Grøn te til blodtryk

Ved du, at grøn te har indflydelse på blodtrykket? Ja, det viser sig, at forbruget af grøn te sænker blodtrykket naturligt. På nuværende tidspunkt kræver en af ​​de største farefaktorer for stigende hjerte -kar -sygdomme for eksempel hjerteanfald, plus hjertesvigt højt blodtryk intimt og konstant forbundet med væksten af ​​hjerte -kar -sygdomme øjeblikkelig behandling med medicin sammen med livsstilsvariation.

Grøn te til blodtryk

Selvom der er mange måder at organisere højt blodtryk på, har hyppig drikke af grøn te været udsat for en positiv sammenhæng ved at sænke blodtrykket, når det kombineres med sund kost samt normal træning. Højt blodtryk er en vedvarende medicinsk tilstand, der kan forårsage en masse alvorlige sundhedsproblemer sammen med hjerte -kar -sygdomme plus nyresygdom. Konstant højt blodtryk kan skade yderligere dele af kroppen, f.eks. Blodkar plus øjne.

Typer af blodtryk:

Blodtrykket beregnes som 2 forskellige tryktyper: systolisk såvel som diastolisk blodtryk.

  •  Systolisk blodtryk er intet andet end dimensionen af ​​blodtryk, mens hjertet pumper blodet ud.
  •  Diastolisk blodtryk er kraften mellem to hjerteslag. De systoliske tal er ofte skrevet ovenfor ellers tidligere end de diastoliske tal er også højere.

Grøn te sammensætning:

Grøn te 5

Førsteklasses te-grøn te omhyggeligt-indeholder polyphenol-antioxidanter, der er kendt for deres forebyggelse af sygdomme plus anti-aging egenskaber. Polyfenoler kan rapportere for op til 30% af den tørre bladmængde af grøn te. Den herdende kraft af grøn te tilskrives for det meste dets polyfenolsubstans. Catechiner er de vigtigste flavanoler sammen med består hovedsageligt af epigallocatechin gallat (EGCG), epicatechin gallat (EKG), epicatechin (EC) og epigallocatechin (EGC).

Inde i klyngen af ​​polyfenoler er flavonoider, der indeholder catechiner. En af de mest indflydelsesrige catechiner er epigallocatechin-3-gallate (EGCG), etableret i grøn te. EGCG spiller desuden en effektiv rolle i forbindelse med en række sygdomme.

Grøn te’s rolle til blodtryk:

  •  Ifølge den nuværende læsning om grøn te plus forhøjet blodtryk er catechinerne i grøn te blevet afsløret for at påvirke opførslen af ​​angiotensin plus nitrogenoxid. EGCG i grøn te er blevet udsat for at holde op ved angiotensins startproces og forårsager derfor et fald i blodtrykket. EGCG har også været udsat for godkendelse af biologisk fremstilling af nitrogenoxid.
  •  Desuden har drikke grøn te været forbundet med at sænke blodtrykket i masser af befolkningsundersøgelser. Catechiner, de vigtigste kemikalier, der etableres i grøn te, har vist sig at være en antioxidant. Antioxidantresultatet af catechiner i grøn te kan reducere skader på blodkarrene forårsaget af frie radikaler og hjælpe med at beskytte normal blodkarfunktion over tid.
  •  Grøn te er en af ​​de mest almindelige drikkevarer. Grøn teekstrakt menes at indeholde antioxidant plus ACE-hæmmer egenskab. Grøn te -polyfenoler reducerer også optagelsen af ​​lipider fra tarmene og hjælper endvidere med at ændre kolesterol til galdesyrer. Epidemiologiske forskningsundersøgelser har vist, at grøn te har en kardiobeskyttende virkning, og evidens syntese har vist, at brug af grøn te er forbundet med afslapning af blodkar.
  •  Regelmæssigt forbrug af 5-6 kopper grøn te kan resultere i reduktion i systolisk blodtryk, LDL-kolesterol og totalt kolesterol. Grøn te må ikke foreslås som en erstatning for den nuværende organisation af patienter ved velkendt hypertension ellers dyslipidæmi.

Selvom de værdifulde sundhedsmæssige virkninger af grøn te konstant bliver undersøgt, må det være ønskeligt at fremme det rutinemæssige forbrug af grøn te, især for dem, der er i fare for at udvikle forhøjet blodtryk, ellers tidligere lider af tilstanden.