13 fantastiske Kiwi Juice -fordele til sundhed, hår og hud

Med markedet oversvømmet med de eksotiske Kiwi -frugter, kan du undre dig over de forskellige måder at forbruge dem på. Den almindelige måde at nyde denne frugt på er at spise den hel eller tilføje dem i en frugtsalat. Ikke mange ved, at kiwier også kan saftes! Kiwifrugtsaft tilføjes nu til menuerne på mange restauranter og sundhedscaféer! Læktheden af ​​denne juice kombineret med den godhed, den tilbyder, gør den til en yndlingsdrik blandt de sundhedsbevidste mennesker. Lad os se nærmere på de fantastiske fordele ved kiwisaft og også tjekke opskriften til at lave derhjemme.

Fantastiske Kiwi Juice -fordele til sundhed, hår og amp; Hud

Hvad er Kiwi Juice?

Kiwisaft fremstilles ved at blande frugtkødet fra Kiwi. Afhængigt af farven på frugten, den er fremstillet af, kan farven på denne juice være alt mellem grøn til mørk gul. Kiwifrugtsaft er naturligt sød og syrlig i smagen og behøver ikke overskydende sukker, medmindre frugterne er modne og sure. Frøene af frugten knuses sammen med kødet for at lave en jævn struktur med saft.

Er Kiwi Juice godt for dig?

Kiwifrugter er fyldt med mange vitale næringsstoffer som vitamin C, K, E, folat og kalium, som er afgørende for kroppens velbefindende. Det er også rig på antioxidanter og flavonoider, der er vigtige for at forhindre celleskader i kroppen på grund af oxidation. Udover at hjælpe med en god fordøjelse hjælper Kiwi -frugtsaft også med at forbedre dit syn.

Kiwi Juice Kalorier:

Kiwi er en lavt kalorieindhold, men tæt ernæringsfrugt. Den er utrolig lækker og saftig. Kiwi juice har kun 42 kalorier til servering og er også ret lille i sukkerarter. Den er imidlertid rig på vitaminer og mineraler, der er vigtige for menneskekroppen som en del af deres kostbehov.

Kiwi Juice Ernæringsfakta:

En portion Kiwi giver vores krop følgende mængder næring:

 • Kostfibre: 2 gm
 • Natrium: 2 gm
 • Kalium: 215 mg
 • Kulhydrater: 10 g
 • Sukkerarter: 6,2 g
 • C -vitamin: 107 % (af DV)
 • Kalk: 2 % af DV
 • A -vitamin: 1 %
 • Jern: 1 %

Sådan laver du kiwisaft derhjemme?

Følg trinene i denne enkle Kiwi Juice opskrift for at lave dig et glas lækker juice:

Ting der er nødvendige:

 • Kiwifrugter – 2
 • Isterninger – Få

Behandle:

 • Vask Kiwi godt i rindende vand.
 • Skræl kiwi og fjern det ydre fuzzy lag.
 • Skær det grønne kød indeni i små skiver.
 • Læg dem i en blender sammen med isterninger.
 • Blend godt, indtil den når den rigtige konsistens.
 • Si saften og nyd din drink.
 • Du kan også tilføje æble, selleri til denne saft for mere smag og sundhedsmæssige fordele.

Kiwi kan være en af ​​de dyre frugter, men det er bestemt værd at inkludere i livsstilen på grund af de mange fordele, det giver. Hvis du vil vide mere om, hvorfor du skal drikke kiwijuice, skal du fortsætte med at læse denne vejledning.

Sådan opbevares hjemmelavet kiwisaft?

Den bedste måde at opbevare Kiwi juice er i en glasbeholder, der er placeret i køleskab. Lad saften stå i længere tid ved stuetemperatur, så den kan blive harsk og ikke kan drikkes. Det er en naturlig juice og anbefales at indtage saften inden for 2-3 dage efter tilberedning.

Hvor meget Kiwi -juice kan jeg drikke om dagen?

Den anbefalede portionsstørrelse af Kiwi juice om dagen er 1 glas juice lavet med 2 Kiwi frugter. Du kan øge den en kiwifrugt mere. Alt ud over denne mængde kan føre til overforbrug og ende med uønskede helbredsproblemer. Det tilrådes også at konsultere din læge, før du planlægger at tilføje det til din saftkost!

Bedste Kiwi Juice -fordele for sundhed, hud & Hår:

Lad os forstå de 13 bedste Kiwi juice -fordele for sundhed, hår og hud i detaljer:

Sundhedsmæssige fordele ved Kiwi Juice

Sundhedsmæssige fordele ved Kiwi Juice:

Her fik vi de 8 bedste sundhedsmæssige fordele ved kiwifrugtsaft. Lad os tage et kig på dem.

1. Behandler åndedrætsproblemer:

At drikke kiwisaft hver dag er kendt for at håndtere alle former for problemer og sygdomme, der er forbundet med luftvejene. Dette omfatter astma, åndenød samt langvarig hoste. Sørg for, at saften er frisk og fri for kunstigt sukker. Dette vil give dig masser af fordele på denne front.

2. Sund for dit hjerte:

Ifølge forskere har mennesker, der spiser kiwisaft regelmæssigt, en lavere risiko for hjerte -kar -problemer. Det hjælper ikke kun med at holde sig væk fra problemer med blodpropper, men reducerer og balancerer også blodtryksniveauet. Begge disse problemer kan ellers føre til alvorlige hjerteproblemer. Dette vil også hjælpe med at fastholde slag og angreb.

3. Antiinflammatoriske egenskaber:

Vitamin E og polyfenoler er nogle af de antiinflammatoriske enzymer i kiwisaft, der kan behandle betændelsen i kroppen og helbrede problemer lige så alvorlige som gigt. Enhver form for betændelse og smerte forbundet med det kan helbredes med indtagelse af kiwisaft.

4. Bekæmper stress:

Kiwisaft hjælper ikke kun med at genoprette den rette balance i elektrolytterne i kroppen, men hjælper også med at bekæmpe stress fra kroppen og sindet. Serotonin er et enzym, der findes i kiwier og er kendt for at forbedre humøret. Dette vil også holde dig væk fra at blive deprimeret.

5. Søvninducer:

Hvis du føler dig søvnløs og har problemer med at sove, kan Kiwi hjælpe dig. Ifølge forskning er Kiwi et kraftcenter for medicinske fordele og indeholder mange antioxidanter og serotonin, der fremkalder god søvn. Det anbefales at indtage to kiwifrugter inden sengetid for at sove godt.

6. Grønkålssaft til vægttab:

Kiwi juice til vægttab er en af ​​de fremragende fordele. Dette er en kaloriefattig drink, der giver kroppen vitaminer og mineraler, men holder kalorietællingen nede. Selvom det ikke hjælper med at forbrænde dit eksisterende kropsfedt, kan kiwisaft give dig en fuld fornemmelse uden at tilføje overskydende kalorier til din krop.

7. Øger fordøjelsen:

Kiwifrugtsaft hjælper med bedre fordøjelse og fremmer derved bedre absorption af næringsstoffer. Især saften fremstillet med grønne kiwier har et enzym kaldet Actinidin, som kan fordøje selv komplekse proteiner og reducere belastningen på din mave. Et glas Kiwi juice om dagen kan få din mave til at føles let og let!

8. Beskytter tarmen:

Kiwifrugtsaft, når den indtages sammen med frugtkødet, indeholder masser af kostfibre. Dette behandler forstoppelse ved at rense tarmen fra affaldsmateriale. Selvom det ikke er bevist, er kiwifrugtsaft kendt for at efterligne virkningerne af probiotika eller tarmbakterier, som er vigtige for bedre fordøjelse og sundhed i din tarmkanal!

Kiwi Juice Fordele for hud:

Her fik vi de 3 bedste fordele ved kiwisaft til huden. Lad os tage et kig på dem.

9. Bekæmper rynker:

Blandt de mange fordele ved Kiwi -juice for huden er bekæmpelse af ældningstegn den bedste! De rige niveauer af antioxidanter i kiwisaft er en perfekt for at opstramme huden og for at sikre rensning af de frie radikaler, der forårsager skaden og fører til ældningstegn som rynker. Mere end de kommercielle produkter vil et glas kiwijuice give dig noget værdifuldt for huden ungdommelighed.

10. Lysere teint:

Ved at afgifte systemet fra frie radikaler og fra snavs og farligt vand, renser kiwisaft huden indefra, der lysner hudfarven, gør den klarere og tilføjer en glød. At drikke kiwisaft er en af ​​de mest naturlige måder at få en levende hud på.

11. Behandler sår:

Der er gode mængder kalium i kiwisaft, der kan hjælpe med at fastgøre reparation af celler og væv. Dette hjælper med at helbrede sårene meget hurtigere og på en effektiv måde. Det er bestemt mere kraftfuldt end nogen salver og cremer, der findes på markedet, ikke kun til sår, men helbreder huden mod eventuelle problemer, herunder infektioner og ar.

Kiwi Juice Fordele for hår:

Her hentede vi top 2 kiwifrugtsaftfordele til hår. Lad os tage et kig på dem.

12. Kiwi Juice -anvendelser til hårvækst:

Vitamin E -niveauerne af næringsstoffer i kiwijuice er det, der vil arbejde for at øge hårvæksten. Ved at opfylde behovet for E -vitamin i kroppen kan håret vokse rigtig hurtigt. Et glas kiwisaft er nødvendigt for at nå dette mål på en synlig måde. Dette bør gøres hver dag på rutinemæssig basis.

13. Gør dit hår skinnende:

Ved at vaske håret med fortyndet kiwijuice kan man let sikre, at hårets glans og gode sundhed genoprettes godt og uden stor indsats.

Bivirkninger af Kiwi Juice:

Selvom Kiwi har mange fordele, har frugten også potentielle bivirkninger. Kun i sjældne tilfælde er denne frugt skadelig for nogle, men de andre reaktioner er muligvis ikke livstruende. Indtagelse af kiwijuice kan forårsage:

 • Kløende hals
 • Hævet tunge
 • Opkastning
 • Nældefeber
 • Problemer med at synke
 • Surhed
 • Dermatitis
 • Interaktion med nogle lægemidler især svampedræbende
 • Kan øge chancerne for blødning

Er du overrasket efter at have læst disse fordele ved kiwisaft for hud, hår og sundhed? Så folkens! Næste gang du går til frugtmarkedet for at foretage dine indkøb, skal du ikke glemme at tage med hjem, noget grønt! Kiwier er nu i stor efterspørgsel efter den syrlige og saftige smag, uden sidestykke til enhver anden frugt lokalt tilgængelig. Den ekstremt lækre Kiwi -frugtsaft kan få dig til at savle med sin farve, tekstur og aroma. Vi er ret sikre på, at du vil elske dens smag og drikke dig til et godt helbred! Lad os vide, hvad du synes om det i kommentarerne!