9 állatkerti állatkerti terv és ötlet gyerekeknek

Ki nem szereti az állatokat? Mindenki ezt teszi, és ez az oka annak, hogy ezúttal állati ihletésű mesterségeket hoztunk nektek. Könnyen elkészíthetők, és rendkívül imádnivalóak. A gyerekek könnyen megtanulhatják ezeket a mesterségeket, és kipróbálhatják őket az iskolában, a napköziben vagy otthon, felnőttek jelenlétében. És a felnőttek maguk is kipróbálhatják ezeket a mesterségeket.

A legjobb állati kézműves tervek és ötletek gyerekeknek:

Ennek ellenére nézzük meg a 9 legjobb állati mesterséget,

1. Zebra Báb:

Zebra Báb

Ez a zebra nyomtatású báb egy aranyos állati kézművesség a kisgyermekek számára a kisgyermekek számára. Megtaníthatod őket, hogy fekete -fehér színes papírral és gombokkal bábot készítsenek, és bábelőadást tartsanak nekik később.

2. Snake Craft:

Snake Craft

A fenti kígyó kézműves találékony állati kézműves gyerekeknek. A gyerekeket könnyen meg lehet tanítani színes papírok hajtogatására és ezekből a papírból készült állatok készítésére, és örülniük az apró eredménynek. Mosolyogjunk a baba arcára, készítsünk ilyen típusú kígyóművességet a babának.

3. Papagáj könyvjelző:

Papagáj Könyvjelző

Szabaduljon meg az unalomtól tanulás közben egy saját készítésű papagáj könyvjelzővel. Ez a papír kézműves állat könyvjelző nagy segítség lesz a könyv szerelmeseinek és a diákoknak. Ez szép választás lesz kézműves kollekcióihoz, de dekoratív is.

4. Karton Roll Rhino:

Karton tekercs Rhino

Tanítsd meg a gyerekeknek, hogy milyen fontos újrafelhasználni a kartonpapírt, ezekkel az állatokkal készült mesterségek segítségével óvodásoknak. Ez segít abban is, hogy a tanárok megtanítsák őket tanulni és új dolgokat készítsenek a régiből. Miután felragasztotta az orrszarvú részeit a megfelelő helyre, fesse le az alkatrészeket akril színekkel.

5. Sertésbáb:

Sertésbáb

Mutasd meg a gyerekeknek, hogyan kell elkészíteni a fentebb bemutatott aranyos disznóbábot, amely innovatív ötlet az állati kézművesség számára. Ez biztosítja azt is, hogy egyszerre élvezzék a játékidőt és a tanulást. Ez egy szórakoztató mesterség vagy a gyerekei, tudassa velük a vicces állatokat is.

6. Papírlemez páva:

Papírtányér páva

Ezeket az állati kézműveseket gyermekeknek egyszerű és olcsó elkészíteni. Kiválóan szolgálhat születésnapi partira gyerekeknek is, és szuper könnyű elkészíteni. Csavarja a normál fehér papírlapokat is. Ezt egy csomóban elkészítheti a gyerekek születésnapi partijára.

7. Vintage elefánt:

Vintage elefánt

Ha rajong az etnikai munkákért és a kézművességért, akkor kipróbálhatja ezeket az állati mesterségeket felnőtteknek. Ez az elefánt dizájn elegáns kézművessé válik, és vonzónak tűnik a szem számára. Ez az egy kézműves hasznos lesz a kirakat bemutatójának, ez kézzel készített, így szép megjelenést és lágy tapintást is biztosít.

8. Nyuszi ceruzatartók:

Nyuszi ceruzatartók

Ezek az aranyos kis ceruzatartók kipróbálhatják a kézműves állatokat. Színes papírral, ragasztóval és gombokkal könnyen elkészíthetők, ezáltal kiemelve kreatív oldalát. A mesterséges anyag hűvös megjelenést kölcsönöz a kézművességnek; ezt a kislányodnak is megajándékozhatod.

9. Oroszlánmaszk papírlap:

Oroszlánmaszk papírlap

Annyi mindent készíthet papírtányérokkal, és a fenti állati kézműves tevékenység az egyik. Éltesse a közönséges kinézetű tányérokat úgy, hogy oroszlánképet készít belőle. Egyszerű módja ennek az oroszlánmaszknak a kézműves készítéséhez.

A kreativitást sokféleképpen meg lehet mutatni, és az állati kézművesség az, amellyel megpróbálhatja kiemelni kreatív oldalát. Könnyen elkészíthetők és elősegítik az állatok szeretetét is. Próbálja ki a fent említett mesterségeket, és használja saját elképzeléseit is.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.