóing

Vásárolhat online vásárlással is, költségvetésében a legjobb fajtákat és különböző póló kollekciókat kapja. Az interneten megkapja a mérettáblázatot és a póló anyagának részleteit. A nők inkább a nagyméretű pólókat részesítik előnyben a szokásos méretük helyett.

Póló pólók férfiaknak és nőknek:

Itt felsorolunk 15 különböző stílusú pólót férfiaknak és nőknek Indiában.

1. Egyedi fit férfi póló:

Egyedi szabású férfi póló

Válassza ezt az egyedi szabású klasszikus pólót, hogy nagyon férfias sportos megjelenést kölcsönözhessen magának. Ennek a pólónak a logója meglehetősen nagy, és így kimondott ruhát kölcsönöz. Párosítsd fehér zsokékkal vagy nadrágokkal, és indulj el játszani.

2. Muscle Fit Fitness férfi póló:

Muscle fit fitness férfi póló

Ha testépítéssel foglalkoztál és szereted megmutatni az izmaidat, akkor ez a tökéletes ing az Ön számára. A férfi izompóló póló a test görbéihez van hangolva, és tökéletesen illeszkedik a kar izmaihoz.

3. Slim Fit póló férfiaknak:

Karcsú szabású férfi póló

A karcsú megjelenést mindig a férfiak és a nők részesítik előnyben. Ez a különösen karcsú, narancssárga póló a legjobb a nyarakra és a hűvös napokra. A megjelenés nagyon alkalmi, és farmerrel vagy nadrággal párosítható.

4. Pink Fit póló nőknek:

Pink fit póló nőknek

A rózsaszín az a szín, amely mindenhez jól illik. Felderül egy nap! Válassza ezt az alkalmi rózsaszín pólót nőknek, és fordítsa meg a fejét. Az ingvégeken lévő rések nagyon kényelmesek.

5. Férfi sportruházat pólóing:

Sportruházat férfi póló

Válassza ezt a sportruházati pólót, ha bármilyen edzésre készül. A rugalmasság, amit ez az ing lehetővé tesz, nagyon nagy. Az anyag nagyon lélegző, és bármilyen sporttevékenységhez tökéletes.

6. Alkalmi fehér pólóing:

Alkalmi fehér póló

Válasszon klasszikus fehér pólót, amely jól illik bármilyen színű nadrághoz, nadrághoz vagy akár farmerhez. A klasszikus fehér póló elég alkalmi ahhoz, hogy Capri -val és rakományokkal viselje. A férfiak szokásos ilyen típusú inget használhatnak baráti partikra, hogy felhívják barátaik figyelmét. Ez a legalkalmasabb egy informális üzleti találkozóra vagy klubtevékenységre is.

7. Színes póló pólók férfiaknak:

Színes blokk póló

Válassza ezt a színes blokk pólót a drámai hatás érdekében. A klasszikus fehér -fekete kombináció egy lépéssel feljebb került ezzel a nagy színblokkszegmenssel. A teljes megjelenésnek újabb színpompát ad a vörös színű nyakkivágás.

8. Mesh Polo férfi ing:

Hálópóló férfi ing

Légy nagyon menő ezzel a világos színű hálópólóval. A teljes megjelenés hűvös és elegáns. Ez tökéletes minden nap vagy éjszakai kirándulásra. A kék és fehér klasszikus kombinációja egy kis narancsszínnel feltűnő.

9. Sportos férfi pólópóló replika:

A sportos férfi pólók másolata

A sportrajongók őrültek ezekért a replika pólókért, amelyek a legtöbb híres sportklub logójával rendelkeznek. Különféle ingek közül választhat, amelyeken sokféle logó található. A színkombinációk tükrözik a logók színeit.

10. Rendszeresen viseljen férfi pólót:

Rendszeresen viseljen férfi pólót

Egy másik klasszikus póló a fekete póló, amely általánosan elfogadott. Ezek a pólók vagy teljesen színblokkolt megjelenéssel rendelkeznek, vagy a galléron és az ujjakon csíkokkal vannak mintázva, kontrasztos színnel. Az egyszerű fehér vonalak hozzáadása egyedi megjelenést kölcsönöz.

11. Csíkos póló:

Csíkos póló

A férfi póló kollekció hiányos csíkos megjelenés nélkül. Ez a csíkos, karcsú szabású póló kiváló az egyetemi viselethez és bármilyen sporthoz. A vékony és puha tapintású anyag nedves körülmények között is kiváló.

12. Hosszú ujjú női póló:

Hosszú ujjú női póló

Ragyogjon pirosra ezzel a hosszú ujjú, élénkpiros női pólóval. Az ing hosszú nyakkivágással, gombokkal rendelkezik. Ennek a pólónak a karcsú szabása nagyon izgalmas. Érezze magát kényelmesen és melegen, ha hűvös szél fúj, vagy a hidegebb napokon.

13. Száraz galléros férfi póló:

Száraz galléros férfi póló

Válassza ezt a férfi pólót száraz gombos gallérral. A gallér inges stílusban készült, és ez teszi öltözetesebbé. Ez ideális üzleti alkalmi viselethez, mivel professzionális megjelenést kölcsönöz az alkalmihoz.

14. Ujjatlan női póló:

Ujjatlan női póló

Ez a színű, blokkolt ujjatlan póló nőknek tökéletes a nyárra. Ez az ing alkalmas, mert egyes nők nyári szezonban jobban izzadnak. Ez az ujjatlan ing friss érzést kölcsönöz a kiránduláshoz. A karcsú szabású rövid póló tökéletes teniszruhának, vagy akár farmerhez is. A színkombinációk érdekes választást tesznek lehetővé.

15. Munkaplatform pólók nőknek:

Munka platform női pólók

Üzletileg és professzionálisan nézzen ki a szuper kényelmes munkás pólóban. A színek sötétek és a részleteket minimálisra csökkentjük. Vannak nők, akik ezeket az ingeket irodai vagy bármilyen munkafelületre viselik. Az informatikus nők szeretnek viselni ezt az inget az irodában. Párosítsa ezeket hivatalos nadrágjával és nadrágjával.

A póló minden bizonnyal stílusnyilatkozat. Nagyon tetszeni fog a pólók színe és stílusa; minden korú férfi és nő számára alkalmas. Az online vásárlás bevezetője szerint, ha nem vagy megelégedve az ing méretével, akkor visszaküldheted az ingeidet, és kicserélheted megfelelő méretűre és színre. Sima anyag és puha tapintású érzés az ing viselése után. Szezonális viselet pólóinghez, a puha szövet tökéletes a forró napokra. Ezeket a pólókat enyhe vízzel lemoshatja. Válassza ki kedvenc színét a széles fajták közül, és mind a farmerhez, mind a hétköznapi módon kihelyezhető.