6 fantastiske anvendelser af sennepsolie til ansigt

Med stigende forurening lider vi af mange sundhedsproblemer. Vi udsættes dagligt for forurenet luft, sol og vand. Dette får os til at vores hud ældes hurtigt. Denne forringelse kan ses med acne, mørk plet, rynker og pigmentering.

Fantastiske anvendelser af sennepsolie til ansigt

Du kan helt sikkert vælge skønhedsbehandlinger. Dette løser problemerne midlertidigt. Derfor er hjemmemedicin den bedste løsning.

Blandt mange hjemmemediciner er sennepsolie effektiv. Det er kendt for sin skarpe nøddeagtige smag og stærke lugt.

Tre typer sennepsolie:

  1. Det opnås ved at knuse mønstringsfrøene. Dette er den mest klæbrige form.
  2. Ved at male frø med vand og derefter opnå alle de æteriske olier ved destillation. Dette er den letteste form for sennepsolie.
  3. Opnået ved at koge mønstringsfrø med basisolie som mandel. Denne type sennepsolie har egenskaber som basisolien.

Sennepsolie er rig på umættede og ikke-mættede fedtstoffer. Dette gør det godt for hjertet og perfekt til folk, der ønsker at holde sig i form. Den har omegalpha-3, omegalpha-6 fedtsyrer, vitaminer og antioxidanter. Siden Ayurvedas tider er sennepsolie kendt for sine helbredende egenskaber og meget godt for hud, hår og hjerte. Du kan prøve det over et lille område for at undgå allergi.

Fordele ved sennepsolie til ansigt:

Der er masser af fordele ved sennepsolie. Vores bedstemødre har brugt dem til skønhedspleje. Det er meget gavnligt for huden. Men da udenlandske laboratorier har testet sennepsolien og fundet Erucic acid i den. Det anbefales altid at lave en patch -test, før du bruger den.

Behandler Tan:

Mange af os har problemer med garvning. Solstrålerne er meget hårde. Det nedbrydelige ozonlag øger UV -strålernes penetration. Dette forårsager garvning og hudproblemer. Sennepsolie hjælper med at berolige den solbrune hud. Det tilrådes at bruge sennepsolie med mel fra Bengalsk gram. Og påfør som en ansigtspakke. Når den er tørret, kan du vaske den af ​​med koldt vand. For bedre resultater anbefales regelmæssig brug af denne ansigtspakke.

Jævn hudfarve:

Sennepsolie forbedrer hudtonen, når den påføres med lige dele kokosolie. Det øger blodcirkulationen. Dette letter hudtonen. Efter påføring og massering af denne blanding af olie i cirkulære bevægelser i 10 minutter, skal du tørre den af ​​med en våd bomuldsklud.

Kan bruges som solcreme:

Sennepsolie har et højt indhold af vitamin E. den er tyk og tyktflydende. Dette gør den til effektiv solcreme. Du kan anvende det på og redde dig selv fra solbrænding og skadelige UV -stråler. E-vitamin forhindrer også din hud i at ældes og er kendt for sine anti-rynkeegenskaber.

Stimulerer sved:

Sennepsolie er kendt for at stimulere svedkirtlen. Du kan anvende det på eller forbruge det. Dette vil stimulere svedkirtlerne, hvilket får dig til at svede og fjerne hele toksinet fra din krop.

Helbreder hurtigt sår:

En anden velkendt fordel ved sennepsolie er behandling af udslæt. Det har svampedræbende og antibakterielle egenskaber. Således helbreder den sår og udslæt effektivt. Dette forhindrer huden i at tørre, klø og blive kedelig på det inficerede område. En massage af sennepsolie forynger huden og renser huden dybt.

Tør læbe:

Sennepsolie er også kendt for at helbrede tørre og sprukne læber. Man bør putte nogle dråber sennepsolie i flåden, inden man sover om natten. Dette gør læberne fulde og frodige pink natten over.

Alt dette viser sennepsolie som den sundeste mulighed for hudlidelser. Det er effektivt, når det bruges til madlavning, og også når det bruges til lokal anvendelse og massage. Hvis du oplever ubehag eller irritation. Stop derefter straks brugen af ​​sennepsolie. Det kan være en god idé at konsultere en læge, inden du bruger babyer.