9 fantastiske sundhedsmæssige fordele ved Nigella

Nigella også kendt som nigella sativa eller fennikelblomst er en blomstrende plante. Denne plante er udbredt i de sydlige og sydvestlige hjørner af Asien og bærer hvide eller blå kronblade med lange slanke kapsler som frugt. Inden da er deres frø, og netop disse frø bruges som krydderi og i vid udstrækning sat i kraft.

Også kendt som sort frø på grund af deres farve, kan disse frø ofte bruges til at ekstrahere olier fra det og bruges. Selvom det er populært for mange fordele, nævnes kun nogle få nedenfor:

Bedste fordele ved Nigella for sundhed:

Efter operation:

Ved du, hvordan du møder en ulykke og skal opereres, og det efterlader et grimt ar? Selvom det er en god historie, fortjener det ikke en fast stilling på huden, og derfor er nigella specifikt blevet testet for netop dette problem. Det er kendt at beskytte peritoneale overflader mod at skulle bære et grimt ar eller forvrængning på grund af en operation.

Leukæmi:

Blodkræft eller leukæmi er en af ​​de alvorlige sygdomme, for hvem der stadig mangler en stabiliseret helbredelse. Som en af ​​de mest dødbringende frygtelige sygdomme har den rykket mange uskyldige liv væk og endelig en kur mod i det mindste et stunt, eller hvis heldet skubber denne sygdom tilbage lige inden i denne plante. Frøene i frugterne af denne plante indeholder thymoquinon, som fremkalder apoptose i leukæmiceller.

Parkinsons sygdom:

En sygdom i nerverne, Parkinsons sygdom er en ganske foruroligende sygdom, der hovedsagelig påvirker middelaldergruppen, men selv for denne nigella sativa har en kur. Frøet, der har thymoquinon, vides at beskytte neuronerne eller nerverne mod toksiske elementer.

Tyktarmskræft:  

efter en masse undersøgelser og undersøgelser blev det endelig afsløret, at nigellafrøene også kendt som spidskommen eller de sorte frø opkaldt efter deres farve indeholder kemomiddel 5- fluorouracil, der hjælper med at stunt eller forhindre tyktarmskræft i at sprede sig yderligere på samme tid undertrykker det. Undersøgelsen foretaget på rotter viste, hvor let dette tyktarmskræftniveau blev undertrykt uden bivirkninger overhovedet.

Astma:

Thymoquinon er til stede i rigelige mængder i de sorte frø af nigellaplanten, som ved undersøgelse af et dyrs astma -tilfælde viste sig at være meget større i mængde end fluticason i deres krop. Sådan blev dets astmahærdningsevner til. Men en menneskelig test var endnu ikke forberedt. Så efter denne forskning blev der udført en undersøgelse af mennesker, hvor disse meget nigellafrø blev kogt i vand, før de blev præsenteret for mennesket, hvilket resulterede i en meget klar astmatisk luftvej.

Blodtrykskontrol:

Nigellafrøene er så nyttige, at et dagligt forbrug af disse frø i lige, for eksempel to måneder, kan foretage betydelige ændringer i dit LDL -kolesterol og blodtryksniveau. Dette er afsluttet som en sikker skudmetode siden da for at reducere blodtrykket og samtidig tillade en vej til behandling af mild hyperspænding.

MRSA:

MRSA er en dødelig infektion af bakterier, der er antibiotikaresistente. Netop denne sygdom på en forskning viste sig at være at reagere eller reagere på den kurbehandling, der bruges af nigellafrø, og betragtes derfor som et middel mod MRSA.

Kemisk våbenskade:

Kemiske våben skadede patienter på en pludselig placebo -undersøgelse støttede et suk, da nigellafrø begyndte at arbejde på deres skader. Et kogt vandekstrakt fra nigellafrøene viste sig at reducere nogle af symptomerne såsom åndedrætsproblemer, lungefunktionelle lidelser, hvæsende vejrtrækning i brystet og mange flere.

Livmoderhalskræft:

Igen her spiller thymoquinonen den rolle. Livmoderhalskræftcellerne ved at være i kontakt med nigella sativa, som producerer en tilfredsstillende mængde af thymoquinon, blev set til at trække sig tilbage eller dø eller beskadige sig selv, og dermed blev der fundet en anden kur mod livmoderhalskræft. disse forårsager ikke kun død af kræftproducerende celler, men også yderligere spredning af andre kræftrelaterede celler.

Billedkilde: Shutter stock