Sådan bruges Jojobaolie til hårvækst?

Hvis du er fan af hårplejeprodukter, skal du have lagt mærke til “Jojobaolie” på ingredienslisten. Har du nogensinde spekuleret på, hvad denne olie er? Jojobaolie ekstraheres fra frøene fra Jojoba -planten, som er hjemmehørende i den sydvestlige del af Amerika. På grund af de terapeutiske og kosmetiske fordele ved jojobaolie til hårvækst og vedligeholdelse anbefaler eksperter at inkludere dette eksotiske middel i din rutine!

I modsætning til den almindelige opfattelse er jojobaolie ikke ligefrem olie! Det er et vokslignende stof produceret af planten og har interessant nok en pH-værdi, der matcher menneskelig hovedbundsfed. Fra rensning af din hovedbund til behandling af krus og hjælp til hårvækst, Jojobaolie kan være din one-stop hårplejeløsning. I denne artikel lærer vi nogle af måderne at bruge denne olie til en smuk manke!

Jojobaolie til hårvækst og fordele

Er jojobaolie god til hårtab?

Jojobaolie til hårvækst er for god til at tro. Jojobaolie er et let middel, der trænger dybt ind i rødderne og nærer dine tråde indefra. Med tiden kan Jojoba -olie styrke dine follikler og forhindre dem i at falde af. Jojobaolie dækker også dit hår med et beskyttende lag for at forhindre skader og brud. Dette reducerer igen chancerne for hårfald.

Vitaminer og næringsstoffer til stede i Jojobaolie:

Jojobaolie er beriget med vitaminer som B, C og E sammen med essentielle mineraler, der kan holde dine lokker håndterbare og fremme hårvækst. Her er nogle af de vigtigste midler til stede i Jojoba æterisk olie til hårvækst:

 • C -vitamin i jojobaolie er en antioxidant, som kan reducere oxidative skader på dine celler. Det kan også fjerne overskydende produktopbygninger og holde din hovedbund knirkende ren!
 • E -vitamin er afgørende for at bevare dit hårs sundhed. Det styrker og reparerer dine lokker og øger dens naturlige elasticitet.
 • B -vitamin er en vigtig føde til håret sammen med vækst med tilstedeværelsen af ​​de andre næringsstoffer, der tilføjer håret vitalitet, næring og fugt.

Sammen med disse vitaminer består Jojobaolie af 90% af mono-umættede fedtsyrer, som kan genopbygge fugtniveauet i dit hår og tilføre overlegen glans.

Sådan laver du jojobaolie derhjemme?

Jojobaolie, der er en importeret ingrediens, er prissat ganske højt på det indiske marked. Også olier, der er købt i butikken, har en risiko for den kemiske blanding i dem. Derfor foretrækker mange mennesker at ekstrahere frisk Jojobaolie derhjemme. Hvis du er så heldig at få nogle frø af god kvalitet, skal du følge disse trin for at udtrække din helt egen hjemmelavede, ren Jojobaolie til hår:

 • Inden ekstraktionsprocessen skal Jojoba -frøene tørres i mindst to uger.
 • Brug en frøpresser til at ekstrahere olien. Det er en kedelig proces, men fungerer godt med tålmodighed og indsats.
 • Du skal adskille voksen fra olien, som kun er 10% af produktionen.
 • Opbevar den klare olie i en glasbeholder og opbevar den dækket.

Sådan bruges Jojobaolie til hårvækst?

Sammen med sine dybe konditioneringsfordele kan Jojoba -olie også fremme hårvækst. Det virker ved at rense hovedbunden for overskydende talg og snavs. De antimikrobielle egenskaber ved denne olie kan forhindre hårfald og forårsage faktorer som skæl og infektioner. Ved at holde selv en fedtet hovedbund ren, tillader Jojobaolie vækst af nye hårsække og styrker også de eksisterende tråde,

Her er nogle af DIY Jojoba Oil -maskerne, der er ret effektive og lette at lave:

1. Hot Jojoba -oliebehandling til hårvækst:

Hot Jojoba -oliebehandling til hårvækstJojobaolie behandling med varm olie er et glimrende middel til behandling af tørt og beskadiget hår. Når Jojobaolie opvarmes lidt, fordobles absorptionsegenskaberne. Med gode massageteknikker forbedres blodcirkulationen, hvilket resulterer i stærkere hår. Brug denne maske af Jojobaolie til hårtab, mindst en gang om ugen for at nyde en herlig manke, der er værd at prale af.

Ingredienser:

 • Jojobaolie – 1/4 kop.

Forberedelsestid: 5 minutter.

Sådan forbereder og anvender du:

 • Hæld lidt jojobaolie i en skål og mikrobølgeovn i 30 sekunder.
 • Tag det ud og påfør det jævnt over hovedbunden samt længden.
 • Opbevar det natten over i en bundet bolle.
 • Vask den næste dag med almindelig shampoo og balsam for at få de skinnende låse.

Hvor ofte skal jeg gøre dette? En eller to gange om ugen.

2. Jojoba og æghårsmaske:

Jojoba og ægmaske er en nærende, proteinrig behandling af dit hår. Aminosyrerne i masken kan reparere selv ekstremt beskadigede tråde og forny dem. Det kan endda øge din hårvækst og give dig utrolig blødt, håndterbart hår.

Ingredienser:

 • Jojobaolie – 2 tsk.
 • Råt æg – 1.

Forberedelsestid: 5 minutter.

Sådan forbereder og anvender du:

 • Tag en skål og knæk ægget i den. Kom en til to teskefulde lidt jojobaolie afhængigt af hårlængden.
 • Bland det jævnt, indtil der dannes en glat væske.
 • Påfør det jævnt på både hår og hovedbund.
 • Gem det i 30 minutter.
 • Vask det med din almindelige shampoo og balsam.
 • Denne maske er meget nyttig til glat og skinnende hår.

Hvor ofte skal jeg gøre dette? En gang hver femten dage.

3. Jojoba æterisk olie maske:

Forkæl dig selv med denne overdådige olieberigede maske, der kombinerer godheden ved Jojoba-, Kokos- og Olivenolier. Med kun en maske får du fordelene ved alle tre ingredienser. Denne maske er specielt formuleret til ekstremt tørt og skørt hår til at nære og beskytte hver streng.

Ingredienser:

 • Jojobaolie – 1 tsk.
 • Kokosolie – 1 tsk.
 • Olivenolie – 1 tsk.

Forberedelsestid: 5 minutter.

Sådan forbereder og anvender du:

 • Bland de tre portioner olie i en skål og varm det let op ved en langsom flamme.
 • Påfør det og massér det godt i 20 minutter.
 • Pak et varmt håndklæde på hovedet, så blandingsolien trænger godt ind i hovedbunden.
 • Opbevar det i en halv time, og vask det derefter af med shampoo og balsam.

Hvor ofte skal jeg gøre dette? En gang om ugen.

4. DIY Jojoba Conditioner:

Forbedre egenskaberne for din almindelige balsam ved at blande den med en lille mængde jojobaolie. Dette kan også bruges som en dyb konditionerende hårspamaske som en del af dit ugentlige hårplejeregime. Sammen med reparation af spaltede spidser hjælper masken også med at løsne dit hår og gøre det silkeagtigt, blødt.

Ingredienser:

 • Jojobaolie – 1 spsk.
 • Balsam.

Forberedelsestid: 2 minutter.

Sådan forbereder og anvender du:

 • Bland Jojobaolie i en balsam.
 • Vask dit hår med en almindelig shampoo.
 • Påfør denne Jojoba balsam på håret og undgå rødderne.
 • Lad det sidde i 5-6 minutter.
 • Vask med vand.

Andre metoder til brug af jojobaolie til hår:

Sammen med ovenstående metoder kan du også bruge Jojobaolie på disse måder til at behandle en række problemer:

 • Leave-in Conditioner: Brug Jojoba-olie som et serum, der efterlades efter shampooing. Dette kan forsegle enderne og tæmme kruset hår. Tag bare et par dråber Jojoba -olie i din håndflade og påfør hårets ender efter shampooing. Lad det stå til næste vask og stil som normalt.
 • Anti-skæl behandling: Slip af med den kløende, irriterede hovedbund med jojobaolie og æteriske olier fra rosmarin. Bare bland dem begge i lige store mængder og påfør dem på hovedbunden. Massér godt og lad stå i 30 minutter. Skyl med normalt vand.
 • Hjemmelavet de-tangler: Sig farvel til smertefulde sammenfiltringer i dit krøllede hår med Jojoba -olie, der afviger fra spray. Bare bland 1 spsk Jojobaolie med et par dråber lavendel æterisk olie i vand. Bland godt og overfør det til en sprayflaske. Du kan bruge den på vådt og tørt hår for at slippe af med knudret hår og tørre ender.

Det er ikke alt! Der er mange måder at indarbejde jojobaolie i din skønhedsrutine. Denne alsidige olie har meget lidt kendte bivirkninger på vores hud. Derfor er det ganske sikkert at bruge på enhver hårtype. Du skal dog sikre dig, at du kun køber 100% ren organisk olie fra pålidelige mærker for at undgå allergiske reaktioner. Prøv også disse DIY Jojoba -hårmasker i stedet for apoteksprodukter for at høste maksimale fordele. Fortæl os dine erfaringer med denne utrolige ingrediens!

Jojobaolie har mange forskellige anvendelsesmuligheder og kan kombineres med andre æteriske olier som olivenolie, ricinusolie, mandelolie for at gøre det mere fordelagtigt. Det har store fugtgivende og blødgørende egenskaber. Dens hydreringskvalitet gør den meget forskellig fra andre olier, der er tilgængelige på markedet.

Jojobaolie fordele for hår:

Jojobaolie giver forskellige fordele for hårvækst. Nogle af dem er angivet nedenfor

1. Fungerer som en naturlig balsam og fugtighedscreme til hår:

Jojobaolie har samme sammensætning som talg- en naturlig olie, der findes i hovedbunden. Hvis det påføres regelmæssigt, virker det vidunderligt på hår og fungerer som en meget god balsam for at opretholde hårets glans og sundhed. Sørg dog for at begrænse brugen af ​​jojobaolie til et par dråber, da det er ret kraftig inkonsekvens og kan tynge dit hår. Jojobaolie, der integrerer sig med hvert hårs tråde, kan faktisk bringe din tabte glans tilbage.

2. Antibakterielle egenskaber:

Jojobaolie fordele for håret sørger også for, at dit hår er rent og velholdt. Det er meget berømt for sine antibakterielle egenskaber. Det lindrer i høj grad hovedbunden og bekæmper problemerne med kløende hovedbund og skæl. PH -balancen i din hovedbund holdes under kontrol ved regelmæssig brug af jojobaolie. Bortset fra skæl kan enhver form for hovedbundinfektioner, herunder svampeinfektioner, være indeholdt.

3. Penetrationskraft:

Da jojobaolie hovedsageligt består af enkeltumættede fedtstoffer, trænger den ind og styrker hårsækken indefra. Som et resultat bliver håret stærkt og sundt. De enkeltumættede fedtstoffer giver også dit hår fleksibilitet, som giver dit hår mulighed for at modstå hårde situationer som hårdt vejr eller brændende solstråler. Fleksibiliteten fremkalder hjælper håret med at strække og vokse uden forhindringer.

4. Hydrerer håret:

Jojobaolie har fugtgivende egenskaber. Det fungerer rigtig godt på tørt og livløst. Regelmæssig påføring hjælper med at genvinde glans og glans til tørt og kedeligt hår. Denne olie er faktisk perfekt til mennesker med tørt hår eller tørring af hovedbundsproblemer, da den låser i hydrering og derved også styrer uønsket hårklud.

5. Reparation af beskadiget hår:

Jojobaolie har egenskaberne til at reparere de hår, der er beskadiget ved brug af varmestylingsprodukter såsom glattejern og krøllejern. Igen har vi den primære frontløber, E -vitamin, der generøst hjælper her, da det helbreder reparationer og vender skaden ved at infunderes i hver fiber, enten ved at ændre fiberens sammensætning eller ved at sløre den for fremtidige skader eller risikosituationer.

Alt organisk og en perfekt pasform både til din hud og hår, denne vinter plejer dig selv med jojobaolie og får fejlfrit stedsegrønt langt hår.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80