15 Bedste sort spidskommen Fordele for hud og sundhed

Sort spidskommen er meget gavnlig og bruges i det daglige liv. Dette frø stammer fra Egypten. De dyrkes i en bælge, og for at tage dem ud hældes noget vand på dem. Derfor er sorte spidskommen frø kendt som fascinerende krydderi. Sort spidskommen frø behandler alle kolde lidelser. Sort spidskommen hjælper også din krop med at absorbere medicin. Når det tages med honning og varmt vand, hjælper det med at opløse stenene i prostata og nyrer. Det virker også som et vanddrivende middel. I denne artikel vil vi undersøge nogle fantastiske fordele ved sort spidskommen.

Bedste fordele for sort spidskommen til hud og sundhed

Sort spidskommen er kendt under forskellige navne. Sort spidskommen også kaldet Nigella sativa på engelsk, og dets frø kaldes sort karve, romersk koriander, fennikelblomst og kalonji. Disse er fulde af nærende fordele, der forbedrer vores helbredstilstande på forskellige måder. Traditionelt er det også godt accepteret for sine fantastiske kvaliteter. Denne urt indeholder antibakterielle, svampedræbende og antiinflammatoriske egenskaber, der bruges til at helbrede forskellige sygdomme.

Fantastiske sorte cumin fordele for sundhed & Hud:

Nogle vigtige anvendelser og fordele ved sort spidskommen til sundhed og hud følger.

1. Behandler epilepsi:

 •  Krampefrekvenser hos børn reduceres til effektive niveauer, der tager sorte frø i stedet for at tage konventionel behandling.
 •  Sort spidskommen har antikonvulsive tendenser.

2. Behandler diabetes type 2:

 •  Sort spidskommen hjælper med at reducere blodsukkerniveauet.
 •  Indtagelse af 2-3 gram dagligt hjælper meget.
 •  Reducerer også resistens over for insulin.
 •  Betacellens funktioner stiger i bugspytkirtlen.

3. Hjælper med at bekæmpe MRSA:

 •  Antibiotikaresistent og meget dødelig bakteriel infektion generelt kendt som MRSA (methicillinresistent Staphylococcus aureus) kan behandles godt ved hjælp af sorte spidskommen.
 •  Denne undersøgelse er verificeret af Lahore University of health science i Pakistan.

4. Behandler tyktarmskræft:

 •  Sort spidskommen frø har anti-kræft funktioner.
 •  Det forhindrer væksten af ​​kræftceller i tyktarmen.

5. Hjælper med at behandle brystkræft:

 •  Thymoquinon er et ekstrakt af sorte spidskommen, der kæmper for at reducere brystkræft og vækst af tumoren.
 •  Indtagelse af sorte frø reducerer også øget apoptose kaldet celledød i brystkræftceller.

6. Skader på hjerteanfald forhindres:

 •  Sort spidskommen frø har hjertebeskyttende egenskaber.
 •  Det reducerer skader, der er korreleret af hjerteanfald.
 •  Sort spidskommen frø hjælper med at fremme hjertets komplette sundhed.

7. Hjernekræft:

 •  Sort frøekstrakt kaldet thymoquinon fremmer celledød i cellerne af glioblastom.
 •  Glioblastoma er kendt for at være den mest destruktive og avancerede hjernetumor blandt alle.
 •  Sort spidskommen frø hjælper med at forhindre leukæmi også sammen med andre kræftformer.
 •  Orale kræftformer behandles også godt ved hjælp af spidskommen.

8. Blytoksicitet:

 •  Hjerneskade forårsaget af blytoksicitet vendes tilbage ved indtagelse af sorte spidskommen.

9. Fordøjelseskanal:

 •  Det hjælper med at behandle forskellige tilstande som forstoppelse, dysenteri, kolikdiarré, hæmorider og gas.

10. Bekæmp svampeinfektion og reducerer sinusinfektioner:

Sort spidskommen er en kraftig urt, der naturligt kan bruges som hjemmelavet middel under enhver form for infektion. De komponenter, der findes i sort spidskommen, hjælper med at bekæmpe svampeinfektion og udslæt. Forskellige hudsygdomme eller allergier skyldes mikrobielle virkninger, der reduceres ved brug af sort frøolie. Det bruges ofte til at reducere allergi og bihulebetændelse. Disse infektioner og allergier svækker vores immunsystem. Sort spidskommen frøolie giver os hurtig lindring fra infektionerne og hjælper med at bekæmpe på en bedre måde.

11. Reducerer feber og influenza:

Feber og influenza påvirker os mest på grund af det svage immunsystem. Disse skader endda vores immunsystem eller sænker vores immunitet. Sort spidskommen eller dens olie kan give os hurtig lindring af feber eller andre infektioner forårsaget. At blande en kop varmt vand med sort spidskommen frøolie og honning er et godt middel mod forkølelse og feber. Derfor vil det regelmæssigt sikkert have styrket dit immunsystem og slippe af med feber og andre infektioner. Sort spidskommen har antiinflammatorisk egenskab. Disse giver fra bakteriel og svampeinfektion også, da de har antibakterielle og svampedræbende egenskaber med hurtig lindring.

12. Hudbehandling:

Disse indeholder antioxidanter, fedtsyrer, vitaminer og aminosyrer, som er afgørende for en sund hud. Sort spidskommen og dens olie giver også en bedre hudtekstur og er virkelig meget gode for vores hud. Antioxidanterne beskytter vores hud mod for tidlig ældning, hvilket fører til rynker. For tør hud fungerer dens olie perfekt som en fugtighedscreme ved at fjerne tørheden. På den anden side hjælper sort frøolie med at reducere acne. Disse var populært kendt for sine hudmidler. Det har en antiinflammatorisk egenskab, der hjælper med at rense vores hud og derfor har et glorificerende udseende. Brug af olien regelmæssigt gør din hudtekstur blød. Sort spidskommen giver også en effektiv behandling af hudkræft. At dræbe kræftcellerne hjælper med at øge vores immunitet ved at målrette mod de hvide blodlegemer, der dybest set bekæmper enhver sygdom.

13. Behandling for astma og hoste:

Sort spidskommen er en fantastisk urt, der hjælper med at behandle hoste og astma. Folk får let lindring af bronkitis ved brug af sort spidskommen. Den antiinflammatoriske egenskab er nyttig til at reducere betændelse i bronchiale rør ved at tilvejebringe en tilstrækkelig mængde iltforsyning. De store problemer som bronkitis og astma reduceres af den sorte frøolie. Denne urt beskytter os igen eller kæmper mod mikrobiel virkning.

14. lindrer fra maveforstyrrelse:

Det lindrer kvalme og mavebesvær. De hjælper med en bedre fordøjelse og giver os derfor et effektivt middel til fordøjelsesproblemer. De balancerer tarm- og fordøjelsessystemet og giver derfor lindring mod forstoppelse. Det er et perfekt hjemmemedicin, der balancerer vores fordøjelsesrelaterede problemer. Daglig brug af sort spidskommen eller frøolie i opskrifter er meget nyttig til at bekæmpe sygdomme og lindre mavebesvær.

15. Forhindre strålingsskader og blyforgiftning:

Bly er meget giftigt for vores helbred, der kan påvirke vores knogler, hjerte, nyrer, nervesystem og andet. Forskningsarbejde har vist, at det beskytter os mod kontaminering og beskytter vores hjerne også mod blyforgiftning. Mennesker eller patienter, der normalt udsættes for gammastråling, bliver påvirket, og dette kan forhindres ved at bruge dets olie. Således er det meget nyttigt for kræftpatienter, der er vant til med strålingseksponering.

Andre fordele:

 •  Sort spidskommen frø hjælper også til behandling af lyserøde øjne, der almindeligvis kaldes konjunktivitis, bylder, tarmorme, tandpine, hovedpine, overbelastning i næsen, hoste, bronkitis.
 •  Hjælper også med at sænke kolesterol og blodtryk.
 •  Hos kvinder bruges sort spidskommen til at starte menstruation.
 •  Til øget mælkestrøm hos ammende mødre.
 •  Også brugt til prævention.
 •  For at fjerne bivirkningerne af et lægemiddel kendt som cisplatin, der bruges til kemoterapi. Sort spidskommen blandes med safran, E -vitamin og cystein er den bedste behandling af bivirkninger af cisplatin.
 •  Sort frøpasta påføres det berørte sted for at fjerne ledsmerter og hovedpine.
 •  Salve af sort frøolie fjerner kløe og hjælper med at behandle eksem.
 •  Tonsillitis og ondt i halsen lindres også ved indtagelse af sort spidskommen i en uge dagligt.
 •  Hudsår behandles ved at blande sorte frø med eddike og derefter bruge i et bandage.
 •  Ansigtslammelse hjælpes ud, når sort frøs olie administreres gennem næsen.
 •  Sorte frø jordet i eddike og derefter påført på spedalsk hud for at hjælpe det med helbredelse. Dette kan også anvendes på sortpigmenteret hudskælberørt område af hovedet.

Håber ovenstående oplysninger kan hjælpe dig i det daglige liv. Sort spidskommen giver effektiv behandling af mange sygdomme og har en hurtig reaktion på dette, den er berømt for hjemmemedicin. Her i denne artikel diskuteres top femten sorte spidskommen fordele, og dens regelmæssige brug understreges.