25 vidunderlige hvedegræssaftfordele til hud, hår og sundhed

Hvedegræs er den seneste sensation i sundhedsindustrien. Det kaldes en ‘Superfood’ af sundhedseksperter for de utallige fordele, det giver. Hvedegræssaft er et almindeligt syn i mange fitnesscentre og sundhedscentre, hvor det tilsættes frugtsaft og shakes. Pakket med en overflod af vitale mineraler og vitaminer, kan hvedegræssaft forbedre næringsniveauet for din almindelige mad. Denne mirakeldrik er også fyldt med antioxidanter og andre kraftfulde midler, som kan rense din krop og reparere den indefra. Det er ikke alt! Den lysegrønne saft byder på mange flere fordele, som er for gode til at tro. Lad os forstå nogle af de vigtigste fordele ved at drikke hvedegræssaft.

Hvad er hvedegræssaft?

Hvedegræssaft er væsken ekstraheret fra hvedegræs. Græsset vokser fra de spirende frø af hvedeplanten kaldet Triticum Aestivium. Den frisklavede juice er grøn i farven med en stærk lugt. Det er ganske skarp i smagen, når det tages af sig selv og tilføjes derfor til frugtsaft, proteinshakes og supper.

Er hvedegræssaft god til dig?

Hvedegrasjuice er tæt i ernæring med store mængder antiinflammatoriske, antibakterielle midler. Denne grønne godhed er fyldt med jern, calcium, magnesium, aminosyrer og b-komplekse vitaminer. For ikke at glemme det faktum, at det er en af ​​de store kilder til klorofyl, som renser din krop og balancerer iltindholdet i kroppen. Der er mange flere andre grunde til, at hvedegræssaft er en eliksir for vores helbred.

Wheatgrass Juice Ernæringsfakta:

Her er ernæringsopdelingen af ​​hvedegræssaft pr. 1 oz servering:

 • Kalorier i alt: 120
 • Kulhydrater i alt: 16 g
 • Kostfibre: 8 g
 • Protein: 8 gm eller 16 % DV
 • A -vitamin: 240 %
 • C -vitamin: 93 % DV
 • E -vitamin: 12800 % DV
 • Kalk: 120 mg
 • Jern: 64 mg
 • Magnesium: 31,2 mg
 • Kalium: 824 mg
 • Zink: 496 mg

Sådan laver du hvedegræssaft derhjemme?

Hvede græsjuice er let tilgængelig i tetrapakker eller flasker i alle større butikker. Du kan dog ikke garantere renheden og kvaliteten af ​​denne juice. Den bedste måde er at dyrke dit eget hvedegræs og tilberede saften derhjemme.

Ting du har brug for:

 • Hvede frø – 1 kop
 • Vand
 • Blender

Behandle:

Sådan høster du hvedegræs:

 • Blødgør først hvedefrø i vand natten over.
 • Næste dag skal du så dem i fugtig jord.
 • Fortsæt med at drysse vand i et par dage, indtil frøene spire.
 • Når græsset bliver op til 4-6 tommer højt, kan du klippe dem.

Tilberedning af juice:

 • Vask græsset grundigt og overfør til en blender.
 • Tilsæt lidt vand og blend indtil du får en fin pasta.
 • Si saften.

Sådan bruges hvedegræssaft?

 • Server i shotglas eller tilsæt frugtjuice.

Sådan drikkes hvedegræssaft?

Sundhedseksperter anbefaler, at det bedste tidspunkt at drikke hvedegræssaft er på tom mave for maksimale fordele. Hvis du finder saften meget skarp, kan du tilføje lidt vand og indtage den fortyndede saft. Tilføjelse af denne saft til frugtsaft er også en god måde at indarbejde hvedegræs i din kost. For maksimal optagelse af næringsstoffer skal du gå efter rene hvedegræssaftskud!

Hvor meget hvedegræssaft om dagen?

De anbefalede doseringsniveauer af hvedegræssaft om dagen er 1-2 ounce. Hvis du leder efter et hurtigt vægttab eller kropsafvænning, kan regelmæssig indtagelse af denne saft hjælpe med at høste de bedste fordele. Hvedegrasjuice anbefales også til at løse visse degenerative sygdomme, hvor patienter rådes til at tage 4-6 ounces saft om dagen.

Fantastiske sundhedsmæssige fordele ved hvedegræssaft:

Lad os forstå hver af de vigtigste fordele ved hvedegræssaft i detaljer:

1. Det styrer appetitten:

For dem, der ønsker god kontrol over deres appetit og sultpin, er der ikke noget bedre end at holde sig til et glas hvedegræssaft. Der er så høje niveauer af næringsstoffer, vitaminer og mineraler i denne saft, at man ikke føler sig sulten i lang tid. Et skud hver morgen på tom mave vil hjælpe dig i denne henseende.

2. Hjælpemidler ved fordøjelse:

At have hvedegræssaft i det daglige regime betyder kun, at du får et sundt og problemfrit fordøjelsessystem. Enzymerne, aminosyrerne og vitamin B -indholdet i dette naturlige produkt gør det til en god mulighed for at hjælpe fordøjelsen. Det rydder også tarmene fra slim og affald. Hvede græsjuice fordele ved diabetes er bevist, da det har de samme virkninger af insulin.

3. Forbedrer blodgennemstrømningen:

Ved at tage hvedegræssaft sikrer du gode mængder ilt i blodet, der hjælper med korrekt blodcirkulation til forskellige dele af kroppen. Alt du skal bruge er et hvedegræssaft hver dag. For at få den fordel for huden, kan du anvende hvedegræssaft med en vatrondel og skylle efter et stykke tid. Dette vil holde ansigtshuden sund og glødende.

4. Behandler problemer med træthed:

Det er normalt mangel på hvile og et svagt immunsystem, der får en person til at føle sig træt. Klorofylindholdet i hvedegræssaften forbedrer iltniveauet til celler og væv og forbedrer regenereringen. Dette behandler tegn på træthed fra kroppen.

5. Hvedegræssaft helbreder arthritis:

Klorofyl er nyttig til behandling af alle former for betændelse i kroppen, og hvedegræs har et højt indhold af det samme. Dette betyder kun, at hvis du vil helbrede betændelse i leddene, også kendt som gigt, skal du inkludere denne saft i den daglige kost.

6. Kontrollerer forfaldende tand:

For at fjerne toksinerne fra tænderne og for at sikre en remineralisering af tænderne er det bedste at gurgle munden med hvedegræssaft hver dag. Det er altid en meget bedre mulighed end de mundskyl, der findes på markedet.

7. Fjerner ubehagelig lugt:

Ikke kun er hvedegræssaft nyttig til at fjerne den dårlige lugt fra munden, men også fra kroppen. Det fjerner toksinerne fra munden og kroppen og opfrisker det. De naturlige deodoriserende egenskaber er ikke kun gode for den ubehagelige lugt fra kroppen, men også fra munden. Drik et skud hvedegræssaft dagligt til dette formål.

8. Hærder sår:

Regenereringen af ​​celler gør hvedegræssaft til en god mulighed for behandling af sår på huden. Det bedste du kan gøre her er at tage lidt frisk juice, påføre det på det berørte område og derefter skylle af efter et stykke tid efterfulgt af tørretørring. Dette bør gøres hver dag for at problemet aftager.

9. Til hærdning af solskoldning:

Den samme metode skal også anvendes her. Tag lidt hvedegræssaft og påfør det på solskoldningsområderne, ligesom du gjorde for sår. Dette skal hjælpe dig med at behandle krisen perfekt.

10. fungerer som en anti-aging agent:

Blandt de mange fordele ved hvedegræs er dette et af de vigtigste. Ja, det er rigtigt, at hvedegræssaft kan forsinke aldringsprocessen hos os. Den leveres med rå klorofyl, der har superoxiddismutase. Det er et kobberindhold, der findes i modne blodlegemer. De enzymer, der er til stede i saften, nedbryder superoxidet, gruppen af ​​atomer i kroppen og styrer den også korrekt. Derfor hjælper det med at bremse aldringsprocessen hos mennesker.

11. Det kan helbrede ondt i halsen:

Hvedegræs kan let helbrede ondt i halsen. Den indeholder nogle rige elementer og mineraler, der effektivt kan helbrede ondt i halsen og få dig til at føle dig bedre. Gurgle med hvedegræsjuice i stedet med varmt smør kan helbrede ondt i halsen. Hvis du er ivrig efter at vide om fordele ved hvedegræsjuice, vil dette være en af ​​de bedste fakta at vide.

12. Hvedegræssaft forhindrer gråning af hår:

Hvede græsjuice fordele for hår er mange. Denne saft kan effektivt helbrede grånende hår. Det er fyldt med nogle af de bedste naturlige elementer og mineraler, der kan forhindre hårets gråtoning og forhindre det i at blive beskadiget og gå i stykker på samme tid. Dette er en af ​​de mest indflydelsesrige fordele ved hvedegræssaft.

13. Beskæftiger sig med øjenirritation:

Vil du vide mere om brugen af ​​hvedegræssaft? Hærdning af mindre øjenirritation er en af ​​de bedste ting, hvedegræssaften gør. Det eneste du skal gøre er at blande noget spændt hvedegræssaft med vand og anvende det på det berørte område i ikke mindre end 15 minutter.

14. Fungerer som hudrens:

Dette er en af ​​de bedste fordele ved hvedegræsjuice for huden, som overtaler mange mennesker til at bruge den. Hvedegræsjuice vil fungere som en hudrensning og kan gøre huden sund på samme tid. For at bruge det som en hudrensning skal du påføre lidt hvedegræssaft på din krop og lade det trække i mindst 15-20 minutter. Derefter skal du skylle det af med koldt vand. Hvis du fortsætter med dette hjemmemedicin, får du en ren og sund hud, som du kan prale af.

15. En stor afgiftningsmiddel:

Hvis du vil vide om sundhedsmæssige fordele ved hvedegræs, så er dette et af de bedste punkter at huske på. Det er bevist, at hvedegræs fungerer som et effektivt afgiftningsmiddel. Det er fantastisk til at rense tyktarmene. Det skyller alle urenheder ud af de indre organer og gør os sunde og rene indefra. Det anbefales at forkæle dig selv med mindst 4 ounce hvedegræssaft, efter at et lavement er elimineret og gemt i mindst 20 minutter.

16. God til at fjerne skæl:

Eliminering af skæl er en af ​​de mest effektive anvendelser af hvedegræssaft. Det anbefales, at du masserer dit hoved i 15 minutter med mindst 6 ounces hvedegræssaft, og det vil effektivt fjerne skæl. Folk bruger hvedegræssaft til disse formål ganske ofte.

17. Glutenfri:

Gluten er dybest set en blanding af mere end et protein, som normalt findes i hvede. Dejs elastiske egenskab er også ansvarlig for gluten. Hvedegræsjuice er dog glutenfri. Dette er en af ​​de bedste sundhedsmæssige fordele ved hvedegræssaft. Vil du vide, hvorfor hvedegræs er glutenfrit? Det skæres, før kornet dannes.

18. Styrke og udholdenhed:

Der er mange anvendelser af hvedegræssaft. Hvedegræssaft kan bruges som energidrik, da det er bevist, at denne saft har evnen til at øge vores udholdenhed og øge vores energi. Det vil genopbygge den tabte energi efter en hård arbejdsdag og vil også stabilisere den åndelige styrke. Kort sagt, saften vil give et generelt velvære.

19. Vægttab:

Hvedegræssaft resulterer i vægttab. Hvedegræs kommer også i form af kosttilskud, men den flydende form ser ud til at være en af ​​de mest effektive måder at tabe overvægt på. Det ses ofte, at folk inkluderer denne saft i deres almindelige kost, som yderligere hjælper med at slanke sig. Dette er en af ​​de bedste anvendelser af hvedegræssaft.

20. Stabiliserende flydende niveauer:

Hvedegræsjuice har masser af sundhedsmæssige fordele, og en af ​​dem er at stabilisere kroppens væskeniveauer. Det forbedrer væskeniveauerne i kroppen og håndterer derfor problemer med højt kolesteroltal. Læger og diætister anbefaler ofte hvedegræssaft til dem, der lider af kolesterolproblemer.

21. Udseende af søm:

Hvis du ser en ordentlig vækst af neglene, betyder det, at du er sund. Hvis din krop mangler jernindhold, eller hvis der ikke er en ordentlig blodcirkulation, der går gennem din krop, kan der være forkert udseende og vækst af negle. Svage negle er faktisk et dårligt tegn. En af de sundhedsmæssige fordele ved hvedegræssaft er, at det øger blodcirkulationen (diskuteret tidligere), det vil øge væksten af ​​negle.

22. Inflammationsbehandling:

Vil du bekæmpe betændelse? Hvis du har hvedegræssaft på dit hold, har du intet at bekymre dig om. Det kan effektivt bekæmpe betændelse, som kan være forbundet med enhver form for sygdom i kroppen.

23. Reparation af hvedegrasjuice Beskadiget DNA:

Hvedegrasjuice er fyldt med aminosyrekæder, som absorberes direkte i blodet. Hvedegrasjuice kan fremme cellemetabolisme. Aminosyrerne i denne organiske saft fremmer dannelsen af ​​RNA og DNA. Hvis det beskadigede DNA ikke repareres på det rigtige tidspunkt, kan det forårsage kaos inde i din krop. Effekten af ​​hvedegræssaft til forebyggelse af kræft er også bevist.

24. Mere ilt:

Jo mere du drikker hvedegræssaft, jo mere vil din krop blive forsynet med ilt, og som vi alle ved, kommer ilt altid til nytte. Dette er en af ​​de bedste sundhedsmæssige fordele ved hvedegræssaft.

25. Skylning af stoffer ud af din krop:

Hvede græsjuice fordele for leveren er bemærkelsesværdige. Saften kan rense din lever og skylle alle receptpligtige lægemidler ud. Det vil øge blodniveauet og iltniveauet i din krop, hvilket yderligere vil gøre dig til en sund person. Hvedegræs beskytter også leveren mod andre skadelige angreb både internt og eksternt.

Hvede græsjuice bivirkninger:

Selvom hvedegræssaft giver mange sundhedsmæssige fordele, er der mulige bivirkninger, der opleves, når de indtages i store mængder. Nogle af disse symptomer omfatter:

 • Kvalme
 • Forstoppelse
 • Mistet appetiten
 • Influenza
 • Hovedpine
 • Dårlig fordøjelse

Hvede græsjuice er en af ​​naturens bedste gaver til menneskeheden. Med en styrke til at helbrede mere end et par 100 lidelser, falder hvedegræs klart under listen over superfoods. At tage hvedegræssaft regelmæssigt kan reducere afhængigheden af ​​kunstige vitamintilskud, hvilket gør mere dårligt end godt i det lange løb. Så det er tid til at begynde at høste dit eget hvedegræs og få sundhedsbolden til at rulle med dette fantastiske grønne mirakel!

Hvedegræssaft Fordele


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80