17 bedste koffeinfordele til hud, hår og sundhed

Ordet “koffein” har altid været forbundet med negative virkninger. Koffein er kendt for at give en midlertidig “høj” tilstand og ændre dit sind. Det anses også for at være dårligt for din mave og lever! Der er imidlertid ikke meget opmærksom på de positive virkninger på dette middel. Koffein anbefales i små doser for at afværge flere typer sygdomme som kræft, hjertesygdomme og endda type-2 diabetes. I denne artikel vil vi overraske dig ved at diskutere nogle af koffeinfordelene, når de indtages i moderate mængder!

Koffein fordele til hud, hår & amp; Sundhed

Hvad er koffein?

Koffeinens historie går tilbage til det 6. århundrede, da kaffe først blev dyrket til drikkeformål. Ordet stammer fra det tyske ord “Kaffee”, som bogstaveligt talt oversættes til kaffe. Koffein er også et vigtigt middel i mange drikkevarer som te og kakaoprodukter. Det er en stimulans, der virker på hjernen og nervesystemet for at hjælpe dig med at være opmærksom. Det bruges meget i mange sundhedsdrikke for at give dig et øjeblikkeligt energiboost og reducere træthed. Koffein kan også drive søvn væk og holde dig aktiv i lang tid.

Er koffein godt for sundheden?

Ja! I modsætning til den almindelige opfattelse, at koffein kun udgør en fare for din krop, kan det faktisk også godt! Koffein kan slappe af dine nerver og forbedre dit humør. Det sænker også symptomer på depression og giver dig en forynget følelse. Koffein kan forbedre din fordøjelse, stofskifte og derved hjælpe med vægttab.

Koffeindosering/dag:

  • Du kan indtage omkring 300 mg – 400 mg koffeindosering hver dag uden større negative virkninger på din krop.

Koffein fordele for hud, hår & Sundhed:

Her fik vi 17 fantastiske koffeinanvendelser til sundhed, hår og hud. Lad os tage et kig på dem.

koffein anvendelser

1. Instant Energy Booster:

En god måde at gøre din træning meget mere effektiv er ved at tilføje koffein til din kost. Dette kan du simpelthen gøre ved at have en kop fuld af stærk kaffe lige efter træningen er færdig. Du vil forbrænde mange kalorier, øge stofskiftet og tabe effektivt. De fleste mennesker, der har en tendens til at drikke kaffe hver dag, har en tendens til at være raske og aktive i forhold til dem, der ikke gør det. Dette er en af ​​de største fordele ved koffein.

2. Lindrer stress:

Da arbejde er en meget vigtig del af vores liv, har vi nogle gange en tendens til at glemme, at for meget af det kan æde os op. Ja, jeg taler om stress. På grund af den uendelige arbejdsbyrde er det let for en at blive stresset og arbejdet hurtigt op. Det er vigtigt at bekæmpe dette. Ellers får du negative konsekvenser for dit helbred. Så for at redde dig selv fra denne situation skal du begynde at bruge lidt koffein. Ved at have en kop kaffe hver dag vil du helt sikkert være stressfri og afslappet.

3. Kontrollerer dit blodtryk:

De fleste mennesker, der har blodtryk, er altid under risiko for farlige helbredstilstande og sygdomme. En enkel og let løsning på dette problem er koffein. Ved hjælp af denne fantastiske naturlige ingrediens vil du være i stand til at kontrollere dit blodtryk og holde dig væk fra enhver form for sygdom. Det vil støtte dine arterier massivt, og du vil leve et lykkeligt og sundt liv ved hjælp af dette.

4. Reducerer træthed:

Er du en af ​​dem, der føler, at de ikke har kræfter nok? Har du nogensinde prøvet at dyrke en sport og bakket op midt i den, fordi du var løbet tør for energi? Nå, hvis du har stået over for nogen af ​​disse problemer, mangler du magt og styrke. Men der er ingen grund til at bekymre sig mere. Fordi vi er kommet med en fantastisk løsning lige til dig. Og du har gættet det rigtigt. Det er koffein. At have 6 til 9 kopper af denne sunde drink hver dag vil øge din præstation og hjælpe dig med at arbejde bedre hver gang.

5. Sænker chancerne for hjertesygdomme:

Forebyggelse af hjerte -kar -sygdomme er en af ​​de største sundhedsmæssige fordele ved koffein. Ifølge en berømt undersøgelse, der blev gennemført i omkring femten år, havde 40.000 kvinder, der drak kaffe hver dag, mindre chancer for hjerteanfald eller nogen form for hjertefare. Lignende resultater er også blevet vist på mænd. Tilsæt dog mindre sukker til din kaffe for at få bedre resultater.

6. Reducerer muskelsmerter:

En god måde at reducere muskelsmerter er ved at have kaffe hver dag. Dette hjælper dig med at komme sig efter den frygtelige tilstand inden for 48 timer. Ifølge en undersøgelse kunne de, der fik kaffe, hurtigere slippe af med deres ømhed i forhold til dem, der ikke gjorde det. Det bedste ved koffein er, at det direkte virker på musklerne for at producere større og større kraft og styrke. Du vil også tabe en masse vægt ved hjælp af dette.

7. Forebygger kræft:

Da kaffe er naturlig og organisk, kan du forvente flere sundhedsmæssige fordele ud af dette. Det bedste, der er set hidtil, er reduktionen af ​​kræft. Hvis du lider af kræft, eller hvis du tror, ​​at du er tilbøjelig til det af en eller anden grund, kan du bare prøve at drikke kaffe hver dag. Ifølge en undersøgelse havde over 67.000 kvinder, der havde fire kopper kaffe hver dag, mindre chancer for at udvikle kræft i kroppen end dem, der ikke gjorde det. Det afgifter kroppen og har også vist sig at være gavnligt for mænd.

8. Sænker dårligt kolesterol:

En anden stor og vigtig fordel, du får ved koffein, er sænkning af kolesterol i din krop. Kolesterol kan til tider være meget skadeligt og føre til alvorlige tilstande og sygdomme. For at udrydde dette problem skal du blot have to kopper kaffe hver dag. Du vil blive overrasket, når du ser, hvor meget dit helbred og din tilstand er forbedret i slutningen af ​​måneden.

9. Fremmer vægttab:

Hvis du tror, ​​du er tilbøjelig til hurtigt at tage på, foreslår vi, at du tager en kop kaffe hver dag. Denne drink hjælper dig med at forbrænde en masse kalorier i løbet af dagen og holder dig langt væk fra at hobe kiloerne op. Ifølge undersøgelsen kunne kvinder, der drak to kopper kaffe hver dag, tabe 2,5 kilo vægt i forhold til dem, der ikke gjorde det. Det er klart, at kaffe er en god løsning for dem, der har et langsomt stofskifte og også dem, der forsøger at tabe nogle kilo.

10. Forbedrer hukommelse:

Hvis du altid har tænkt på, at løsningen på en langsom hukommelse bare er nødder og grøntsager, så vil du måske tænke dig om to gange. Nødder og grøntsager kan helt sikkert hjælpe dig med at lære og huske ting bedre, men intet fungerer bedre i forhold til koffein. Koffein øger hukommelseskonsolideringen og hjælper dig med at præstere bedre under test og eksamen.

11. Afgifter leveren:

Undersøgelser viser, at koffein har afgiftende virkninger på leveren. Det hjælper med at reducere risikoen for leversygdomme som skrumpelever med en betydelig hastighed på 84 %. Selvom du lider af eksisterende sygdomme, kan koffein forbedre din svarprocent og reducere risikoen for død.

12. Fremmer hårvækst:

Koffein er en glimrende stimulans til at fremme hårvækst. Det er kendt at forbedre din hårstruktur og styrke den fra rødder. Derfor er koffein meget udbredt i mange hårprodukter som shampoo, hårcreme og balsam til sundt hår. Koffein menes også at aktivere sovende hårsække og tilskynde til ny vækst. Dette er en af ​​de bedste fordele ved at drikke koffein.

13. Kan reducere fedtlever:

Fordelene ved koffein for levers sundhed er velkendte. Sammen med at reducere risikoen for leversygdomme, er det også kendt for at sænke fedtlever også. Det anbefales at tage en kop koffeindrik til behandling af alkoholfri fedtlever og i sjældne tilfælde vende den helt om.

14. Sænker risikoen for nyresten:

Ifølge undersøgelser var koffeinindtag kendt for at sænke dannelsen af ​​nyresten. Selvom det er en almindelig opfattelse, at koffeindrikke kan øge chancerne for sten, så det faktisk er kendt, at små doser helbreder dem. De beskyttende foranstaltninger for koffein mod dem er stadig under undersøgelse.

15. Sænker risikoen for type 2-diabetes:

Koffein har en positiv effekt på patienter med type 2-diabetes. Nogle få patienter blev administreret koffeinpiller viste forbedrede resultater sammenlignet med resten af ​​dagene. Koffein er også kendt for at påvirke kroppens reaktion på insulin. Disse punkter er imidlertid stort set under undersøgelse og kan have brug for yderligere beviser for at bevise.

16. Kure mod astma:

Koffein indeholder en forbindelse kaldet Theophylline, som er et bronkodilaterende lægemiddel. Det er derfor, koffein kan hjælpe med at rydde op i dine næsepassager for at muliggøre bedre luftstrøm. IT hjælper også med at reducere symptomerne på astmalignende hvæsen, åndenød og hoste. Fordelene ved koffein for lungesundhed diskuteres også ovenfor.

17. Beskyttelse mod Parkinsons:

En videnskabelig undersøgelse viser, at koffein kan reducere risikoen for Parkinsons sygdom med dets neurobeskyttende egenskaber. Det er også kendt at forsinke risikoen for degenerative sygdomme som Alzheimers. Sammen med at drikke din daglige kop kaffe kan udførelse af fysiske og mentale øvelser holde dig rask længe.

Selvom koffein er fyldt med fordele, kan overforbrug helt sikkert udgøre mange sundhedsrisici. Også koffein bør aldrig behandles som en direkte medicin til at helbrede nogen af ​​de ovennævnte sundhedsproblemer. Du skal altid konsultere en læge for at kontrollere fakta, før du forsøger at belaste din krop med koffein. På en lysere side gør en kop eller to kaffe dog bedre end dårligt for dig!