20 fantastiske Mosambi Juice -fordele til hud, hår og sundhed

Tilbage i den tid var det sædvanligt, at folk bar en flok Mosambi -frugter til skrantende patienter. De mange sundhedsmæssige fordele ved at drikke Mosambi juice blev længe anerkendt af vores forfædre. Mosambi Juice, også kendt som sød limejuice, topper altid listen i segmentet for sunde drikkevarer. Den mildt syrlige og søde saft kan give dig en ny energi og genoplive din krop. Bortset fra at virke som en stor tørstslukker, tilbyder Sweet lime juice også mange fordele for vores krop. Læs videre for at vide mere om Mosambi juice fordele for sundhed, hår og hud.

Fordele ved Mosambi Juice

Hvad er Mosambi Juice?

Mosambi juice er saften ekstraheret fra frugtkødet fra Mosambi. Disse frugter tilhører citrusfamilien og har gulgrøn hud. Når frugten skrælles, kan du bemærke mange segmenter med 2-3 frø indeni. Frøene er bitre og uspiselige. Frugtkødet bruges til saftning af frugten.

Er Mosambi Juice godt for sundheden?

Mosambi juice er en skattekiste af næringsstoffer. Fra mange vigtige mineraler som kalium, magnesium til vigtige vitaminer som C, A, Mosambi juice kan hjælpe med at opfylde kostbehovet. Det er også rig på antioxidanter, der styrker vores immunsystem og beskytter kroppen mod mange infektioner.

Mosambi Juice Ernæringsfakta:

Tjek de søde lime ernæringsfakta for en portion juice (3,5 fl. Oz):

 • Kalorier: 43
 • Total fed: 0,3 g
 • Kalium: 490 mg
 • I alt kulhydrater: 9,3 g
 • Proteiner: 0,8 g
 • C -vitamin: 50 mg

Sådan laver du Mosambi Juice derhjemme?

Mosambi juice kan ekstraheres derhjemme på to enkle måder – Ved hjælp af en citrusjuicer eller en almindelig blender.

Ingredienser:

 • Mosambi Frugter – 2

Behandle:

Brug af en citrusjuicer:

 • Skær Mosambi -frugterne i halve.
 • Læg frugten på Citrus kværnen, med frugtkødssiden nedad.
 • Pres saften ud og nyd din drink.

Brug af en almindelig blender:

 • Adskil frugtsegmenterne og frø dem.
 • Læg dem i en blender.
 • Blend til saften er ekstraheret.
 • Sigt for at fjerne affaldet.
 • Server saften med det samme.

Serveringsforslag:

 • Tilføjelse af en knivspids salt eller sukker kan forbedre smagen og reducere surheden i sure Mosambi -frugter.

Hvor meget Mosambi -juice kan jeg tage dagligt?

Mosambi juice er en citrusdrik, der indeholder et højt syreindhold. Selvom det gør masser af godt for vores kroppe, anbefales det at holde mængden til kun 1-2 glas om dagen. Det er også bedre at indtage denne drink efter eller mellem måltiderne. Mosambi -juice kan forårsage ubehag, når det er på tom mave.

Bedste fordele ved Mosambi frugtjuice:

fordele ved mosambi juice

For at vide alt om sundhedsmæssige fordele ved mosambijuice, tjek denne vejledning nedenfor. Den har de bedste og værdig nok til at blive nævnt her. Sød lime eller Mosambi juice fordele og fordele er vigtige for en at være opmærksom på, før de rent faktisk inkluderer det i kosten. Her er alt hvad du behøver at vide.

1. Forbedrer fordøjelsen:

Duften af ​​denne frugt hjælper med at stimulere spyt i munden, der hjælper med let og effektiv fordøjelse. Der er endda nogle flavonoider i mosambisaft, der øger produktionen af ​​galde, mavesyrer og fordøjelsessaft. At drikke et glas frisk juice hver dag vil lette fordøjelsen og holde en masse maveproblemer væk. Det hjælper også i behandlingen af ​​svimmelhed og kvalme. For dette skal man have det ofte hele dagen.

2. Behandler Skørbugt:

Skørbug er et problem, der opstår med mangel på C -vitamin i kroppen. Dette er kendetegnet ved hævet tandkød, revner i læbehjørnerne og influenza og forkølelse. Mosambi juice er fyldt med C -vitamin og vil helt sikkert hjælpe med at behandle skørbugt på en naturlig måde.

3. Reducerer diabetes:

At tage Mosambi juice til diabetes giver god lindring og giver positive resultater. Mosambi juice med amla juice og honning kan tages i små mængder tidligt om morgenen på tom mave til dette formål. Sænkning af blodsukkerniveauet i en af ​​de bedste Mosambi -juiceanvendelser.

4. Forhindrer forstoppelse:

De gode syrer i mosambisaften hjælper med at fjerne toksiner fra kroppen. Dette letter problemerne med forstoppelse og uregelmæssige afføring. At tage det med en knivspids salt vil forbedre resultaterne endnu mere. Det vil ikke rigtig føre til dysenterier på grund af kaliumindholdet i dem. Den velsmagende smag og smag vil også holde kvalme og opkastning væk.

5. styrker immunsystemet:

Mosambi juice hjælper med at forbedre blodcirkulationen og hjælper dermed med at holde hjertet sundt. Dette resulterer igen i et stærkt og problemfrit immunsystem, der er resistent over for alle former for sygdomme og infektioner.

6. Understøtter god fostervækst:

Calcium i mosambi juice gør det perfekt til gravide. Det hjælper med korrekt vækst af fosteret såvel som for moderens knoglestyrke. Det er tilrådeligt at have et halvt glas Mosambi Juice under graviditeten hver dag for bedre udholdenhed og udvikling af den nyfødte.

7. Hjælpemidler til vægttab:

Sundhedseksperter anbefaler stærkt at tage Mosambi Juice til vægttab. De lave kalorier og fedtstoffer i mosambisaften er virkelig nyttige til at hjælpe med vægttab. Man kan let tage lidt mosambi juice med honning for at forbedre og fastgøre resultaterne for at smide de ekstra kalorier i kroppen.

8. Forbedrer visionen:

Mosambisaftens antibakterielle antioxidantegenskaber er perfekte til at holde infektioner væk fra øjnene samt forhindre problemer med makuladegeneration. Vask øjnene med fortyndet mosambi juice kan også let behandle konjunktivitis. Sørg for kun at bruge et par dråber friskekstrakt mosambijuice med almindeligt vand for de bedste resultater.

9. Holder kropslugt ved bugten:

Et bad lavet af mosambijuice med vand kan bruges som et blød i kroppen for at forhindre overdreven svedtendens og kropslugt. Det er en af ​​de fordelagtige ideer, som mange mennesker ikke er klar over, og noget du helt sikkert bør prøve.

10. Behandler urinlidelser:

En af fordelene ved at drikke mosambijuice kommer i form af naturlig behandling af urinlidelser. De gode kaliumniveauer i drikken hjælper med at hjælpe til korrekt behandling af lidelser som blærebetændelse, også kendt som betændelse i urinblæren. Mosambi juice hjælper med at afgifte nyrerne såvel som blæren, hvilket giver de perfekte resultater og holder urinvejsinfektion væk.

11. Kontrollerer tandkødsblødning og dårlig lugt:

Mosambi juice hjælper ikke kun med at kontrollere problemerne med blødende tandkød, men holder også dårlig ånde væk. Dette er en af ​​de bedste fordele ved sød limejuice, som du gerne vil stole på, når det kommer til regelmæssigt indtag af denne sunde drink.

12. Giver øjeblikkelig energi:

Vi stoler ofte på forskellige kunstige sundhedsdrikke og kosttilskud for at genvinde den energi, vi normalt mister i de daglige aktiviteter. Den gode nyhed kommer dog i form af friskekstrakt mosambisaft. Blandt mosambisaftens fordele er en lindring fra svaghed og træthed. Det genopliver kroppen især under forhold som køresyge.

13. Kurerer almindelig forkølelse og influenza:

Blandt fordelene ved mosambi juice er en, der ikke kan glemmes eller nægtes, forkølelsesbehandling. De rige niveauer af C -vitamin hjælper ikke kun med at opbygge immunsystemet som tidligere nævnt, men hjælper også med den korrekte naturlige behandling af forkølelse. Det gør også kroppen modstandsdygtig over for fremtidige kolde angreb.

14. Nærer huden:

Der er ingen tvivl om, at mosambi juice er fantastisk til huden på grund af tilstedeværelsen af ​​høje niveauer af vitaminer og mineraler. Desinfektionsmidlet og antibakterielle egenskaber ved denne drink forynger ikke kun huden, men fordelene ved antibiotika hjælper også med at holde hudinfektioner og problemer i skak. Det renser blodet for at sikre, en sund glød indefra, der viser sig på den fejlfrie hud.

15. Renser fedtet hovedbund:

Ja, du hørte det rigtigt! Blandt fordelene ved mosambi juice er den ene, at den kan bruges til rensning af håret og med flotte resultater. Det hjælper med at fjerne alt snavs efterladt af shampoo og balsam i håret. Det efterlader håret silkeblødt og skinnende, som du helt sikkert vil blive forelsket i.

16. Behandling for sår:

En af fordelene ved at drikke Mosambi juice dagligt er at helbrede både mavesår og mavesår. De antiinflammatoriske egenskaber ved denne saft kan berolige en betændt del og reducere intensiteten af ​​smerte og forbrænding. Anvendelse af Mosambi juice direkte på det berørte område eller indtagelse på tom mave kan imidlertid føre til alvorlig irritation. Tag det sammen med andre fødevarer for at helbrede problemet.

17. Sænker kolesterol:

En af de største fordele ved Mosambi Juice er dens evne til at sænke kolesteroltalet. At have denne saft regelmæssigt kan dræbe fedtcellerne og reducere LDL -niveauerne i kroppen. Dette hjælper igen med at holde blodtrykket i skak og forhindre alvorlige kardiovaskulære problemer. Nyd et sundt hjerte med Mosambi juice.

18. Behandler tørre og revnede læber:

Tørre og revnede læber kan forårsage alvorligt ubehag og irritation. Sammen med brugen af ​​aktuelle balsam og cremer kan Mosambi -juice hjælpe dig med at holde dig hydreret. Det absorberes let af huden og holder det fugtet længe. Du kan endda prøve at påføre Mosambi juice med honning på læberne for at forhindre revner.

19. Reducerer pletter og pigmentering:

Af de mange Mosambi juice fordele for kroppen, er skinnende, fejlfri hud øverst på listen! Sød limejuice er rig på C -vitamin, som effektivt kan reducere pigmentering og pletter på din hud. Antioxidanterne i saften kan reparere beskadigede celler og tilskynde til ny vækst. Det fugter også huden og forbedrer elasticiteten for at forhindre tegn på ældning.

20. Gør håret skinnende og stærkt:

En af de mindre kendte sundhedsmæssige fordele ved Mosambi juice er at gøre håret skinnende og voluminøst. Regelmæssigt forbrug af denne saft kan hydrere dit hår og nære det indefra. Brug af Mosambi juice som hårskylning kan behandle skæl, kløende hovedbund og spaltede spidser. Det kan holde mange hårproblemer i skak.

Mosambi Juice -bivirkninger:

Indtagelse af mere end den anbefalede portion Mosambi -juice kan føre til en række bivirkninger som:

 • Kvalme.
 • Maveirritation.
 • Acid Refluxes.
 • Brændende sensation.
 • Irritation af åbne sår.
 • Opkastning.

Overrasket over at vide om disse Mosambi juice fordele? Denne ydmyge frugtsaft har gode medicinske egenskaber og er ukendt for os, og hjælper vores krop på mange måder. Det tilfredsstiller ikke kun dit trang til en forfriskende drik, men beskytter også din krop mod en række lidelser. Sørg for, at du kun indtager friskpresset juice og ikke de kunstigt aromatiserede!