12 bedste fordele ved ingefærvand (Adrak -vand) til hud, hår og sundhed

Ingefær er den eksklusive køkkeningrediens, der forbedrer smagen af ​​opskrifter på tværs af næsten alle retter, er også en fantastisk naturlægemiddel, og ingefærvand er en enestående løsning på mange sundhedsmæssige problemer. Hvis du har hørt om ingefærvand og spekulerer på, er ingefærvand godt for helbredet og hvordan man laver ingefærvand, her er alt for dig at vide om sundhedsmæssige fordele ved ingefærvand og hvordan man laver ingefærvand.

Bedste fordele ved ingefærvand (adrak vand) til hud, hår og amp; Sundhed

Hvad er ingefærvand?

Ingefær, vores helt egen adrak, som vi rister til alt lige fra karry til chai til salater, er en flerårig rod, der ubesværet kryber under jorden. Ingefærvand er intet andet end ingefær kogt i vand. Det er en simpel opskrift, der kan laves med minimal indsats og er en god sundhedsforstærker!

Sådan laver du ingefærvand?

Sådan kan du lave ingefærvand:

 • Fjern ingefærskallen og skær den i små stykker.
 • Tilsæt vand til det og formalet i en mixer.
 • Efter denne stamme den i en krukke for at undgå klumpdannelse.
 • Nu er dit ingefærvand klar.
 • Hvis du undrer dig over, hvordan du drikker ingefærvand, da det kan smage anderledes udelukkende med ingefærsmag, kan du faktisk prøve at give det et sødt præg ved at tilføje lidt honning eller sukker efter smag.

Hvor meget ingefær vanddosis skal jeg bruge dagligt?

Ingefær forbedrer dit helbred indefra og beriger også din hudtone! Nu er her, hvor meget ingefærvand du kan forbruge om dagen.

 • Normalt, hvis det er ingefærvand fremstillet af kogende friskrevet ingefær, kan du ikke have mere end to glas sådant vand om dagen.
 • Hvis det er ingefærekstrakt, du vil blande med vand og have, så begræns det til 4 gram ekstrakt om dagen.

Sørg for, at dit daglige indtag ikke er mere end 5 gram, da for meget af noget kan give dig et ikke så godt resultat. Selvom ingefær er naturlig, kan der være visse bivirkninger ved at drikke ingefærvand i for store mængder. Så bare vær forsigtig med det!

Fantastiske sundhedsmæssige fordele ved ingefærvand (Adrak -vand):

Her fik vi 12 bedste sundhedsmæssige fordele ved ingefærvand (Adrak Water) til hud, hår og sundhed. Lad os tage et kig på dem.

fordele ved ingefærvand

1. Mindsker smerter:

Ingefærvand hjælper med at reducere en anden form for smerter som tandpine og migræne, som er mest almindelige, men til tider kan blive irriterende. Ingefærvand har antiinflammatoriske egenskaber, som kan balancere funktionen af ​​blodkar og derved øge blodgennemstrømningen i din krop, hvilket resulterer i effektiv smertelindring.

2. Reducerer betændelse:

Ingefær er en fantastisk medicinsk plante, der har magten til at behandle betændelse i leddene. Der er en undersøgelse, der viser, at de personer, der regelmæssigt drikker ingefærvand, oplever mindre smerte i forhold til de personer, der ikke gør det. Også dem, der spiser ingefærvand, bygger naturlig modstand mod sygdomme relateret til betændelse. Ingefær er rig på antioxidanter, der forbedrer den bedre cirkulation af rent blod ved at fjerne de urenheder, der er skadelige for din krop.

3. Regulerer blodtryk:

Ingefærvand hjælper med at sænke blodtrykket med det samme og hjælper også med at tynde blodet. Dagligt indtag af ingefærvand med en teskefuld honning behandler smagsløgene som en forfriskende drink og renser også din krop indefra og øger et bedre helbred.

4. Forbedrer fordøjelsen:

Ingefær er en fantastisk ingrediens, der har magt til at regulere din fordøjelse. Adrak -vand er en eksemplarisk løsning på enhver form for fordøjelsesproblemer. Ingefær vandforbrug giver dig modstand mod alle mavesmerter og forskellige problemer i forbindelse med fordøjelsen. Alle toksiner elimineres fra maven, og alt fra oppustethed til forstoppelse til løse bevægelser kan helbredes.

5. Barriere for kræft:

Anvendelser af ingefærvand er mange. Dagligt forbrug af ingefærvand hjælper med at holde dig væk fra kræft. Det hæmmer væksten af ​​kræft. Det ødelægger også de celler, der kan forårsage kræft. Ingefærvand er rig på antioxidanter, og dem hjælper med at bremse væksten af ​​celler, der forårsager brystkræft. Ifølge nogle undersøgelser er det blevet afsløret, at ingefærvand kan bremse spredningen af ​​nogle kræftformer.

6. Reducerer kolesterol:

Ingefærvand hjælper med at sænke kolesterol. Det hjælper med at rense blokeringer i blodkar, som normalt forårsager hjerteanfald. Så hvis dine blodrapporter viser højere kolesteroltal, bør du faktisk begynde at drikke ingefærvand en eller to gange hver dag og tage ansvaret for en af ​​fordelene ved at drikke ingefærvand.

7. Hoste og kulde:

Vinteren bringer frygtelig hoste og forkølelse med sig, nogle gange generende influenza, der aldrig vil væk! For sådanne genstridige influenza eller forkølelsessymptomer er ingefær den bedste løsning! En af de bedste fordele ved ingefærvand er, at det næsten øjeblikkeligt kan behandle hoste, forkølelse, influenza og kvalme, da det har svampedræbende og antivirale egenskaber. Det giver øjeblikkelig lindring af kulde og ødelægger også alle de bakterier, der er ansvarlige for at forårsage kulde, hvilket giver din krop en god komfort.

8. lindrer ledsmerter:

Vidste du, at ingefærvand ikke bare er en god influenzabehandlende ingrediens, men også en fantastisk løsning til lindring af ledsmerter? Godt! Ingefærens antiinflammatoriske egenskaber gør det til en god ingrediens til at løse gigt og andre smerter forårsaget af pludselige ryk i leddene. Ingefærvand har også effektiviteten til at behandle smerter forårsaget af skjoldbruskkirtlen! Så hvis du lider af ledsmerter, skal du begynde at indtage et glas ingefærvand hver dag for hurtig lindring.

9. Balancerer blodsukkerniveauer og holder diabetes væk:

Hvis du har en lav metabolisk hastighed, eller hvis dit blodsukker er relativt højt i de seneste blodrapporter, skal du stoppe med at gå i panik og handle smart! Tilsæt ingefærvand til din kost hver dag med et strejf citron, og det vil skabe et beskyttende skjold for dine nyrer og reducere de negative virkninger af diabetes eller blodsukker. Ingefær, der kun menes at være en fødevaresmag beriger, er faktisk rig på zink, og det øger insulinproduktionen, som igen holder blodsukkeret i skak.

10. Øger stofskiftet og hjælper med vægttab:

Ingefær, der renser kroppen indefra, er også kendt for at øge stofskiftet. Ved at gøre det hjælper det med hurtig forbrænding af fedt og resulterer derved i vægttab. Ingefærvand med et strejf citron hver morgen er bare den perfekte, men nemme opskrift til effektivt vægttab. Du kan indtage en kop ingefærvand plus citron to eller tre gange om dagen før eller efter måltider.

11. Anvendelser af ingefærvand til hud:

Kan ingefærvand virkelig rense din hud og få den til at se meget lysere, lysere og sundere ud? Godt! Ingefærvand renser din krop indefra og afgifter den.

i) Forhindrer tidlig aldring:

Ved at afgifte din krop grundigt og tilføre glans til din hud, har ingefærvand evnen til at forhindre for tidlig ældning. Hvis du har rynker eller tør hud som arvelig i din familie, bør du drikke denne magiske drink til en fantastisk smuk hud.

ii) Reducer acne:

Ved grundigt at rense kanalerne inde i din hud perfekt gennem forbedrer blodcirkulationen, hjælper ingefærvand med at rense bums og acne i et relativt hurtigere tempo. På grund af dets antiinflammatoriske egenskaber forhindrer det også fremtidig acne.

iii) Fjern Blackheads:

Blackheads er de urenheder, der viser sig på overfladen af ​​huden. På grund af overdreven indtagelse af fedt eller olier, når din hud ikke kan klare det mere, dukker det hudorme ud, der har tendens til at ru din hud. Regelmæssigt indtag af ingefærvand kan reducere udseendet af hudorme.

12. Anvendelser af ingefærvand til hår:

Har du nogensinde troet, at ingefærvand kan tilføre dit hår glans og øge dets vækst? Godt! Det er den kraft ingefær vand holder! Dette er en af ​​de mindre diskuterede fordele ved at drikke ingefærvand.

i) skinnende og langt hår:

Tilføj ingefærvand i din daglige rutine for et skinnende og langt hår. For tidlige resultater kan du anvende det på hovedbunden, såvel som det forbløffende betingelser dit hår. Hold vandets viskositet lav, mens du påfører din hovedbund.

ii) Skælbehandling:

Ingefærvand er også fantastisk til at udrydde skæl og fastgør hårets vækst. Den mest ubetydelige almindelige bivirkning af ingefærvand er, at det kan irritere let i hovedbunden, men rolig, det stimulerer faktisk blodgennemstrømningen.

iii) Hårfaldsmiddel:

Revet ingefær kogt i lidt vand og gjort til en pasta med mindre mængde vand kan bare være et godt hårfaldsmiddel.

Ingefær vand bivirkninger:

Selvom ingefærvand har en overflod af sundhedsmæssige fordele, bør man også være forsigtig med bivirkningerne. Overforbrug af denne drink kan føre til mange potentielle risici som:

 • Hjerteforbrænding
 • Orale sår
 • Brændende fornemmelse i mund og mave
 • Ondt i maven
 • Diarré
 • Dehydrering

Nu hvor du ved, hvad de bedste fordele ved at drikke ingefærvand er, så vent ikke længere, bare tilføj denne superdrink til din kost hver dag og se og føle dig sundere indefra og ud. Det være sig til hud, mave, hår eller generelt velvære, ingefærvand er det bedste! Del dine oplevelser ved at skrive i kommentarfeltet herunder.

sundhedsmæssige fordele ved ingefærvand