15 vonzó és stílusos narancssárga ing férfiaknak és nőknek

A narancssárga szín a keresett nyári és tavaszi szezonban. Ebben a modern korszakban az ing megfelelő pozícióban van a férfi és női ruhatartóban. A pólókat férfiaknak és nőknek egyaránt úgy tervezték, hogy az évek és a technika előrehaladtával különböző stílusban és formára szabják őket, a britek és az amerikaiak szerint, ahol a ruhainges minta, amelyet a világ többi része követ, az ing kinézetének testreszabásával. innovatív dizájn és divat, a legelső ingminta.

A narancssárga ingek legnépszerűbb és legnépszerűbb mintái férfiaknak és nőknek:

Annak érdekében, hogy elmélyítsük gondolatainkat a top 15 narancssárga színű ing különböző árnyalataival kapcsolatban, ez a cikk segíthet ültetni agyunkat különböző narancssárga színű ingekkel.

1. Mango narancsszínű férfi póló:

Mango narancsszínű férfi póló

A britek ruhaingeket neveznek meg. Elöl nyíló, egyetlen anyagból készült öltözékre van szabva, elöl színes vagy fehér gombbal, hogy rögzítse az ing két végét. Ha ezt a formatervezett inget mangónarancs árnyalatban szövi, kiegyensúlyozott színkombinációt hoz létre a férfiak szürke nadrágjával.

2. Coral Orange alkalmi unisex ing:

Coral Orange alkalmi unisex póló

A korallnarancs enyhe és finom szín, amely elegánsan megtervezett, elülső gombnyílású inghez illeszkedik. Mind a férfiak, mind a nők viselnek ilyen típusú inget, és testreszabják az alakjukat. A sima korall narancssárga alkalmi ing kiemelhető csipke munkával vagy csillogó kőmunkával, amelyet női ruhának terveztek.

3. Narancssárga redős szmoking férfi ing:

Narancssárga hajtogatott szmoking férfi póló

A szmoking férfi pólók hegyes gallérral rendelkeznek a többi hivatalos férfi inghez képest; ez a narancssárga szín kiemelkedővé teszi a többi színhez képest, valamint a gallér és a mandzsetta redőkkel történő kialakításával. A mandzsettákat a lekerekített francia vagy francia mandzsettába tervezték, amely kiemelkedő szmoking ing. Ez a fajta ing kombinálható farmerrel vagy hivatalos fényes nadrággal.

4. Burnt Orange French Placket férfi ing:

Burnt Orange French Placket férfi póló

A póló a férfi ing elülső középső részén látható, ahol a gomb rá van varrva. Ez a francia lapka egyedülálló megjelenésű, mivel a lapát ugyanazon ing anyagának összehajtásával és középen történő varrással jön létre, ami egyesített és csiszolt felületet eredményez. Ez a tompa narancssárga árnyalat még tökéletesebbé és elegánsabbá teszi, ha a nők hivatalos öltözékként viselik, mint például A-vonalú szoknya vagy blézerruha.

5. Világos narancssárga, hagyományos zsebbel ellátott férfi ing:

Világos narancssárga, hagyományos zsebbel ellátott férfi póló

Ezt a hagyományos zárat úgy alakították ki, hogy külön egyenes kendőt rögzítettek, amely ugyanolyan színű lehet, mint az ing, vagy kontrasztos színű a közepén, és varrva őket az ing anyagához, kiemelkedő megjelenést biztosítva. Az élénk narancssárga színű ing lehet a legjobb példa ennek a csizmás divatú ingnek a bemutatására.

6. Oxford Cloth Orange női ing:

Oxford Cloth Orange női póló

Az oxfordi szövet a szövési módszerben különbözik a szokásos vászonszövési módszertől. Itt a fonalakat egyesítik és szövik össze a szálban. Ez a fajta szövés a legalkalmasabb a hivatalos inghez. Amikor narancssárga színű ingeket készítenek, ez a kendő fényesebbé és kellemesebbé teszi a szemünket. A nők hivatalos ingként, valamint félig formális ingként, fehér farmerral viselik.

7. Rejtett gombos galléros narancssárga férfi ing:

Rejtett gombos galléros narancssárga férfi ing

Ez a fajta ingminta egyedi formatervezésének és kivitelezésének köszönhetően megkapta identitását. Hasonló a gombos inghez, de a különbség az, hogy a gallércsúcsok rögzítéséhez használt gombok a gallér alsó felületéhez rögzített extra szövetanyag alatt vannak elrejtve.

8. Hajtogatott mandzsetta, narancssárga ing női:

Hajtogatott mandzsetta, narancs színű női ing

Hajtogatott mandzsetta A narancssárga ing nagyon kényelmes és könnyen kezelhető ing, amelyet nők alkalmi vagy akár hivatalos viseletként használnak. A felhasznált anyag típusa pamut vagy vászon anyag, kombinálva egy rövidnadrággal vagy farmerral.

9. Állványgalléros narancssárga unisex ing:

Állványgalléros narancssárga unisex póló

Ez a nagypapa által tervezett ing az egyik leggyakrabban használt alkalmi és félig hivatalos ing. A gallér lekerekített, gomb rögzítése nélkül. A nők kombinálhatják ezt az inget egy szoknyával vagy félig formális fehér nadrággal. A férfiak szívesen viselik farmerral.

10. Kontrasztgalléros narancssárga férfi ing:

Kontrasztgalléros narancssárga férfi póló

A sima narancssárga ing kevés férfinak felel meg; számukra ez a kombinált ing ajánlott. Az ing gallérjai általában fehérek, a mandzsetták szintén fehérek, kontrasztos gombokkal, mint például fekete vagy barna. Ez a színes ing kiemelkedő megjelenést kölcsönöz.

11. Vágott narancssárga férfi ing:

Cutaway Orange Férfi ing

Ez a fajta ing Londonból származik. A gallér szélesen elterül, ami kivágott megjelenést kölcsönöz. Az elterjedt vágás miatt a gallér hossza rövid. Ez a fajta narancssárga színű kivitel páros nyakkendővel „debonair úriemberek” kilátást kölcsönöz.

12. Ujjatlan narancssárga női ing:

Ujjatlan narancssárga női póló

Egy napsütéses napon a hölgyek szívesen viselnek élénk színeket hivatalos öltözékként és alkalmi viseletként. Az egyik ilyen szín a narancs. Az ujjatlan narancssárga ing laza szabással vonzónak tűnik, ha A-vonalú szoknyás szoknyával hordjuk.

13. Nyomtatott narancssárga alkalmi unisex póló:

Nyomtatott narancssárga alkalmi unisex póló

A nyomtatott narancssárga ing az egyik leggyakrabban viselt fiúk és lányok bármely parti partiján. Ez a nyomtatott ing hűvös megjelenést kölcsönöz. A nyomatok lehetnek napnyugta nézetben vagy camo nyomtatásban.

14. Narancssárga hosszú női ing:

Narancssárga hosszú női póló

A fiatal fiúk és lányok leggyakrabban hosszú narancssárga inget viselnek. A felső része a csípő alá esik, és egyes minták a térd alá esnek, amikor lányoknak tervezték. Az ing gallérja nem merev, összecsukható és bármilyen alakúra csavarható.

15. Fél puff kézi ujjú női narancssárga ing:

Fél puff kézi ujjú narancssárga női ing

Puff fél ujjú narancssárga ingek hölgyeknek mindig gyakoriak a farmerrel vagy farmer szoknyával párosított nőknél. A narancs árnyalata élénk narancssárgától a körömvirágig különbözik. A kéz széleit gyöngyökkel vagy kövekkel lehet kialakítani.

A narancssárga szín egy nagyon trükkös szín, amely nem felel meg minden színárnyalatnak. Nagyon fontos elemezni testalkatát és arcszínét, mielőtt felvesz egy narancssárga inget. A megfelelő narancssárga árnyalat viselése szintén varázst kölcsönöz a ruhának minden alkalomra. A narancssárga, ívelt galléros ing vagy a szétterített galléros ing alkalmas buli -típus; ezzel szemben egy egyszerű ívelt galléros vagy lapos galléros ing tökéletes viselet lenne alkalmi viseletként.