Aloe Vera til kræftbehandling: Laboratoriestudier, første behandlingsstier

Aloe vera har været i brug i mange århundreder på grund af dets utrolige medicinske egenskaber. Denne “udødelighedens plante” tilbyder masser af sundhedsmæssige fordele for hud, hår og sundhed. Aloe vera har vist sig at være en game-changer i forskning mod kræftbehandling. Selvom aloe vera traditionelt bruges til at helbrede mindre problemer hos kræftpatienter som sår, tør hud, kløende hovedbund, brændende fornemmelse osv., Har intens forskning vist tegn på, at Aloe vera kan bruges til selv at behandle kræft. Aloe vera til behandling af kræft er de mest undersøgte emner inden for medicin. I denne artikel vil vi dække dybdegående om behandling af aloe vera-kræft og hvordan denne naturens undren kan hjælpe mange patienter med at få tillid tilbage.

Hvad er Aloe?

Aloe kommer oprindeligt fra Vestafrika, men er nu en almindelig plante tilgængelig i mange lande. Den mest almindelige art af aloe er aloe vera; aloe vera blade er friske og lidt kaktuslignende. De indeholder et klart gel-lignende materiale i dem, som folk bruger til at helbrede kan have problemer med helbred, hud og hår. På grund af dets beroligende egenskaber bruges den i disse dage som ingrediens i mange kosmetiske produkter.

Aloe Vera til kræftbehandling

Hvorfor bruger vi aloe?

Aloe vera bruges mest til hudsygdomme og hudproblemer. Men en chokerende kendsgerning er, at nogle mennesker med kræft bruger aloe vera til at hjælpe med at helbrede og lindre deres forbrændinger forårsaget af deres strålebehandling, selv specialistsygeplejersker, stråleterapilæger og radiografer anbefaler også brugen af ​​det.

Sådan bruges Aloe?

Aloe vera bruges ved at klemme direkte fra plantens blade, og det kan sættes direkte på din hud for at hjælpe og helbrede mindre snit, skrammer og forbrændinger. Du kan også plante en aloe -plante på dit sted og bruge den.

Du kan også få andre aloe -produkter fra markeder som aloe ansigtsvask, shampoo og gel! Eller nogle medicinske eller sundhedsrelaterede produkter, som du kan indtage, såsom aloe latex og aloejuice som væske eller kapsler fra helsekostforretninger eller kemikere, for at hjælpe med at behandle forstoppelse. Aloe indeholder mange forskellige kemikalier og forbindelser.

Hvorfor mennesker med kræft bruger aloe vera?

Aloe er en naturlig urt for huden, og som kræftpatient er det en god behandling for dig, da kræft har forskellige bivirkninger, flere forsøg har set på at bruge aloe vera gel direkte på huden for at forhindre og mindske hudreaktioner fra strålebehandling.

Aloe vera hjælper med at reducere intensiteten af ​​hudreaktionen på grund af de intensive strålebehandlinger, og forskerne har også følt, at det er en nyttig behandling. Engang brugte patienterne aloe vera lotion på den ene halvdel af strålebehandlingsområdet og intet på den anden halvdel. Resultatet blev fundet, at den del, hvor de brugte aloe vera, var meget bedre og helbredt end den anden del.

Brugt aloe vera gel bruges også til at forhindre ømhed i munden (mucositis) hos mennesker, der får behandling for kræft. Du skal bruge aloe vera, da det også er meget nyttigt at helbrede mundallergi. Aloe vera blødgør huden omkring sår og forhindrer tørhed, når de heler.

Forskning i Aloe Vera til kræftbehandling:

Aloe vera kan balancere immunsystemet eller endda behandle og helbrede kræft, ekstrakter fra aloe kan være nyttige til at øge immunsystemet til at angribe kræftceller. Tjek hvordan aloe vera kan helbrede kræft gennem forskellige undersøgelser og forskning:

Laboratoriestudier:

En sådan undersøgelse viste, at et aloeekstrakt kaldet aloe-emodin kan blokere væksten af ​​kræftceller i hoved og hals i reagensglas.

  • Aloe Vera til forebyggelse af kræft: Emodin kan også stoppe levercancerceller med at vokse i reagensglas. Derfor er aloe vera en stor urt, der blokerer forekomsten af ​​kræftceller i kroppen
  • Aloe vera mod kræft: Det er også bevist, at Acemannan, et stof ekstraheret fra aloe vera blad kan stimulere musens immunceller til at producere cytokiner, som er kræftdræbende kemikalier
  • Aloe vera til kræftfordele: Nogle af kemikalierne findes i aloe kan have nyttige virkninger på immunsystemet og kan krympe nogle kræftformer. To undersøgelser blev offentliggjort i 2010, hvor man undersøgte virkningerne af aloe på hudkræft hos mus.

Første behandlingstest – Aloe Vera til kræftbehandling:

  • Det er testet, at nogle patienter havde et indtag af aloe vera sammen med kemoterapi for mennesker med lungekræft, tarmkræft eller mavekræft, der havde spredt sig, de tog aloe -arborescens som væske 3 gange om dagen under standard kemoterapibehandling.
  • Resultatet var, at kræft blev kontrolleret eller skrumpet for en tid hos 67% af patienterne, der havde kombineret aloe- og kemoterapibehandling og hos 50% af patienterne, der havde kemoterapi alene.
  • Derfor blev det bevist, at patienter, der tog aloe vera, havde en bedre livskvalitet, og at de havde færre kemoterapibivirkninger som følelsesløse fingre og træthed.

Sådan bruges Aloe Vera til kræft?

Kræftpatienter lider af mange sundhedsmæssige problemer i forbindelse med hud, hår, fordøjelse osv. Nedenfor er nogle af de måder, du kan integrere Aloe Vera til kræftbehandling:

  • Aloe -gelen kan bruges til at helbrede og lindre forbrændinger og snit.
  • Anvendelse lokalt kan hydrere hud og hovedbund for at forhindre kløe og flager.
  • Hvis han lider af forstoppelse, kan personen indtage aloe vera juice i anbefalede mængder.
  • Koncentreret aloe vera kaldet T-UP anbefales ofte som en alternativ kræftbehandling, der injiceres i en tumor. Dette må dog kun gøres efter lægens råd og betragtes som ulovligt i nogle lande.

Er det sikkert at injicere aloe vera til kræftbehandling?

Mens kliniske undersøgelser er i gang for at afveje de potentielle fordele ved aloe vera til kræftbehandling, anbefales det ikke at injicere aloe vera i patienten. Mange tilfælde blev rapporteret, hvor aloe vera -injektioner viste sig at være dødelige. Derfor betragtes det som ulovligt at anbefale eller tage aloe vera -injektioner for at helbrede kræft.

Læges recept – et must før brug af Aloe Vera!

Ingen behandling bør foretages uden læge råd. Især i tilfælde af kræft kan selvbehandlinger vise sig at være dødelige. Aloe vera må aldrig bruges topisk eller internt uden din læge samtykke. Aloe vera har mange potentielle bivirkninger, der kan udgøre alvorlige sundhedsrisici og endda kan vise sig at være dødelige.

Vi håber, at denne artikel hjalp dig med at forstå, hvorfor og hvordan denne ydmyge plante betragtes til behandling af en så farlig sygdom. Med kræft, der spreder sig voldsomt, er det grimme tentakler på menneskeheden, det er timens behov at forebygge og behandle kræft.

Mens konventionelle kræftbehandlinger som kirurgi og kemoterapi bidrager til succes i visse tilfælde, slutter i de fleste tilfælde patientens liv, selv før de indser det. Med den nye undersøgelse om fordelene ved Aloe vera til behandling af kræft er der en ny stråle af håb hos kræftpatienter om for evigt at kunne krydse denne farlige bro!