9 Agurkbivirkninger ved overdosering

Uanset om du har det i salater, sandwich, pasta eller endda bare har dem efter krydderier og grillet dem, har agurker været elsket til en munch. Men ved du, at der er forskellige agurkbivirkninger ved at spise? Ja, ligesom den er fyldt med forskellige næringsstoffer, har den også specifikke bivirkninger på sundheden.

Agurkbivirkninger af overdosering

Ulemper ved agurk:

Her er de mest oplevede agurkbivirkninger ved overspisning, det er de almindelige ulemper ved agurk.

1. Stigning i vandladning:

Stigning i vandladning

Dette er blandt de populære agurkbivirkninger. Agurk er naturligt vanddrivende. At have agurk øger produktionen af ​​urin i kroppen. Igen fører et overskud af urin til dehydrering.

2. Det leveres med giftigt element:

Det leveres med giftigt element

Har du nogensinde oplevet en bitter agurk? Årsagen bag dens bitterhed er et element kendt som cucurbitacin, som er en giftig forbindelse på højt niveau. Da det er giftigt, er det blandt de forskellige ulemper ved agurk, hvilket fører til både milde og alvorlige sundhedsproblemer.

3. Oppustethed og fordøjelsesbesvær:

Oppustethed og fordøjelsesbesvær

Giver spise agurk dig burps? Dette kan være en af ​​de almindelige bølger fra havagurker. Cucurbitacin til stede i agurken fører til fordøjelsesbesvær, der yderligere resulterer i mavesmerter og oppustethed. Under alvorlige forhold kan for meget af agurkforbruget også føre til diarré.

4. Allergiske reaktioner:

Allergiske reaktioner

Hvis du leder efter bivirkninger agurkjuice, kan allergiske reaktioner være en af ​​årsagerne. Der er mennesker, der har oplevet reaktioner som kløe, hævelse af ansigt eller mund, halsinfektioner osv.

5. Kan sætte din nyre i fare:

Kan sætte din nyre i fare

90% af agurken er vand. En af agurkvandets bivirkninger er, at det kan være risikabelt for din nyre. At have for meget vand fra agurk ville skabe et pres på blodmængden og derefter til blodkarrene og hjertet, hvilket kan skade nyrerne, hvilket kan føre til ubalance.

6. Overskydende C -vitamin:

Overskydende C -vitamin

Chokerende, men det er sandt. Listen over agurk ulemper inkluderer også mængden af ​​C -vitamin, der er opnået fra det. Den overskydende mængde C-vitamin i agurk bringer egenskaber som pro-oxidant og anti-oxid med sig, hvilket øger chancerne for problemer som acne, kræft, for tidlig ældning osv..

7. Skadeligt for nyrerne:

Skadeligt for Renal

Havagurkekstraktets bivirkninger omfatter hyperkalæmi, hvilket sker på grund af den enorme tilstedeværelse af kalium i kroppen. Dette kan også føre til andre tilstande som mavekramper, oppustethed, tarmgas osv.

8. Kan være risikabelt for hjertet:

Kan være risikabelt for hjertet

Som nævnt ovenfor kommer agurk med et godt vandniveau, hvilket øger trykket i blodmængden. Trykket stiger derefter til blodkarrene og hjertet. Dette kan forårsage alvorlige skader på fartøjerne.

9. føre til gasproblemer:

Føre til gasproblemer

En af bivirkningerne ved at spise agurk om natten inkluderer gasproblemer. Agurk kommer med cucurbitacin, hvilket fører til situationer, hvor fordøjelsessystemet fejler, hvilket fører til flatulens og oppustethed. Dette øger også chancerne for at have gas.

Agurk kommer uden tvivl med en række fordele; det har på samme måde også nogle bivirkninger, som skal huskes. Det er derfor tilrådeligt at have agurk i en moderat mængde for at opnå de fordele, det følger med. I henhold til vores ernæringsdiæt kan vi anbefale vores ernæringsfysiolog til en ordentlig regelmæssig kost, herunder agurk er ikke dårligt, men måske engang står mennesker over for hudirriterende eller udslæt. Vi kan undgå sådanne problemer ved hjælp af en diætkonsulent.