14 Bedste figenjuice -fordele (Anjeer Juice) + Ernæringsfakta og bivirkninger

Med stigende sundhedsbevidsthed blandt mennesker øger mange juicevirksomheder deres spil ved at inkludere nogle vigtige naturlige kilder i deres drikkevarer. En sådan frugt er kendt for sin jernrige værdi i Fig. Fikssaft eller Anjeer Juice er nu den seneste sensation i sundhedsindustrien og anbefales stærkt af læger og ernæringseksperter. Bortset fra at lave en god drink efter træning, tilbyder figenjuice også mange medicinske fordele. Det er en eliksir for dem, der lider af kronisk anæmi, forstoppelse og andre sundhedsforstyrrelser. Læs videre for at lære mere om de vidunderlige fignjuice -fordele for din krop.

Fig Juice Fordele

Hvad er figenjuice (Anjeer Juice)?

Figesaft ekstraheres fra både friske og tørrede figner. Den er ganske sød i smagen med en grov konsistens på grund af frøene. Fignesaft kan spises alene eller kan blandes med andre frugtsaft eller smoothies. Den leverer alle de vigtige vitaminer og mineraler, der er nødvendige for et sundt velvære.

Er fignesaft godt for sundheden?

Fignesaft er fyldt med lækker godhed. Den er rig på kostfibre, når frugtkødet bevares. Udover behandling af mavesygdomme hjælper fignesaft også med at håndtere jernmangel. Det er også godt for din knogle- og muskelsundhed. At drikke fignesaft hver dag kan afhjælpe behovet for afhængighed af kunstige kosttilskud.

Sådan laver du fignesaft derhjemme?

Du kan tilberede fignesaft fra frisk frugt eller endda de tørrede. Tjek opskrifterne herunder for at kende en enkel Anjeer -frugtsaftopskrift, du kan prøve derhjemme.

Brug af tørrede figner:

Ingredienser:

 • Tørre figner: 4-5 nej’er
 • Vand

Procedure:

 • Sug tørre figner i vand i cirka 30 minutter.
 • Overfør dem til en blender.
 • Blend indtil glat.
 • Tilsæt vand for konsistens.
 • Server i et højt glas og nyd drinken.

Brug af friske figner:

Ingredienser:

 • Friske figner: 6
 • Vand

Procedure:

 • Rens friske figner grundigt.
 • Fjern de hårde stilke fra frugterne.
 • Skær dem i store stykker.
 • Overfør hakkede figner i en blender.
 • Tilsæt lidt vand og pisk indtil saften er ekstraheret.
 • Si og server saften.

Forslag: Du kan endda tilføje lidt mælk i denne opskrift for at lave en lækker smoothie.

Hvor meget figenjuice kan jeg tage dagligt?

I henhold til kostrådene anbefales det at drikke et glas frisk fignesaft, lavet med ca. 40 g figner. At følge denne portionsstørrelse kan hjælpe med at opfylde dine daglige behov sammen med at holde styr på kalorier. Overindulging i fignesaft kan øge dit blodsukker, hvilket kan føre til mange sundhedsforstyrrelser.

Fig Juice Ernæringsfakta:

Nedenfor er næringsværdien af ​​fignesaft fremstillet med 100 g friske, rå figner:

 • Kalorier i alt: 47
 • Kulhydrater i alt: 12,3 g
 • Kostfibre: 1,9 g
 • Proteiner: 0,5 g
 • A -vitamin: 2 %
 • C -vitamin: 2 %
 • Jern: 1 %
 • Kalk: 2 %
 • Magnesium: 3 %
 • Mangan: 4 %

Vidunderlige sundhedsmæssige fordele ved fignesaft:

Lad os se de 14 bedste figenjuice -fordele for sundhed, hår og hud. Lad os tage et kig på dem.

1. Behandler forstoppelse og bunker:

Mange mennesker bruger fignesaft til forstoppelse, som et naturligt hjemmemedicin. De gode niveauer af vitamin B6 gør det til et perfekt valg som afføringsmiddel, der regulerer afføringen. At drikke fignesaft dagligt vil sikre, at du holder dig væk fra forstoppelse og har ordentlig tarm. Det er også nyttigt til behandling af smertefulde bunker ved at udglatte din afføring. det er ret mildt som afføringsmiddel, det kan også gives til børn.

2. Fremkalder bedre søvn:

At have noget fignesaft i løbet af aftenen eller lige inden du går i seng vil sikre, at alle problemer med søvnløshed behandles. Tryptophan er en af ​​de aminosyrer, der hjælper som en naturlig søvnfremkaldende. Dette er en af ​​de bedste Anjeer juice fordele for din krop for at fremme ordentlig søvn og forbedre et godt helbred.

3. Hærder luftvejsinfektioner:

De beroligende kvaliteter af fignesaft hjælper med at reducere irritationen forårsaget i halsen og næsepassager på grund af bronkitis og hjælper dermed med at behandle problemet ganske effektivt og på en 100 % naturlig måde. De store mængder antioxidanter, der findes i fignesaft, kan også afværge eventuelle infektioner.

4. Forhindrer galdesten:

Akkumulering af mineraler i blæren fører langsomt til dannelse af sten. Den gode kilde til vitaminer og mineraler i fignesaft er perfekt til kroppen og er lav i kolesterol og natrium. Det bekæmper blæresten på mere end en perfekt måde.

5. Hjælp til opbygning af muskler:

De gode niveauer af naturligt sukker og kulhydrater i fignesaften er perfekte til dem, der ønsker at bygge kroppen. Det øger vitaliteten, der hjælper med mere udholdenhed til at forbrænde kalorierne. Glukoseindholdet hjælper med at tilføre brændstof til musklerne for at fungere korrekt. Du kan let erstatte energi og bodybuilding drikkevarer med fignesaft.

6. Hjælper dig med at tabe dig:

De høje kostfibre hjælper med at skylle og forbrænde de ekstra kalorier, der normalt bliver lagret i kroppen som fedtstoffer. For at forbrænde de ekstra kilo er det bedst at bruge noget fignesaft i den daglige kost. Dette vil helt sikkert også være nyttigt i vægtkontrol.

7. Sænker risikoen for øjenproblemer:

En af de bedste anvendelser af fignesaft er at hjælpe med at styrke dit syn. Med stigende alder kommer et af øjens almindelige problemer i form af makuladegeneration. Fiksesaft kan styrke optiske nerver med sine høje mængder A -vitamin og andre vitale næringsstoffer. Regelmæssigt indtag af denne saft kan forhindre tab af syn forårsaget på grund af aldersrelaterede problemer.

8. Reparationer af hudceller:

Fra acne til vorter og fra bumser til sår kan du holde dig væk fra alle disse hudproblemer med indtagelse af fignesaft. Denne saft indeholder mange antioxidanter til reparation og foryngelse af hudceller indefra. Du kan endda påføre fignesaft direkte på din hud for at opnå en naturligt glødende hud.

9. Styrker dit hår:

Magnesium er et mineral, der er nødvendigt for korrekt hårvækst og et mineral, der er til stede i fignesaft i gode mængder. At drikke fignesaft i anbefalede mængder hver dag kan hjælpe med at styrke dine hårsække og forhindre hårtab. Det reducerer endda skaldethed og tilbagegående hårlinjer.

10. God erstatning for modermælk:

Der er mange nye mødre derude, der ikke kan amme deres små på grund af mange årsager. I sådanne tilfælde tilbydes frisklavet, økologisk fignesaft i fortyndede former som et alternativ til modermælk. Babyer helt ned til 6 måneder kan introduceres til fignesaft for at høste sine vidunderlige sundhedsmæssige fordele.

11. Forhindrer tegn på aldring:

Figner er en vigtig kilde til C-vitamin, som er en naturlig antioxidant. Dette vitamin kan hjælpe med at bekæmpe frie radikaler, der skader dine hudceller. Ved at indtage fignesaft internt og også påføre det som et tyndt lag på din hud, kan du være sikret en rynkefri, ung hud, der lyser af udstråling. Dette er en af ​​de bedste anti-aging-løsninger til din hud.

12. Bidrager til kollagendannelse:

Kollagen er et vigtigt element for at genoprette hudens elasticitet. Mangel på kollagen kan føre til rynker, fine linjer og andre tegn på ældning. Fiksesaft er en vigtig kilde til C -vitamin, calcium og andre vitale næringsstoffer, der hjælper med dannelsen af ​​kollagen. Regelmæssigt forbrug for at gøre masser af godt for din hud.

13. Sænker blodtrykket:

Bortset fra de mange fignesaftfordele, der diskuteres i artiklen, viser figenjuice sig også fordelagtigt til at regulere dit blodtryk. Det sænker din blodgennemstrømning for at forhindre unødvendigt tryk på dit hjerte. Folk, der lider af hypertension, kan tage et glas af denne saft for hurtige resultater.

14. Øger energiniveauer:

De mest betydningsfulde fordele ved fignesaft er dens anvendelse til at øge dit energiniveau. Især for sportsudøvere, erhverv, børn og endda husmødre kan fignesaft være en fordel i håndteringen af ​​det pludselige tab af energi og træthed. Drik et glas frisklavet fignesaft for at se forskellen.

Fig Juice bivirkninger:

Udtrykket “for meget af noget kan være dårligt” gælder selv fignesaft. Forbrug af det i for store mængder kan føre til en række bivirkninger som:

 • Kvalme.
 • Ondt i maven.
 • Manglende appetit.
 • Opkastning.
 • Forøg blodsukkerniveauet.
 • Interferens med visse lægemidler.
 • Kan forårsage allergi.
 • At drikke fignesaft under graviditeten kan føre til overskydende kropsvarme og mavekramper.

Er du ikke overrasket over at læse om disse fignjuice -fordele? Figner har altid været usange helte i ernæringsverdenen. De er aldrig blevet betragtet som almindelige frugter før for nylig. Med mange sundhedseksperter, der er ved at gaga om deres ernæringsværdi, er folk langsomt ved at vænne sig til deres smag. Selvom mange mærker tilbyder fignesaft i emballerede former, anbefales det altid at gå efter hjemmelavet, økologisk juice for at nyde en kemikaliefri drink.