A hímzett ingek 10 gyönyörű mintája most felkapott

Általában, amikor a „hímzett ing” szavakat halljuk, természetesnek vesszük, hogy ezek az ingek nőknek szólnak. Azonban sok gyönyörűen hímzett férfi ing készült ma, amelyek miatt nem fog kinézni és nem érzi magát férfinak. A hímzés alátámasztott, mégis kifinomult csillogást kölcsönöz a ruhának, amelyet festéssel vagy nyomtatással nem lehet elérni. Nos, a jó hír, már nem csak a lányoknak szól.

hímzett ingek

Legújabb hímzett ingek férfiaknak és nőknek:

Itt bemutatjuk a top 10 hímzett inget; a férfiak és a nők is élvezhetik ezeket! Válassza ki kedvesét, és válassza ki.

1. Férfi ujjú hímzett ingek:

Nyitott galléros férfi hímzett ingek

Ez a hímzett férfi ujjú póló bármilyen bőrszínen jól mutat, függetlenül attól, hogy a legtisztességesebb vagy, vagy magas, sötét és jóképű. Az ujjakon lévő kitöltött hímzés szépséget kölcsönöz az ingnek, miközben semmit sem vesz ki a jóképű profiljából.

2. Férfi hímzett gombos ing:

Férfi hímzett gombos póló

A hímzés nem csak a nyitott gallérral és hosszú ujjú mezzel, mint az ing. Valójában a gombos ing hímzéssel is nagyon jól néz ki. Ez egy nagyszerű választás az alkalmi viselet napján az irodába való viselethez, amikor nem szeretne túlságosan eltávolodni a megszokott öltözékétől, de nyilatkozni szeretne.

3. Hímzett hát ing nőknek:

Hímzett hátú póló nőknek

A hímzett ingek sokféle típusban kaphatók. Jelenleg az egyik leghíresebb hímzési típus az ingek, amelyek hátoldalán hímzés található. Ez egy tökéletes póló az első randevúhoz.

4. Klasszikus fény a világos hímzett női ingben:

Klasszikus Light on Light hímzett női ing

Ez egy klasszikus női hímzett ing. A világos szálak, amelyek finom mintát szőnek egy világos, puha ruhára, megfelelő mennyiségű nőies bájot adnak öltözékének. Párosítsd egy aranyos rövidnadrággal, és készen állsz a lehűlésre!

5. Sötétkék férfi hímzett ing:

Fény a sötét férfi hímzett ingben

Ez az ing, bár férfi ingnek van címkézve, valójában unisex. A nyakörv jól mutatna férfiaknak és nőknek egyaránt. Tegyen nyilatkozatot ezzel a fehérrel egy szürke hímzett ingen, akár fiú, akár lány.

6. Hímzett termény póló nőknek:

Hímzett termény póló nőknek

Ez egy női termés felső/ing, amely szép hímzett felülettel rendelkezik. Farmeron és szoknyán is jól mutatna. Határozott vétel!

7. Klasszikus ing hímzés férfiaknak:

Klasszikus hímzett ing férfiaknak

Ez az egyik tipikus vászon férfi hímzett ing, amelyet mindenhol látni lehet. Ez egy klasszikus, ahol a hímzett ingek a férfiak számára fontosak. A világos, hímzett csíkok kissé sötétebb színben, félig kerek gallérral a tervező és a viselő kifinomult kijelentése.

8. Aszimmetrikus női hímzett ing:

Aszimmetrikus női hímzett ing

Ez egy másik gyöngyszem a női ruhatárban. A fehér -fekete aszimmetrikus hímzés valami olyasmit kölcsönöz unalmas fekete ingének. Nem túl rikító, de éppen megfelelő mennyiségű divatos az, aminek ez a célja.

9. Hímzés Bohomens tunika ing:

Hímzés Bohomens tunika ing

A hímzett férfi ing másik típusa a fehér hímzett fajta. Az inge közepén lehet egy kis hímzés, vagy az egész hímzés. Legyen az élénk színű vagy kék hímzés sötét fehér alapon, ez mindig hűvösebbé teszi a megjelenni kívánt csípőt.

10. Fehér a sötét női hímzett pólón:

Fehér a sötét női hímzett pólón

Ez a gyönyörűen hímzett ing nőknek való. A gallér körül és a középső fehér hímzés nőies minta, amely meglehetősen divatos. Ezeket az ingeket alkalmi összejövetelekre, órákra és munkába is lehet viselni!

Az ingeken való hímzés nem csak nőknek szól, és nem csak sötét ingekre. Ha helyesen választják, az egyedi hímzett ingek remekül mutathatnak a férfiaknál. A sztereotípia csak egy a mítoszok közül, amelyekhez divatiparunk több éve ragaszkodik, de most megtörjük!