Top 9 Cherimoya -fordele

Cherimoya også kendt som chirimoya eller sukkeræble er en af ​​naturens naturlige gaver til menneskeheden. Det findes mest i Central- og Sydamerika. ‘Isens træ’ er et andet af de populære tags, der er givet til denne vidunderlige frugt. Dette skyldes udelukkende den cremede frugtkød, der mere ligner is. Frugtens smag er imidlertid en unik blanding af bananer, ananas, jordbær, kokos, mango og papaya. De fleste mennesker bruger denne frugt i forskellige lækre smoothies eller tilberedning af is derhjemme. Frugtsalater, desserter tærter og mousser er nogle af de andre muligheder, hvor du kan bruge cherimoya.

Cherimoya Fordele

Det ligner mere eller lignende creme æble med en glattere hud og mindre frø og vides at tilhøre den samme familie. På den anden side, udover smagen, ville man naturligvis gerne vide, hvilke fordele det bringer kroppen. Det er blandt de sundeste frugter, og hvordan kan du forstå det med guiden herunder:

Fordele ved Cherimoya til hud, hår og sundhed:

1. Hjælper med immunitet:

De gode niveauer af C -vitamin i cherimoya betyder, at det virkelig kan hjælpe dig med at øge immuniteten uden større indsats. Alt du skal gøre er at inkludere denne frugt i den daglige kost. C -vitamin er en antioxidant, der sikrer en ordentlig modstandsdygtighed af kroppen mod sygdomme og infektioner. Det fjerner også de frie radikaler, der kan manipulere med immuniteten.

2. Forebyggelse af kræft:

Med de rige niveauer af antioxidanter, der hjælper med at fjerne frie radikaler, der ellers forårsager skader på cellerne og fører til selv alvorlige trusler som kræft, kan du være sikker på korrekt forebyggelse. Kostfibrene i frugten sikrer også korrekt udrensning af tyktarmen og holder den væk fra tyktarmskræft. Der er også beskyttelse mod bryst- og leverkræft.

3. Fordele mod betændelse:

Der er en masse frie radikaler i kroppen, der kan forårsage forskellige former for betændelse internt. C -vitaminet er en af ​​de kraftfulde antioxidanter i cherimoya, der hjælper med at holde disse radikaler væk og dermed sikrer en korrekt behandling og forebyggelse af betændelse.

4. Kardiovaskulær fordel:

Natrium og kalium er to mineraler, der findes i cherimoya i en afbalanceret form. Dette hjælper med at regulere pulsen og blodtrykket. Det hjælper også med at reducere LDL i kroppen sammen med en stigning i det gode kolesterol. Dette forbedrer blodcirkulationen til hjertet og sikrer, at de ikke får hjerteanfald, hjerteslag og alle hjerte -kar -problemer.

5. Forebyggelse af osteoporose:

Calciumindholdet er ret højt, når det kommer til cherimoya -frugten. Dette hjælper med at holde tænder og knogler sunde og forhindrer problemer som knogleskørhed især hos kvinder, der er mere tilbøjelige til krisen.

6. Holder hjernen sund:

De høje niveauer af B -vitaminer, især vitamin B6, hjælper med at have en god kontrol over GABA -neurokemikalierne i hjernen. En balance i dette kemikalie hjælper med at kontrollere hjerneproblemer som irritabilitet, hovedpine og endda depression. Det lindrede også stress fra hjernen og forhindrer også Parkinsons sygdom.

7. Håndtering af hudens sundhed:

C -vitamin er igen nyttigt her, der findes i store mængder i cherimoya. Dette hjælper med at opnå et godt helbred af huden samt tilføjer glød til den. Det stimulerer også produktionen af ​​kollagen, som er vigtigt for fast og ungdommelig hud. Dette forhindrer ældningstegn som rynker og fine linjer. Det bekæmper også de frie radikaler, der er ansvarlige for permanent hudskade.

8. Behandler hårlus:

Brug den umodne cherimoya -frugt og tør den godt under solen. Dette kan pulveriseres godt og derefter laves til en pasta, der skal bruges til behandling af hårlus på en effektiv måde.

9. Sundt hår:

Evnen til at ødelægge de frie radikaler i kroppen påvirker også positivt hårets sundhed og regulerer hårsækkens funktioner for at give dig maksimale fordele for dette aspekt.