15 bedste vinduesgrill -designs i 2021

Vidste du, at konceptet med at installere grill på vinduer startede helt tilbage i 1886 af en person ved navn John Wesley Harbert? Indtil da var vinduer stort set åbne, hvilket gav ubudne gæster en god chance for at bryde ind i huset. For at beskytte ens privatliv og sikkerhed kom John med et unikt koncept om ‘indbrudssikre vinduesfastgørelser’, hvor der ikke var andet end jerngrill!

Med tiden kom disse ‘fastgørelser’ i en række forskellige designs for at øge husets visuelle appel og også maksimere ventilation uden et sikkerhedsbrud. Så hvis du ønsker at gøre dit hjem tyverisikret, så anbefaler vi dig stærkt at udforske disse 15 bedste vinduesgrill-designs.

15 Bedste vinduesgrill -designs 2021:

Her er de top 15 vinduesgrilldesign, du skal tjekke i år:

1. Enkelt vinduesgrilldesign:

Enkelt vinduesgrilldesign

Tjek denne enkle grill til vinduer, der er designet til at byde mere solskin og luft velkommen i rummet! De lodrette metalliske stænger er fastgjort til en metalramme og små vandrette stænger indsættes imellem for at skabe et murstensmønster. Rammen fastgøres til vinduesvæggene med skruer og kan demonteres når som helst. Bortset fra at bringe en ventilationskilde, tilbyder grillen også førsteklasses sikkerhed til hjemmet.

2. Dekorativ vinduesgrilldesign:

Dekorativ vinduesgrilldesign

Tag et kig på dette smukke grilldesign til vinduer, der hæver kantsten i dit hjem. Designet giver fuld dækning af vinduet og forhindrer uønskede indtrængen. Den unikke kombination af mesh, pile og barokke stilmønstre skaber en perfekt blanding af traditioner og modernitet. Denne type grilldesign er ideel til værelser mod haven eller baggårdene for at maksimere beskyttelsen.

3. Moderne vinduesgrilldesign:

Moderne vinduesgrill design

Tag et kig på denne vinduesgrill, der udstråler en moderne charme i sit design. I modsætning til de konventionelle grill, der sidder tæt ind i vindueshulrummet, går denne lige over vinduet for at give en fæstningslignende fornemmelse. Det frostede glas fungerer som et dobbelt lag af beskyttelse mod fugle og skadedyr. Det enkle og elegante design sikrer, at dit hjem får al den opmærksomhed, det fortjener, minus bruddet på privatlivets fred!

4. Minimal vinduesgrilldesign:

Minimal vinduesgrilldesign

Hvis du leder efter et minimalt, ikke-påtrængende design til dit vindue, så tag et kig på dette! De fire lodrette stænger bliver bredere i midten, med et let afrundet design til udseende og funktionalitet. De vandrette stænger giver den metalliske ramme ekstra beskyttelse og styrke. Dette enkle design fungerer ganske godt til små og smalle lejlighedsvinduer. At male rammen i hvidt virker som en perfekt kontrast til de sorte pulverlakerede grill.

5. Rustfrit stål vinduesgrill:

Vinduesgrill i rustfrit stål

Vinduesgrill i rustfrit stål er et ideelt valg til steder med høj luftfugtighed, hvorfor almindeligt jern let kan tære. Udover at være rustsikre og vejrbestandige, ser griller i rustfrit stål også højt ud. Her er et sådant design, der har vandret stålstænger med skiftevis afstand, som tilføjer grillen styrke og stabilitet. Den blanke stålgrill udstråler også et rent og raffineret look, som intet andet metal kan tilbyde.

6. Vinduesgrill i barokstil:

Vinduesgrill i barokstil

Hvis dit vindue har en udadgående vindueskarm, er almindelige vinduesgriller måske ikke den rigtige pasform. Her er en enkel og æstetisk løsning på dette problem, hvor grillen er fastgjort på vinduets ydervæg. Den afrundede nederste halvdel dækker karmen og lader dig bruge den til plantageejere og dekorative elementer, mens de spidse stænger øverst strammer sikkerheden og lader dig nyde noget privatliv uden frygt.

7. Vintage Window Grill Design:

Vintage Window Grill Design

Hvis du er vild med vintageelementer, så vil denne vinduesgrill sikkert efterlade dig imponeret. Vinduesgrilldesignet i antik stil er lavet med smedejern, der er ret robust og robust. Ved hjælp af en kombination af lodrette stænger og buer afbryder grillen enhver uønsket adgang til dit hjem. Derudover strækker den sig som en holder til planter for at tilfredsstille den grønne tommelfinger i dig!

8. Design i vindue i marokkansk stil:

Design af vinduesgrill i marokkansk stil

Dette smukke smedejernsgrilldesign er en match lavet i himlen til buede vinduer. Rammen er designet til at passe som en handske inde i vindueshulrummet. Formerne i marokkansk stil er fremstillet i metalliske stænger for at skabe et blomstret mesh-lignende mønster. Denne type grill fungerer ganske godt til selvstændige hjem og endda feriesteder, hvor vinduerne er usædvanligt formet og nødvendig tilpasning.

9. Design af hvidt vinduesgrill:

Hvid vinduesgrill design

De fleste moderne hjem er udstyret med hvide vinduer i stedet for det traditionelle sorte for at øge den æstetiske skønhed. En hvid maling på den metalliske grill tilføjer et elegant look til hjemmet. Her er et sådant design, der kommer som et præfabrikeret stykke, der er klar til at reparere. De lodrette stænger med afrundede ender tilføjer en moderne og luftig fornemmelse, samtidig med at sikkerhedsaspekterne øges.

10. Mesh Pattern Window Grill:

Mesh Pattern Window Grill

Grunden til, at vinduesgitter i mesh er så populære, er af den strenge sikkerhed, de tilbyder. Krydsning af metalliske stænger vil ikke engang lade nogen stikke deres hænder eller værktøj ind i vinduet. At vælge lidt tykkere barer tilføjer grillen mere styrke og får dig til at leve et fredeligt og bekymringsfrit liv. Rammen kan også fungere som et andet beskyttelseslag uden for dit almindelige glasvindue.

11. Designer Window Grill Design:

Designer Window Grill Design

Slip den kunstneriske ånd løs i dig ved at vælge dette unikke grilldesign til dit vindue! Hele rammen er lavet med støbejern for bedre holdbarhed og styrke. Det unikke blade og blomstermønster tilføjer et kreativt præg til ydersiden, og designet kan tilpasses dine behov. Det kan også installeres på indersiden af ​​rummet for at øge den visuelle skønhed. Sådanne designs anbefales til boliger på de øverste etager eller med en stram sikkerhed.

12. Vinduesgriller i smedejern:

Smedejerns vinduesgriller

Denne vinduesgrill i smedejern tjener to formål-det ene for at løfte udseendet af dit hjem udvendigt, og det andet er at begrænse eventuelle nysgerrige ubudne gæster. Smedejern er kendt for sin tunge, overlegne styrke og holdbarhed, som alle er ønskelige karakterer for en vinduesgrill. Den bedste del er, at metallet kan fremstilles i forskellige former som dette prydmønster, der har blade og blomster med et ekstra strejf af farve.

13. Aluminiums sikkerhedsvinduesgrill:

Aluminiums sikkerhedsvinduesgrill

Aluminium er et let og let vedligeholdelsesmateriale, der fungerer godt til vinduesgrill. Men lad ikke dets sarte udseende bedrage dig, da aluminium ikke er let at bryde og derfor scorer højt i sikkerhedsaspektet. Da det er rustfast, behøver du ikke bekymre dig om korrosion på grund af overskydende fugt i luften. Denne sikkerhedsgrill med tætvævet netskærm kan tilføjes på glaslamellerne for en beskyttelse af første lag.

14. Vinduesgrilldesign med grydeholdere:

Vinduesgrilldesign med grydeholdere

Her er en multifunktionel vinduesgrill, der giver beskyttelse sammen med understøttende plantager. Den ydre side af grillen har fastgjorte ringe til små gryder. Dekorative elementer er fremstillet på de lodrette stænger for at skabe et smukt udseende, der supplerer dine planters skønhed. Denne idé fungerer godt som vinduesgrill til altan og havesidevinduer.

15. Corner Window Grill Design:

Hjørne vinduesgrill design

Vinduer placeret på hjørnerne har brug for specialfremstillede grille, der flugter med ‘V’ -formarrangementet. Du kan enten gå efter enkle lodrette stænger som denne eller et maskemønster afhængigt af dit valg. Selve rammen er designet i en unik åben bogform med en central lodret stang, der skiller de to sider. Det samme mønster kan bruges som et lille vinduesgrilldesign til de andre i rummet.

Det er nogle af de nyeste vinduesgrill -designs, der skal prøves i denne sæson. Husk, at hovedformålet med en grill er at tilbyde huset sikkerhed, og derfor har materialet også en prioritet. Gå efter slidstærke, vejrbestandige materialer og få dem designet i et fjolsikkert mønster, der giver et godt udseende med sikkerhed!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80