21 Vidunderlige Cranberry Health Benefits + Ernæringsfakta

Tranebær, som er en af ​​de mest populære ingredienser til at få sundhedsmæssige fordele, blev fundet i det 18. århundrede. Der er nogle tilfælde, der tyder på, at tranebær først blev dyrket i år 1816. Tidligere har amerikaneren brugt fordelene ved tørrede tranebær til at opfylde deres krav til vitamin C. Senere blev mange flere tranebærfordele opdaget og bruges nu i hele verden.

For verden er denne yderst gavnlige frugt berømt med navnet tranebær, men ikke mange er klar over dens videnskabelige navn. Tranebær er også kendt som ‘Vaccinium’ som dets videnskabelige navn.

Hvad er tranebær?

Når vi bliver spurgt om tranebær, er det ikke mange af os, der er klar over det. Så hvad er tranebær? Tranebær er kendt som stedsegrønne buske, der findes i regionerne Storbritannien og Nordamerika. De har en skarp smag og tilhører familien Vaccinium. Disse betragtes også som magisk frugt og kan håndtere flere sundhedsproblemer, hvilket giver det bedste af tranebærs sundhedsmæssige fordele. Vitaminerne i tranebærjuice retter sig mod hele kroppen for de almindelige mulige problemer, den står over for.

Tranebærs sundhedsmæssige fordele + Ernæringsfakta

Typer af tranebær:

Der er i alt 4 typer tranebær, hvorfra du kan få de nødvendige tranebærjuice -anvendelser. De mest populære er som følger:

 • Amerikansk sort: Denne sort er den mest populære og findes overalt i verden. Disse tranebær er lyse røde i farven.
 • Europæisk sort: Denne sort er prydplanter og er mindre populær end den amerikanske sort.
 • Bjergvariation: Disse tranebær er lyse røde og mørkerøde i farven. Disse er kun tilgængelige ved bestemte lejligheder.
 • Highbush -sort: Det bruges som prydfrugt og bruges mest til syltetøj, gelé, saucer og andre varer.

Er tranebær godt for sundheden?

Ja, tranebær er godt for helbredet. De forskellige tranebæranvendelser har været til gavn for brugerne i ganske lang tid. Tranebær har det nødvendige potentiale til at bekæmpe alle de alvorlige såvel som almindelige sundhedsproblemer.

Med de forskellige tranebærfrugts sundhedsmæssige fordele er det ret let at vedligeholde og afbalancere de væsentlige kropskrav sammen med at bekæmpe de store sundhedsproblemer. Så næste gang, hvis nogen spørger dig, er tranebær sunde, ved du, hvad du skal svare dem. Er det ikke?

Betydningen af ​​tranebær:

Tranebærens betydning er blevet fremhævet lige fra oldtiden. Over tid er betydningen kun steget, da mange af tranebærfordelene er blevet opdaget. Tranebær fungerer som den eneste komplette løsning til forbedring og forbedring af sundhed, hår og hud.

Betydningen af ​​tranebær kan identificeres med de mange tranebærfordele til vægttab, tranebær for UTI og tranebær for huden sammen med tranebærfordelene for leveren. I betragtning af vigtigheden af ​​tranebær foreslås de fleste mennesker med ekstreme sundhedsmæssige forhold ofte at starte tranebærkost. Dette hjælper dem med at få øjeblikkelige sundhedsmæssige fordele og lindring af deres helbredsproblemer.

Tranebær Ernæringsfakta:

Der har været mange samtaler om de ernæringsmæssige fordele ved tranebær sammen med tranebæranvendelserne i sundhed. Med den ønskede information om tranebærsukkerindholdet sammen med kulhydraterne i tranebær kan næringsværdien gøre det klart, hvor meget du kan få gavn af forbruget af en kop tranebær på daglig basis.

Her er en kort beskrivelse af de forskellige næringsstoffer, der kan findes i en kop tranebær. Dette kan hjælpe dig med at beslutte om de tørrede tranebærfordele og bivirkninger i henhold til dine helbredsbetingelser. Tag et kig:

 • 50 kalorier
 • 0,50 g protein
 • 0,14 g fedt
 • 13,2 g kulhydrater
 • 4 g fiber
 • 10 mg calcium
 • 0,24 mg jern
 • 7 g magnesium
 • 12 mg fosfor
 • 22 mg kalium
 • 2 mg natrium
 • 0,1 mg zink
 • 15,4 mg C -vitamin
 • 70 IE vitamin A
 • 1,44 mg E -vitamin
 • 5,5 mcg vitamin K

Fantastiske tranebærfordele for hud, hår & Sundhed.

Tranebær bruger

I denne artikel fik vi 21 bedste tranebærfordele til hud, hår og sundhed, og dets ernæringsværdier. Lad os tage et kig på dem.

Sundhedsmæssige fordele ved tranebær:

Tranebærfordele er enorme. Lige fra det mindre sundhedsproblem til alle de store, kan du få tranebærs sundhedsmæssige fordele for dem alle. Selv de fleste sundhedseksperter foreslår at have lidt tranebærernæring for at gøre din krop sund og stærk mod sundhedsproblemer. Hvis du vil benytte de forskellige fordele ved tranebærjuice, så er her de mest almindelige sundhedsmæssige fordele, du kan få. Tag et kig:

1. Godt for hjertet:

En af de store tranebærfordele er dens evne til at bekæmpe hjerteproblemer. De vitaminer og mineraler, der findes i tranebærene, er så stærke, at de forhindrer alle mulige hjerteproblemer og problemer.

Tranebærfrugten indeholder også gode enzymer, som gør det let for hjertet at udføre al sin funktion effektivt. Det forhindrer også blokeringer af hjertearterierne og stimulerer dermed blodgennemstrømningen i hele kroppen.

Sådan forbruges:

 • Brug af nogle friske tranebær til din morgenmad eller et glas tranebærjuice kan give dig de bedste sundhedsmæssige fordele.
 • De mindre kalorier i tranebær øger også fordelene for hjertet.

2. Behandl urinvejsinfektioner:

Tranebær vitaminer er perfekte til kvinder, der lider af problemet med hyppig urinvejsinfektion. Tranebærets anti-infektiøse egenskaber gør det til en perfekt ingrediens for at forhindre infektionerne i at sprede sig og også reducere chancerne for at problemet igen opstår.

Antioxidanterne i ingrediensen hjælper også med at opretholde korrekt hygiejne i dette tilfælde af et problem. Således vil den rigtige tranebærjuice bringe de bedste fordele mod problemet med urinvejsinfektioner.

Sådan forbruges:

 • Intet kan være mere forfriskende end at have et glas tranebærjuice til UTI hver dag, enten om morgenen eller om aftenen, når du kæmper mod dette problem.
 • Hvis problemet er alvorligt, foreslås det, at kvinderne har 2-3 glas frisk tranebærjuice.

3. Boost hjernekraft:

De tilgængelige oplysninger om tranebærernæringen indikerer det faktum, at de er en rig kilde til vitamin A og K. Begge disse vitaminer er effektive og nødvendige for at bevare hjernens funktion sammen med forebyggelsen mod mulige hjerneproblemer.

Forøgelse af hjernekraft betragtes som en af ​​de mest kraftfulde og effektive tranebærfrugtfordele for brugerne. Frugtens antibakterielle egenskaber er også ansvarlige for at fjerne de fleste hjerneproblemer og øge dens kraft.

Sådan forbruges:

 • Ved regelmæssig brug af tranebær kan du øge din hjernekraft til det maksimale niveau og også stimulere blodgennemstrømningen.

4. Forebyg kræft:

Kræft er et af de farligste sundhedsproblemer, som de fleste mennesker håndterer hvert år. I tilfælde af de fleste kræftformer er hovedsymptomet på kræft den store mængde frie radikaler, der er tilgængelige i kroppen. Disse frie radikaler forbedrer spredningen af ​​kræftvævene i kroppen. Derfor er det nødvendigt at stoppe disse frie radikaler med at sprede sig.

Tranebærs anti-infektiøse egenskaber er velkendte for at reducere virkningen af ​​frie radikaler og dermed hjælpe med at kontrollere spredningen af ​​kræft. Antioxidanterne hjælper med at reducere frie radikaler og minimerer risikoen for kræft.

Sådan forbruges:

 • Tag et glas frisk tranebærjuice dagligt, og oplev fordelene ved dig selv.

5. Bekæmper tandforfald:

Næringsværdien af ​​tranebærsaft består af alle de nødvendige vitaminer og mineraler, der kan hjælpe med at reducere de orale problemer sammen med problemet med tandfald. Tranebærcalcium tilgængeligt i tranebærdrikke beskytter tænderne ved at danne et beskyttende lag uden for dem.

Sådan forbruges:

 • Bland noget tranebærpulver med bagepulver og brug det som din tandpasta til at børste tænder.
 • Den regelmæssige brug af denne blanding vil levere den nødvendige beskyttelse mod huller i tænderne.
 • Det vil også forhindre hulrum, plak og andre tandkødssygdomme.
 • Start med at spise tranebær og hold dig væk fra alle mundhygiejniske problemer med minimale risici.

6. Sænker dårligt kolesterol:

Højt kolesteroltal er en stærk årsag til helbredsproblemer. Det er et alvorligt problem, som de fleste mennesker ofte ignorerer. Den høje værdi af dårligt kolesterol har en direkte effekt på forringelsen af ​​sundhedsmæssige forhold. Det er her, du kan drage fordel af tranebærfrugten. De antioxidanter, der findes i frugten, er ret effektive til at reducere mængden af ​​dårligt kolesterol efter få dages brug.

Sådan forbruges:

 • Bland nogle tranebær med honning og citronsaft og få et glas af denne blanding om morgenen.
 • Dette vil hjælpe med at reducere niveauet af dårligt kolesterol sammen med at øge tilgængeligheden af ​​godt kolesterol, der er nødvendigt for en effektiv funktion af kroppen.

7. Forhindre nyreinfektion:

Forebyggelse af nyreinfektion er en af ​​tranebærs sundhedsmæssige fordele. Hvis du er klar over, hvad der er tranebær, vil du vide, at de næringsstoffer, der er tilgængelige i tranebær, vil bringe maksimal hjælp til at reducere nyreproblemerne sammen med at reducere de tilhørende smerter. Tranebær -antioxidanterne hjælper med at fjerne blokeringer fra nyrerne og forhindrer dermed dannelsen af ​​nyresten.

Sådan forbruges:

 • Bland noget tranebærekstrakt med citronsaft og æblecidereddike og se problemet med nyresten forsvinde.
 • Kritikerens syre, i tranebærsaften til nyrerne, er den vigtigste charme, der hjælper med at få tranebærpulverfordelene.

8. Hjælper med vægttab:

Hvis du er overvægtig, skal du have været foreslået at have friske grøntsager og frugter for at reducere de ekstra kilo. Tilføjelse af tranebær til disse friske frugter vil uden tvivl fordoble de nødvendige fordele, og du kommer i den ønskede form inden for ingen tid.

Tranebær i fiberindhold kan ikke sammenlignes med de andre frugter, og det forbedrer dermed vægttabsprocessen. De rige antioxidanter, der skyller kroppens toksiner, hjælper med at få tranebærfordelene til vægttab. Det hjælper også med at øge fordøjelsesstyrken i kroppen sammen med at bringe den maksimale fordel for stofskiftet.

Sådan forbruges:

 • Bland lidt citronsaft med tranebær for at lave den ønskede tranebærjuice og indtage til vægttab.

9. Øger immuniteten:

Vitaminerne i tranebær, især C -vitamin og A, betragtes som bedst til at øge immuniteten. Sammen med disse vitaminer har tranebær også visse enzymer, der forhindrer eventuelle problemer i kroppens mekanisme og dermed øger immuniteten.

Endvidere forbedrer tilgængeligheden af ​​antioxidanter kroppens immunitet. Brug den friske tranebærjuice dagligt og giv de maksimale sundhedsmæssige fordele ved tranebærjuice til dit immunsystem.

Sådan forbruges:

 • Du kan også blande lidt citronsaft og honning med tranebærsaften for at forbedre dens fordele.
 • Den regelmæssige brug af tranebærsaft vil øge immuniteten inden for kort tid sammen med at bringe de andre nødvendige fordele for kroppens sundhed.

10. Forebyg mavesår:

Fiberen i tranebær kan også bringe betydelige resultater til forebyggelse af problemet med mavesår. Det rige fiberindhold i tranebær hjælper kroppen med at forbedre fordøjelsen og få lindring af forstoppelse. Sammen med dette kan du også forvente de maksimale tranebærfordele for et sår.

Tranebærsaft forhindrer sårbakterierne i at fæstne sig til maven med sine stærke antibakterielle egenskaber. Takket være tranebærens anti-infektiøse egenskab kan du også forhindre, at sårinfektioner spredes længere inde i kroppen.

Sådan forbruges:

 • Bland noget tranebærekstrakt med frisk citronsaft og honning for at få de ønskede tranebærekstraktfordele.

11. Behandl diabetes:

C -vitaminet i kosten tranebærjuice sammen med mindre tranebærjuice kalorier, du kan stole på tranebærsaften for at afslutte din kamp med diabetes. Tranebær hjælper med at reducere blodsukkerniveauet og forhindrer derved, at problemet med diabetes opstår i kroppen. Takket være det lave sukker i tranebærsaft kan det let tages, hvis du er diabetiker.

Sådan forbruges:

 • Tag nogle friske tranebær og tilsæt lidt æbleeddike i det for at gøre den bedste løsning på problemet med diabetes.
 • Du kan også bruge nogle tørrede tranebær og tage dem regelmæssigt for at få de nødvendige fordele ved diabetes.

6 bedste tranebærfordele til hud:

Tranebærs sundhedsmæssige fordele

Sammen med de forskellige sundhedsmæssige fordele ved tranebær kan du bruge denne fantastiske tranebær tørre frugt til din hud. Glødende hud er alles drøm, ikke sandt? Nu, med tranebær, kan du opfylde din drøm og kan få de maksimale tranebær tørre frugt fordele for din hud. Nogle af fordelene er som følger:

1. Healer acne og skavanker:

Hvis acne og hudpletter er de vigtigste hudproblemer, som du kæmper med i lang lang tid, men ikke får nogen fordele, så er det på høje tid, at du begynder at bruge tranebær til det samme. Tranebær er rige på antioxidanter, der er kendt for sin effektivitet mod acne og pletter.

Den vigtigste antioxidant, der helbreder acne og hudpletter, er resveratrol. Denne antioxidant sammen med de antiseptiske egenskaber ved tranebær og C -vitamin i den usødede tranebærjuice kombineres for at minimere problemet med acne og hudpletter.

Hvordan man ansøger:

 • Bland lidt tranebærjuice med appelsinskalpulver sammen med lidt honning og påfør det på dit ansigt som en maske.
 • Lad det stå i cirka 30-40 minutter, eller vent til det tørrer. Vask derefter dit ansigt med normalt vand.
 • Gentag at anvende denne ansigtsmaske i 2-3 uger med en frekvens på to gange om ugen, og se din hud blive glat og glødende.

2. Hjælper med at fjerne porerne:

Takket være den rigtige mængde antioxidanter til rådighed i tranebær, bruges disse til at få en glat hud. Bortset fra antioxidanterne hjælper de forskellige vitaminer som C -vitamin, A -vitamin og K -vitamin huden med at rense sine porer.

Så snart hudens porer er tilstoppede, begynder din hud at trække vejret, og den lyser som aldrig før. Den naturlige sure egenskab af tranebær sammen med den rigtige mængde astringerende midler, der findes i ingrediensen, hjælper yderligere med at fjerne problemet med tilstoppede hudporer.

Hvordan man ansøger:

 • Du kan begynde at anvende tranebærsaften, så snart du føler, at dine hudporer er tilstoppede.
 • Du kan enten anvende tranebærsaften direkte på huden eller tilføje lidt honning og citronsaft og derefter anvende blandingen som en ansigtsmaske.
 • Den regelmæssige brug af denne ansigtsmaske vil give dig fordel af tranebærjuicefibre og vil som et resultat rense hudens porer.

3. Forbedrer hudglød:

Kedelig hud eller tør hængende hud er forårsaget af frie radikaler i huden. Hvis du kan kæmpe mod disse hudproblemer, vinder du halvdelen af ​​din kamp for at få den nødvendige fairness og glød til din hud. Interesseret i at vide, hvilken ingrediens du kan bruge til at få den øjeblikkelige hud til at gløde sammen med at reducere den kedelige, tørre og slappe hud?

Det er ingen ringere end tranebær. Da tranebær indeholder antioxidanter, kan det fungere bedst, når det skal reducere antallet af frie radikaler i huden og dermed levere glat og glødende hud. Bortset fra antioxidanterne hjælper tranebærs antibakterielle og anti-infektiøse egenskaber med at forhindre, at de skadelige bakterier vokser i hudens væv.

Hvordan man ansøger:

 • Bortset fra at bruge de tilgængelige tranebær tabletter eller tranebær piller, kan du anvende en blanding af tranebær og honning på dit ansigt.
 • Efter at have forladt ansigtsmasken i cirka 15-20 minutter, kan du fjerne den med normalt vand.

4. Anti-aging:

Hvem ønsker ikke at have en glat hud uden effekter af aldring? Og helt ærligt, må I alle have prøvet en række ting for at reducere tegn på ældning fra din hud. Er det ikke? Så har du den ønskede fordel? Hvis ikke, skal du begynde at bruge tranebær til huden. Tranebær vil vise sig at være en glimrende ingrediens til at bekæmpe det store problem med frie radikaler og dermed minimere problemet med aldring.

De store mængder C -vitamin, B3, B5 sammen med de forskellige antioxidanter i tranebær er hemmeligheden bag dets succes mod fjernelse af tegn på ældning. Det reducerer ikke kun tegn på ældning, men vil også lysne din hud op og give den en glat finish.

Hvordan man ansøger:

 • Bland lidt tranebærjuice og tilsæt aloe vera gel og honning og påfør det derefter på huden.
 • Lad masken stå i 20-25 minutter og vask derefter normalt.

5. Behandler T-Zone-området for at reducere olieopbygning:

Tranebærsaft til huden udviser også fordelen ved at reducere olieopbygningen i T-zonen. C-vitaminet, der findes i tranebær, fungerer som et vidunder for at reducere olieopbygningen i T-zonen med dens effektive anvendelse.

C -vitamin eksfolierer huden og hjælper dermed med at reducere dannelsen af ​​olie i vanskelige hudområder. Antioxidanterne, der også findes i tranebær, hjælper med at rydde hudårerne og arterierne, hvilket resulterer i at balancere olien i huden.

Hvordan man ansøger:

 • Du kan blande tranebærjuice med rosenvand og en lille smule citronsaft og derefter anvende på dit ansigt.
 • Denne ansigtsmaske fjerner alt støv og snavs fra huden og efterlader den glat og skinnende.
 • Du kan anvende denne ansigtsmaske to gange om ugen for at maksimere fordelene.

6. Reducerer hudpigmentering:

Hudpigmentering er et af de almindelige problemer, der sker ganske let for de fleste mennesker. Forureningen, støvet og snavs i omgivelserne kan beskadige din hud uden selv at give tegn. Derfor er det altid bedre at forhindre din hud mod disse problemer.

Her kan du bruge den tørrede tranebærernæring eller tage de forskellige tranebærkapsler, der er tilgængelige på markedet. Disse kapsler har også den nødvendige mængde nødvendige ingredienser, som din hud har brug for for at beskytte sig mod de skadelige virkninger af forurening. Antioxidanter og vitaminer til rådighed i tranebær fungerer kombineret for at levere den nødvendige mængde fordele mod hudpigmentering.

Hvordan man ansøger:

 • Bland æggehvide, tranebær, aloe vera gel, mandelolie og citronsaft og påfør derefter dette på dit ansigt i 30 minutter og vask derefter med normalt vand.
 • Resultaterne vil være utrolige.

Top 4 tranebærfordele til hår:

Tranebær Fordele

Tranebærjuice og dens fordele er ikke kun begrænset til sundheds- og hudfordele, men du kan få lige så mange tranebærfordele til dit hår. Her er nogle af de potentielle fordele ved tranebærjuice til hårvækst.

1. Forbedret hårvækst:

En af de store tranebærfordele er, at det stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden og dermed fastgør hårvæksten. Du kan helt stole på fordelene ved tranebær for at få langt og glat hår med den stramme glød. Det er en af ​​de mest pålidelige tranebærjuice -anvendelser, der endda er foreslået af de fleste eksperter. Den rene tranebærsaft indeholder den nødvendige mængde vitamin A og C, som får håret til at vokse sig stærkere og glattere.

Hvordan man ansøger:

 • Bland lidt tranebær med aloe vera og påfør derefter på dit hår i 20-30 minutter og skyl derefter ordentligt med normalt vand.

2. Sig farvel til skæl:

Tranebærens antisvampeegenskab er det nødvendige middel, når du kæmper mod problemet med skæl. Sammen med dette reducerer tranebærsaftens antiseptiske egenskaber chancerne for, at skæl kommer igen. Bortset fra dette hjælper vitamin C i tranebærtilskuddene ikke kun med at reducere problemet med skæl, men forbedrer også hårkvaliteten.

Hvordan man ansøger:

 • Du kan påføre tranebærsaften direkte på hovedbunden og reducere skæl med blot et par dages brug.
 • Lad tranebærsaften stå i 30 minutter på hovedbunden, og fjern den derefter med normalt vand.
 • Du kan også tilføje mandelolie med tranebærsaften for at forbedre dens fordele.

3. Behandler hovedbundsirritation:

Tranebær er også velkendte for at have antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaber, som er effektive til at reducere hovedbundens irritation. Brug af tranebær bringer øjeblikkelige fordele til problemet med hovedbundsirritation. Uanset hvor gammelt eller alvorligt problemet er, kan tranebær bringe de bedste fordele.

Hvordan man ansøger:

 • Bland lidt æggehvide med den naturlige tranebærsaft og påfør derefter blandingen på hovedbunden. Lad det stå i 30-40 minutter, og skyl derefter af med normalt vand.
 • Du kan også massere din hovedbund i et stykke tid.
 • Gentagelse af denne hårpakke to gange om ugen kan hurtigt reducere irritationen i hovedbunden.

4. Tilføj glans til dit hår:

Antallet af vitaminer og mineraler i tranebær er lige tilstrækkeligt til at tilføre den nødvendige glans til dit hår. Regelmæssig brug af tranebærjuice eller tranebærhårsmaske vil bringe den naturlige glans til dit hår og også forhindre det i åbenlyse skader. Dette er en af ​​de populære tranebæranvendelser og fordele, der hjælper folk med at tilføre glans til deres hår.

Hvordan man ansøger:

 • Bland lidt mayonnaise med lidt tranebærsaft og til en tyk hårmaske.
 • Lad hårmasken stå i 15-20 minutter, og vask derefter dit hår for at få de ønskede fordele for dit hår.
 • Gentag at anvende denne hårmaske regelmæssigt, og du vil snart bemærke positive fordele.

Bivirkninger af forbrug af tranebær:

På trods af de mange tranebærfrugts sundhedsmæssige fordele er der også nogle bivirkninger forbundet med frugten. Korrekt omhu bør udvises, mens du indtager frugten, da overdosis af den kan medføre tranebærbivirkninger. Nogle af tranebærjuice -bivirkningerne er som følger:

 • Tranebær er ikke egnet til interstitiel blærebetændelse. Forbruget af tranebær i dette problem kan forværre problemet.
 • Brug af tandemaljen betragtes også som en af ​​de potentielle tranebærbivirkninger.
 • Hvis du er på medicin mod hjerteproblemerne, skal du selv derefter konsultere din læge, før du indtager tranebær, da det kan forstyrre den eksisterende medicin.
 • Forbrug af tranebær i overskydende mængde kan forårsage diarré og kan yderligere forstyrre maven.

Fordelene ved tranebærpulver er ubegrænsede. Du navngiver nogle af problemerne, og tranebær viser sig at være det perfekte middel til det. Takket være antallet af fordele ved tranebær er tranebærens betydning steget meget i den seneste tid.

Tranebærjuice fordelene er den perfekte gave, som du kan give dig selv for at få den maksimale pleje. Prøv det nu og få de mest fantastiske fordele for dit helbred, hår og hud.

Hvis du stadig er i tvivl om tranebær, så kommenter herunder. Vi vil prøve at give dig de bedste løsninger. Vores eksperter vil fjerne al din forvirring i forbindelse med tranebærbrug.