15 fantastiske cherryjuice -fordele til hud, hår og sundhed

Hvem elsker ikke den lækre smag af kirsebærfrugter? De røde, skinnende frugter er ikke andet end bundter af nydelse. Mens kirsebær normalt tages som hele frugter eller i desserter, er kirsebærjuice også en populær form for dem. Det er en stærkt pigmenteret juice, der har en sød og syrlig smag. Udover at lave en forfriskende drik er mørk kirsebærsaft fyldt med mange sundhedsmæssige fordele takket være dens rige ernæringsprofil. Fra hjælp til fordøjelsen til forebyggelse af kræft, Kirsebærsaft er en stor overraskelse i en lille pakke. I denne artikel skal vi lære hver af de kirsebærjuice -anvendelser detaljeret.

Cherry Juice Fordele Til Hud, Hår & amp; Sundhed

Er kirsebærjuice godt for dig?

Kirsebærsaft tilberedes normalt med en sød række kirsebær. Black Cherry juice og Red Cherry juice er fyldt med anthocyaniner, som er kraftfulde antioxidanter. Disse midler kan behandle symptomer på gigt, gigt og andre smertefulde ledtilstande. Kirsebærjuice kan også styrke dit immunsystem og forhindre risici for almindelige infektioner. Der er mange flere grunde til at inkludere kirsebærjuice i din kost, som diskuteres nedenfor.

Kirsebærjuice Ernæring:

Her er opdelingen af ​​næringsfakta for Cherry Juice pr. 240 ml portion:

 • Kalorier i alt: 119
 • Kulhydrater i alt: 28 gram
 • Fiber: 5 gram
 • Protein: 2 gram
 • Fed: 1 gm
 • A -vitamin: 62 % af FDI
 • C -vitamin: 40 % af FDI
 • Mangan: 14 % af FDI
 • Kalium: 12 % af FDI
 • Kobber: 12 % af FDI
 • K -vitamin: 7 % af FDI

Sådan laver du kirsebærsaft?

Den nemmeste måde at nyde den lækre smag af kirsebærjuice er at købe en færdiglavet pakke instant juice. Den er imidlertid fyldt med sukker, kunstige konserveringsmidler og andre skadelige midler. Men hvis du er så heldig at få nogle friske sorte eller røde kirsebær på dit marked, kan kirsebærsaft let laves derhjemme. Her er opskriften på det:

Kirsebærsaft Ingredienser:

 • Søde kirsebær – 1 kop.
 • Vand – ¼ kop.

Forberedelsestid: 15 minutter.

Sådan forbereder du dig?

 • Vask kirsebær grundigt.
 • Fjern sten indefra.
 • Overfør dem til en blender og tilsæt vand.
 • Blend til en glat pasta.
 • Si saften og overfør den til et højt glas.
 • Serverede den kølet!

Hvor meget kirsebærjuice skal jeg drikke?

Eksperter anbefaler at tage to doser på 8 ounce servering om dagen. Dette er en sikker dosering, der passer til de fleste mennesker. Men hvis du oplever sure opstød, følsomheden af ​​ubehag i maven, kan du reducere grænsen til kun en dosis. Hvis du er gravid, ammer eller får medicin, skal du også kontakte en læge for at forhindre eventuelle bivirkninger.

Kirsebærjuice fordele for hud, hår & Sundhed:

Her fik vi 15 vidunderlige sundhedsmæssige fordele ved kirsebærjuice til sundhed, hår og hud. Lad os tage et kig på dem.

sundhedsmæssige fordele ved kirsebærjuice

1. Bekæmper dårligt kolesterol:

Blandt de mange kraftfulde antioxidanter, der findes i kirsebærjuice, er en af ​​de mest kendte quercetin. Det ødelægger ikke kun de frie radikaler, men hjælper også med at bekæmpe LDL eller det dårlige kolesterol i kroppen. Dette holder forskellige kardiovaskulære problemer væk, herunder noget så alvorligt som hjerteanfald og slagtilfælde.

2. Ved åndedrætsproblemer:

Kirsebærjuice er kendt for at behandle mange luftvejsproblemer som astma, KOL og andre træningsrelaterede symptomer. Nå igen, antioxidanten quercetin har også egenskaberne af antiinflammatoriske midler. At drikke et glas kirsebærsaft eller to kan rense luftvejene ved at reducere betændelsen og få dig til at trække vejret let!

3. Reparation af skader på muskler:

Efter træning sker det mange gange, at der sker en masse slitage af musklerne. Skaden forårsaget af disse muskler på grund af træning kan repareres godt med et glas frisk kirsebærjuice efter øvelsen. Kirsebærjuice kan reducere betændelsen i dit væv sammen med at reducere celleskaden. Dette forhindrer ømhed og smerter i dine muskler.

4. Behandler gigt:

Fordelene ved ren kirsebærjuice til gigtpatienter er mange. Gigt, som er en form for gigt i små områder af kroppen, kan let behandles med en naturlig kur af frisk kirsebærjuice. Dette skyldes drinkens antiinflammatoriske egenskaber. Undersøgelser viser, at regelmæssigt indtag af kirsebærsaft kan forhindre opblussen, der skyldes artritis og reducere dets risici.

5. Forebygger kræft:

De sundhedsmæssige fordele ved sort kirsebærjuice i kampen mod kræft er værd at nævne. De anti-kræftfremkaldende egenskaber og antioxidanterne kendt som anthocyaniner hjælper med at bekæmpe kræftcellerne og forhindrer dermed problemet godt. Der er også nogle kemikalier i frugten, der godt kan forhindre bryst-, hud-, lunge- og leverkræft. Tag et glas kirsebærsaft hver dag for maksimale resultater.

6. Ødelægger frie radikaler:

Der er frie radikaler i kroppen, der forårsager skade på hudcellerne og beskadiger dem og også fører til infektioner og sygdomme i kroppen. Antioxidanterne i kirsebærjuice hjælper med at bekæmpe de frie radikaler og sikrer, at huden forbliver sund, fast og fri for skader. Dette vil holde huden ungdommelig og kroppen sund.

7. Tilføjer glød til ansigtet:

Antioxidanterne i enhver frugt er ansvarlige for et godt hudhelse og for at give den den udstråling, den fortjener. At have et glas frisk kirsebærjuice hver dag vil give dig fordelen af ​​glødende hud, som du altid vil elske. Derudover er kirsebærsaft fyldt med vitamin A og C for at fremme din huds sundhed og genoprette dens ungdommelighed.

8. Ved lange og sunde tresses:

Antioxidanterne godt igen vil hjælpe med at holde hovedbunden sund og aktivere hårsækkene for korrekt hårvækst. Dette giver dig ikke kun langt og voluminøst hår, men forhindrer også problemer med hårtab. Sammen med at drikke kirsebærjuice kan en hårpakke med kirsebærekstrakter løse skæl, kløende hovedbund og andre hårforstyrrelser. Dette er en af ​​de bedste anvendelser af kirsebærjuice.

9. Forbedrer blodcirkulationen:

Anthocyaninerne er et af de vigtige phytonutrienter, der vides at tilskynde til en sund og ordentlig blodcirkulation i kroppen og derved reducere risikoen for kognitiv tilbagegang. Det styrker også dine blodkar med store mængder kobber til stede. Vitamin A hjælper med at producere hæmoglobin, som effektivt kan cirkulere ilt til alle organer.

10. Øger immuniteten:

Hvis du er tilbøjelig til hyppige anfald af infektioner, kan kirsebærsaft hjælpe dig. Fyldt med C -vitamin og andre antioxidanter kan kirsebærsaft beskytte din krop mod mikrobielle infektioner ved at styrke immunsystemet. Det kan også bekæmpe eksisterende bakterier og virus, der fører til forkølelse og influenza. Tag et glas kirsebærjuice for at bekæmpe de sæsonmæssige ændringer.

11. Fremkalder god søvn:

Hjemmelavet kirsebærjuice er en naturlig kilde til melatonin, som er et særligt hormon, der hjælper med at regulere din søvncyklus. Dette middel er også kendt for at forbedre kvaliteten af ​​din søvn og holde søvnløshed i skak. Det er derfor, mennesker med søvnforstyrrelser rådes til at tage et glas kirsebærjuice ved sengetid for bedre søvn.

12. Forbedrer visionen:

Hvis du lider af synsproblemer, kan kirsebærsaft stærkt anbefales. Denne juice indeholder gode mængder C -vitamin, A og K, som kan styrke dine optiske nerver og forbedre dit syn. Black Cherry juice fordele i forebyggelsen af ​​makula degeneration symptomer, der er forårsaget på grund af aldring faktorer.

13. Anti-aging:

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor ekstrakt af kirsebærjuice er meget udbredt i hudprodukter? Det er fordi denne saft er fyldt med antioxidanter og vitaminer, som kan forhindre celleskader på huden forårsaget af frie radikaler. Det har også hudens lysende egenskaber, som kan reducere pletter, mørke pletter for at afsløre en yngre, friskere hud. Dette er en af ​​de bedste fordele for kirsebærjuice for huden.

14. Fremmer vægttab:

Undersøgelser viser, at kirsebærsaft faktisk kan hjælpe dig med at tabe dig. Det virker ved at sænke dit dårlige kolesteroltal og reducere dit mavefedt. Ufiltreret kirsebærjuice er fyldt med fibre for at fremme bedre fordøjelse og øge dit stofskifte. At tage et glas kirsebærsaft sammen med en ordentlig kost og træningsplan kan vise positive resultater.

15. Fordele ved lever:

Kirsebærsaft kan rense din lever og fjerne de akkumulerede toksiner. Dette resulterer i forbedret funktionalitet i leveren, hvilket hjælper med produktionen af ​​galdesaft. Kirsebærjuice kan også forhindre risikoen for mange leverproblemer som skrumpelever takket være dets antiinflammatoriske og antioxidante egenskaber. Dette er en af ​​de vigtigste sundhedsmæssige fordele ved kirsebærjuice.

Kirsebærjuice bivirkninger:

Selvom kirsebærjuice er fyldt med sundhedsmæssige fordele, kan overdreven indtagelse føre til mange bivirkninger som:

 • Opkastning.
 • Diarré.
 • Dårlig fordøjelse.
 • Acid Refluxes.
 • Mundsår.
 • Sår.
 • Allergi i følsomme mave.

Det er svært at finde frisklavet kirsebærjuice i Indien, men du kan stole på økologisk pakket juice uden tilsat sukker. Disse drikkevarer findes normalt i de fleste supermarkeder, men med en tung pris. Vi anbefaler at prøve mindst en eller to kopper en gang imellem for at sikre, at du ikke går glip af dens vidunderlige anvendelser. Hvis du er i de vestlige lande med let adgang til søde kirsebær, hvad stopper dig? Blend bare nogle for at nyde et glas lækker godhed.