Top 9 utrolige fordele ved kalk

Det er rigtigt, at nogle af de bedste ting i verden kommer til meget små priser. Kalk findes i overflod i lande som Indien og har så mange fordele, at du vil blive overrasket. Dette er det bedste for din hud og hår og er i stand til at gøre så mange ting for din krop. De er grønfarvede citrusfrugter og indeholder antioxidanter, der hjælper med at neutralisere virkningen af ​​frie radikaler i din krop. De hjælper med at øge immuniteten og lader dig også styre den talje. Det er et af de bedste hjemmemediciner til bekæmpelse af daglige hudproblemer. For at lære mere om kalk kan du henvise til denne fantastiske artikel, der er blevet tilmeldt til din fordel.

Utrolige fordele ved kalk

Ernæringsfakta om kalk

Kalk er en sur frugt, der giver omkring 32% procent af C -vitamin (mellemstore), der kræves af en menneskelig krop. Det er en kaloriefattig frugt, der kun har 11 kalorier, 3,7 g kulhydrat, 0,74 g sukker og 0,13 g protein.

Anvendelse af kalk

1. Lysner din hudfarve:

Kalk har evnen til at gøre din hudfarve lysere og lysere. Alt du skal gøre til dette formål er at tage en lime og skære den i to halvdele. Tag nu den ene halvdel og skrub den over dit ansigt i et par minutter. Lad det blive i tyve minutter efter det, og brug koldt vand til at skylle det af. Din hud bliver glat, blød, smidig og lys. Du vil bemærke en ny charme og farve i din hud med dette.

2. Lime Acne ansigtspakke:

Med kalk kan du også forberede en sund acne ansigtspakke derhjemme uden selv at skulle bruge penge på at købe kosmetik og andre dyre produkter. Bare tag en lime og tilsæt lidt juice ud af det. Tag nu vatrondel, dup det i limesaften. Anvend det nu overalt på de områder, hvor du oplever sådanne problemer og vanskeligheder. Lad det blive i cirka femten minutter og vask derefter af med koldt vand.

3. Tan Remover:

Vores hud på grund af for meget eksponering under solen har en tendens til at blive meget garvet. Alt du skal gøre til dette formål er at tage lidt gram mel, yoghurt og frugtkødet af en lime. Påfør det over hele huden og lad det tørre. Det bør ikke tage mere end tyve minutter at tørre. Brug nu koldt vand til at vaske dit ansigt af. Brug et rent håndklæde og tør dig selv tør. På denne måde vil du være i stand til at slippe af med tan og beskytte din hud. Du vil også føle dig frisk og afslappet indefra.

4. Hudtoner:

Hvorfor vil du bruge 300 dollars på at købe en dyr toner, når du kan lave en derhjemme til mindre end halvdelen af ​​prisen? Ja, du læste rigtigt. Tag bare lidt lime og lav saft af det. Tilsæt lidt rosenvand til det og opbevar det i køleskabet. Når du skal tone din hud, skal du bruge denne. Bare tag nogle og påfør det hele ansigtet. Lad det tørre og skyl derefter med koldt vand. Brug dette tre gange om dagen for at få de bedste resultater. Denne naturlige hjemmelavede hudtoner vil helt sikkert gøre din hud lys og dejlig.

5. Mørke cirkler:

Nu kan du også fjerne mørke rande under øjnene ved hjælp af kalk. Tag bare frugtkødet og påfør det hele området. Opbevar i femten minutter og vask derefter af med koldt vand. Gør dette tre til fire gange om dagen for effektivt at fjerne mørke rande. Du kan også prøve en blanding af limesaft med mandel og olivenolie og påføre det berørte område. Giv det et par uger, og vi forsikrer dig om, at resultatet bliver fantastisk.

6. Skæl:

Jeg ved, at nogle af os er trætte af skælbekæmpelse. Nogle gange giver de os ikke engang det ønskede resultat. En ultimativ løsning på dette store problem er at bruge noget super køligt og let kalk. Tag bare lidt limesaft i en skål fuld af koldt vand og skyl dit hår grundigt med det. Syren i denne limesaft vil afværge al skæl og den kløende fornemmelse, som de fleste af jer måske føler. Du kan også skære kalken i stykker og koge dem. Når det er afkølet, masseres det over hele hovedbunden. Vask med koldt vand efter 30 minutter, og du slipper alle dine hårproblemer bare sådan.

7. hårtab:

En blanding af stikkelsbær, olivenolie og limesaft er alt hvad du behøver for at styrke dit hår, før det begynder at falde. Det er også en anden cool måde at forhindre hårfald på. Alt du skal gøre til dette formål er at tage den glatte blanding og påføre hele dit hår. Masser din hovedbund med den i cirka fem hele minutter. Lad det derefter blive i cirka en time og vask det af med koldt vand. Du kan også bruge en mild urteshampoo til at fjerne olierne.

8. Vægttab:

Mange af os leder altid efter små slankekurstip og tricks, der hjælper os med at tabe os hurtigere. For dem har vi en løsning. Det er kalkvand og honning. Alt du skal gøre er at tage lidt limesaft og tilføje det til en kop varmt vand. Bland godt og tilsæt en teskefuld honning. Lad det køle lidt af, før du kan drikke det. Du bør drikke det første om morgenen. Sørg for at følge dette fem gange om ugen.

9. Fordøjelsessystem:

Kalkjuice er lige så god til dit fordøjelsessystem. Det vil rense dit fordøjelseskanal og forbedre din fordøjelsesproces. Du vil være i stand til at bekæmpe maveinfektioner og andre problemer såsom forstoppelse. Ikke nok med det, hele dit system vil blive renset, da alle bakterier skal fjernes med succes og sikre, at din afføring er rettidig. Så hvis du vil have et godt fordøjelsessystem, skal du bare gøre brug af kalk. De er blevet rådgivet af de fleste eksperter og er bare det bedste, du muligvis har brug for.

Andre anvendelser af kalk

1. Rensning:

Lime fungerer som en vidunderlig rensemiddel og gør din hud frisk og lys. Kalkjuice kan rense huden for ekstra talg og kan reducere bakterievækst. Det kan også hjælpe med at fjerne død hud og eksfoliere huden for et poleret look. Tag et par dråber limesaft og lidt mælk i en skål. Dyp en vatrondel i blandingen og rens forsigtigt din hud.

2. Parfumer:

Hvem elsker ikke at dufte som en citron? Lime har en dragende citrus duft, der kan leve op til ånderne selv på en kedelig dag. Kalkolie tilsættes i parfumer for at tilføre en frisk og frisk duft. Kalkbaserede parfumer er ekstremt populære i de tropiske regioner, hvor det er ret varmt og fugtigt. Dufter dårligt? Prøv en lime parfume nu.

3. Kosmetik:

De fleste kosmetik, der involverer rensning, hudblegning og fjernelse af acne, bruger kalk som deres centrale ingrediens. Kalkjuice har C -vitamin, som er en kraftig antioxidant. Det bekæmper frie radikaler og forhindrer celleskader. Kalk bruges i vid udstrækning af den kosmetiske industri til de vidunderlige fordele, det giver.

4. Lægemiddel:

Kalk hjælper med vægttab og har også vist sig at sænke blodtrykket. Det anbefales også til hjertepatienter. Kalk hjælper med at øge immuniteten og reducere betændelse. Det hjælper også med at forhindre kræft og bekæmpe infektioner.

Fordele ved kalkskal

Ikke alle kender de ernæringsmæssige fordele ved limeskal. Kun massedelen af ​​kalk bruges, og skrællen smides væk. Kalkskal har en række fordele til behandling af mange lidelser:

 • Kalkskal er rig på bioflavonoider, der kan afgifte vores krop og frigøre den fra skadelige elementer
 • Kalkskal indeholder Salvestrol Q40 og limonen, som vides at bekæmpe kræft
 • Det hjælper med at reducere kolesteroltalet i vores krop og forhindrer hjertesygdomme
 • Pektin, der findes i kalkskaller, kan hjælpe med vægttab
 • Antioxidanterne i kalkskaller kan hjælpe med at reducere hudcelleskader og fremme sund hud.

Fordele ved kalkolie

Kalk æterisk olie ekstraheres fra citronskal gennem en koldpresseproces. Kalkolie er et antiseptisk, antiinflammatorisk og desinficerende middel, der i vid udstrækning bruges af medicinal-, kosmetik- og fødevareindustrien.

 • Kalkolie er kendt for at helbrede mange infektioner som hals, mund, hud og hovedbund.
 • Det kan behandle sår og er effektivt til at bringe bakterielle og virusinfektioner ned
 • Almindelig forkølelse, mæslinger og skoldkopper kan behandles med kalkolie
 • Kalkolie er en kraftig astringent, der kan behandle tandpine og styrke tandkødet
 • Det kan behandle ældningstegn ved at forhindre rynker, fine linjer og alderspletter

Fordele ved kalkblad

Kalkblade er fulde af sundhedsmæssige fordele og bruges som naturlægemidler til behandling af en række lidelser.

 • Kalkbladte kan berolige og berolige nervøsitet
 • Kalkblade kan behandle forkølelse og ondt i halsen
 • De bruges til konservering af mad og kan tilføre retterne en naturlig aroma
 • Kalkblade, når de er gennemblødt i kærnemælk, kan behandle forstoppelse og oppustethed i maven

Bivirkninger af kalk

Den sure karakter af kalk kan forårsage visse bivirkninger, hvis den ikke bruges korrekt:

 • Indtagelse af limesaft på tom mave kan forårsage forbrænding af hjertet, surhed og uro
 • Brug af limesaft direkte på huden kan forårsage irritation og rødme
 • Kalkjuice kan forårsage tandfølsomhed og erosion
 • Når det tages under mavesår, kan symptomerne forværres

Kalk er naturens bedste gave til menneskeheden. Det er en almindeligt tilgængelig frugt, der kan bruges i mange former. Det være sig i form af juice eller pickles, lime giver mange fordele, når det tages regelmæssigt. Hvis du er en, der lider af regelmæssig sygdom, kan du prøve at inkludere en kalk i din kost og se forskellen.