12 bedste citron ingefær te fordele til hud, hår og sundhed

På en kold og fugtig dag kan intet være så beroligende som at nippe til lidt citron ingefær te. Denne vidunderlige drink tilbyder godhed af citron og ingefær i form af en varm drik. Citron ingefær te er en klar, vandbaseret te, som let kan laves derhjemme. Det anbefales stærkt af læger og sundhedseksperter over almindelig te, for dets overlegne ernæringsværdi. Fra rensning af ondt i halsen og fremskyndelse af fordøjelsen er der mange fordele ved citron ingefær te. Lad os lære dem alle i detaljer for at forstå, hvorfor at drikke denne te kan være så godt for dit helbred!

Citron Ginger Tea Fordele Til Hud, Hår & amp; Sundhed

Er ingefær citron te godt for dig?

Citron ingefær te tilberedt med frisk ingefær og citronsaft fungerer som en trylledrik for dit helbred. Ingefær er fyldt med mange vitale næringsstoffer som Gingerols, som har antimikrobielle, antiinflammatoriske egenskaber. Citron derimod er rig på antioxidanter og C-vitamin for at afværge enhver sygdomsfremkaldende bakterie eller virus og styrke immunsystemet. Også citron ingefær te er ekstremt lavt i kalorier og kan hjælpe med vægttab.

Ernæringsfakta om citron ingefær te:

Lad os forstå den ernæringsmæssige opdeling af 1 kop servering af frisklavet citron ingefær te:

 • Total kalorieindhold – 7,5
 • Fed – 0 g
 • Total kolesterol – 0 g
 • Kalium – 37,4 g
 • I alt kulhydrater – 2,4 g
 • Kostfibre – 0,1 g
 • C -vitamin – 18,2%

Sådan tilberedes ingefær citronte?

De fleste mennesker foretrækker at have klar til brug citron ingefær teposer for nemheds skyld. Disse poser matcher imidlertid ikke smagen og kvaliteten af ​​hjemmelavet te, lavet med friske ingredienser. Prøv denne enkle opskrift på citron ingefær te nedenfor:

Ting du har brug for:

 • Ingefærrod – 1 tommer.
 • Citronsaft – 1 spsk.
 • Vand – 1 kop.

Behandle:

 • Opvarm en kop vand i et kar.
 • Tilsæt frisk ingefær ingefærrod til vandet og bring det i kog.
 • Lad saften sive ind.
 • Fjern fra varmen og sil væsken.
 • Tilsæt lidt citronsaft og server varmt.

Serveringstip: Tilføjelse af en klat honning kan reducere teens surhed og også give en naturlig sødme.

Bedste tidspunkt at drikke citron ingefær te:

Citron ingefær te indtages bedst efter måltider eller mellem måltider. At drikke det tidligt om morgenen kan forårsage surhed og mavebesvær. Det tilrådes også at holde grænsen til højst 2-3 kopper om dagen for at nyde bedre sundhedsmæssige fordele uden at opleve komplikationer.

Fantastiske citron ingefær te fordele:

Tjek disse top 12 citron ingefær te fordele ved at drikke regelmæssigt.

1. Forebygger diabetes:

Citron Ginger Tea har vist sig effektivt at reducere de skadelige virkninger af diabetes. Det virker ved at øge insulinproduktionen i kroppen. Du vil også bemærke et forbedret stofskifte og bedre absorption af næringsstoffer. Personer med en familiehistorie af diabetes rådes til at indtage drikken regelmæssigt for at forhindre at blive ofre for den.

2. Hjælpemidler til bedre fordøjelse:

En enkel måde at regulere fordøjelsessystemets funktioner på er at inkludere frisklavet citron ingefær te i kosten. Det er også nyttigt til behandling af halsbrand og oppustethed i maven. At drikke lidt ingefær citronte regelmæssigt kan hjælpe med korrekt fordøjelse og hjælpe dig med at passere tarmene jævnt.

3. Til strålende hud:

Overraskende menes det, at drikken hjælper med at forbedre hudens sundhed og giver dig et fejlfrit udseende. De høje niveauer af vitaminer og antioxidanter virker til din fordel i denne henseende. De antibakterielle og antiseptiske egenskaber hjælper med at rense huden for forskellige lidelser og infektioner.

4. Behandler kvalme:

For dem, der har problemer med kvalme og opkastningstendenser på grund af problemer som køresyge, kan let løse problemet ved at have en kop eller to frisklavet citron ingefærte. Den syrlige smag af denne te kan forbedre din appetit og reducere den dårlige smag i munden.

5. Bekæmper influenza, der forårsager mikrober:

Antioxidanterne i citron ingefær te hjælper med at gøre immunsystemet stærkt og giver det styrke til at bekæmpe infektionerne, herunder noget så almindeligt som forkølelse og influenza. Citron- og ingefærte til forkølelse er et af de ældste kendte hjemmemediciner. Også varmen fra ingefærsmag i te kan tilbyde øjeblikkelig lindring af ømhed.

6. Reducerer smerter:

Fra noget så almindeligt som hovedpine til noget så udbredt hos kvinder som menstruationskramper, har flere og flere mennesker høstet store fordele ved at drikke citron ingefær te. Dette er på grund af den antiinflammatoriske fordel ved ingefær, der hjælper med at lette betændelsen på en effektiv måde.

7. Behandler ovariecyster:

Dem, der har cyster på æggestokkene eller har chancer for at udvikle kræft i æggestokkene, kan let bruge lidt citron ingefær te til hjælp. Citron ingefær te hjælper med at forhindre celleskader og død i kroppen og forhindrer dermed de dødelige problemer med æggestokke.

8. Stærkt hår:

Med de gode mængder antioxidanter og vitaminer i kroppen gennem ingefær citronte, kan du altid sikre, at hovedbunden holdes sund og hårsækkene aktiveres. Dette hjælper med korrekt hårvækst og holder håret fri for alle slags problemer og kriser. Det holder også hårbrud og hårtab væk og giver hårstråene god styrke.

9. Sænker aldringstegn:

Antioxidanterne rydder kroppen for de frie radikaler, der vides at forårsage skader på cellerne og føre til ældningstegn. Ved at drikke citron ingefær te hver dag, kan du forblive ungdommelig og blive ved med at ældes væk i en længere periode. Dette er en af ​​de mindre kendte sundhedsmæssige fordele ved at drikke citron og ingefærte.

10. Fordele ved citron ingefær te til vægttab:

Citron- og ingefærte til vægttab er en gennemprøvet løsning. Ingefær indeholder en forbindelse kaldet Leptin, der giver en fuld fornemmelse i maven. Sammensætningen hjælper også med at øge stofskiftet til hurtigere fordøjelse og kalorieforbrænding. Indtagelse af citron ingefær te dagligt kan holde dit mavefedt i skak.

11. Til friskere ånde:

Dårlig ånde kan være ganske pinlig og er et tegn på tandproblemer. Citron- og ingefærte kan arbejde på dette ved at fjerne plaketten og ødelægge de lugtfremkaldende bakterier. Sammen med at drikke te kan du endda gurgle varm ingefær citronte for at opleve frisk ånde og sunde tænder.

12. Nedsat kolesterol:

Citron og ingefær, begge er effektive til at reducere mængderne af kolesterol i kroppen. Selvom det ikke forbedrer HDL- eller “godt kolesteroltal” -niveauet, reduceres det dårlige kolesteroltal betydeligt. Regelmæssigt forbrug af denne drink kan forhindre kvælede arterier og hjerte -kar -sygdomme.

Citron- og ingefærte -bivirkninger:

Nedenfor er nogle af bivirkningerne ved at drikke citron og ingefær te i store mængder:

 • Nogle mennesker med følsomme maver kan finde det ubehageligt at tage det på tom mave, da det kan forårsage mindre brændende fornemmelse og surhed.
 • Der er også mennesker, der er allergiske over for ingefær, hvilket kan forårsage udslæt eller sår i munden.
 • Personer med lavt blodtryk kan opleve svimmelhed som en bivirkning.

Man skal være opmærksom på ordsproget, at “for meget af noget kan være dårligt”, når man prøver selv naturlige midler. Det er vigtigt ikke at overdrive te og indtage den i de foreslåede mængder for at opnå maksimale sundhedsmæssige fordele. Citron- og ingefærte har været en afprøvet eliksir for at øge din immunitet og føre et sundt og solidt liv. Så hvad venter du på? Tag en kop af denne forfriskende drik, og giv dig selv et godt helbred!