15 bedste bondegårdens udvendige designs 2021

Stuehuse behandles ikke længere som bare rustikke, landlige huse uden æstetisk skønhed. Byboerne betragter det som et “andet” hjem og et naturreservat, væk fra byens travlhed. Naturligvis er det fornuftigt for folk at investere i dets strukturelle aspekter for at få et mere ‘hjemligt’ og behageligt udseende til et familieophold i weekenden.

Hvis du har et stykke jord langt væk fra byen og besluttede at konvertere det til et sommerhus, så tag et kig på disse 15 nyeste bondegårdsdesign, som giver dig tiltrængt inspiration til at kickstarte dit drømmeprojekt!

15 Seneste bondegårdsdesign, 2021:

Læs med for at udforske de 15 bedste idéer til bondegårdsdesign, der er i trend i år:

1. Enkelt bondehusdesign:

Enkelt bondehusdesign

Dette enkle 2 BHK bondehusdesign giver en hyggelig og varm følelse lige fra indgangen. Den forhøjede husmodel kan tilgås med et par trin, der fører til verandaen. Afhængigt af antallet af soveværelser, du planlægger, kan du gå efter et enkelt eller et dobbelt etagers hus. Træhylden, glasvinduerne og det sjuskede tag giver os typiske stemninger på landet, hvilket er lige hvad du leder efter!

2. Moderne bondehusdesign:

Moderne bondehusdesign

Nu er her et 3BHK bondehusdesign, der også ser moderne og ret stilfuldt ud! Denne plan er ideel til dem, der leder efter et tilbagetog for at huse en stor familie i et par dage. Planen i to etager har en veranda og store afrundede søjler. Et udvidet rum på nederste etage kan fungere som en indgang til en garage. Baseret på dine behov kan du konvertere den ekstra plads på øverste etage til et studieværelse, soveværelse eller endda som en spilzone.

3. Design af lille bondehus:

Design af lille bondegård

Tag et kig på dette 1 BHK bondehusdesign, der er ideelt til en lille familie. Det enkle og traditionelle design dækker alle de væsentlige elementer i en bondegård for at gøre dit ophold behageligt. Verandaen på forsiden fungerer som et opholdsområde. Den store hal er opdelt i en stue og et køkken for at maksimere pladsudnyttelsen. Trapper fører til et soveværelse i den øverste etage, der kan udformes som et multifunktionelt rum.

4. Luksus bondehusdesign:

Luksus bondehusdesign

Tag et kig på dette imponerende bondehusdesign, der kan rumme en stor familie og gæster. Med luksuselementer i hvert hjørne kan stuehuset omdannes til et perfekt tilholdssted for festdyr. Det store hus kan fungere som opholdssted, mens det mindre kan tage sig af ekstra gæster. Konverter det tomme rum til en swimmingpool for at underholde mængden og også slappe af på en varm sommerdag!

5. Rustikt bondehusdesign:

Rustikt bondehusdesign

Tjek dette smukke bondehus, der har en gammeldags charme, der transporterer til dig en svunden æra. De naturligt farvede træfliser og det klassiske buede tag giver et rustikt præg til huset. Indgangen er designet med upolerede sten og ru vægge, der tilføjer mere til dramaet. Denne to-etagers bondegård giver en gammel fornemmelse, men går ikke på kompromis med funktionaliteten. For at bevare det rustikke tema kan du gå efter træinteriør og stofmøbler, der ikke er for moderne.

6. Village Farmhouse Design:

Village Farmhouse Design

Her er et enkelt og konventionelt bondehusdesign, som vi normalt støder på i landsbyer. De slidte fliser på det sjusket tag på flere niveauer tilføjer hjemmet en markant stemning på landet. Den ekstra brede veranda er holdt på jorden for let adgang. Det fungerer som en sit out og hovedindgang til huset, der fører til en hall, soveværelse, køkken og en trappe for at få adgang til den øvre historie. Denne billige stuehus ydre stil tilbyder bedre fornærmelse mod hjemmet og gør det vejrbestandigt.

7. Strand Farmhouse Design:

Strandgårdshus Design

Tag et kig på dette feriehus ved stranden, der har et minimalistisk, men meget funktionelt design. Huset kan have to indgange, den ene vender ud mod stranden og den anden mod vejen. At holde strukturen i et helt hvidt tema med sorte vinduer tilføjer en diskret elegance til hjemmet. Stueetagen har en hall og et køkken, mens den øverste etage har et soveværelse med en smuk udsigt over stranden.

8. Vintage Farmhouse Design:

Vintage bondehusdesign

Udvendige farver kan ændre hele husets udseende. Stuehuset opnår en vintage appel ved at erstatte den klassiske hvide eller grå med denne periode farver som grøn og blå. Det forhøjede stuehus har en stor veranda, der giver adgang til flere rum i huset, hvilket er typisk for den gamle stilkonstruktion. Vindueshusene er udført i blåt og taget i en dæmpet grå, der tilføjer huset en “gammel” fornemmelse. På afstand ligner strukturen en del af det grønne omkring det!

9. Design af træbondegård:

Bondegårdsdesign i træ

Enig i det eller ej! Men ingen betonkonstruktion kan helt matche elegancen og varmen i et træhus. Træ giver en rustik og en “hjemlig” fornemmelse sammen med at være økonomisk. Denne lille bondegård er ideel til et weekendophold for at nyde en grillaften med din familie og venner. Verandaen kan bruges som sitout, og de store vinduer ventilerer hjemmet godt nok. Enkeltværelset med en vindueskarm på øverste etage tilbyder en uforstyrret udsigt over omgivelserne.

10. Moderne bondehusdesign:

Moderne bondehusdesign

Dette charmerende bondehus ydre emmer af moderne vibes i sit strukturelle design og valget af dekorative elementer. Strukturen kombinerer træets skønhed og betonstyrken innovativt. Med en storslået indgang og en hævet væg på siden ser stuehuset ganske indbydende og spændende ud. Store glasvinduer giver kompromisløs ventilation til interiøret og giver en luftig stemning til hele bygningen.

11. Trendy bondehusdesign:

Trendy bondehusdesign

Dette smarte udseende bondehusdesign har en slags uudtalt elegance og raffinement om det! Det kantede, lagdelte design skaber en dramatisk effekt på den udvendige æstetik med en fantastisk kantsten. Elementer som sten, træ og fliser kombineres på en kreativ måde for at omdanne denne struktur til et mesterværk. Den mørke trim og cedertræ accenter og den indbydende veranda giver dig lyst til aldrig at forlade dette sted!

12. Skandinavisk stil bondehusdesign:

Skandinavisk stil bondehusdesign

Tjek denne bondegårdside, som er et sandt arkitektonisk vidunder i den moderne tid. Det enkle, men alligevel gennemtænkte design kombinerer det rustikke billede af en bondegård med chicheden i et luksus, byhus. Strukturen har en boksform på den ene side og et skråt tag på den anden som en perfekt kontrast. Minimalisme er nøgletemaet, hvilket fremgår af “mindre vægge, mere plads” indeni. Med rene linjer og opmærksomhed på detaljer, er interiøret lige så fantastisk som den ydre æstetik.

13. Japansk bondehusdesign:

Japansk bondehusdesign

Traditionelle japanske tage handler om træelementer, stenvægge og vinklede tage. Dette bondehusdesign er ingen undtagelse bortset fra brugen af ​​moderne detaljer. Den store sten-veranda kan fungere som en indgang og en parkeringsplads. Skråtage omfatter det meste af strukturen til at klare ekstremt bjergvejr og udstråler en varm rustik følelse. Værelserne i åben stil er opdelt i separate rum, hvor familiemedlemmer kan nyde deres privatliv!

14. Spansk bondehusdesign:

Spansk bondehusdesign

Det centrale tema i en bondegård i spansk stil er sofistikeret minimalisme. Her er et sådant design, der står som et perfekt eksempel på dette koncept. Det kunstneriske udvendige design ser ganske indbydende og hyggeligt ud. Et stort buet vindue giver rigeligt lys og luft ind i stuen. De gamle lerfliser dækker taget for at bringe nogle traditionelle spanske landlige vibes. En stor forhave med et lille vand springvand lader dig nyde en god udendørs tid.

15. Italiensk bondehusdesign:

Italiensk bondehusdesign

Tjek dette smukke bondehusdesign i toscansk stil, der helt sikkert vil give dig stor inspiration. Det imponerende ydre af sten supplerer det tilstødende grønne miljø. En stor indgang med mursten accenter byder dig velkommen til at nyde storheden i dette hus. Udover dørene og vinduerne i stueetagen fører en trappe på siden dig til det øverste dæk for at lade dig nyde den betagende udsigt over omgivelserne.

Det er nogle af de bedste bondegårdsdesign, vi troede, du gerne ville! Så hvilken stil er du interesseret i? Italiensk, moderne eller rustik? Lad os vide, hvad du synes om disse designs, og hvordan du planlægger at omdanne dem til dine egne rum!