18 Interessante hasselnødfordele for sundhed, hår og hud

Hvad er hasselnød? Hasselnødden er en vidunderlig nød, der er fra Corylus -træet og dyrkes i Tyrkiet, Spanien, Italien samt USA. Ligesom andre nødder spises hasselnødderne også rå eller ristede. De kan formales til en pulverform eller en pasta. Hasselnødder har en sød smag, og det er det, der gør det smagfuldt. De er en glimrende kilde til vitamin E. De bliver ofte forvandlet til hasselnødder, der er et velsmagende og nærende morgenmadssupplement til brød. Hasselnødder har folat og en god kostfiberskilde. Så få energi fra hasselnødder med disse lækre godbidder. I denne artikel vil vi undersøge nogle af de bedste hasselnød -fordele for sundhed, hår og hud med bivirkninger.

Hasselnød Fordele Til Sundhed, Hår & amp; Hud

Er hasselnødder gode for dig?

Hasselnødernæring er perfekt til alle mennesker. Den rige kilde til kostfibre, folat og E-vitamin er en kraftfuld fødevare. Du kan nemt bruge hasselnødder på forskellige forskellige måder – rå, formalet, hel, pasta, olie, mælk osv. Hvordan man laver hasselnøddermælk demonstreres let i forskellige videoer på internettet. Du kan se, hvordan du bruger hasselnødder til måltider – søde og salte.

Hazelnød Ernæringsfakta:

For at kende hasselnødkalorierne, hasselnødde -vitaminer og hasselnødproteinindhold henvises til nedenstående liste for 1 oz hasselnødder. Her giver vi dig også % daglig værdi, så du ved, hvor meget ernæring du får om dagen. Hold altid kalorieindholdet i skak, når du indtager nødder af enhver art. Hasselnødderne er en god slags nødder, der er gavnlige for dit helbred. Men overforbrug af dette kan også forårsage sundhedsproblemer. Så tjek, at du altid holder dig inden for det daglige krav, og dette vil holde dit hjerte sundt.

Næringsværdi af hasselnødder:

En ounce (28 g) (dette er omkring 21 hele kerner) af hasselnødder indeholder omkring:

 • Kalorier: 178
 • Total fed: 17 g
 • Proteiner: 4,2 g
 • Kolesterol: 0
 • Kalium: 192,8 mg
 • Kulhydrater: 4,7 g
 • Jern: 7 %
 • Magnesium: 11 %
 • Kalk: 3 %
 • Vitaminer: A- 0 %, C- 3 %, D-0 %, B6-10 %

Bevist hasselnød sundhedsmæssige fordele:

Her er vores 18 vidunderlige hasselnød -anvendelser til sundhed, hår og hud. Lad os tage et kig på dem.

hasselnødder

1. Fyldt med antioxidanter:

Antioxidanter er et tiltrængt element i kroppen, der beskytter det mod oxidativt stress. På grund af oxidativ stress kan kroppen ældes hurtigere, hjertesygdomme og kræft kan dukke op. Hasselnødder har phenolforbindelser, som hjælper med at reducere inflammation og kolesterol i blodet. Hasselnødder er også gode til at bekæmpe kræft og et godt hjertesundhed. For hasselnødts antioxidantegenskab har undersøgelser vist, at det er meget mere fordelagtigt at have kernerne hele med huden end uden.

Sådan forbruges hasselnødder til sundhedsproblemer:

 • Har dit daglige behov for hasselnødder for korrekt hjertesundhed samt antioxidative kræfter.
 • Hav nødderne med huden og uden at stege dem, så du får mest antioxidanter.

2. Godt for hjertesundhed:

Hasselnødder er gode til dit hjerte. Når du spiser hasselnødder, sænker det dit kolesterol og øger antioxidanterne. Undersøgelser har vist, at et dagligt indtag af hasselnødder holder hjertet sundt og øger E-vitamin-niveauet. Det høje indhold af fedtsyrer og kalium hjælper også med at normalisere blodtrykket. Niveauet af triglycerider forbliver det samme med forbrug af hasselnødder.

Sådan forbruges hasselnødder til sundhedsproblemer:

 • Har omkring 30-60 gram hasselnødder om dagen, og dette vil holde dit hjerte et lykkeligt sted.
 • Gå altid efter rå og hele nødder med huden.

3. Forebyg kræft:

Da hasselnødder er fyldt med antioxidanter, hjælper de med at forebygge kræft. E -vitamin er kendt for at være det bedste supplement til forebyggelse af kræft. Hasselnødder er fyldt med E -vitamin, så det hjælper med at holde dig sikker. Mangan og thiamin i hasselnødder hjælper også, da de har kræftbekæmpende egenskaber. Så vælg regelmæssige rå hasselnødder til bekæmpelse af kræft. Det er fantastisk at have noget så velsmagende som hasselnødder med jævne mellemrum.

Sådan forbruges hasselnødder til sundhedsproblemer:

 • At have hasselnødder for sit E -vitaminindhold er let.
 • Bare tag din daglige dosis på cirka 50 gram om dagen.

4. Reducering af betændelse:

Hasselnød fordele kan ses i mange aspekter. Det kan også hjælpe med at reducere betændelse. Dette er ikke et sikkert skudmiddel, men hvis det suppleres med en god kost, bør det hjælpe lidt. Anvendelse af hasselnødder er rigelig, og den kan fås på meget velsmagende måder som den altid populære chokoladehasselnøddepålæg. Du kan tilføje dette til din kost og se betændelsen reducere til et vist omfang. At have omkring 40-60 g hasselnødder synes at have en reducerende effekt.

Sådan forbruges hasselnødder til sundhedsproblemer:

 • Vælg hasselnødder i form af rå nødder eller et pålæg og få det til morgenmad eller mellem måltiderne.

5. Understøttelse af sunde tarmbevægelser:

Vi har brug for gode afføring ellers er forstoppelse et regelmæssigt problem, som vi kan møde. Korrekt afføring er afgørende for daglig sundhed. Da hasselnødder er fyldt med kostfibre, hjælper de i afføringen. Du kan få 2,7 g kostfibre med et dagligt indtag på 28 g hasselnødder. Hvis du fortsætter med at have en fiberrig kost og supplerer den med hasselnødder, vil det hjælpe på afføringen og lindre forstoppelse.

Sådan forbruges hasselnødder til sundhedsproblemer:

 • Tag omkring 28 g hasselnødder regelmæssigt sammen med mere fiberrig kost.
 • Dette vil hjælpe med at holde forstoppelse i skak.

6. Kontroller diabetes:

Du kan spørge – er hasselnød godt for helbredet? Undersøgelser viser, at det kan reducere blodsukkerniveauet og dermed holde din diabetes i skak. At have hasselnødder viste, at fastende insulinniveauer faldt betydeligt. Oliesyre har også store fordele på insulinniveauet. Dette er til stede i hasselnødder, og derfor øges insulinfølsomheden hos mennesker med type 2 -diabetes.

Sådan forbruges hasselnødder til sundhedsproblemer:

 • Prøv regelmæssigt at spise rå hasselnødder for at kontrollere din diabetes.
 • Det kan være i pulverform eller hele kerner.
 • Kontroller jævnligt dine insulinniveauer.

6. Sunde muskler:

Hasselnødder er fyldt med protein, og dette er det bedste svar for dine muskler. Dine muskler vil være tilfredse med det protein, der fodres med det. Dette hjælper også med at forbrænde fedt hurtigere. Så du kan være i form og bevare en god vægt i længere tid. I denne henseende er hasselnødder gode for dig, så er svaret ja. Hasselnøds sundhedsmæssige fordele giver dig lyst til at have dem dagligt.

Sådan forbruges hasselnødder til sundhedsproblemer:

 • Rå hasselnød -fordele kan ses, når du dagligt indtager op til 50 g rå hasselnødder.

8. Boost The Brain:

Da hasselnødder er fyldt med E-vitamin, thiamin, mangan, folat samt fedtsyrer, er de et kraftcenter til hjerneforstærkning. Hvis du har en god kost og supplerer den med hasselnødder, vil det helt sikkert hjælpe med at gøre din hjerne skarp. Alzheimers sygdom, såvel som demens og Parkinsons, kan forebygges såvel som behandles med et supplement af hasselnødder. Thiaminmangel er relateret til hjerneskade, så det høje niveau af thiamin i hasselnød hjælper med at bekæmpe det.

Sådan forbruges hasselnødder til sundhedsproblemer:

 • Bevar en sund kost og suppler den derefter med rå og ikke -ristede hasselnødder.
 • Du kan også få dem i form af smøremiddel, pulver osv.

9. God til gravide og ammende kvinder:

Fordelene ved at spise hasselnødder under graviditeten er mange. Da hasselnødder har folat i sig, er de meget vigtige for babyens vækst såvel som for moderens sundhed. Folat gives også som supplement til mødre i hele graviditeten. Så at have hasselnødder fordele under graviditeten er en naturlig måde at komme mere folat i dit system. Hasselnøddefordelene og bivirkningerne er der for dig og barnet. Så tjek

Sådan forbruges hasselnødder til sundhedsproblemer:

 • Ifølge din læges forslag skal du tage den nødvendige mængde hasselnødder dagligt.

10. Forbedring af sædceller:

Undersøgelser har vist, at indtagelse af hasselnødder i din kost kan have en stigning i antallet af sædceller. Dette er tilfældet for raske deltagere, der er fertile. Hasselnødder ser også ud til at forbedre sædkvaliteten. Så hvis du kigger på familieplanlægning, så øg chancerne ved at spise hasselnødder på daglig basis. Dette vil bidrage til at forbedre dit sædtal betydeligt.

Sådan forbruges hasselnødder til sundhedsproblemer:

 • Forbruger op til 60 g hasselnødder regelmæssigt i form af rå kerner.
 • Du kan få dem ristet for at få det maksimale udbytte af det.

Top 4 fordeler med hasselnødder:

Her hentede vi 4 bedste hasselnøddeolie til hudfordele. Lad os tage et kig på dem.

1. Forhindrer aldring:

Lagringsprocessen kan forhindres eller forsinkes med hasselnødder. Fordelene ved rå hasselnødder kan ses, når du tager dem internt. Men for huden er det fantastisk at have hasselnøddeolie. Hasselnøddeolie til huden er bedst for mennesker over 30 år, da aldringsprocessen begynder.

Sådan påføres hasselnøddeolie til hudproblemer:

Ingredienser:

 • Hasselnøddeolie.
 • Varmt vand.
 • Klæde.

Hvordan man gør:

 • Læg en klud dyppet i varmt vand på dit ansigt i et par sekunder.
 • Fjern og massér derefter ½ tsk hasselnøddeolie i en cirkulær bevægelse.
 • Gem det i en halv time. Vask af med en fugtig klud.

Hvor ofte skal jeg gøre dette?

 • Du kan gøre dette dagligt.

2. Behandler acne:

Da hasselnødder har E -vitamin i sig, hjælper de med at øge kollagenniveauerne og fugte huden. Vitaminet reducerer også acne og behandler det også. De helsemæssige fordele ved hasselnødder gør dem perfekte til piger, der er de vigtigste ofre for acne.

Sådan påføres hasselnøddeolie eller pasta til hudproblemer:

Ingredienser:

 • Hasselnøddeolie eller pasta.

Hvordan man gør:

 • Hold en varm klud på dit ansigt og lad det sidde i cirka 20 sekunder.
 • Fjern dette, og påfør derefter hasselnøddepastaen eller gnid olien på dit ansigt.
 • Du kan massere det i et stykke tid.
 • Vask af efter en halv time.

Hvor ofte skal jeg gøre dette?

 • Du kan gøre dette to gange om ugen.

3. Holder din hud hydreret:

Hasselnødder har E -vitamin samt fedtsyrer, der er gode til din hud. Dette holder dem hydreret og huden forbliver smidig. Når hudens elasticitet er fastholdt, ser du i sidste ende frisk og ung ud.

Sådan påføres hasselnøddeolie eller pasta til hudproblemer:

Ingredienser:

 • Hasselnøddeolie eller pasta.

Hvordan man gør:

 • Påfør pastaen på dit ansigt og massér i et stykke tid.
 • Alternativt kan du anvende hasselnøddeolie på dit ansigt og gnide i en cirkulær bevægelse.
 • Skyl med varmt vand.

Hvor ofte skal jeg gøre dette?

 • Denne proces kan gentages to gange om ugen.

4. Holder din hud sund og frisk:

Med fordelene ved hasselnødder og hasselnøddesmør kan både mænd og kvinder drage fordel af det. Hasselnød -fordelene for mænd er rigelige, da de let kan holde deres hud sund og frisk. E -vitamin og fedtsyrer fører til frisk elastisk hud, der forbliver sund.

Sådan påføres hasselnøddeolie eller pasta til hudproblemer:

Ingredienser:

 • Hasselnøddeolie, pasta, mælk eller smør.

Hvordan man gør:

 • Påfør et hvilket som helst af hasselnødprodukterne på dit ansigt og massér godt.
 • Gem det et stykke tid og vask derefter af.

Hvor ofte skal jeg gøre dette?

 • Det kan gøres to gange om ugen.

Top 4 fordele ved hasselnødhår:

Her hentede vi 4 bedste hasselnøddeoliefordele til hår. Lad os tage et kig på dem.

1. styrker håret:

Vi olierer alle vores hår inden en vask for at styrke det og nære det. Brug af hasselnøddeolie hjælper dig endnu mere. Dette har egenskaberne ved at få håret til at vokse stærkere og længere. Det styrer dit hårtab og giver dig sundt hår. Så påfør hasselnøddeolie til hårvækst.

Sådan påføres hasselnøddeolie til hårproblemer:

Ingredienser:

 • Hasselnøddeolie.

Hvordan man gør:

 • Tag en god mængde olie og massér den også på hovedbunden og håret.
 • Opbevar det i cirka en time og vask derefter af.

Hvor ofte skal jeg gøre dette?

 • To gange om ugen er den bedste måde at holde dit hår sundt.

2. God til farvet hår:

Hasselnødder har en naturlig farveegenskab. Så dette fungerer godt for folk, der gerne vil farve deres hår naturligt. Den brune nuance, du får fra hasselnødder, er det bedste bud. Selv farvet hår drager fordel af hasselnøddeolien.

Sådan påføres hasselnøddeolie til hårproblemer:

Ingredienser:

 • Hasselnøddeolie eller pasta.

Hvordan man gør:

 • Hvis du påfører olie, skal du massere på hovedbunden.
 • Hvis du bruger pastaen, skal du påføre på hovedbunden og håret og lade tørre.
 • Vask derefter af.

Hvor ofte skal jeg gøre dette?

 • To gange om måneden er den bedste måde at farve dit hår på.

3. Behandler tørt eller beskadiget hår:

Hasselnøddeolie -fordelene for hår fungerer også godt til tørt og beskadiget hår. E -vitaminet og fedtsyrerne, der er i hasselnødder, giver det beskadigede hår den næring, det har brug for. Hasselnødmælks sundhedsmæssige fordele overføres til håret for vækst og styrke. Foder dit hår med hasselnøddeolie.

Sådan påføres hasselnøddeolie til hårproblemer:

Ingredienser:

 • Hasselnøddeolie.

Hvordan man gør:

 • Masser olien på hovedbunden og håret i et stykke tid.
 • Vask derefter normalt.

Hvor ofte skal jeg gøre dette?

 • To gange om ugen vil dit hår få den styrke, det har brug for.

4. Sig farvel til Split Ends:

Hasselnødder fungerer godt for at holde dit hår sundt. Fordele ved hasselnødkaffe og hasselnøddeolie er den bedste måde at give dit hår lidt styrke. Når håret får god ernæring, kan du se, at de spaltede ender stopper. Så giv dig selv en pæn trim eller klipning, og påfør derefter hasselnøddeolie.

Sådan påføres hasselnøddeolie til hårproblemer:

Ingredienser:

 • Hasselnøddeolie.

Hvordan man gør:

 • Masser olien på hovedbunden og hårspidserne.
 • Skyl med normalt vand.

Hvor ofte skal jeg gøre dette?

 • To gange om ugen er den bedste måde at give dit hår næring.

Hasselnød bivirkninger:

Selvom du finder sundhedsmæssige fordele ved hasselnøddesmør, hasselnødde fordele for hjerne- og hasselnøddeolie, kan nogle mennesker være allergiske over for dem.

 • Bivirkningerne ved at have hasselnødder kan være milde til svære.
 • Du kan ende med nældefeber eller eksem på din hud.
 • Kvalme, opkastning og diarré kan også være andre symptomer.
 • Angioødem er et andet problem, som mennesker står over for.
 • Det alvorlige symptom ville være anafylaksi og har brug for øjeblikkelig lægehjælp.

Så tjek det, inden du bruger hasselnøddeolie til ansigt og andre hasselnøddeolier. Det er bedre at være sikker, før du får bivirkninger af hasselnødder.

Hasselnød er en dejlig og velsmagende nød, der har flere egenskaber, der er gode for din krop. Denne lækre nød kan give dig næringsstoffer, der hjælper med at helbrede mange lidelser. Som du kan se fra listen ovenfor, er hasselnødder også gode til håret og huden. Så tilføj hasselnødder til din kost og nyd de fordele, det giver dig. Forkæl din krop, hår og hud med noget, der er lækkert og næringsrigt. Få mest muligt ud af naturens dusør i form af hasselnødder.