12 chokerende bukkehornkløver bivirkninger – du skal vide

Bukkehorn, vores helt egen “methi”, der almindeligvis bruges i de fleste indiske opskrifter, er ikke bare en smagsberigende, men en særlig sundhedsfremmende urt. Ja! Bukkehorn, videnskabeligt betegnet som Trigonellafoenum-graecum og almindeligvis kaldet methi, menthi, vendayam, ventayan på tværs af indiske stater, er bedst kendt for sine sundhedsmæssige fordele, faktisk er det kendt for sine flere sundhedsmæssige fordele. Det være sig Ayurveda eller på tværs af de asiatiske, specifikt indiske køkkener Fenugreek bruges levende i form af frø som krydderi, friske blade som urt og spirer som grøntsag. Alt sagt og gjort, der er en anden side af dette! Ja! Ligesom enhver anden ingrediens, der har både fordele og ulemper, er der også fenegreek -ulemper! Her har vi samlet en tjekliste om methi dana -bivirkninger, så du hurtigt kan læse og notere for at undgå eventuelle bukkehornkløver -bivirkninger. Læs videre.

Bukkehornkløver bivirkninger

Bukkehornkløver bivirkninger på sundhed:

Listen nedenfor nævner de mest almindelige bukkehornkløver -bivirkninger eller methi -bivirkninger, som hjælper med at undgå dem ved at være klar over det. Tjek dem ud:

1. intern blødning:

Bukkehorn, selvom det beriger dit helbred, kan spise store doser bukkehorn give dig nogle alvorlige helbredsproblemer, og det kan være lige så alvorligt som indre blødninger. Bukkehorn har magt til at ændre dit hormonelle niveau. Og derfor rådgiver læger altid om passende dosering af bukkehornsindtag dagligt for bedre resultater.

Doseringsinstruktion:

Næste gang du ønsker at prøve nogen af ​​bukkehornshjemsmidlerne, skal du kontakte en læge, kontrollere for eventuelle følsomheder du har og ændre mængden af ​​indtag i overensstemmelse hermed. Enhver normal person med korrekt fordøjelse og uden følsomhed over for urteingredienser kan spise alt mellem 5 og 50 gram bukkehorn hver dag.

2. Allergi og hudirritation:

Bukkehorn er uden tvivl en hudfarveforstærker og er bedst kendt for sine hudplejeegenskaber, men hvis du spiser store mængder bukkehornkløver i håb om at se hurtige resultater, så pas på, det kan hæmme hudens struktur ved enten at forårsage irritation eller udslæt eller føre til til forskellige hudallergier og betændelser. En af de mest almindelige methi dana -bivirkninger er hudallergi, og det skyldes hovedsageligt overdreven indtagelse, der antager hurtige resultater. Så se venligst doseringen!

Doseringsinstruktion:

Til hudpleje kan du kun bruge en spiseskefuld af bukkehornsfrø i de berørte områder, helst en eller to gange om ugen.

3. Diarré:

Bukkehorn er en vidunderurt, der bedst virker sin magi på sundhedsproblemer som forstoppelse, fordøjelsesproblemer og andre tarmproblemer. Men hvis du overspiser bukkehorn, kan det forårsage alvorlig diarré, der fører til dehydrering, som til tider kan blive farlig. Bukkehorn har magt til at stimulere fordøjelsessystemet og kontrollere ekstreme tarmmomenter. Det kan også bruges til at behandle både hård afføring og løs afføring! De enzymer, den består af, er bare for stærke, så pas på mængden!

Doseringsinstruktion:

Når du vil bruge bukkehornfrø til at behandle eventuelle sundhedsmæssige bekymringer, skal du bruge en teskefuld frø i enhver opskrift på midler.

4. Maveproblemer:

Bukkehornfrø kan ændre dine maveproblemer effektivt. Men hvis du indtager et stort antal bukkehornsfrø hver dag, kan midlet vise sig at være en tragedie! Fra fordøjelsesbesvær til halsbrand og fra oppustethed til luft i maven og maveproblemer kan du stå over for enhver af de kritiske situationer med for meget indtag af bukkehorn. Dette er igen en almindelig bivirkning ved overforbrug af urten.

Doseringsinstruktion:

Når du bruger bukkehornfrø til behandling af maverelaterede problemer, skal du sørge for ikke at bruge mere end en spiseskefuld af bukkehornsfrø, der er gennemblødt og kværnet til at indsætte. Spis pastaen en eller to gange om dagen for at kontrollere effektiviteten.

5. Bivirkninger af overdreven indtagelse hos børn:

Børn er følsomme over for enhver medicin, det være sig allopatisk eller naturlægemidler. Når det kommer til brug af naturlægemidler til behandling af sundhedsproblemer hos børn, skal du være meget forsigtig, især når det kommer til at bruge kraftige urter som bukkehorn. Overdreven indtagelse af fenegreek kan forårsage bevidstløshed hos børn. Det kan også give en ikke så behagelig kropslugt.

Doseringsinstruktion:

Bukkehornsmidler hos børn fungerer godt, når doseringen er minimal. Hvis doseringen er to teskefulde bukkehornsfrø til voksne, virker midlet bedst med kun en halv eller en teskefuld bukkehornsfrø. Da frøens smag er bitter, skal du få dit barn til at sluge en halv teskefuld bukkehornsfrø, ikke mere end en gang om dagen eller under svære forhold, to gange om dagen, i ikke mere end to dage i træk.

6. Påvirker diabetes negativt:

Bukkehorn er en kraftig urt, der hurtigt kan sænke blodsukkerniveauet til et meget alvorligt område. Dette medfører en masse trusler for kroppen. Man skal forstå, at kun en perfekt dosis kan hjælpe med at afbalancere insulinniveauerne. Så det er vigtigt for alle at forhindre overforbrug af fenegreek.

Doseringsinstruktion:

Inden du begynder at bruge bukkehornfrø som et naturligt middel til at kontrollere dit blodsukkerniveau, advares du om at kontrollere, om doseringen passer til din krop. Start indledningsvis med en halv teskefuld bukkehornsfrø hver dag, og hvis din krop reagerer godt og ikke viser nogen bivirkninger, kan du øge den til en teskefuld. Pas på, ikke mere end en teske er godt!

7. Årsager til fosterskader:

Selvom mange forskningsundersøgelser har vist, at bukkehorn har en positiv indvirkning på gravide kvinders sundhed, kan overdreven indtagelse faktisk forårsage fosterskader hos det ufødte barn.

Doseringsinstruktion:

Når det kommer til at spise noget under graviditeten, skal du være ekstra forsigtig. Minimer dit forbrug af bukkehorn, og hvis du virkelig vil prøve det, skal du bare tage en halv teskefuld i tre dage og se, hvordan din krop reagerer. Overspis ikke og fortryder livet!

8. For tidlig fødsel:

En lille bukkehornkløver i den sidste måned af graviditeten hjælper med at fremkalde veerne, der naturligvis fører til normal fødsel. Dette er en fordel for gravide. Bukkehorn er imidlertid i stand til at ændre dine hormonniveauer, især østrogenniveauerne hos kvinder. Og hvis du er gravid og vil prøve bukkehornsfrø for at få det bedste helbred, er det bedre at passe på!

Doseringsinstruktion:

Når det kommer til at spise urter under graviditeten, er det bedre at være ekstra forsigtig. Indtagelse af en halv teskefuld bukkehornsfrø hver dag kan give dig positive resultater. Prøv først et par dage og fortsæt derefter, hvis du ikke ser nogen negative effekter. Overspis ikke og fortryder!

9. Fører til forstørrede bryster:

For dem, der allerede har store bryster, kan bukkehorn gøre dem ekstra store. Hvor mange kvinder på den ene side tager det som en fordel ved at forstørre bryster, men det kan være mere en bivirkning for dem, der ikke ønsker at øge størrelsen. Dette er igen noget, der vil afhænge af kvinden, der indtager bukkehorn og hendes situation.

Doseringsinstruktion:

Hvis du er en, der har store bryster, men gerne vil prøve bukkehornsfrø som et middel mod nogle andre sundhedsproblemer, skal du passe på! For det problem, du vil løse, kan du ende med at få et nyt problem. Du må hellere undgå at spise urten eller konsultere en ayurvedisk læge for at få den rigtige vejledning!

10. Overdreven indtagelse forårsager ubehagelig krop & Urin Lugt:

Bukkehornfrø er øjeblikkelige sundhedsfremmere, men bivirkningerne er også udbredt, hvis mængden overstiger den ideelle mængde. Et af de mest almindelige og let at lægge mærke til symptomer på overdreven indtagelse af bukkehorn er ændringer i krops- og urinlugt. Det kan lugte anderledes, sødt, måske som ahornsirup, som ikke mange kan lide. Godt! Du kan dække din krops lugt ved at sprøjte en aromatiseret kropsdåge. Det er dog ikke hele ironien værd!

Doseringsinstruktion:

Hvis du spiser bukkehornfrø, skal du begrænse indtagelsen til cirka 30 gram om dagen, og det er ideelt set en god mængde for det bedste helbred.

11. Bukkehornkløver bivirkninger på babyer:

Bukkehorn er kendt for flere sundhedsmæssige fordele, og en af ​​de mest efterspurgte fordele er øget modermælk. Nye mødre foretrækker urtemetoder til at øge deres mælketilførsel i stedet for at tage allopatisk medicin. Men kraftige urter som bukkehorn kan have bivirkninger på nye mødre og deres små. Godt! Nogle gange er det sådan, at de nye mødre ikke oplever bivirkninger, men deres babyer lider! Så pas på med overdreven indtagelse af fenegreek.

Doseringsinstruktion:

Bukkehorn til at øge modermælken fungerer som magi. Imidlertid bør ikke mere end en halv til en teskefuld bukkehornsfrø indtages hver dag af en ny mor. Så se mængden og forbruge.

12. Bukkehornkløver bivirkninger for mænd:

Bukkehorn sundhed booster urt er ofte fejlfortolket til at være en testosteron booster. Men i virkeligheden er det ikke! Det øger østrogen! Enhver medicin eller urt, der øger østrogen, kan ikke teknisk øge testosteron. Så hvis du indtager bukkehorn i håb om at se en stigning i dine testosteronniveauer. Bortset fra det, hvis du bruger fenegreek til at løse dine lever-, tarm- eller maverelaterede uregelmæssigheder eller til behandling af gråt hår, rådes du stadig til at regulere mængden af ​​dit indtag, fordi fenegreek er kendt for sine bivirkninger lige så meget som det er ros for de fordele, det giver! Især hos dem, der bruger bukkehorn til behandling af gråt hår, kan overdreven indtagelse være meget alvorlig. Så pas på og undgå bukkehornkløver bivirkninger på hår.

Doseringsinstruktion:

  • Begræns dit fenegreekindtag til mindre end 50 gram om dagen, og brug det i en begrænset periode for at kontrollere, om der er følsomhed.

Alt overskydende giver ingen succes! Og det gælder også indtagelse af bukkehorn! For at undgå, sværhedsgrader forårsaget af bukkehorn som svimmelhed, oppustethed, diarré, bevidstløshed hos børn, hudallergi, kvalme og nasal overbelastning og i nogen og urinlugt, begræns dit indtag af bukkehorn til mindre end 50 gram om dagen og undgå enhver mulig methi dana bivirkninger!