Top 6 Ricinusolie bivirkninger

Hvad er ricinusolie?

Ricinusolie er en vegetabilsk olie opnået opnået frøene fra ricinusplanten. Ricinusolie er en meget lysegul væske med en tydelig smag og lugt, når den først er indtaget.

Ricinusolie giver os mange fordele som hår- og hovedbundsbehandling, beroliger øjnene, smører værktøjer osv., Men det kan også have hårde virkninger! Ricinusolie er berømt for sine fremragende fordele for hud- og hårpleje! For dets evne til at behandle forstoppelse. Dog bør man kende dens bivirkninger, før man tager nogen beslutning om at bruge ricinusolie. Nogle af dem diskuteres nedenfor:

Bivirkninger af ricinusolie:

Ricinusolie bivirkninger

1. Ricinusolie forårsager store mængder fordøjelsesforstyrrelser:

Ricinusolie betragtes som sikker til brug. Nogle mennesker føler sig imidlertid helt modsatte af det, de føler kvalme, diarré, opkastning, ubehag i maven og besvimelse efter at have brugt olien eller indtaget noget af den måde at drikke på. Hvis man føler sådan noget! Så skal man stoppe med at tage ricinusolie. Dets bivirkninger kan forværres i tilfælde af langvarig brug. Også man bør konsultere en apotek, inden man tager en almindelig dosis.

2. Allergi:

Ricinusolie forårsager også bivirkninger som allergiske reaktioner! Mange mennesker har oplevet allergi efter at have anvendt det. En alvorlig allergi over for ricinusolie er imidlertid sjælden. Hvis du har oplevet et af følgende symptomer, skal du søge lægehjælp og stoppe med at bruge olien: Kløe, udslæt, hævelse (hævelse af ansigt/hals/tunge er meget farligt), svimmelhed, svie og rødme, åndedrætsbesvær.

Det anbefales at kontrollere, om du er følsom over for ricinusolie eller ej! Udfør et plaster skadedyr. Du skal bare lægge en lille mængde olie på din underarm og vente i 24 timer. Hvis du lykkes og sørger for, at du ikke reagerer på olien, kan du gå videre for at bruge den. Hvis man mærker nogen form for reaktion, eller endda en let kløe eller rødme, skal du modsige dig at bruge olien.

3. Tab af næringsstoffer:

På listen over ricinusolie -bivirkninger er en af ​​dem, at indtagelsen af ​​olien i en periode over en uge kan forårsage kalium- og væsketab! Hvis du tager en daglig dosis på 15-60 ml, kan du muligvis ikke, eller du synes at forhindre fordøjelsen af ​​nogle værdifulde næringsstoffer og kan føre til dehydrering. Rådfør dig med en ordentlig farmaceut og følg nøje instruktionerne fra din læge eller apotek eller skrevet på etiketten.

4. Fare for gravide:

Ricinusolie til gravid kvinde er et stort NEJ fra læger. Ricinusolie er kendt for sin virkning at fremkalde arbejde hos kvinder. det anbefales, at gravide kvinder kan tage olien til at gå i arbejde, når deres leveringsfrist er udløbet. Oliens ricinolsyre stimulerer sammentrækning af tarmmusklerne, og som følge heraf fremkalder det arbejde. Gravide bør dog ikke bruge ricinusolie uden lægens tilsyn. Det er også farligt at tage ricinusolie til kvinder med en graviditetsperiode på mindre end 40 uger

5. Ricin:

Ricinusolie er normalt sikker til brug, men hvis du følger din læges anbefalinger, er det usandsynligt, at du får bivirkninger af ricinusolie. Castorbønner indeholder imidlertid ricin, et toksin! Hvilket er meget farligt for forbrug, derfor spis aldrig ricinusbønnerne og lad være med at trykke på ricinusolie selv. Ricin kan også forårsage diarré, kvalme, opkastning, chok, lever, bugspytkirtel og leverskade, dehydrering, ødelæggelse af blodlegemer og chok. Ved kun at spise 2-6 hele frø af ricinusplanten kan dræbe en voksen!

6. For børn:

Ricinusolie er sandsynligvis sikker, når den tages i munden i små og passende doser i kort tid, siger mindre end en uge. Ricinusolie er sandsynligvis usikker, når den tages gennem munden i mere end en uge eller i en høj dosis end det. Hvis du tager mere end den typiske børndosis på 1-15 ml om dagen, afhængigt af alder, kan det forårsage en kemisk ubalance i din krop. Ricinusfrø er ikke sikre, hvis hele frøet tages i munden.