11 fantastiske fordele af gul paprika til hud, hår og sundhed

Gul peber er en af ​​de smukkeste grøntsager i madverdenen! Deres lyse gule pigment kan øjeblikkeligt forskønne en almindelig skål til et fint gourmetprodukt. Gul peber tilhører familien Peppers eller Capsicums og er en af ​​de mange producerede farver. Bortset fra at give et element af crunch til maden, er disse peberfrugter fyldt med mange vitaminer og mineraler, der spiller en afgørende rolle for korrekt kropsfunktion. De er fyldt med antioxidanter, som kan øge immunsystemet og forhindre vores krop i at blive bytte for infektioner og endda kræft. Lad os se nærmere på detaljerne, nogle af de bedste gule peberfrugter fordele for sundhed, hår og hud.

Gul paprika fordele til hud, hår og amp; Sundhed

Hvad er gul paprika?

Gul paprika er en række farvede Capsicums. Det får det lyse pigment fra jordens pH og er dybest set en modnet grøn peber. Gul peber er meget mild i smagen og sød i smagen. De er ret saftige og kan let tilberedes. Disse blanke grøntsager tilføjes til mange retter, herunder pizzaer, for at få retten til at se præsentabel og endda nærende ud.

Er gul paprika sund?

Gul paprika har en række næringsstoffer end nogen anden paprika. Den indeholder en høj værdi af C -vitamin for at styrke immunsystemet og gøre kroppen modstandsdygtig over for sygdomme. Bortset fra de store mængder vitaminer i gul peber, gør overflod af vigtige mineraler som folat, magnesium, kobber osv. Dem til en af ​​de sundeste grøntsager.

Gul paprika næringsfakta:

Nedenfor er gul paprika ernæring pr. Portion (186 gram):

 • Kalorier i alt: 50,2
 • Kulhydrater i alt: 11,8 g
 • Kostfibre: 1,7 g
 • Protein: 1,9 g
 • C -vitamin: 569 % DV
 • Vitamin B6: 16 % DV
 • Folat: 12 % DV
 • Kalk: 20,5 mg
 • Kalium: 394 mg
 • Fosfor: 44,6 mg

Bedste sundhedsmæssige fordele ved gul paprika:

Inden du rent faktisk kan investere og forkæle dig med gulfarvede peberfrugter, der ser smukke, lyse og tiltalende ud, er det bedst at gå igennem denne vejledning herunder, der har nogle af de førsteklasses gule peberfrugter fordele forbundet med grøntsagen. Tjek dem ud, og prøv at vide mere om denne gave fra Moder Natur.

sundhedsmæssige fordele ved gul peberfrugt

1. Fjerner frie radikaler:

Antioxidanterne i gul paprika er en af ​​de mest nyttige midler til bekæmpelse af de frie radikaler i kroppen, der normalt fører til celleskader og forårsager mange problemer med huden og kroppen. Faktisk er det de frie radikaler, der forårsager kræft i det lange løb. At have gule peberfrugter i kosten vil skylle de frie radikaler ud og holde kroppen sikker og sikret. Dette er en af ​​de vigtigste gule Capsicum -fordele for sundheden.

2. Afgifter kroppen:

Giftstoffer, snavs og alle farlige væsker i kroppen kan fjernes ved indtagelse af gul paprika. Dette er muligt på grund af de høje niveauer af antioxidanter og kostfibre i fødevareproduktet. Det er en naturlig kropsrens og regulerer dermed kroppens funktioner for et bedre helbred.

3. Regulering af fordøjelse:

Fiberindholdet i de gule peberfrugter er den rigtige måde at regulere ikke kun fordøjelsessystemet, men også afføringen. Vitaminer og mineraler bidrager kun til kroppens gode sundhed og fordøjelsen. Det bedste du kan gøre her er at inkludere en portion gul paprika og se, hvor godt du er i stand til at fordøje og absorbere maden.

4. Sænker kolesterol:

Godt igen, antioxidanterne i gule peberfrugter fungerer godt til at sænke kolesterolet eller LDL i kroppen. Dette hjælper med at reducere risikoen for hjertesygdomme og holder den sund og rask. Gul paprika er meget lav i fedt og kalorier og meget rig på næringsstoffer, der hjælper med at nå dette mål.

5. Vægtstyring:

De lave kalorier og fedt i gule peberfrugter og kostfibrene, der hjælper dig med at holde mæt i lange perioder, sikrer, at der ikke tilføjes ekstra kalorier til kroppen. Dette hjælper ikke kun folk med at opretholde vægten, men hjælper også overvægtige med at tabe sig gradvist, men på en sund og effektiv måde.

6. Giver kalium:

Der er et bestemt krav til kalium fra kroppen, der skal opfyldes hver dag for kroppens rigtige funktioner. Gule peberfrugter har gode mængder kalium, der kan opfylde dit mål uden at skulle tilføje listen til de fordele, du ønsker.

7. Bevarer blodtrykket:

Ved gode kaliumniveauer og lave natriumniveauer kan du være sikker på, at blodkarrene er afslappede, og derfor er blodgennemstrømningen på den rigtige og ideelle måde. Dette hjælper med at sænke forhøjet blodtryk samt opretholde den rigtige balance i dette aspekt.

8. Anti-aging:

Antioxidanterne i gule peberfrugter hjælper med at holde huden fast, ren og fejlfri. Det holder rynker og fine linjer væk samt alle ældningstegn. At spise gul peber regelmæssigt kan beskytte din hud mod solskader og forhindre celleskader. Du vil sandsynligvis se synligt yngre, friskere hud ved at inkludere disse peberfrugter i din kost.

9. Fremme hårsundhed:

For hårsundhed er antioxidanter absolut et krav. Man skal indtage gule peberfrugter hver dag for at aktivere hårsækkene og for at holde hovedbunden sund. Dette vil behandle alle hårproblemer og forbedre hårvæksten.

10. Styrk immunsystemet:

Gul peber tilbyder mere end 500 % DV af C -vitamin i en portion. Dette vitamin er kendt for at bekæmpe infektionsfremkaldende mikrober og beskytte kroppen mod almindelige infektioner som forkølelse, hoste, ondt i halsen osv. Det er vigtigt at indtage disse fantastiske grøntsager regelmæssigt for at opleve et boost i dit immunsystem og reduceret afhængighed af antibiotika.

11. Lindre depression:

En af de mindre kendte fordele ved gul paprika er dens antidepressive egenskaber. Tilstedeværelsen af ​​en forbindelse kaldet Luteolin er kendt for at reducere tegn på stress, depression, vrede og andre ekstreme følelser. Også en anden forbindelse kaldet Quercetin er kendt for at regulere stemninger og berolige dit sind.

Gul paprika bivirkninger:

Selvom der ikke er mange kendte alvorlige bivirkninger af gul paprika, kan overspisning af dem føre til visse sundhedsproblemer som:

 • Kvalme
 • Mavesmerter
 • Dårlig fordøjelse
 • Brændende sensation
 • Mistet appetiten
 • Diarré
 • Hovedpine

Overrasket over hvordan denne farverige veggie kan være så god for dig? Sundhedseksperter mener, at jo flere farver i din mad, desto bedre er dens næringsværdi. Det er vigtigt at prøve de mange farver af naturens produkter for at forblive sund og solid! Bortset fra dine salater, prøv dem i din Bhel Puri, Kadai Paneer og endda dine grillede grøntsager! Uanset hvad, kan du få lækker mad med høj næringsværdi!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80