9 Aranyos rovarok és poloskák kézműves gyerekeknek és kisgyermekeknek

Az időjárás melegszik, és rengeteg poloska és rovar kúszik felfelé. Adjon esélyt gyermekeinek, hogy elkészítsék ezeket a buggyos mesterségeket, amelyek nagyon szórakoztatóak és egyben tanulságosak is lennének. Elkészítéséhez kevés nyersanyagra van szüksége. A gyerekek szívesen elkészítenék ezeket a zümmögő rovarokat.

A legjobb rovarok és rovarok kézművessége gyerekeknek és kisgyermekeknek:

Íme néhány kézműves rovarok és poloskák, válasszon az alábbi 9 legjobb hibák és rovarok kézművesség közül,

1. Lady Bug Paper Plate Craft:

Lady Bug Paper Plate Craft

Készíts aranyos hölgy poloska kézműves papírtányérokkal és kevés színnel. Olyan jól néz ki. Adj nekik szép piros és fekete színeket. A gyerekek szívesen elkészítenék őket. Ez egy nagyon egyszerű mesterség. A gyerekek bogaras zajokat hallatnának, és körbejárnák a házat ezekkel az aranyos hibákkal.

2. Dragon Fly Craft:

Dragon Fly Craft

Szép rovar mesterség minden korosztály számára, nyáron a gyerekek szívesen megtudnák ezeket a lényeket. Megmagyarázhatja ezen rovarok anatómiáját is. A gyerekek nevelésének szórakoztató módja. Elkészítéséhez csak néhány színes papírra és gyöngyre van szüksége. A gyerekek rohangálnának ezekkel a legyekkel.

3. Rainbow Butterfly Cork Craft:

Rainbow Butterfly Cork Craft

Ez egy szép poloska mesterség. Nagyszerű nyári mesterség gyerekeknek. Készíthet néhány élénk színű pillangót a dugókkal. Ez a parafa mesterség rendkívül egyszerű. Szükséged van néhány googly szemre és szárnyra, akkor a pillangók készen állnak. A gyerekek szívesen futnának velük a kertben.

4. Csigapapír kézművesség:

Csigapapír kézműves

Ezek a kis spirális csigák mosolyogni fognak. A gyerekek imádni fogják ezeket a lassan mozgó csigákat. Ez teszi a szerető óvodai poloska kézműves. A gyerekek szívesen megtudnának többet a puhatestűekről. Csak kézműves papírokra és színekre, valamint csőtisztítókra van szüksége. Tekerje fel a papírokat és hajlítsa spirálokká. Javítsa meg ezeket a kis szemeket, és a csigái készen állnak a kertben való mozgásra.

5. Bumblebee Bookmark Craft:

Bumblebee Bookmark Craft

Ez egy jó ötlet a könyvjelzők készítéséhez. Ezek szórakoztató poloska kézműves gyerekeknek. A poszméhfejű könyvjelző olyan szórakoztató lenne a gyerekeknek. Mindössze néhány csőtisztítóra, festékragasztóra stb. Van szüksége. Ilyen szép könyvjelzőket készíthet. Ezek a könyvjelzők arra késztetik a gyerekeket, hogy olvassák a könyveket és használják azokat. Nagyon szórakoztató lenne ezekkel a könyvjelzőkkel rávenni a gyermeket az olvasási szokásra.

6. Spider Finger Puppet Craft:

Spider Finger Báb Craft

Ezek a rovar mesterségek nagyon szórakoztatóak. A hátborzongató, mászó pókok jó ötlet lenne a kézművességhez. Pókbábok fogják a gyerekeket élvezni a kézműves készítésben. Mivel a Halloween a sarkon van, ez jó ötlet lehet felnőtteknek is. Ezek a jó rovar mesterségek az óvodásoknak. Egyszerű anyagokkal ijesztővé és hátborzongatóvá varázsolhatja a pókokat.

7. Bug Headband Craft:

Bug Headband Craft

Készítheti ezeket a szép és imádnivaló fejpántokat. Ezek a kis poloskák mesterségei. Csak csőtisztítókra és papírzacskókra van szüksége. Tekerje a csíkot gyermeke feje körül, és jelölje meg. Az antennák készítéséhez használjon cső tisztítószereket. Csavarja őket, hogy szép bugos megjelenést kapjanak. A fejpánt nagyon szórakoztató a gyermekek számára. A ház körül játszanának ezekkel az imádnivaló zenekarokkal.

8. Szövetpapír méhészet:

Szövetpapír Bee Craft

Ideális mesterség gyerekeknek. Szövet papírokból lehet ezeket a kedves méheket készíteni. A zümmögő méhektől a gyerekek megőrülnek. Egy nagyon egyszerű mesterség, ahol selyempapírok és néhány ragasztótoll felhasználásával készítheti el őket. Használjon nagy googly szemeket ezekhez a méhekhez. Készítsen spirált az antennájukhoz. Gyönyörűen néznek ki.

9. Tojáskarton Caterpillar Craft:

Tojáskarton Caterpillar Craft

Ezek az édes tojásos kartondoboz hernyóipar ideális rovar kézműves gyerekeknek és kisgyermekeknek. A tojásdobozokat újra felhasználhatja e hernyók testének elkészítéséhez. Színezze ki és rögzítse az antennákkal. Csinálj néhány googly szemet elöl. Ezek a hernyók aranyos mesterséget készítenek a gyerekeknek. Ezekből minden bizonnyal szép pillangók lesznek.

A gyerekek többet megtudhatnak a rovarokról és a poloskákról. Megvizsgálhatják anatómiájukat. Jó szórakozás közben tanulni dolgokat. A gyerekek nagyon szeretik ezeket a hátborzongató pókokat, hernyókat stb. Készíteni. Úgy játszanának a kertben, mintha igazi rovarokkal játszanának.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 5, 6, 7, 9.