14 Vidunderlige fordele for hvidløgsolie til hud, hår og sundhed

Fra Biryanis til pasta, hvidløg er uundværlig for ethvert køkken! Denne stikkende pære kan tilføre din mad en tydelig aroma og lever op til dens “Flavor powerhouse” -mærke. Hvidløg tilhører løgfamilien med et videnskabeligt navn “Allium Satvium”. Hvidløg har været i brug siden umindelige tider ikke kun for dets smagsløftende egenskaber, men også for dets mange medicinske fordele. En sådan form for hvidløg, der diskuteres i denne artikel, er naturlig hvidløgsolie. Denne kraftige spiselige olie har vist sig at bekæmpe mange lidelser, herunder forebyggelse af kræft. Lad os forstå mere om fordelene ved hvidløgsolie og også den bedste måde at forberede den hjemme på.

Hvidløgsolie Fordele Til Hud, Hår & amp; Sundhed

Hvad er hvidløgsolie?

Hvidløgsolie er en kraftfuld lugtende olie, der stammer fra hvidløgsbælge. Den essentielle hvidløgsolie fremstilles ved dampdestillationsproces og bruges i vid udstrækning til madlavning og medicinske formål. De store mængder Diallyl -disulfid giver det en skarp aroma. Den almindelige type hvidløgsolie fremstillet ved iblødsætning eller kogning af hvidløg i vegetabilsk olie anses ikke for at være den rene form. Det er olie med hvidløg, der hovedsageligt bruges til madlavning eller som salatdressing.

Er hvidløgsolie sikker?

Hvidløgs æterisk olie er generelt meget potent og anbefales ikke i store mængder. Den sikreste måde at bruge denne olie i din kost eller til aktuelle applikationer er at bruge hjemmelavet hvidløg infunderet olien. Med en holdbarhed på kun 4-5 dage, når den opbevares i køleskabet, anses denne olie normalt for at være sikker til internt forbrug.

Hvidløgsolie Ernæring:

Hvidløgsolie fremstillet med 1 ounce hvidløg indeholder ca..

(Værdierne repræsenterer udelukkende næringen i hvidløg og ikke basisolien)

 • Magnesium: 23 %
 • Vitamin B6: 17 %
 • C -vitamin: 15 %
 • Selen: 6 %

Bortset fra disse er der også rigelige mængder calcium, jern, fosfor og vitamin B1 til stede.

Hvordan virker hvidløgsolie?

Hvidløgsolie er en rig kilde til antioxidanter, vitaminer og mineraler. De antibakterielle egenskaber ved denne olie hjælper med at bekæmpe symptomer på influenzalignende løbende næse, ondt i halsen og hoste. Hvidløgsolie er også kendt for at sænke kolesterolniveauet og derved holde hjertesygdomme i skak. Aktuel anvendelse af hvidløgsolie kan behandle hudinfektioner som acne, udslæt osv.,

Sådan laver du hvidløgsolie derhjemme?

Her er en simpel opskrift på at lave hvidløgsinfunderet olie derhjemme:

Ting du har brug for:

 • Hvidløgsfedd – 6
 • Olivenolie – ½ kop

Metode:

 • Skræl hvidløgsfeddene og hak dem fint.
 • I en tykbundet wok bringes olivenolie og farsen sammen.
 • Varm det i et par minutter.
 • Lad det ikke sidde længe på varmen, da det kan brænde hvidløg.
 • Fjern fra varmen og sigt olien.
 • Opbevar den i en glasbeholder.

Sådan bruges hvidløgsolie?

Hvidløgsolie kan bruges til stege, salatkrydderier og endda til karryretter for at forstærke smagen. Hvis du er forkølet og hoster, kan du dryppe et par dråber hvidløgsolie på din varme suppe for at få øjeblikkelig lindring. For hud- og hovedbundsrelaterede infektioner kan gnidning af denne olie direkte på de berørte områder gøre underværker. Du kan endda tilføje et par dråber hvidløgsolie i varmt vand for at fungere som en fod i blød for majs og ildelugtende fødder.

Hvor meget dosis olivenolie kan jeg tage dagligt?

Den anbefalede dosis olivenolie er cirka 2 spsk til 3 spsk om dagen. Indtagelse af mere end denne mængde kan føre til rapninger, fordøjelsesbesvær og andre bivirkninger. Hvidløgsolie kan også føre til halsbrand og dårlig lugt i munden, når det tages i store mængder. Så før du skal bruge det moderat i din mad!

Hvidløgsolie Fordele til hud, hår & Sundhed:

Tjek de 14 overraskende fordele af hvidløgsolie til sundhed, hår og hud. Lad os tage et kig på dem.

hvidløgsolie sundhedsmæssige fordele

Hvidløgsolie Sundhedsmæssige fordele:

Her fik vi top 10 sundhedsmæssige fordele for hvidløgsolie. Lad os tage et kig på dem.

1. Cure infektioner:

Enhver infektion forårsaget af svamp eller bakterier kan behandles med hvidløgsolie. De medicinske egenskaber ved hvidløgsolie hjælper med behandling af infektioner. Gærinfektioner og stafylokokinfektioner er nogle af de almindelige, der kan helbredes.

2. Sænker kolesterol:

Reduktion af dårligt kolesterol kaldet LDL og triglycerider er muligt med forbrug af hvidløgsolie. Dette hjælper med at holde kolesterolet i skak og fremmer dermed hjertesundhed. Det forhindrer også ophobning af fedt og kolesterol, der øger kropsvægten.

3. lindrer ondt i tænderne:

Tag lidt hvidløgsolie på en ren vat og påfør den godt på det berørte område af tanden for at lindre smerten. Dette skal gøres i mindst 10 minutter. Dette bør gøres cirka 2-3 gange på en dag, indtil problemet er helt helbredt.

4. Forebygger kræft:

Der er kemikalier i hvidløgsolie kendt som allylsvovl. Dette forhindrer og stopper forekomsten af ​​kræftceller i kroppen. Dette gælder for tyktarmskræft, bugspytkirtelkræft og mavekræft og bryst-, prostata- og øsofagalkræft.

5. Behandler infektioner i øret:

Der er vira, der forårsager øreinfektioner, der fører til ubehag, nød og irritabilitet. Varm hjemmelavet olie fra hvidløg kan bruges som hjemmemedicin til behandling af dette. De antivirale, antibakterielle og antifungale fordele ved hvidløgsolie til ører er bevist.

6. Naturligt myggemiddel:

Hvidløgsolie har en stærk duft, der kan afvise insekter, herunder myg. De er et af de naturlige insekticider, der bruges af landmænd til at beskytte deres afgrøder. Den bedste måde at afværge de irriterende myg på er ved at blande 1 del hvidløgsolie i 3 dele vand i en sprayflaske og sprøjte det nær vinduerne, haven og vaskeområderne.

7. Diabetisk kontrol:

En af de faktorer, der kan føre til diabetes, er hjerteproblemer. Ved at kontrollere blodtrykket og forhindre hjerte -kar -sygdomme kan hvidløgsolie også hjælpe med at reducere risikoen for diabetes. Undersøgelser viser også dens virkninger ved at kontrollere blodsukkerniveauet. Hvis du har en diabeteshistorie i din familie, er det bedre at begynde at handle nu!

8. Vedligeholder respiratorisk sundhed:

Hvidløg har en forbindelse kaldet “Allicin”, som er kendt for at bekæmpe infektionsfremkaldende bakterier, især dem, der påvirker lungerne. Dette er grunden til, at hvidløgsolie kan være godt for dem, der er tilbøjelige til lunge-relaterede problemer og hjælpe dem med at trække vejret fri. Selv genetiske sygdomme som cystisk fibrose, der påvirker lungerne, kan i et vist omfang forhindres med hvidløg.

9. Forebygger fedme:

Hvidløg hjælper med en bedre fordøjelse af mad og er også en effektiv “fedtforbrænder”. Med motion og afbalanceret kost kan indarbejdelse af hvidløgsolie i din kost hjælpe dig med at tabe dig hurtigere. Hvidløgsolie med lidt honning kan gøre en vidunderlig tonic til at behandle dine metaboliske lidelser og derved forhindre risikoen for at blive overvægtig.

10. Behandler forkølelsessår:

Hvidløgsolie kan være et magisk middel til behandling af forkølelsessår. Disse er normalt forårsaget af mikrobielle infektioner og kan være ret smertefulde. Anvendelse af hvidløgsolie direkte på dem kan hjælpe med at bekæmpe bakterierne og genoprette huden til normalitet. Det hjælper også med hurtigere heling af sårene og reducerer rødme og betændelse.

Hvidløgsolie Fordele for huden:

Her skaffede vi top 2 fordele af hvidløgsolie til huden. Lad os tage et kig på dem.

11. Behandl acne:

Hvidløgsolie til ansigt bruges til behandling af acne og skavanker. En ansigtsmaske kan laves af hvidløgsolie, der kan bruges til behandling af acne og udbrud på huden. Dette kan normalt blandes i en mudderpakke og påføres en gang om ugen i ansigtet for at få de ønskede resultater.

12. Hvidløgsolie til hudens sundhed:

Alle former for svampeinfektioner på huden, herunder liktorn og vorter samt kløe, fodsvamp og ringorm kan behandles med påføring af hvidløgsolie på de berørte områder hver dag. Det vil helt sikkert give dig fremragende resultater i hånden. Smertelindring og infektionsfri hud er nogle af fordelene ved hvidløgsolie.

Hvidløgsolie Fordele Til Hår:

Her hentede vi top 2 hvidløgsoliefordele til hår. Lad os tage et kig på dem.

13. Behandler skæl:

Hvidløgsolie kan let påføres hår og hovedbund for at behandle problemer med skæl og flakhed. Det behandler også kløe i hovedbunden og fugter hovedbunden godt. Dette bør anvendes en gang om ugen hver anden uge for at få de ønskede resultater på problemet.

14. Hvidløgsolie til hårproblemer:

Der er mange næringsstoffer i hvidløgsolie, der hjælper med et godt helbred af håret. Det giver et vigtigt ernæringsmæssigt krav til håret og glatter hårets tekstur og forbedrer hårvæksten. Det beskytter også hovedbunden godt. Hårbrud kan også behandles, og hårets rødder gøres stærke med hvidløgsolie. Det øger blodcirkulationen til hårsækkene og regulerer dets funktioner.

Hvidløgsolie bivirkninger:

Nu hvor du har lært om de vidunderlige fordele ved hvidløgsolie, er det på tide, at vi kender til dets bivirkninger:

 • Stærk lugt i munden forårsager dårlig ånde.
 • Brændende fornemmelse i mund og hals.
 • Hjerteforbrænding
 • Diarré
 • Mavesygdomme
 • Opkastning
 • Oppustethed
 • Allergiske reaktioner som nældefeber, udslæt, rødme, kløe.

De gamle grækere og egyptere har længe anerkendt disse vidunderlige fordele ved hvidløgsolie. Det gør ikke kun din mad savlende, men kan også føre til en reduktion i medicinafhængighed. Olien er også ret let at lave, med mindre end 10 minutters forberedelsestid. Så hvad venter du på? Forbered denne garlicky godhed derhjemme og nyd de sundhedsmæssige fordele, der er for gode til at tro!