Sort te bivirkninger

Te er en af ​​de mest almindelige drikkevarer, som en person drikker i den daglige kost. Det kan være i enhver form fra normal mælkete eller citronte, sort te til endda urtete. Men når du planlægger at få energi og bryde nattens sløvhed, er det første, der kommer til at tænke på tidligt om morgenen, en kop varm og forfriskende te. Folk, der er lidt bevidste om deres helbred, holder sig normalt til enten urtete eller sort spiritus te uden mælk og sukker. Der er ingen tvivl om, at sort te har nogle fordele for kroppen og er en meget sundere mulighed for normal te.

Sort te bivirkninger

På den anden side af mønten kan du dog ikke benægte det faktum, at sort te, hvis den indtager store mængder, også bringer et sæt bivirkninger til kroppen. For at vide mere, tjek denne vejledning herunder:

1. Diarré:

En af de store bivirkninger af sort te med overforbrug er lidelsen af ​​diarré, der kræver flydende afføring og mere end hyppigt. Indtagelse af det dagligt kan også give dig de samme virkninger på kroppen. Koffein i te giver stimulering af fordøjelsessystemet og forværrer det.

2. Spænder nerverne:

Den direkte virkning af sort te på nervesystemet er blevet bevist af mange fagfolk. Væsken er kendt for at give spænding til nerverne og fører dermed til nervøsitet, hjertebanken, søvnløshed, åreknuder og mere. Det er en af ​​de bivirkninger, du bør vide om.

3. Fører til forstoppelse:

På den anden side, i en anden retning end diarré, kan nogle mennesker opleve forstoppelse som en af ​​bivirkningerne ved at have sort te. Tanniner i te er det, der er ansvarlig for denne faktor. Dette skyldes udelukkende, at kroppen begynder at akkumulere affaldsprodukterne i stedet for at skylle det ud.

4. Fører til hjerte -kar -sygdomme:

For dem, der er tilbøjelige til hjerteanfald og har problemer med hjerte -kar -problemer, anbefales det at undgå sort te. Koffein er slet ikke godt for dem, der ønsker et sundt hjerte -kar -system. Overdreven sort te fører til koffein i kroppen, der kun svækker hjertet og gør det tilbøjeligt til problemer.

5. Fører til abort:

Mere end 1-2 kopper sort te om dagen fører til for meget koffein i en gravid dames krop, hvilket kun fører til ekstreme situationer som abort. Dette er en af ​​de alvorlige bivirkninger forbundet med drikken. En gravid dame bør holde sig væk fra dette.

6. Højt blodtryk:

Godt igen, sort te er ikke egnet til dem, der har et svingende blodtryk. Koffein i denne væske er bestemt kendt for at forårsage høje blodtryksniveauer, der kan føre til forskellige andre alvorlige sundhedsfarer.

7. Hovedpine:

Mange mennesker har faktisk klaget over milde til meget alvorlige niveauer af hovedpine med indtagelse af et så højt indhold af koffeinholdig drikke. Dette gør det til en af ​​de almindelige bivirkninger af sort te.

8. Halsbrand:

Tanniner og sur natur af sort te forårsager mange maveproblemer, herunder halsbrand hos mange mennesker. Dette er normalt gyldigt, når du indtager overdreven indtagelse af denne væske i den daglige kost.

9. Stigning i sukkerniveauer:

Koffeinen i sort te forårsager også en stigning i blodsukkerniveauet og anbefales slet ikke til dem, der har et problem med diabetes. En ubalance i insulinniveauet betyder kun alvorlige trusler mod kroppen.

Billedkilde: Shutter Stock