9 Overraskende Jeera -vandbivirkninger – du bør vide

Jeera frø, også kendt som spidskommen, er en ingrediens, der næsten findes i hvert køkken til regelmæssig brug. Jeera -vand hjælper også med at tabe sig eller mavefedt; det hjælper også med at optage kolesterol. Den lille ingrediens er ganske nyttig til at løse en række sundhedsproblemer, hvorfor den er ret populær i asiatiske lande, men her ved du om nogle alvorlige jeera -vandbivirkninger.

Chokerende Jeera -vandbivirkninger, du skal vide

Chokerende Jeera -vandbivirkninger:

Her er nogle alvorlige jeera -vandbivirkninger, du skal vide, før du begynder med det.

1. Under graviditeten:

Jeera vandbivirkninger 1Jeera -vand skal også overvåges under graviditet. Højt forbrug af Jeera Water kan øge chancerne for at få et abort eller fremkaldelse under arbejdet.

2. Unormal blødning:

Jeera vandbivirkninger 2

Listen over jeera -vandbivirkninger omfatter også unormale blødninger eller koagulationsproblemer i kroppen. Overdreven indtagelse af jeera -vand kan reducere blodproppens proces i kroppen, hvilket kan resultere i blødningsforstyrrelser.

3. Diabetes:

Jeera vandbivirkninger 3

Chokerende, men jeera -vand -bivirkninger inkluderer også diabetes på listen. Det reducerer blodsukkerniveauet i høj grad, hvilket fører til situationer som hypoglykæmi. Så vær bevidst, når du bruger jeera ved diabetes.

4. operationer:

Jeera vandbivirkninger 4

Jeera -vandets bivirkninger omfatter også medicin under graviditet. Da jeera-vand virker til at reducere blodsukkerniveauet, kan det være skadeligt at give det til patienten under større operationer, især under levering af c-sektioner.

5. Hjerteforbrænding:

Jeera vandbivirkninger 5

En af de betydelige bivirkninger af jeera -vand inkluderer halsbrand. Da det giver hurtig lindring af gasproblemer, finder folk at spise det råt, hvilket senere resulterer i halsbrand eller surhed.

6. Tung menstruation:

Jeera vandbivirkninger 6

Dette er blandt de almindelige spidskommen -vandbivirkninger. At have jeera eller jeera vand i overskydende mængde kan føre til kraftig blødning under menstruation. Det skal tages kontrolleret for at få regelmæssig og ikke kraftig blødning.

7. Skade på leveren:

Jeera vandbivirkninger 7

Jeera -vandbivirkninger ville ikke blive afsluttet, før du diskuterer den skade på leveren, det følger med. Når det indtages i større mængder, skader det også leveren og nyrerne. Vi kan opdatere til vores børn om dette problem og lade dem vide, for at undgå at drikke jeera -vand uden for lokalerne.

8. Ikke tilrådeligt for ammende mødre:

Jeera vandbivirkninger 8

Jeera -vandbivirkninger under graviditeten er ikke kun begrænset til graviditet, men også efter det. Begge rådes ikke til de ammende mødre, da det kan reducere produktionen af ​​mælk, der også kan føre til andre alvorlige tilstande.

9. Rystende:

Jeera vandbivirkninger 10

Bivirkningerne ved at drikke jeera -vand omfatter også rapning. Forbrug af for meget af sådant vand kan føre til forhold, hvor burps også efterfølges af dårlig lugt. Dette sker på grund af overskydende gas, der dannes på grund af jeera -vand.

Jeera -vand har mange bivirkninger, der kommer med en lang liste. Sammen med alle disse er allergi, lægemiddelinteraktion, narkotiske virkninger osv. Også nogle alvorlige problemer, der skal passes ved at kontrollere mængden af ​​jeera -vand. Jeera -vand skal tage grænsen, en overdosis af fødevarer eller væsker forårsager flere problemer, der er relateret til vores fordøjelsessystemer. De mennesker, hvis krop ikke understøtter jeera -vand, kan de helt sikkert konsultere deres læge eller kostrådgiver.