14 Bevisbaserede sundhedsmæssige fordele ved grøn te med citron

Grøn te tilbyder en lang række sundhedsmæssige fordele for vores krop. Den er fremstillet af bladene på Camellia Sinensis -planten og er i modsætning til den sorte eller oolongte ikke oxideret. De naturligt forekommende antioxidanter i grøn te kan også forstærkes med tilsætning af citron, som har mange vitale næringsstoffer. Grøn te med citron er en vidunderlig eliksir, der er kaloriefattig og næringsrig. Især for dem, der leder efter hurtigere vægttabsresultater, kan denne drink være en stor velsignelse. Lad os lære mere om de bedste sundhedsmæssige fordele ved grøn te med citron og også opskriften på at forberede den.

fordelene ved grøn te med citron

Er grøn te med citron godt for dig?

Grøn te, som vi alle ved, kaldes “flydende guld” på grund af de mange sundhedsmæssige fordele, det giver. Det er fyldt med antioxidanter, flavonoider og andre phytonutrienter, som har vist sig at bekæmpe mange sygdomme, herunder kræft. Tilføjelse af frisk citronsaft til denne drink kan fordoble dets medicinske egenskaber og øge smagen. Grøn te og citron danner tilsammen en vitamin C-drink, der har antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaber, der hjælper dig med at holde dig væk fra medicin!

Sådan tilberedes grøn te med citron?

Den nemmeste måde at indtage denne drink på er at vælge grønne teposer, der er klar til brug, med citron. Disse poser indeholder imidlertid kunstige elementer, der ikke matcher de naturlige ingredienser i kvalitet og smag. Lad os se, hvordan du laver grøn te med citron derhjemme:

Ting du skal bruge:

 • Grøn tepose – 1
 • Citronsaft – 1 spsk
 • Vand – 1 kop

Behandle:

 • Opvarm lidt vand i et kar.
 • Læg en tepose i en kop og hæld det varme vand.
 • Vent i 2-3 minutter, indtil teen siver ind.
 • Tilsæt nu lidt citronsaft til denne drink.
 • Serveres varmt.

Serveringsforslag: Du kan tilføje lidt honning til at reducere syreindholdet og give drikken en naturlig sødme.

Forskningsbaserede sundhedsmæssige fordele ved grøn te og citron:

Her er de 14 fantastiske fordele ved at drikke grøn te og citron. Lad os tage et kig på dem.

1. Hjælper med fordøjelsen:

Citrusjuice udfører grøn te antioxidanter, gør dem mere tilgængelige for din krop at opsuge. Katekiner, der favoriserer de sure omgivelser i maven, bliver ødelagte i den ekstra basiske situation i tyndtarmene og tyktarmen, uanset hvor næringsstofoptagelse finder sted. Citronsaft kan øge antallet af katekiner, din krop tager fra grøn te med op til seks gange. Forbindelser i te kan bremse jernassimilering fra mad i din kost, indtage din grøn te med citron for at reducere effekten.

2. Sænk diabetesens egenskab:

Dette hjælper med at skære nyreskaden, der finder sted på grund af diabetes. De høje niveauer af zink, der findes i ingefær, spiller en vigtig rolle i produktionen og udskillelsen af ​​insulin. Det er insulinet, der styrer blodsukkerniveauet og holder diabetes i skak. Antioxidanterne i drikken kan modvirke andre skadelige virkninger af diabetes som blodtryk, hjerteproblemer og så videre.

3. Hjælp til vægttab:

Alle ved, at fordelene ved grøn te og citron til vægttab er en bevist naturlig løsning. Denne drink har evnen til at forbrænde fedt og giver en forøgelse af dit stofskifte. Mens grøn te naturligvis indeholder EGCG og koffein, kan den ekstra grad af energi plus opmærksomhedstilførsel fra te være værdifuld for at opretholde energiniveauet hele dagen. Citroner er gode i pektinfibre, der hjælper med at bekæmpe sultbegær.

4. Bedst til hud plus godt hår:

Grøn citronte er rig på antioxidanter plus vitaminer, der er værdifulde for ideel hud, hår og sundhed. De antiseptiske og antibakterielle egenskaber beskytter din hud mod infektioner. Vitamin A med C kæmper mod fremstilling af DHT i hovedbunden, hvilket igen aktiverer hårvækst. Glat, glødende hud og skinnende hår er en af ​​de mange fordele ved grøn te med citron til hud og hår.

5. Hurtig sårheling:

Citroner er et enestående grundlag for C -vitamin, der kan helbrede sår og samtidig beskytte knoglernes kraft og tænder. Bioflavonoiderne i citroner forhindrer kræftcellerne i at stige og spredes. Antioxidanterne i citronerne hjælper med at reducere betændelse og gigt symptomer.

6. Kampe mod kræft:

Når du presser citronsaft i din grønne te, kan det give sundhedsmæssige fordele sammen med smag. Ved at tilføje op har citroner en fytokemisk berettigelse til limonen, der kan bekæmpe kræft. Antioxidanter plus EGCG er naturligt forekommende elementer, der beskytter din krops celler mod skader fra økologiske toksiner plus frie radikaler.

7. Balance PH -niveauer:

Citroner omslutter både citronsyre sammen med ascorbinsyre, skrøbelige syrer, der simpelthen metaboliseres fra kroppen, gør det muligt for citronsyre at hjælpe med at alkalisere blodet. Drikke grøn te med citronvand hjælper med at fjerne den generelle surhedsgrad i kroppen, tælle urinsyre i leddene, det er en af ​​de primære årsager til smerter plus betændelse.

8. Renser dit system / er et vanddrivende middel:

Grøn te med citronsaft hjælper med at vaske overskydende materialer til dels, da citroner øger mængden af ​​vandladning i kroppen. Citronsyren i citroner hjælper med at udnytte enzymfunktionen, der stimulerer leveren og hjælper desuden med afgiftning.

9. Godt for levers sundhed:

Citronen hjælper med at genoprette kroppens naturlige pH og renser også leveren. Dette hjælper med at få leveren til at producere mere galde, der hjælper fordøjelsen. Visse antioxidanter, der er til stede i drikken, såsom EGCG, EGC osv., Virker også ved at reducere celleskader forårsaget af oxidation. Regelmæssigt forbrug af denne drink kan reparere disse beskadigede leverceller og tilskynde til frisk vækst.

10. Anti-oxidanter tilbageholdelse i kroppen:

Parringen af ​​grøn te med citron har flere sundhedsmæssige fordele end tidligere. En undersøgelse viser, at tilføjelse af citronsaft til din kop grøn te faktisk hjælper med at fastholde unikke antioxidanter, selv efter simuleret fordøjelse. Citron får 80% af grønne katekiner til at forblive i kroppen. Katekiner er den vigtigste sunde forbindelse, der findes i te, der reducerer risikoen for kræft, hjerteanfald og andre sygdomme. Men desværre er tarmene ikke i stand til korrekt at absorbere det hele. C -vitamin i citron forhindrer nedbrydning af catechiner i tarmene, da citronsaftene har den stabiliserende effekt på kroppen.

11. Øget BMR:

Vi har alle hørt, at grøn te alene øger den grundlæggende metaboliske hastighed med 4% over en dag. Det summerer til omkring 70 kalorier om dagen forbrændt ekstra. At drikke 3-4 kopper af den sure grønne te hele dagen passer dog ikke alle smagsløg. Lav din te iset og tilsæt citronsaft til den. Det vil lave din egen sunde sodavand, der er velsmagende, og det vil hjælpe dig med at øge din BMR.

12. Behandl forkølelse og influenza:

Citroner er fulde af c -vitamin, som understøtter kroppens immunsystem. Grøn te er fuld af antioxidanter, som hjælper med at opbygge et stærkt immunsystem. Citronsaft er også kendt for at afværge virkningerne af kulde og hoste fra systemet. Således blander din citron i din grøn te ikke kun influenza, men hjælper også med at opbygge en stærk modstand mod den grimme kulde. Denne blanding hjælper dig med at blive rask snart, hvis du bliver forkølet.

13. Forebyg hjertesygdomme:

Grøn te er noget, der siger sig selv er en velsignelse for sundheden. Man skal kende de rigtige doser, der skal tages dagligt for effektive og ønskede resultater. Denne drink er især god for hjertesundheden, da den forbrænder kolesteroltalet, som blokerer arterierne. Personer med kroniske sundhedssygdomme rådes til at indtage denne drink regelmæssigt.

14. Forbedret immunsystem:

En af de vigtige fordele ved at drikke citrongræ te er et styrket immunsystem. Denne drink er rig på C-vitamin og beskytter kroppen mod sygdomsfremkaldende mikrober og hjælper kroppen med at kæmpe tilbage uden antibiotika. Ved at indtage denne drink regelmæssigt, har du færre risici for at være udsat for infektioner.

Bivirkninger af grøn te med citron:

Selvom denne drink er ganske gavnlig for dit helbred, kan overforbrug føre til mange sundhedskomplikationer. Følgende er nogle af de almindeligt oplevede citrongrøn te -bivirkninger.

 • Hjerteforbrænding
 • Surhed
 • Dårlig fordøjelse
 • Løs afføring
 • Mistet appetiten
 • Sår
 • Brændende fornemmelse i halsen
 • Blødningsforstyrrelser
 • Jernmangel

Grøn te med citron er den mest velsmagende og økonomiske måde at give et godt helbred på. Det kan laves let selv på din arbejdsplads. En grøn tepose, en skive citron, lidt varmt vand. Det er alt! Du er sorteret! På bare et par dage kan du bemærke synlige ændringer i din krop, der er for gode til at tro. Intet kan bringe et smil på dit ansigt end en reduceret talje. Tid til at reducere din junkfood og skifte til denne sunde drik.

14 Forskningsbaserede sundhedsmæssige fordele ved grøn te med citron